|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Jak Boga kocham za chwilę do niego napisze. To wino jest najlepszym pretekstem.
Wzięłam nervosol, beczę i myślę o nim.. o tym jak pierwszy raz niechcąco, no prawie nasze usta spotkały się razem.. chcę napisać, niech oddaj MOJE wino..
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile byliście razem? Ile macie lat? |
|
|
|
|
#993 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kilka dni wstecz stuknął mi równy rok od rozstania ). Z perspektywy czasu nie żałuje, szkoda tylko, że nie miał jaj żeby podjąć decyzję i wziąść za nią i jej konsekwencje odpowiedzialność Dokładnie pamiętm jak czułam się po zerwaniu z nim- koniec świata, co ja głupia zrobiłam, to moja wina, ja zła i niedobra... ; ( Robiłam mnóstwo standardowyh idiotycznych zachowań porozstaniowych - pisałam, prosiła, dzwoniłam... I mimo wszystko cieszę się, że tak to było, bo teraz jestem o te żałosne doświadczenia mądrzejsza i wiem, że przy kolejnym ewentualnym rozstaniu tak się nie zachowam![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() myśle, że komentarz jest zbędny. |
||
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze ten gość z fb.. tak 'sympatycznie' mnie zbył, hehe,
pierwszy raz w życiu ktoś mi pod tym względem odmówił, mam nauczkę na przyszłość. + ta pogoda dołująca. Pierwsza myśl jak wyszłam na dwór "gdybyśmy byli razem.. na pewno już bylibyśmy na spacerze" + 3tyg od zerwania. +.. dostałam kosza od młodszego od siebie faceta! niech się wypcha, jestem jaka jestem. ![]() Czemu raz mi gorzej a raz lepiej? OK, uwaga, idę się uczyć.
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
taa...niby ładna pogoda,ale jednak dołująca.Byłam na spacerze i wróciłam od razu,bo ciągle wyobrażałam sobie byłego obok siebie
Chciałabym być teraz blisko niego.Jutro umówiłam się na spotkanie z kimś kogo traktuję jako moją ostatnią deskę ratunku. To już ponad 2 miesiące,ale nadal wierzę że do siebie wrócimy.Może jestem naiwna i głupia,trudno.
|
#996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak zaprosisz OW do znajomych lub zaczepisz, to będzie już bardziej wiadomo czy te spojrzenia są przypadkowe czy nie Przecież nic nie stracisz jak do niego zagadasz Cytat:
Ja kupię Ci takie wino i wyślę pocztą, to przestaniesz szukać pretekstów by popłaszczyć się przed nic nie wartym eksem?
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-27 o 17:54 |
||
|
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
http://statichg.demotywatory.pl/uplo...iska94_500.jpg
a to jest prawdziwy demot... ;/
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#999 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha i tu najśmieszniejsze: W grudniu skończyłam 19 lat a on jest półtora roku ode mnie młodszy. Głupia jestem Cytat:
Cytat:
Zjedzmniebejbe - Nie pisz, a przyłączę się do Mrytki i też Ci kupię wino. Nie warto... I przepraszam za off top ale nie mogę do tego dojść - jak zrobić żeby w cytatach było umieszczone to 'Napisane przez: xxx' bo ja chyba naprawdę niekumata dzisiaj jestem i nie mogę się tego dopatrzyć
|
|
#1000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dodam, że zdarzyło mu się wpadać z butelką wina i proponować masaż pleców wraz z ich dolną częścią Cytat:
|
||||
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, na tym watku, to już wszystkie możliwe formy rozstania przechodziłyśmy... Dlaczego uważasz, że jesteś głupia?!
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to się okaże, że to skończony dupek i dzieciak. A takimi nie ma co się przejmować
![]() Cytat:
A jeżeli chcesz zacytować kilka wypowiedzi na raz, to obok tego przycisku jest "wielo-cytuj". Klikasz w "wielocytuj" pod tymi postami, które chcesz zacytować, a potem przy ostatnim klikasz w "cytuj"![]() Mam nadzieję, że zrozumiesz moją instrukcję, bo nie wiedziałam jak się wysłowić
|
|
#1004 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny.Mija tydzień od zerwania ,nie wiem jak ja to robie,ale nie płacze,staram się nie myśleć...Mysl,że jestem wspaniałą kobieta utrzymuje mnie przy równowadze i pomaga iść do przodu.Wy też tak musicie!
Ktoś pomyśli,że to nie była miłość,była i to najprawdziwsza,dlatgo pozwoliłam mu odejść,i nawet jeśli nie wróci to przeżyłam najwspanialszy rok życia,który mnie wiele nauczył.Po za tym jeśli nie wrócił,znaczy że nie kochał ![]() Wspomnienia jednak ranią,wiem o tym...byliśmy jak małżeństwo,teraz nie bardzo umiem ogarnąć się będąc sama,nie mam z kim podzielić się myślami,ale skoro on mnie nie potrzebuje,to ja też sobie poradze... myślicie,że facet tęskniąc i nie odzywając się ,lub udając zimnego unosi się męską dumą? czy taki facet mógłby kiedykolwiek wrócić do mnie? |
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajcie już sobie sianka z tymi demotami...
