Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 14:18   #1141
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dla mnie to podpada pod kategorię: olanie, a nie: wysłuchanie.
No dla mnie też bezdyskusyjnie bejbe, to jest to wsparcie, którego od niego chciałaś? Naprawdę potrzeba Ci prawdziwych przyjaciół, żebyś zrozumiała co to znaczy wsparcie...
Cytat:
Ja też schudłam, widać po nogach, buzi i boskiej talii
Gratuluję
Ja zaprzestałam objadania się i picia suplementów i już 2kg w dół. Kiedy ja chcę ważyć 55!

Dziewczyny, chyba lecę kupić te lakiery Graffiti Nails, co je reklamują na głównej stronie. Już jakiś czas temu chciałam ich spróbować, ciekawe ile kosztują
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:18   #1142
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mrytka - sytuacja jest bardzo niepokojąca, więc musisz mu to powiedzieć. Jeśli ma jakiekolwiek wątpliwości dotyczące związku, to musi Ci o nich mówić. Jeśli to są problemy ogólnożyciowe rzutujące na związek, to również. Na tym właśnie polegają związki. Owszem, może z częścią rzeczy poradzić sobie sam czy z kumplem, ale jeśli coś rzutuje na związek, to rozmowa z partnerem powinna być obowiązkowa.
Przekażę mu. I zobaczymy co będzie dalej

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:20   #1143
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Wątpię, żeby sobie 'używał' haha zresztą, z kim niby? na imprezy on nie chodzi, chyba że z jego byłą dziewczyną, która jak już mówiłam jest tandetna jak kalkulator made in china, niech się schowa lepiej. Ale ona podobno ma kogoś, zresztą, oni są po jednych pieniądzach i pasują do siebie, bałwany dwa.
Ja też o swoim tak myślałam, łatwych lasek jest pełno
Stary 2011-02-28, 14:20   #1144
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka - ciekawe, czy już zeszłam poniżej 40 kg...

Oj, pełno łatwych lasek, jak mi eks opowiadał, co wyprawiał przez ostatnie pół roku, to się zdziwiłam, jak bardzo zdemoralizowane są studentki porządnych uczelni, pójdą z byle kim, byle gdzie i byle kiedy nawet na trzeźwo

Cytat:
a 'napisz rano' napisał po rozmowie około 30min przez smsy, sama chciałam iść spać, była druga w nocy
Nie usprawiedliwiaj go. Gdyby ktoś do mnie napisał w środku nocy o śmierci bliskiego, odechciałoby mi się spania.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-28 o 14:21
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:26   #1145
Fubizka
Zakorzenienie

Kurcze, sprawdziłam i te lakiery kosztują około 30zł czyli razem min 60 zł do wydania... no nie wiem

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Fubizka - ciekawe, czy już zeszłam poniżej 40 kg...
No nie żartuj

Cytat:
Oj, pełno łatwych lasek, jak mi eks opowiadał, co wyprawiał przez ostatnie pół roku, to się zdziwiłam, jak bardzo zdemoralizowane są studentki porządnych uczelni, pójdą z byle kim, byle gdzie i byle kiedy nawet na trzeźwo
Fakt, fakt.

Cytat:
Nie usprawiedliwiaj go. Gdyby ktoś do mnie napisał w środku nocy o śmierci bliskiego, odechciałoby mi się spania.
No właśnie, nawet jakby napisała to zupełnie mi nieznana osoba, którą widziałam 2 razy w życiu.
Stary 2011-02-28, 14:28   #1146
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Kurcze, sprawdziłam i te lakiery kosztują około 30zł czyli razem min 60 zł do wydania... no nie wiem
Można się zgłosić i zostać recenzentką tych lakierów

Cytat:
Dokładnie

.
Stary 2011-02-28, 14:29   #1147
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też o swoim tak myślałam, łatwych lasek jest pełno
Oj ja Cie proszę, ale żeby taka łatwa się zainteresowała to trzeba jakoś wyglądać! Chyba że ją upił albo - zapłacił A to zmienia postać rzeczy, na trzeźwo to nie da rady..

Cytat:
Nie usprawiedliwiam, jest baranem. Niech się wypcha, o!

Cytat:

No właśnie, nawet jakby napisała to zupełnie mi nieznana osoba, którą widziałam 2 razy w życiu.
Szarpnij się, co Ci szkodzi, hahaha a jakie kolorki?

