|
|
#1081 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiele przeżyło podobne wydarzenie, więc wie, co czujesz.
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
Eks mnie zablokowal na FB
Widocznie zdenerwowal sie, ze on nie widzi mojego profilu juz od lipca chyba
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz poważnie czy po prostu się nabijasz?..
|
|
#1085 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() zjedzmnie - po prostu wydaje mi się, że szukasz kontaktu z nim (wino itp.) i dopiero jak ten kontakt nawiążesz, a on okaże się burakiem, to zaczną Ci się otwierać oczy. Ale z drugiej strony nie nawiążesz kontaktu, bo tego buractwa się obawiasz.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-27 o 23:29 |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
O, ja też tak mam. Jeśli facet czegoś nie zrobi, to nie ma szans, ja też nie. Jestem chyba tradycjonalistką w tych sprawach, w końcu to kobiety mają być zdobywane
. Szkoda tylko że coraz więcej facetów jest totalnie do niczego w roli zdobywcy. I naprawdę jak patrzę na starszych to mają zupełnie inne podejście i styl niż ci chociażby w moim wieku (o młodszych raczej nie mogę się wypowiadać).
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak szłam po korytarzu to jakiś nawiedzony księżulek zaczał krzyczeć, że tu kobiet nie wolno... A mój wujek, że to jeszcze dziecko, a ten dalej... I później musiałam cały czas być w pokoju
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje się jak bohater tragiczny. Zresztą, dzisiaj nie ma już co pisać, śpi pewnie.
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O yes, a najbardziej mnie śmieszą próby zgrywania się przez faceta na cwaniaczka albo na obtrzeskanego w wielkim świecie, myśląc, że zrobi na tym wrażenie na dziewczynie. Sorry maleńki, taki numery to może w gimnazjum ....
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#1090 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak paskudna Hehe, kiedyś na fb urządziłyśmy sobie pokaz krów. Monika nam pokazywała tą nową swojego eksa, co goli brwii
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-27 o 23:39 |
|
|
|
|
#1092 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak to jest z tym gg i wyświetlającym się komunikatem, że jest się zalogowanym na innym komputerze?
Bo już 2 raz widzę taką wiadomość i zapamiętałam pierwsze cyfry IP i to nie jest moje IP
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
Ruda czy blond dalej wygląda jak facet..
Moje dzieci jak ją przeżywają heh
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Pewnie więc zależy to wszystko od człowieka.
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać. Buziam.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1096 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Czas to zmienić, czas na konkrety, budujmy autostrady!
![]() Cytat:
Nie, już nie chcę takich.
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poznałam młodszego o 5 lat (mój ex) który po prostu mnie zdobywał, nie miał moze za duzo na to środków (stażysta studiujący) ale widziałm ze się starał jak może, miał swój honor, dumę ze on płaci za kobietę i w ogóle takie różne.... i to było fajne a ostanio poznałąm takiego niedoszłego 4 lata starszy....no masakra.....nie umiał sie kompletnie postarac....zaćzął od 3 godzinnego spotkania na kórym ledwo szaprnął sie na herbatę ![]() potem się próbował wprosić do mojego domu ( 2 razy) ,ostatecznie zadzwonił i powiedizł ze jakby miał mało na koncie i nam urwało połaczenie to mam oddzownić, ja i tak prowadziałam auto wiec miaąłm wymówkę ale co się chłop nie starał od samego poczstku to masakra, ale pisac ładnie w smsach to potrafi...bo to grosze kosztuje przeciez ....nie dałam się nabrać, nie chciałam szufladkowac ale i tak okazało sie że facet rozpieszcozny przez starsze siostry, matkę i babcie a ojca brak to nie potrafi męskich działan podejmowac ![]() dobranoc
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-27 o 23:52 |
||
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
natychmiast zmien haslo
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#1099 |
|
Nie depcze krokusów
|
A masz Neostradę, stałe IP?
Zmień tak czy siak, ja pozmieniałam
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
To nei ma znaczenia, skoro jej sie pojawia ze jest zalogowana gdzie indziej tzn ze ktos jej podglada gg... Chyba ze masz gg na komorce lub innym pc..
|
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmieniłam. Tam nawet jest takie coś jak "multilogowanie" i tam jest wyświetlone jak jestem jeszcze gdzieś zalogowana. Zauważyłam to ze 2 czy 3 minuty po tym komunikacie i już nie było, że jestem zalogowana, więc może to nie było włamanie?
Mam Neostradę, a IP chyba się zmienia przy uruchomianiu komputera. ![]() A da się zmienić maila w gg? ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Z telefonu kiedyś korzystałam z gg, ale to dawno, a teraz nawet nie mam pakietu internetowego, więc raczej odpada.
|
#1102 |
|
Nie depcze krokusów
|
W Neo jest zmienne IP, więc to tolerowalne objawy.
