|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
No dla mnie też bezdyskusyjnie
bejbe, to jest to wsparcie, którego od niego chciałaś? Naprawdę potrzeba Ci prawdziwych przyjaciół, żebyś zrozumiała co to znaczy wsparcie...Cytat:
![]() Ja zaprzestałam objadania się i picia suplementów i już 2kg w dół. Kiedy ja chcę ważyć 55! Dziewczyny, chyba lecę kupić te lakiery Graffiti Nails, co je reklamują na głównej stronie. Już jakiś czas temu chciałam ich spróbować, ciekawe ile kosztują |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - ciekawe, czy już zeszłam poniżej 40 kg...
Oj, pełno łatwych lasek, jak mi eks opowiadał, co wyprawiał przez ostatnie pół roku, to się zdziwiłam, jak bardzo zdemoralizowane są studentki porządnych uczelni, pójdą z byle kim, byle gdzie i byle kiedy nawet na trzeźwo ![]() Nie usprawiedliwiaj go. Gdyby ktoś do mnie napisał w środku nocy o śmierci bliskiego, odechciałoby mi się spania.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-28 o 14:21 |
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, sprawdziłam i te lakiery kosztują około 30zł czyli razem min 60 zł do wydania... no nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- No nie żartuj ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1146 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj ja Cie proszę, ale żeby taka łatwa się zainteresowała to trzeba jakoś wyglądać! Chyba że ją upił albo - zapłacił
A to zmienia postać rzeczy, na trzeźwo to nie da rady.. Cytat:
Cytat:
a jakie kolorki? Malla, Fubizka, Mryta i każda niedobra dziewczyna na tym forum! : Ej, no, nie obrażajcie GO, bo chciał dobrze, tylko że biedaczyna był zmęczony i w ogóle czemu Wy go tak nie lubicie?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-28 o 14:30 |
||
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w tej kwestii typową kobietą, tylko czekałam na takie hasło!
I tak dziwne, że w przypływie zakochania tym lakierem jeszcze sprawdzam na necie gdzie go można kupić zamiast rzucić się na pierwszą lepszą galerię Właśnie wyczytałam na wizazu, że można jako lakier bazowy użyć dowolny zwykły lakier, więc koszty mi spadają o połowę. Mam w domu buraczkowy, zobaczymy co da się do niego dobrać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo dziwnie się czuję, sama nie wiem o co chodzi. Czuję się jakaś taka wypalona, jakby nic mnie w życiu nie miało już czekać. Nie wiem to głupie bo mam dopiero 21a mówię jakbym była po 40.
Już pomijając całą tę historię z byłym, całe to zamieszanie z rozstaniem i tak dalej. Emocje już opadły, czasem tylko żal i smutno. Zawsze było coś we mnie, że miałam wrażenie, że tu nie pasuje. Jak byliśmy razem mieliśmy jakieś plany na przyszłośc to jakoś we mnie takie myśli i odczucia ucichły, pomyślałam, że jednak będzie dobrze i jest jakaś przyszłość. A teraz od kilku dni znów jakieś dziwne stany których nie umiem nazwać.] Mam do końca kwietnia staż w swoim mieście, w którym nic się nie dzieję. Praca- dom, praca- dom tak mniej więcej wyglądają teraz moje dni. No, czasem z doskoku spotkanie z kimś. I to nie to, że ja nie chce wychodzić, tylko nie zawsze ktoś ma czas na spotkania. I problem jest też w tym, że koleżanki mam w tej chwili 30km od siebie. Nie jest to problem i jeżdzę na spotkania, no ale wiadomo one też mają swoje życie, pracę czy studia, facetów i dom. No i tak teraz sobie myślę... skończę ten staż i co? Pracy na razie w zawodzie znaleźć nie mogę i obawiam się, że mogę nie znaleźć. Pomyślałam, że może warto byłoby pójść na studia, ale tu znów problem jaki kierunek? Normalnie nie mam juz pomysłu na siebie. Kiedy już coś mi się podoba to okazuje się, że akurat tego przedmiotu który jest mi potrzebny nie zdawałam na maturze. No i jeśli chodzi o zdawanie jej ponownie to dopiero w przyszłym roku, w tym już się nie wyrobię na przygotowania. A od tego października chciałabym coś zacząć. Chciałabym... ale no nie wiem, nie mam pomysłu na siebie. Po LO nie miałam, myślałam, że może skończę studium i coś mi się w końcu rozjaśni... a teraz? Teraz nadal nic. A nie chciałabym znów odkładać tego o rok. Nie chcę zostać bez pracy, na garnuszku u rodziców, w tej małej mieścinie, gdzie jest około 3-4tys mieszkańców inic się nie dzieję. Obawiam się tego, że tak może być. Że mogę się sta nigdy już nie wyrwać, ugrzęznąć tu. Może powiecie, że przesadzam, że jestem jeszcze młoda tyle przede mną.... staram się tak myśleć, ale jakoś nie wiem chyba tracę nadzieję, że będzie lepiej, że w końcu będę wiedziała co tak naprawdę chce robić w życiu. A przede wszystkim czuć, że mogę, że potrafię to zrobić i do tego dojść. Przepraszam rozpisałam się i może nie na temat ale chciałam z Wami się tym podzielić. Może dodacie mi jakieś słowa otuchy, nie wiem... |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Szarpnął się grosik na smsa i jeszcze go wyzywacie, no nie rozumiem.