Malla, Fubizka, Mryta i każda niedobra dziewczyna na tym forum! : Ej, no, nie obrażajcie GO, bo chciał dobrze, tylko że biedaczyna był zmęczony i w ogóle czemu Wy go tak nie lubicie?

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-02-28 o 14:30
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:33   #1148
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:

Szarpnij się, co Ci szkodzi, hahaha a jakie kolorki?
Jestem w tej kwestii typową kobietą, tylko czekałam na takie hasło! I tak dziwne, że w przypływie zakochania tym lakierem jeszcze sprawdzam na necie gdzie go można kupić zamiast rzucić się na pierwszą lepszą galerię
Właśnie wyczytałam na wizazu, że można jako lakier bazowy użyć dowolny zwykły lakier, więc koszty mi spadają o połowę. Mam w domu buraczkowy, zobaczymy co da się do niego dobrać
Cytat:
Ej, no, nie obrażajcie GO, bo chciał dobrze, tylko że biedaczyna był zmęczony i w ogóle czemu Wy go tak nie lubicie?
No nie wiem, jakoś tak
Stary 2011-02-28, 14:37   #1149
marchewa0007
Raczkowanie

Dziewczyny bardzo dziwnie się czuję, sama nie wiem o co chodzi. Czuję się jakaś taka wypalona, jakby nic mnie w życiu nie miało już czekać. Nie wiem to głupie bo mam dopiero 21a mówię jakbym była po 40.
Już pomijając całą tę historię z byłym, całe to zamieszanie z rozstaniem i tak dalej. Emocje już opadły, czasem tylko żal i smutno.
Zawsze było coś we mnie, że miałam wrażenie, że tu nie pasuje. Jak byliśmy razem mieliśmy jakieś plany na przyszłośc to jakoś we mnie takie myśli i odczucia ucichły, pomyślałam, że jednak będzie dobrze i jest jakaś przyszłość.
A teraz od kilku dni znów jakieś dziwne stany których nie umiem nazwać.]
Mam do końca kwietnia staż w swoim mieście, w którym nic się nie dzieję. Praca- dom, praca- dom tak mniej więcej wyglądają teraz moje dni. No, czasem z doskoku spotkanie z kimś. I to nie to, że ja nie chce wychodzić, tylko nie zawsze ktoś ma czas na spotkania. I problem jest też w tym, że koleżanki mam w tej chwili 30km od siebie. Nie jest to problem i jeżdzę na spotkania, no ale wiadomo one też mają swoje życie, pracę czy studia, facetów i dom.
No i tak teraz sobie myślę... skończę ten staż i co? Pracy na razie w zawodzie znaleźć nie mogę i obawiam się, że mogę nie znaleźć. Pomyślałam, że może warto byłoby pójść na studia, ale tu znów problem jaki kierunek? Normalnie nie mam juz pomysłu na siebie. Kiedy już coś mi się podoba to okazuje się, że akurat tego przedmiotu który jest mi potrzebny nie zdawałam na maturze. No i jeśli chodzi o zdawanie jej ponownie to dopiero w przyszłym roku, w tym już się nie wyrobię na przygotowania. A od tego października chciałabym coś zacząć. Chciałabym... ale no nie wiem, nie mam pomysłu na siebie. Po LO nie miałam, myślałam, że może skończę studium i coś mi się w końcu rozjaśni... a teraz? Teraz nadal nic. A nie chciałabym znów odkładać tego o rok.
Nie chcę zostać bez pracy, na garnuszku u rodziców, w tej małej mieścinie, gdzie jest około 3-4tys mieszkańców inic się nie dzieję. Obawiam się tego, że tak może być. Że mogę się sta nigdy już nie wyrwać, ugrzęznąć tu.
Może powiecie, że przesadzam, że jestem jeszcze młoda tyle przede mną.... staram się tak myśleć, ale jakoś nie wiem chyba tracę nadzieję, że będzie lepiej, że w końcu będę wiedziała co tak naprawdę chce robić w życiu. A przede wszystkim czuć, że mogę, że potrafię to zrobić i do tego dojść.
Przepraszam rozpisałam się i może nie na temat ale chciałam z Wami się tym podzielić. Może dodacie mi jakieś słowa otuchy, nie wiem...
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:38   #1150
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem, jakoś tak
Szarpnął się grosik na smsa i jeszcze go wyzywacie, no nie rozumiem.
Poświęcił się, odpisał, wydał grosik, nie spał, martwi się, pewnie teraz płacze i rozmyśla. A Wy się jeszcze śmiejecie.