|
|
#1103 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie rób rzeczy, które Cię dołują ![]() Cytat:
Zawsze ciągnie ich do tego, co jeszcze nie upolowane. A kobieta, która może odejść a nie biernie czeka aż zostanie zostawiona jest właśnie taką zwierzyną łowną.Ale potem Wam, że mnie już to męczy, mam dość bycia cholerną zwierzyną/padliną. Cytat:
On już nie jest osobą, która ma być dla Ciebie wsparciem. Teraz musisz budować relacje z innymi osobami, które pozwolą Ci uzyskać to wsparcie w trudnych sytuacjach, jak śmierć kogoś z rodziny. Cytat:
Sorry, ale ja myślę, że on tych 3 tygodni nie spędził w celibacie bejbe... Mój obecny Najgorsze w tym jest to, że wszyscy zawsze w razie konfliktu uważają, że to ja jestem ta zła, bo ja nie mam ochoty ani umiejętności się tak reklamować w towarzystwie...---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- A i jeszcze miałam odpisać pandziowi, ale mi się nie zacytowało. U mnie generalnie w miarę spokojnie, z jedną "delikatną" rysą, że zostałam okłamana i "trochę" to zrujnowało moje zaufanie. Ale porozmawialiśmy o tym dość szczerze i otwarcie i w pewnym sensie poznałam powody, które nim kierowały (tzn oprócz oczywistych powodów, dla których ludzie kłamią, czyli ratowanie sobie dupy). Mam nadzieję, że ta sytuacja się nie powtórzy. Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-28 o 02:06 |
||||||
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry znad kawy.
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez już popijam kawusię
![]() dzień dobry w ten poniedziałkowy poranek
|
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry! to bardzo bardzo dobry dzien, bo dostalam w koncu wyczekiwanego okresu, ktory mial przyjsc w okolicach 4 lutego, lepiej pozno niz wcale!
zycze wam milego dnia, ja sie dzisiaj usmiechne do bylego, niech sobie wie,ze jestem w dobrym nastroju, chociaz mnie skreca z bolu juz... no tak czy owak... kumpela mi zyczyla, zeby moj przejrzal w koncu na oczy, ze kogos takiego mial, bo zamiast go miec w... d... ja sie nadal nim przejmuje... jakbysmy sie zeszli to pierwsze co zrobie to mu powiem, ze musi sie udac do psychologa, moze w koncu zauwazy problem, jak nie to tez mu to powiem, w koncu przyjaciolmi bylismy, a jak mamy sie rozejsc juz calkiem to tak czy owak to sie stanie, nic nie strace... GRUNT ZE MAM OKRES! milego dnia;*
|
#1107 |
|
Nie depcze krokusów
|
duuużo się spóźnił, zdarzało Ci się to wcześniej?
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie kontakt z nim całkowicie rozwalił, najpierw niby zwykła rozmowa, a ja już chodzę zdenerwowana, rozbijam talerze, wylewam patelnie z tłuszczem i nie ogarniam co sie dzieje, bo zaczynam się czegoś bać. Kolejne rozmowy i spotkanie tylko pogorszyły sprawe. Zjedzmniebejbe, chcesz tylko pogadać, chcesz tylko oddać wino, ja tylko chciałam oddać rzeczy, wyszła z tego awantura. Niewarto. Jeśli mówisz, że tęsknisz za nim, kochasz go albo coś tego typu to jest niemal pewne że nie dasz rady przy nim. Niby wszystko jest poukładane, niby już nie płaczemy, ale cos sie dzieje jak ich spotykamy. Łatwo mozna dać się sprowokować. Lily, pewnie że wrócicie do siebie. Ja od samego pocztku twierdzę że tak będzie, bo on któregoś dnia stwierdzi, że brakuje mi kanapek, przytulenia i seksu, a z Tobą było tak fajnie, po co sie kłocić. Tylko problem jest taki, że zasługujesz na kogoś lepszego. Pobędziecie razem dwa lata, on dojrzeje i stwierdzi, że nie jest wystarczająco dobry i odejdzie bez słowa, albo Ty dojrzejesz i stwierdzisz, że jest tysiące innych facetów, którzy mogą kochać bez tych głupich gierek. Mój mały sukces jest taki, że dwa tygodnie nie mam żadnego kontaktu z eksem, usunęłam go z fb, nie wchodzę na jego profil choć wszystko udostępnia i mogłabym go kontrolować. Było ze mną kiepsko przez jakiś czas, może to przez pogodę, może to przez eksa, nie umiałam położyć sie spać wcześniej niż o 3, wstawać musiałam o 6, mimo to kolejnego dnia było to samo, chodziłam wykończona. Teraz uczę się takich prostych rzeczy od nowa. Semestr teraz mam straszne ciężki, więc staram sie skupiać na nauce, jem więcej, nie mogłam sobie pozwolić na schudnięcie nawet w trudnych dniach. Niektórzy twierdzą że czas leczy rany, inni że przyzwyczaja nas do bólu. Ja myślę że jedni i drudzy mają rację. Trzeba pogodzić się z tym, że to musi boleć, ale też któregoś dnia pozwolić stopniowo znikać temu bólowi, a nie rozdrapywać rany. |
|
|
|
|
#1109 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Niech się paniusia cieszy, że taki dupek ją rozpieszcza Martuska olej tą paskudę![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka minut rozmowy i prawiew dałam się sprowokowac...na szcżescie odgryzłam sie tak, że zbiłam go z pantałyku, powiedizłam- nie amsz argumentów, nie kompromituj się i sam musiał zakonczyć rozmowe (nigdy nie miał jaj i zawsze uciekał od konfrontacji ze mną ) nie przyszło mi to łatwo bo jednak wiecie...byłam z nim 9 lat ale jak usłsyzłam w tle popdita mamuśke a on sam tez coś sobie drinknął....to tylko dziękowąłam Bogu w duchu ze tam z nimi teraz nie ejstem ![]() i jestem wolna ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
i wierze że tak będzie
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-28 o 10:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

i wygląda jak facet! chcesz zobaczyć?
Żałuje, że się jej nie przyjrzałam. Za późno mnie oświeciło, że to chyba ona wsiadła do busa.