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
a ten ostatni to nawet smieszny
))moze dlatego, ze wyobrazilam sobie tego amora jako takiego malego piskliwego krasnala ;PP
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Eks "polubił" moje foto na fb
|
|
|
|
#1008 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dziękuję, nie chcę wcale słów jaka to ja teraz biedna jestem, bo nie o to mi chodzi![]() Zdaję sobie sprawę, że mnie skrzywdził, nie szukam dla niego usprawiedliwienia, nawet wtedy jak mówi, że to w nim jest problem i to on wszystko rozpieprzył... Oczywiście, że rozpieprzył a mnie skrzywdził. Tym bardziej, że seks to dla mnie coś ważnego, oddawanie się z miłości a nie pieprzenie dla checy!!! Z tego już nic nie będzie, ale...niedawno po kłótni powiedział, że teraz na pewno nie, bo stało się zbyt dużo złych rzeczy i nie jest to dobry czas, że musimy nabrać dystansu. Ja nie chcę powrotu, nie wiem nawet czy wybaczę... ps. a u Ciebie już się coś wyjaśniło? wiem, że miałaś wątpliwości, czytam sobie ten wątek, ale piszę sporadycznie. |
|
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
a mi dziś mija 3 tydzien od rozstania. i dzisiaj ponownie placz placz placz. nei daje jzu rady. mam jzu czarne mysli
i jeszcze dzisiaj napisalam do niego czy znajdzie chwilke, odpisal ze nei ma czasu... glupia. powiedzcie dzieczyny, po jakim czasie przestalyscie plakac, przezywac cala sytuacje? ja nei moge sie ztym faktem pogodzic bo wiem ze to wszsytko moja wina, byloby mi latwiej gdyby rzucil mnie a ja bym nei maila nic sobei do zarzucenia...wiecie, jeszcze 3 tygodnie temu myslalam o naszych przyszlych dzieciach, dopasowywalam im imiona do jego nazwiska, tak samo moje...najgorsze jest to ze nie moge powstrzymac sie od pisania, dzwonienia, a nic dobrego z tego nie wynika...
|
|
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;* po tym plakalam 2 dni, no i dzisiaj po dwoch tygodniach od rozstania sie poplakalam znowu... no to razem 3 dni... wybeczane... to minie, mowie Ci, musisz byc silna i nie pisac!!!
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-27 o 19:35 |
|
|
|
|
#1013 | |||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się nie podoba to, że przedtem sugerował, że mu się odwiduje związek, a potem zwala na ogólnożyciowe problemy Przesyłam zimne pozdrowienia z Krakowa ![]() Cytat:
Dziwne uczucie smutku przejdzie z czasem, to normalne, że się pojawiło Cytat:
![]() Nie chcę go bronić, ale może on miał dobre intencje, tylko zupełnie nie umiał sobie radzić z emocjami? Myślę, że w kolejnych związkach też będzie miał ten problem, to przykre. Szkoda, że na Ciebie trafił taki typ
|
|
|
#1014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, co sobie kupię na dzień kobiet.
Od niego nawet na smsa nie ma co liczyć. ;/ faceci są do bani.
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Rzucił mnie. Pokłóciliśmy sie 3 dni po naszej drugiej rocznicy, a po 2 kolejnych dniach mnie zostawił, uznał, że nie pasuje do jego znajomych, że nasz związek mu sie przeżarł, a w dodatku jest zbyt poważnie, a on chce sie wyszaleć
Łaziłam za nim chyba z miesiąc, on posyłał mi buraczane teksty, potem mu sie chwilowo odwidziało, ale w zeszły piatek nawaliliśmy sie i przegiął pałke. Nagadał mi bzdur, że nigdy nie był ze mna szczesliwy i mnie tylko wykorzystywał do jednego... Nazwał mnie ścierwem, zerem i obraził chłopaka, z którym sie spotykałam jeszcze jakis czas temu. Dostał po japie i to tak porządnie, nie raz i nie dwa, kopnąć go chciałam i chyba na niego naplułam... Wiem, że mówił to bo był pijany. Ja z resztą też... Ponoć szaleje ogólnie za mną, jego przyjaciele i moje koleżanki mówią, że sie zejdziemy, bo bardzo się kochamy. Ech... Ale nie odzywam sie do niego tak czy siak, no chyba, że musze... :/ Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-27 o 19:57 |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
3tyg temu o tej porze wesoło jadłam kebaba, nieświadoma tego, co stanie się za 30 minut.
![]() Lilka, lubię Twoje historie, Twój były to niezły burak.
|
#1019 |
|
Nie depcze krokusów
|
To co na Dzień Kobiet, ptasie mleczko i wieczór na Wizażu?
![]() pandzio - czy miałyśmy tego samego gówniarza? ![]() Lily - to dzieciak jest. Cieszę się, że wzięłam się za związki poważniejsze dopiero na studiach... zjedzmnie - ja zostałam rzucona po zjedzeniu zapiekanki. ZImnawej
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-27 o 19:55 |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mów, bo w takich sytuacjach sama mam żal do siebie, że wcześniej nie zrobiłam z nim porządku. A ludzie mnie ostrzegali, że to łajza... :/
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

- Chyba podobnie dziś wyglądam, ale nie mam różowej chusteczki... Bu
Kilka dni wstecz stuknął mi równy rok od rozstania
). Z perspektywy czasu nie żałuje, szkoda tylko, że nie miał jaj żeby podjąć decyzję i wziąść za nią i jej konsekwencje odpowiedzialność
Dokładnie pamiętm jak czułam się po zerwaniu z nim- koniec świata, co ja głupia zrobiłam, to moja wina, ja zła i niedobra... ; ( Robiłam mnóstwo standardowyh idiotycznych zachowań porozstaniowych - pisałam, prosiła, dzwoniłam... I mimo wszystko cieszę się, że tak to było, bo teraz jestem o te żałosne doświadczenia mądrzejsza i wiem, że przy kolejnym ewentualnym rozstaniu tak się nie zachowam
A OW nie daje mi jakiś konkretnych znaków, poza tym, że bacznie mi sie przygląda jak ide korytarzem, czasem spojrzymy sobie prosto w oczy, ale nie wiem... Może jestem rozmazana, włosy mi stoją albo mam poplamioną bluzkę... :/

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)