Lakier buraczkowy - ze specjalną dedykacją dla każdego buraka Też mam taki w domu, z Nivei, najlepszy lakier na świecie, w Pl ich nie ma, kupiłam w Dojczlandzie 10 lat temu a dalej jest jak nowy

W ogóle to chciałabym pomalować sobie panterkę na paznokciach, ale nie umiem, może siostra mi zrobi?

Wklejam zdj Wizażanki z wątku 'naturalne paznokcie'
Takie cuś bym chciała :
(oczywiście to nie moje dzieło, tylko Karola20)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SP_A1415.jpg (20,0 KB, 20 załadowań)

Czas edycji: 2011-02-28 o 14:45
Stary 2011-02-28, 14:38   #1151
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj ja Cie proszę, ale żeby taka łatwa się zainteresowała to trzeba jakoś wyglądać! Chyba że ją upił albo - zapłacił A to zmienia postać rzeczy, na trzeźwo to nie da rady..
Oj zdziwiłabyś się Całkiem niebrzydka dziewczyna tanim kosztem (1 piwo) poszła do łazienki z naprawdę nieciekawym chłopakiem (gruby, wydaje się, że z wanna ma sporadyczne kontakty, ciągle pali i pije).

Cytat:
Malla, Fubizka, Mryta i każda niedobra dziewczyna na tym forum! : Ej, no, nie obrażajcie GO, bo chciał dobrze, tylko że biedaczyna był zmęczony i w ogóle czemu Wy go tak nie lubicie?
Bo my jesteśmy wstrętne i zazdrosne i jak ktoś już tutaj odgadł nasz chytry plan my chcemy rozwalić wszelkie mega szczęśliwe związki

.
Stary 2011-02-28, 14:40   #1152
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Można się zgłosić i zostać recenzentką tych lakierów
Namówiłaś mnie. Ale założę się, że zgłosi się z 1000 chętnych, więc musiałabym mieć niezłego farta, żeby mnie wylosowali Ale jak to mówią, kto ma szczęście w grze, ten nie ma szczęścia w miłości, więc patrząc na moje życie, to liczę na to

A do tych panterek to trzeba mieć taki specjalny pędzelek i dwie prawe ręce jak się chce samemu zrobić

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-28 o 14:42
Stary 2011-02-28, 14:44   #1153
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
chciał dobrze, tylko że biedaczyna był zmęczony i w ogóle czemu Wy go tak nie lubicie?
Zbiorowo przytulmy Misia!

marchewa0007 - to normalne rozterki młodej osoby, która nie rusza do przodu i siedzi w domu. Studia to dobra sprawa, zwykle nawet jeśli nie są dobrze dobrane, to zmieniają znacząco życie, coś się w nim dzieje, poznaje się ludzi, trenuje szare komórki... Poleca Ci studia osoba, która źle je wybrała i nie skończyła
Cytat:
Bo my jesteśmy wstrętne i zazdrosne i jak ktoś już tutaj odgadł nasz chytry plan my chcemy rozwalić wszelkie mega szczęśliwe związki
Posuwamy się jeszcze dalej i rozwalamy własne szczęśliwe związki!
Cytat:
Namówiłaś mnie. Ale założę się, że zgłosi się z 1000 chętnych, więc musiałabym mieć niezłego farta, żeby mnie wylosowali Ale jak to mówią, kto ma szczęście w grze, ten nie ma szczęścia w miłości, więc patrząc na moje życie, to liczę na to
Wiele rzeczy już dostałam z Wizażu... Nikt mnie nie kocha
Stary 2011-02-28, 14:46   #1154
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiele rzeczy już dostałam z Wizażu... Nikt mnie nie kocha
Może powinnam tam gdzieś dopisać za nazwiskiem, że mam problemy z facetem i to by zwiększyło moje szanse?
Stary 2011-02-28, 14:50   #1155
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka - koniecznie ilość postów we wszystkich częściach wątku musisz zsumować :P
Stary 2011-02-28, 14:51   #1156
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Może powinnam tam gdzieś dopisać za nazwiskiem, że mam problemy z facetem i to by zwiększyło moje szanse?
A to te lakiery można dostać, tak? za frikola?
Ja jestem ogólnie fanem lakierów za 5zł. droższych mi nie trzeba.

