|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cześć
ja na chwilę postanowiłam e w marcu idę do fryzjera na pasemka ![]() Tą metodą dojdę do blondu, mniej radykalna .. Ogulnie u mnie wszystko oki, nadal dbam o siebie i o włoski są wkońcu pełne życia po pocieniowaniu ![]() miłego dnia
|
#3482 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() Dałam dzisiaj znowu szansę temu żelowi lnianemu i jakby lepiej, włosy się powywijały, wrzucam zdjęcie do albumu![]() raany, dopiero teraz widzę jaka jest tragedia, nie całkiem odzwierciedla kolor ale i tak widzę że może lepiej ściąc to wszystko i darować sobie farbowanie
|
|
|
|
#3483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kupilam na allegro bo w cenie kremu mialam jeszcze szampon z tej serii wiec nawet z przesylka oplacilo mi sie to bardziej bo zaplacilam tylko 3 zl wiecej za komplet niz za sam krem w dozie ![]() Co do rozstan to ja wyznaje zasade ze nie ma powrotow. Nie rozstalam sie nigdy z TZ, tzn nie bylo tak zebysmy sie rozstali i potem zeszli, jestesmy razem caly czas, chociaz wiadomo ze zdarzaja sie klotnie, tak bywa Ale wtedy docieramy sie bardziej i bardziej sie docenia ten sielankowy czas ![]() Nie mamy tez cichych dni, zawsze jest chociazby sms na dzien dobry i dobranoc i cos w ciagu dnia co tam porabiamy, nie robimy przerw itd gdyz wspolnie uwazamy ze to nie ma sensu w zwiazku, albo sie chce z kims byc albo nie
|
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi podczas mycia nic nie leci,ale podczas czesania trochę,a to dlatego, że szarpie. ![]() Caate dziewczyny już wszystko powiedziały.. My już po obiedzie, zmykamy z tŻ porozwozić ulotki, a potem też może do biedry wskoczę Miłego dnia
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko
nie, nie biorę. |
|
|
|
#3486 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a powiedz mi, ten brązik Ci się wypłukuje? czy raczej nie?---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie na niego zdecydowalam zanim sprawdzilam na KWC bo czesto mam tak ze to co jest KWC dla mnie jest po prostu bublem, sparzylam sie wiele razy, stracilam duzo pieniedzy i juz nie biore go pod uwage, testuje sama to na co mam ochote ![]() I jak dla mnie jest swietny, naprawde, zauwazylam wyrazna poprawe Wiadomo ze na kazda skore glowy moze dzialac inaczej ale na mnie dziala tak ze z czystym sumieniem moge go polecic.Ja mam jeszcze szampon do kompletu tylko on jest ziolowy i placze mi wlosy w sumie bardziej niz inne ziolowe jak np eva czarna rzepa wiec robie tak ze najpierw myje glowe jakims obojetnie jakim szamponem, potem tylko skore glowy tym himalaya, trzymam 2 minutki, splukuje, nakladam odzywke do splukiwania, splukuje dokladnie no i potem nakladam ten krem ![]() A po kremie odzywke bez splukiwania bo inaczej mi sie wlosy pusza, mam dosc przesuszone niestety przez ta pogode, mroz i ogrzewanie, nie sluza mi takie skoki temperatury, potem troche pianki i juz
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
więcej na pewno mi nie wypada, ale dobrze by było zmniejszyć ilośc w przypływie gotówki sprawię sobie
|
|
|
|
|
#3489 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szczerze mówiąc to nie lubię takich długich przerw bo wtedy naprawdę się nic nie chce i trochę to trwa żeby przestawić się z trybu leniuchowania na tryb szkolny Cytat:
Nawklejałyście mi tu zdjęcia Waszych cudnych loków i zżera mnie teraz zazdrość jak patrzę na te swoje druciki ![]() caate - przykro mi z powodu kłótni, ale jak tu już jedna dziewczyna napisała (nie pamiętam która ) nie może być tak że tylko Ty się starasz a on nie. On widzi że Ci zależy i jest spokojny, bo wie że może sobie pozwolić na dużo a Ty i tak go nie zostawisz. Bardzo go kochasz, ale czy on kocha Cię równie mocno? Gdyby tak było to nie byłoby dla niego problemem chodzenie z Tobą na imprezy.. Jesteś dla niego stanowczo ZA DOBRA i zbyt wyrozumiała, powinnaś go przetrzymać trochę w niepewności - nie odpisywać na smsy, nie dzwonić, nie odzywać się do niego, nie informować o swoich planach. Może jak w końcu zobaczy że może Cię stracić to zacznie się bardziej starać? Powodzenia i wytrwałości Kochana, masz za dobre serce!