![]() Poświęcił się, odpisał, wydał grosik, nie spał, martwi się, pewnie teraz płacze i rozmyśla. A Wy się jeszcze śmiejecie. Lakier buraczkowy - ze specjalną dedykacją dla każdego buraka Też mam taki w domu, z Nivei, najlepszy lakier na świecie, w Pl ich nie ma, kupiłam w Dojczlandzie 10 lat temu a dalej jest jak nowy W ogóle to chciałabym pomalować sobie panterkę na paznokciach, ale nie umiem, może siostra mi zrobi? Wklejam zdj Wizażanki z wątku 'naturalne paznokcie' Takie cuś bym chciała : (oczywiście to nie moje dzieło, tylko Karola20)
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-28 o 14:45 |
|
|
|
#1151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Całkiem niebrzydka dziewczyna tanim kosztem (1 piwo) poszła do łazienki z naprawdę nieciekawym chłopakiem (gruby, wydaje się, że z wanna ma sporadyczne kontakty, ciągle pali i pije). Cytat:
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Namówiłaś mnie. Ale założę się, że zgłosi się z 1000 chętnych, więc musiałabym mieć niezłego farta, żeby mnie wylosowali
Ale jak to mówią, kto ma szczęście w grze, ten nie ma szczęścia w miłości, więc patrząc na moje życie, to liczę na to ![]() A do tych panterek to trzeba mieć taki specjalny pędzelek i dwie prawe ręce jak się chce samemu zrobić
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-28 o 14:42 |
|
|
|
#1153 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() marchewa0007 - to normalne rozterki młodej osoby, która nie rusza do przodu i siedzi w domu. Studia to dobra sprawa, zwykle nawet jeśli nie są dobrze dobrane, to zmieniają znacząco życie, coś się w nim dzieje, poznaje się ludzi, trenuje szare komórki... Poleca Ci studia osoba, która źle je wybrała i nie skończyła Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - koniecznie ilość postów we wszystkich częściach wątku musisz zsumować :P
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ogólnie fanem lakierów za 5zł. droższych mi nie trzeba. Wy zamiast mnie wspierać że mój były to totalne przeciwieństwo seksbomby i kochanek z niego nijaki dolewacie benzyny do ognia. ja tam uparcie twierdzę, że żyje w celibacie bo żadna go nie chcę, a ja byłam najpiękniejszą istotą jaką w swoim marnym życiu mógł dotknąć ![]() Marchewcia - to taki okres w życiu może.. przejdzie Ci! przyjdzie wiosna, wszystko zakwitnie. Może wybierz się na dwuletnie studium? kierunków od groma, poszukaj czegoś. Wiesz, gdybym mogła to wyjechałabym z tej mojej wiochy daleko i zamieszkała z Tobą w mieszkanku chodziłybyśmy na podryw i w ogóle szał macicy. :P
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-28 o 14:54 |
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewentualnie można metodą gazetową to zrobić jak się znajdzie gdzieś panterkę bądź się ją wydrukuje na cienkim papierze (http://www.youtube.com/watch?v=3hJc4PBw0x8). Ja kiedyś ciągle malowałam paznokcie w różne wzorki wzorując się filmikami na YT, ale na dłuższy czas przestałam i już mi tak dobrze nie idzie jak kiedyś Ale zaczynam od nowa powoli ![]() Cytat:
![]() A co sobie będziemy żałować
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Malla tylko jak pomyślę, że miałabym pójśc na studia po których znalazłabym się w tym samym miejscu co teraz to, to mnie przeraża... Lub nawet w połowie zorientowawszy się, że to nie to też utknąć znów z takim poczuciem jak teraz.
|
|
|
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz może mieć jedynie gorsze, czyli panienki z dyskoteki, które za piwo zrobią wszystko Z takimi to się nie ma nawet co porównywać
|
|
#1160 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zawsze to coś... A jak coś się zmieni w trakcie studiów, to możesz je rzucić bez żalu.