Wy zamiast mnie wspierać że mój były to totalne przeciwieństwo seksbomby i kochanek z niego nijaki dolewacie benzyny do ognia. ja tam uparcie twierdzę, że żyje w celibacie bo żadna go nie chcę, a ja byłam najpiękniejszą istotą jaką w swoim marnym życiu mógł dotknąć

Marchewcia - to taki okres w życiu może.. przejdzie Ci! przyjdzie wiosna, wszystko zakwitnie. Może wybierz się na dwuletnie studium? kierunków od groma, poszukaj czegoś.
Wiesz, gdybym mogła to wyjechałabym z tej mojej wiochy daleko i zamieszkała z Tobą w mieszkanku chodziłybyśmy na podryw i w ogóle szał macicy. :P

Czas edycji: 2011-02-28 o 14:54
Stary 2011-02-28, 14:53   #1157
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle to chciałabym pomalować sobie panterkę na paznokciach, ale nie umiem, może siostra mi zrobi?
Nie jest aż takie trudne Ewentualnie można metodą gazetową to zrobić jak się znajdzie gdzieś panterkę bądź się ją wydrukuje na cienkim papierze (http://www.youtube.com/watch?v=3hJc4PBw0x8).
Ja kiedyś ciągle malowałam paznokcie w różne wzorki wzorując się filmikami na YT, ale na dłuższy czas przestałam i już mi tak dobrze nie idzie jak kiedyś Ale zaczynam od nowa powoli

Cytat:
Skoro tak, to i ja powinnam się zgłosić, bo ja tego szczęścia mam mało, to może sobie odbiję

Cytat:
Posuwamy się jeszcze dalej i rozwalamy własne szczęśliwe związki!

A co sobie będziemy żałować

.
Stary 2011-02-28, 14:53   #1158
marchewa0007
Raczkowanie

Malla tylko jak pomyślę, że miałabym pójśc na studia po których znalazłabym się w tym samym miejscu co teraz to, to mnie przeraża... Lub nawet w połowie zorientowawszy się, że to nie to też utknąć znów z takim poczuciem jak teraz.
Stary 2011-02-28, 14:55   #1159
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam uparcie twierdzę, że żyje w celibacie bo żadna go nie chcę, a ja byłam najpiękniejszą istotą jaką w swoim marnym życiu mógł dotknąć
No bo byłaś najpiękniejszą i najlepszą w całym jego życiu
Teraz może mieć jedynie gorsze, czyli panienki z dyskoteki, które za piwo zrobią wszystko Z takimi to się nie ma nawet co porównywać

.
Stary 2011-02-28, 14:59   #1160
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
a ja byłam najpiękniejszą istotą jaką w swoim marnym życiu mógł dotknąć
Bezapelacyjnie!
Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Malla tylko jak pomyślę, że miałabym pójśc na studia po których znalazłabym się w tym samym miejscu co teraz to, to mnie przeraża... Lub nawet w połowie zorientowawszy się, że to nie to też utknąć znów z takim poczuciem jak teraz.
Zawsze to coś... A jak coś się zmieni w trakcie studiów, to możesz je rzucić bez żalu.
Stary 2011-02-28, 15:01   #1161
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam uparcie twierdzę, że żyje w celibacie bo żadna go nie chcę, a ja byłam najpiękniejszą istotą jaką w swoim marnym życiu mógł dotknąć
No to jest niezaprzeczalne, ale niezdrowo jest myśleć, że teraz już żadnej nie tknie, bo kiedyś się zawiedziesz jak się pokaże na mieście z jakąś pokraką :P
Stary 2011-02-28, 15:03   #1162
marchewa0007
Raczkowanie

Malla Masz rację. Muszę wziąć się w garść i w końcu się na coś zdecydować. Niby mam jeszcze czas do października ale zacznę się już rozglądać. Tylko, że od kilku tygodni się tak rozglądam i z marnym skutkiem
Stary 2011-02-28, 15:12   #1163
Malla
Nie depcze krokusów

Dostałam kolejnego smsa od Zakalca o treści: przepraszam...