|
|
#3490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobry pomysl nixie witaj xxYashaxx dziekuje za poparcie ![]() tallulah obiecuje ze pojde z Tztem do okulisty ale jak pojde do pracy bo to duuuzy wydatek, moj Tz tez ma problemy ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- moj zwiazek z Tztem jest idealny gdyby nie ten problem to niebyloby zadnych problemow ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- tallulah a jaka Ty masz specjalizacje ?
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
Eh, coś jest nie tak ze mną, już od dłuższego czasu jestem wiecznie głodna w związku z czym duużo jem a jak byłam chuda tak jestem, mam wysoki puls, trzęsą mi się ręce a jak jestem bardzo głodna to już w ogóle dostaję trzęsawki, ręce mi drętwieją ..
Poszłabym do lekarza po skierowanie na badanie krwi ale jak go znam to powie że to na tle nerwowym. Myślałam co to może być bo już mnie to zaczyna denerwować, no i mam dwa pomysły: nadczynność tarczycy lub hipoglikemia ? Właściwie wydaje mi się że bardziej pasuje to drugie - objawy nasilają się gdy przez dłuższy czas nic nie jem i jestem bardzo głodna.. :/ Wiem, trochę nie na temat w tym wątku, ale nie będę ukrywać że liczyłam na małą pomoc od Talluli.. ![]() A żeby nie zrobić z tego posta całkowitego ot, to powiem że byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie trochę ciuchów, w tym faajną sukienkę w Zarze po przecenie Oprócz ciuchów kupiłam też WAXa na wypadające włosy, zamierzam go nałożyć na noc ale to dopiero w przyszły weekend bo w tygodniu nie dam rady umyć rano włosów.. A jak Wam mija niedziela kochane? Bo ja jak na razie jeszcze w pidżamie..
freedom.[/COLOR] Edytowane przez Ariadna_ Czas edycji: 2011-02-27 o 15:07 |
|
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
|
Talullah, Soph
dziękuje za mile słowa ![]() Mam już jednego łobuza w domu i wiem ze pierwsze tygodnie po porodzie nie należą do łatwych a teraz z dwoma to może byc istny chaos na poczatku, ale myślę ze uda mi sie znaleźć chwilkę dla siebie.. tylko raczej bede musiała wybierać.. internet czy pielęgnacja.. albo jakoś to sobie dzielić bo na te dwie rzeczy jednocześnie raczej zbyt wiele czasu nie znajdę. To tylko początek.. muszę przetrwać. .. ale warto dla tych małych stworków sie pomęczyć ![]() Jak tylko będę na silach po porodzie to zaczynam porządny trening. tzn ja codziennie wieczorem ćwiczę ale później juz bede mogla intensywniej. A na szczęście motywacji mam dosyć.. tylko z tym czasem będę musiała kombinować.. |
|
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyny.
Mam duży problem z bardzo suchymi ustami. Jeśli macie dobre sposoby na regeneracje to piszcie. ![]() edit. staram się na noc smarować usta miodem, jednak denerwuje mnie to jak przyklejają mi się włosy do ust ;D Może macie jakieś inne rady?
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-02-27 o 14:52 |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
masaż ust szczoteczką do zebów i Carmex.
|
|
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za radę.
A gdzie można kupic Carmex? Zapewne w aptece? czy w sklepie kosmetycznym?
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
np. w Rossmannie.
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co korci mnie zeby sprobowac na paru pasemkach ta farbe teraz sayoss 9/5 i zobaczyc jak wyjdzie jak by wyszlo ok to bym zafarbowala cale a jak wyjdzie zle to najwyzej dam sobie spokoj. Boje sie isc z ta farba do fryzjera.?
|
|