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
No to jest niezaprzeczalne, ale niezdrowo jest myśleć, że teraz już żadnej nie tknie, bo kiedyś się zawiedziesz jak się pokaże na mieście z jakąś pokraką :P
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Malla Masz rację. Muszę wziąć się w garść i w końcu się na coś zdecydować. Niby mam jeszcze czas do października ale zacznę się już rozglądać. Tylko, że od kilku tygodni się tak rozglądam i z marnym skutkiem
|
|
|
|
#1163 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dostałam kolejnego smsa od Zakalca o treści: przepraszam...
![]() Marchewa - to podziel się z nami przemyśleniami, nie pomożemy Ci, ale może nakierujemy
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wow :O nie mam aż tak długich, ale właśnie siedzę przed kompem z lakierem i maluje cętki, ale kiepsko mi to wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Grunt to sobie wmawiać, nie? ![]() Cytat:
Ooho! odpisz mu "Kotku wróć!"
|
|
#1166 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może to się zmieni, no nie wiem... No to kiedy przyjeżdzasz i szukamy tego mieszkania? ![]() Cytat:
) Zdawałam historię bo raz, że najlepiej mi "leżała", dwa, że myślałam o historii lub polonistyce. To studium medyczne to przez duży przypadek, nie załujębo to ogólnie fajna praca, tylko gorzej ze znalezieniem owej pracy, na razie tylko na stażu jestem...No i jest jeszcze jedna opcja, dosc hardkorowa ;D Nie no żartuję... ale mało realna Zawsze moim marzeniem była akademia teatralna. Podobno też się nadaję. Teatr amatorski, akademie, apele, różne projekty... Ja to lubiłam i częsato dostawałam potwierdzenie, że być może by mi się udało. Polonistka z lo która uczyła mnie dwa lata miała mi tam nawet załatwić spotkania z aktorem który miał mnie przygotowywać do egzaminów wstępnych. No ale po dwóch latach odeszła na emeryturę i się rozmyło... Przygotowania do matury, potem praca w wakacje i na ostatnią chwilę skąłdanie papierów do szkoły. No nie wiem chyba po prostu też stchórzyła... uznałam, że nie dam rady, że po co próbować. Tak i teraz myślę, niestety.... Bo tak z miejsca pewne jest, że się nie odstanę. Potrzeba do tego przygotowania, odpowiedniego warsztatu. A ja z teatrem od dłuższego czasu kontaktu już nie mam. Nie mam też kogoś kto mógłby mi pomóc mi się przygotować do takich egzaminów.
|
||
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Ja do zdania egzaminów wstępnych na moją uczelnię przygotowywałam się prawie 3 lata - da się
|
||
|
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Tak sobie czytam Wasze posty i mnie bardzo podnoszą na duchu Lubię Wasze podejście do swoich byłych, świnie, a jednak z nich jeszcze żartujecie ![]() Wczoraj wieczorem jeszcze napisałam sms do niego (nie wiem po co, naprawdę Zatem łaski bez! Tego kwiatu jest pół światu, a jedyne co mnie martwi, to to, że prawdopodobnie w ostatki wyląduję na tej samej imprezie co on. A nie zrezygnuję z niej, ooo nie! Mam nadzieję, że taka postawa mi nie przejdzie, bo bardzo mi się podoba
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Aj... no bardzo chciałabym spróbować, ale najpierw muszę znaleźć na to odwagę
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
I tak mnie to rozwaliło, bo to była odpowiedź na tego maila, o którym dopiero co Wam wspominałam... Okrasiłam go smsami, które sobie wysyłaliśmy i piosenkami, których słuchaliśmy razem. Musiało go to dotknąć, jeśli jest człowiekiem, tyle pięknych wspomnień tam umieściłam...
Nie wiem, czy coś odpisać. Na razie mnie nie ciągnie Niech sobie płacze w samotności.Cytat:
Dobra, poszło Cytat:
marchewa0007 - czas składania deklaracji maturalnych już minął, nie mówiąc już o ilości czasu na przygotowania... To może wykorzystaj to, co masz, jakaś filologia? Egzamin do teatralnej to ciężka sztuka, ale nawet nietrafiona próba powoduje jakąś zmianę w psychice, podejściu do życia.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

bejbe, to jest to wsparcie, którego od niego chciałaś? Naprawdę potrzeba Ci prawdziwych przyjaciół, żebyś zrozumiała co to znaczy wsparcie...

zresztą, z kim niby? na imprezy on nie chodzi, chyba że z jego byłą dziewczyną, która jak już mówiłam jest tandetna jak kalkulator made in china, niech się schowa lepiej. Ale ona podobno ma kogoś, zresztą, oni są po jednych pieniądzach i pasują do siebie, bałwany dwa. 

a jakie kolorki?
czemu Wy go tak nie lubicie?

droższych mi nie trzeba.