Marchewa - to podziel się z nami przemyśleniami, nie pomożemy Ci, ale może nakierujemy
Stary 2011-02-28, 15:18   #1164
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Zbytek łaski
Stary 2011-02-28, 15:20   #1165
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest aż takie trudne Ewentualnie można metodą gazetową to zrobić jak się znajdzie gdzieś panterkę bądź się ją wydrukuje na cienkim papierze (http://www.youtube.com/watch?v=3hJc4PBw0x8).
Ja kiedyś ciągle malowałam paznokcie w różne wzorki wzorując się filmikami na YT, ale na dłuższy czas przestałam i już mi tak dobrze nie idzie jak kiedyś Ale zaczynam od nowa powoli

Skoro tak, to i ja powinnam się zgłosić, bo ja tego szczęścia mam mało, to może sobie odbiję
Ja to ani w miłości ani w kartach szczęścia nie mam.. chociaż - w kartach już szybciej.

Ale wow :O nie mam aż tak długich, ale właśnie siedzę przed kompem z lakierem i maluje cętki, ale kiepsko mi to wychodzi

Cytat:
No bo byłaś najpiękniejszą i najlepszą w całym jego życiu
Teraz może mieć jedynie gorsze, czyli panienki z dyskoteki, które za piwo zrobią wszystko Z takimi to się nie ma nawet co porównywać
Oj, z takimi się nawet nie porównuje, szkoda gadać.

Cytat:
No to jest niezaprzeczalne, ale niezdrowo jest myśleć, że teraz już żadnej nie tknie, bo kiedyś się zawiedziesz jak się pokaże na mieście z jakąś pokraką :P
Oj, dotknie, nie wątpię w to. Ale one nie będą takie fajne jak ja, hehe.
Grunt to sobie wmawiać, nie?

Cytat:

Marchewa - to podziel się z nami przemyśleniami, nie pomożemy Ci, ale może nakierujemy

Ooho! odpisz mu "Kotku wróć!"

Stary 2011-02-28, 15:27   #1166
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Marchewcia - to taki okres w życiu może.. przejdzie Ci! przyjdzie wiosna, wszystko zakwitnie. Może wybierz się na dwuletnie studium? kierunków od groma, poszukaj czegoś.
Wiesz, gdybym mogła to wyjechałabym z tej mojej wiochy daleko i zamieszkała z Tobą w mieszkanku chodziłybyśmy na podryw i w ogóle szał macicy. :P
Właśnie po dwuletnim studium jestem teraz... i tak jakoś nie bardzo widzę dla siebie perspektywy Może to się zmieni, no nie wiem...
No to kiedy przyjeżdzasz i szukamy tego mieszkania?
Cytat:
A no bo to tak, że kończyłam studium medyczne i pomyślałam, że mogłabym coś z medycznych kierunków kontynuować, ale na studiach. No i tu problem bo ani biologia, ani chemia na moim świadectwie dojrzałości nie gości... (jaki rym ) Zdawałam historię bo raz, że najlepiej mi "leżała", dwa, że myślałam o historii lub polonistyce. To studium medyczne to przez duży przypadek, nie załujębo to ogólnie fajna praca, tylko gorzej ze znalezieniem owej pracy, na razie tylko na stażu jestem...
No i jest jeszcze jedna opcja, dosc hardkorowa ;D Nie no żartuję... ale mało realna Zawsze moim marzeniem była akademia teatralna. Podobno też się nadaję. Teatr amatorski, akademie, apele, różne projekty... Ja to lubiłam i częsato dostawałam potwierdzenie, że być może by mi się udało. Polonistka z lo która uczyła mnie dwa lata miała mi tam nawet załatwić spotkania z aktorem który miał mnie przygotowywać do egzaminów wstępnych. No ale po dwóch latach odeszła na emeryturę i się rozmyło... Przygotowania do matury, potem praca w wakacje i na ostatnią chwilę skąłdanie papierów do szkoły. No nie wiem chyba po prostu też stchórzyła... uznałam, że nie dam rady, że po co próbować. Tak i teraz myślę, niestety.... Bo tak z miejsca pewne jest, że się nie odstanę. Potrzeba do tego przygotowania, odpowiedniego warsztatu. A ja z teatrem od dłuższego czasu kontaktu już nie mam. Nie mam też kogoś kto mógłby mi pomóc mi się przygotować do takich egzaminów.
Stary 2011-02-28, 15:36   #1167
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, dotknie, nie wątpię w to. Ale one nie będą takie fajne jak ja, hehe.
Grunt to sobie wmawiać, nie?
Nie ma co sobie wmawiać, ja jestem pewna, że ten gość żadnej fajnej dziewczyny przy sobie nie zatrzyma na dłużej, niż wynosi błąd pomiaru, a Ciebie to miał tylko i wyłącznie fartem i zrządzeniem losu, ale oliwa bywa sprawiedliwa i już nie ma Nie dla psa kiełbasa