#3498 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi dobrze służy wazelina, ale taka najzwyczajniejsza, bez żadnych udziwnień ![]() Co do szczoteczki - też polecam, dobry jest też peeling z cukru, też z użyciem szczoteczki do zębów. Tylko pamiętaj że szczoteczka musi być miękka ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
czemu się boisz?
|
|
|
|
#3500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
bo czytalam opinie przed chwila dziewczyn ktore zrobily i mialy ciemny blond jak ja i wyszla im albo zolta albo ruda albo zielona. Wole nie ryzykowac. Kupie jakas lepsza farbe za tydzien i zrobie czyms lepszym.
|
|
#3502 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdarzalo mi sie, ze jak kupowalam farbe to probowalam chociaz jedno pasemko robic, moze jak cos strzeli mi do glowy to walne pasemko wellatonem 12/1, sprawdze jaki efekt da ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko że ja robiłam złocistym ciemnym blondem (6-7)..
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
buahhot zaraz zrobie na kilku pasemkach i zobacze jak wyjda dam wam znac jak cos wstawie foto. jak wyjdzie ladne to strzele na calosc i juz
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- buahhot ja nie mam jeszcze odrostu bo niedawno rozjasnialam ale ja si eboje tej ciemnej czekolady i chce zrobic na tej ciemnej czekoladzie pasemko i zobaczyc jak wyjdzie
|
|
#3505 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Szkoda ze wcielo wszystkie zdjecia sprzed awarii, blondyneczka, opinie są dobre o tym syossie zerknij https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449651&page=9
http://www.m4ki.de/tag/syoss-9-5/ http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:28,s:0 ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- blondyneczka, ja slyszalam ze farba farby nie rozjasni wiec wiesz.. moze troszke, ale sprobuj tutaj wklejam fragment wypowiedzi innej wizazanki, ktora mi tak powiedziala, z reszta slysze to nie pierwszy raz "ta 10.21 wyjdzie podobnie jak stokholm czyli popielato perlowo- ślicznie! nie bierz 9.1 bo bedzie ciemno i szaro. ta 10 wyjdzie ci leciutenko jasniej na obecnej jakies 0,5 tonu jasniej- bo farba farby nie rozjasnia i to bardziej polysk niz kolor." Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-27 o 15:20 |
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
buahhot zrobialm od spodu pasemko ale takie grube i czekam na efekt. farba ladni epachnie i ladnie sie rozprowadza, zrobilam pasemko ciemnej czekolady i moj erozjasnione plus odrost zobacze za 30 minut potrzymam
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- buahhot a co do tuniki to ja bym wziela czarna fajne
|
|
#3507 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
wlasnie zastanawiam sie nad kolorem, i ogolnie czy ja brac ![]() a czarna koronkowa bluzke juz mam.. hm
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
to pasemko zrobilo sie teraz takie sztywne suche jak wior
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- nie pamietam ile kosztuje ale mi sie podoba.
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z zajec, mam juz wszystko zaliczone, indeks oddany
![]() TZ sie nie odzywa, wiec chyba jak sobie wczoraj powiedzielismy 'koniec' tak juz nikt nie chce zawalczyc, meczy mnie od srodka, zeby napisac do niego, ale wiem, ze pozniej moge tego zalowac, wiec wole sie nie odzywac. no zobaczymy, zapewne za pare dni sie odezwiemy, bo ja musz emu oddac jego rzeczy, a on mi moje, ale narazie z tym nie wyskakuje, poczekam na jego ruch Talullah, oj cos toksyczy jest ten week...umyje zaraz wszystkie pedzle i porobie maseczki
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
caate gratuluje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

ja na chwilę

i jakby lepiej, włosy się powywijały, wrzucam zdjęcie do albumu

Przy okazji jeszcze mialam powazna sprzeczke z TZ, ech 

rozleniwiłam się przez te dwa tyg. 

cos toksyczy jest ten week...