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
No i jest jeszcze jedna opcja, dosc hardkorowa ;D Nie no żartuję... ale mało realna Zawsze moim marzeniem była akademia teatralna. Podobno też się nadaję. Teatr amatorski, akademie, apele, różne projekty... Ja to lubiłam i częsato dostawałam potwierdzenie, że być może by mi się udało. Polonistka z lo która uczyła mnie dwa lata miała mi tam nawet załatwić spotkania z aktorem który miał mnie przygotowywać do egzaminów wstępnych. No ale po dwóch latach odeszła na emeryturę i się rozmyło... Przygotowania do matury, potem praca w wakacje i na ostatnią chwilę skąłdanie papierów do szkoły. No nie wiem chyba po prostu też stchórzyła... uznałam, że nie dam rady, że po co próbować. Tak i teraz myślę, niestety.... Bo tak z miejsca pewne jest, że się nie odstanę. Potrzeba do tego przygotowania, odpowiedniego warsztatu. A ja z teatrem od dłuższego czasu kontaktu już nie mam. Nie mam też kogoś kto mógłby mi pomóc mi się przygotować do takich egzaminów.
Nie uciekaj przed marzeniami, bo na starość będziesz żałowała, że nie spróbowałaś, jak zobaczysz, że słabszym od Ciebie się udało, bo SPRÓBOWALI.
Ja do zdania egzaminów wstępnych na moją uczelnię przygotowywałam się prawie 3 lata - da się
Stary 2011-02-28, 15:37   #1168
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Tak sobie czytam Wasze posty i mnie bardzo podnoszą na duchu Lubię Wasze podejście do swoich byłych, świnie, a jednak z nich jeszcze żartujecie
Wczoraj wieczorem jeszcze napisałam sms do niego (nie wiem po co, naprawdę ) czy się choć trochę przejął rozstaniem. Co mnie bardzo zdziwiło - nie odpisał! Paradoksalnie jednak pięknie mu za to dziękuję, bo jego reakcja, a raczej jej brak dało mi takiego kopa, że się otrząsłam i dotarło do mnie, że on naprawdę ma mnie gdzieś.
Zatem łaski bez! Tego kwiatu jest pół światu, a jedyne co mnie martwi, to to, że prawdopodobnie w ostatki wyląduję na tej samej imprezie co on. A nie zrezygnuję z niej, ooo nie!
Mam nadzieję, że taka postawa mi nie przejdzie, bo bardzo mi się podoba

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:44   #1169
marchewa0007
Raczkowanie

Aj... no bardzo chciałabym spróbować, ale najpierw muszę znaleźć na to odwagę
Stary 2011-02-28, 15:46   #1170
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Zbytek łaski
I tak mnie to rozwaliło, bo to była odpowiedź na tego maila, o którym dopiero co Wam wspominałam... Okrasiłam go smsami, które sobie wysyłaliśmy i piosenkami, których słuchaliśmy razem. Musiało go to dotknąć, jeśli jest człowiekiem, tyle pięknych wspomnień tam umieściłam...
Nie wiem, czy coś odpisać. Na razie mnie nie ciągnie Niech sobie płacze w samotności.
Cytat:
Ale wow :O nie mam aż tak długich, ale właśnie siedzę przed kompem z lakierem i maluje cętki, ale kiepsko mi to wychodzi
Paznokcie są dobrym zajęciem przeciwko pisaniu do eksów.
Cytat:
Ooho! odpisz mu "Kotku wróć!"
Dobra, poszło
Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem jeszcze napisałam sms do niego (nie wiem po co, naprawdę ) czy się choć trochę przejął rozstaniem. Co mnie bardzo zdziwiło - nie odpisał! Paradoksalnie jednak pięknie mu za to dziękuję, bo jego reakcja, a raczej jej brak dało mi takiego kopa, że się otrząsłam i dotarło do mnie, że on naprawdę ma mnie gdzieś.
Ależ on Ci odpisał, tylko bez słów. Między słowami, w niewysłanym smsie było głośne: NIE.

marchewa0007 - czas składania deklaracji maturalnych już minął, nie mówiąc już o ilości czasu na przygotowania... To może wykorzystaj to, co masz, jakaś filologia? Egzamin do teatralnej to ciężka sztuka, ale nawet nietrafiona próba powoduje jakąś zmianę w psychice, podejściu do życia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości