Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 15:51   #1171
ver_million
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
o matko, to Ty masz stalowe nerwy, że tyle wyczekałaś
HA! takie stalowe to one nie sa, ex nic nie wiedzial, a ja tesciki tydzien po tygodniu, ale wszystko skonczylo sie dobrze, i sloneczko wyszlo ))

exa dzisiaj w szkole nie bylo, moze mu mina zrzedla, ze wczoraj nie bylam opryskliwa, tylko calkiem milutka, moze cos zaczyna czaic... mam tylko nadzieje, ze nic mu sie nie stalo... nie wiadomo jak to moze byc...

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe
Wątpię, żeby sobie 'używał' haha zresztą, z kim niby? na imprezy on nie chodzi, chyba że z jego byłą dziewczyną, która jak już mówiłam jest tandetna jak kalkulator made in china, niech się schowa lepiej. Ale ona podobno ma kogoś, zresztą, oni są po jednych pieniądzach i pasują do siebie, bałwany dwa.
Ja też o swoim tak myślałam, łatwych lasek jest pełno
a nie mialyscie tak moze, ze jak sobie pomyslalyscie, ze on mozz tak z inna to wam sie przykro robilo.
ja przy 'zerwaniu' pytalam, czy sobie teraz wyobraza sytuacje, ze sie bede spotykala z kims innym, ze ktos mnie bedzie dotykal itd, na co on, ze na chwile obecna nie, ale po jakims czasie to co on sie bedzie mogl wtracac...
no i ja np. nie dosc, ze sobie nie wyobrazam, to jestem na 100pro pewna, ze do zadnej nie zarwie, bo mimo to, ze mowil, ze 'tyle mi dziewczyn jego zazdrosci' to jakos tych kolejek ustawiajacych sie do niego nie widac, chociaz widac na pierwszy rzut oka, ze razem nie jestesmy, na przerwach dystans 5m co najmniej...
Stary 2011-02-28, 16:03   #1172
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Egzamin do teatralnej to ciężka sztuka, ale nawet nietrafiona próba powoduje jakąś zmianę w psychice, podejściu do życia.
Otóż to Nie można niczego oddawać walkowerem.
Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
a nie mialyscie tak moze, ze jak sobie pomyslalyscie, ze on mozz tak z inna to wam sie przykro robilo.
Mi nie, bo to ja zerwałam i cieszyłam się, że on kogoś ma. Teraz, kiedy to ja zostałam odrzucona, na pewno byłoby mi nie w smak. Ale prędzej czy później tak będzie i trzeba się na to szykować
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:11   #1173
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Otóż to Nie można niczego oddawać walkowerem.

Mi nie, bo to ja zerwałam i cieszyłam się, że on kogoś ma. Teraz, kiedy to ja zostałam odrzucona, na pewno byłoby mi nie w smak. Ale prędzej czy później tak będzie i trzeba się na to szykować
nie no tak, ja w sumie to tak nie do konca odrzucona, bo niby to ja wymusilam na nim zgode na rozstanie... no ale tak czy owak, na chwile obecna nie chce z nim byc, ale nie chcialabym, zeby on w momencie, kiedy zostaly 2 miesiace i tak naprawde mozemy sie rozejsc w pokoju wyrywal jakies panny na korytarzu... błe...
tak, troche taki pies ogrodnika...
glupia jestem, chcialabym, zebysmy do siebie wrocili...
Stary 2011-02-28, 16:13   #1174
VickyM
Raczkowanie

Mam ogromną ochotę napisać na fb, że on jest głupim ch***m bez jaj, ale nie zrobię tego tylko dlatego, że należymy obydwoje niestety do pewnej społeczności i mamy dlatego dużo wspólnych znajomych, a wśród tych ludzi plotki rozchodzą się z prędkością światła.
VickyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:15   #1175
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Aj... no bardzo chciałabym spróbować, ale najpierw muszę znaleźć na to odwagę
Mam nadzieję, że znajdziesz tę odwagę Lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż że się nie zrobiło nic.

Cytat:
Ależ on Ci odpisał, tylko bez słów. Między słowami, w niewysłanym smsie było głośne: NIE.
Aż mi się po ścianach odbiło to NIE.

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:39   #1176
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez VickyM Pokaż wiadomość
Mam ogromną ochotę napisać na fb, że on jest głupim ch***m bez jaj, ale nie zrobię tego tylko dlatego, że należymy obydwoje niestety do pewnej społeczności i mamy dlatego dużo wspólnych znajomych, a wśród tych ludzi plotki rozchodzą się z prędkością światła.

nie pisz!!
w ogole dochodze do wniosku, ze facebook to zlo...
dobrze, ze moj ex nie ma, bo jeszcze by mnie kusilo, zeby robic jakies... perfidne podchody...
Stary 2011-02-28, 16:48   #1177
netkaa00
Zakorzenienie

Dziewczyny doradzicie coś?
Nie wiem co mam myśleć, co zrobić..
Mam 21 lat on 24, w związku od 4 lat.. Bywało naprawde różnie miedzy nami, ale ostatnio jest dobrze. Ale do rzeczy.
Wczoraj miałam wiczorem się odezwać do niego jak wrócę od babci, żeby do mnie przyjechał. Dzwonie raz - nie odbiera, drugi raz - nie odbiera. Pomyślałam, że pewnie się kąpie. Za pół godziny - nie odbiera. Za godzinę - nie odbiera. Zaczęłam się martwić, że coś się stało. Wsiadłam w samochód i pojechałam do niego z nadzieją, że zasnął przed tv.. Drzwi otwiera jego ojciec - Nie ma go już w domu od 3-4 godzin, pojechał samochodem. Kopara mi opadała chociaż kiedyś sytuacje takie już miały miejsce, ale obiecał, że się zmieni, na chwile nawet w to uwierzyłam..
Zadzwoniłam do dziewczyny jego brata i ona poinformowała mnie, że już od południa siedzą w barze z jakimiś kolegami. Wściekłam się i pojechałam tam. Wchodzę a on siedzi sobie w najlepsze z kolegami i z 4 dziewczynami (moimi wrogami ). Miałam chęć zrobić mu awantre, ale tylko spojrzałam na niego, on rzucił taki ironiczny uśmiech i wyszłam.
Wściekła pojechałam do mojego przyjaciela (znamy się od gimnazjum) bo wiedziałam, że jak będę w domu siedziałą to się zadręczę myślami..
Właśnie jedna z tych czterech dziewczyn która siedziała z moim chłopakiem jest EX mojego przyjaciela do którego pojechałam.. I ona gdzieś 2 godziny po tym zadzwoniła do niego, że mój chłopak jest taki fajny i w ogóle i do mnie zaczęła wypisywać do mnie sms z pogróżkami (od dawna sie nienawidzimy). Wiedziałam już, że tu napewno ona maczała palce w tym, że mój TŻ tak się zachował, więc zadzwoniłam do niego, ale nie odbierał, więc napisałam mu sms, że przecież wie, że się nienawidzimy i specjalnie ona tak wymyśla żeby zniszczyć nasze szczęście jak ma okazje.
Odpisał mi dziś rano (w pracy nie może rozmawiać przez tel ani pisać sms),że jak wróci do domu to porozmawiamy, że już wszystko będzie dobrze.
No i tak w skrócie wytłumaczył mi to tak, że siedział w domu i jego brat do niego zadzwonił czy nie przyjedzie pogadać, no to on pojechał i jak wszedł to te dziewczyny już z nimi siedziały i zaczęły na mój temat jakieś wyssane z palca opowieści opowiadać i on im niby "pojechał", że jego brat musiał go uspokajać. Więc zapytałam - czemu nie wyszedł nie przyszedł do mnie porozmawiać o tym?
Nie uzyskałam odpowiedzi. Napiałam mu, że strasznie nie lojalnie postąpił wobec mnie, że dał moim wrogom powód do satysfakcji, że tak łatwo uwierzył, że tak mnie skrzywdził tym co zrobił.. I że nie ma podstaw żeby mi nie ufać, bo nigdy go nie oszukałam ani nie zdradziłam. Zawsze wie o wszystkich moich wyjściach, dosłownie o wszystkim co robię.
Robił mi już kiedyś takie akcje dawno, czasem.. Potem przepraszał, ja zakochana wybaczałam wracałam.. Ostatnio jakoś w czerwcu rozstaliśmy się na miesiąc, strasznie wtedy nabroił i błagał żebym mu wybaczyła, obiecał zmiane, starania i w ogóle cuda wianki - wybaczyłam, warunek był taki ze to już ostatni raz i jak kiedyś jeszcze mi zrobi taką akcje to już koniec miedzy nami na zawsze.
Napisałam mu dzis sms, że ma tylko dzisiejszy dzień na to żeby to naprawić, bo później już może o mnie zapomnieć.. O 16 skończył pracę i.. telefon milczy..
Dziewczyny czy ja przesadzam czy z nim jest naprawde coś nie tak? Bardzo proszę o jakiekolwiek rady..
A dodam, że jak on też zawsze gdzieś jeździł to dzwonił do mnie w ciągu jazdy, że jedzie tu i tam z kolegami ja sie nigdy nie złościłam i nie zabraniałam. Dlatego tutaj mam wątpliwości czy on z tym bratem się razem z tymi dziewczynami nie umówili;( nie wiem co mam mysleć, całą noc nie spałam, jestem roztrzęsiona;(

Edytowane przez netkaa00
Czas edycji: 2011-02-28 o 16:52
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:56   #1178
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Robił mi już kiedyś takie akcje dawno, czasem.. Potem przepraszał, ja zakochana wybaczałam wracałam.. Ostatnio jakoś w czerwcu rozstaliśmy się na miesiąc, strasznie wtedy nabroił i błagał żebym mu wybaczyła, obiecał zmiane, starania i w ogóle cuda wianki - wybaczyłam, warunek był taki ze to już ostatni raz i jak kiedyś jeszcze mi zrobi taką akcje to już koniec miedzy nami na zawsze.
Dla mnie sprawa jest prosta. Nabroił kiedyś i mu wybaczyłaś pod warunkiem, że nie będzie Cię krzywdził. Wie, że nie lubisz się z tymi dziewczynami. Wie, że to Cię zraniło. Wie, że zrobił Ci dużą przykrość i jedyne co robi, to pisze smsa, że będzie już wszytko dobrze.
A gdzie jakieś starania naprawienia błędu? Jemu wyraźnie nie zależy, bo pewnie dość łatwo mu wiele rzeczy wybaczałaś i sobie myśli, że co nie zrobi, to i tak z nim będziesz.
Niestety, ale takie wrażenie odnoszę czytając o jego zachowaniu.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:06   #1179
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Dla mnie sprawa jest prosta. Nabroił kiedyś i mu wybaczyłaś pod warunkiem, że nie będzie Cię krzywdził. Wie, że nie lubisz się z tymi dziewczynami. Wie, że to Cię zraniło. Wie, że zrobił Ci dużą przykrość i jedyne co robi, to pisze smsa, że będzie już wszytko dobrze.
A gdzie jakieś starania naprawienia błędu? Jemu wyraźnie nie zależy, bo pewnie dość łatwo mu wiele rzeczy wybaczałaś i sobie myśli, że co nie zrobi, to i tak z nim będziesz.
Kochana, myślę tak samo..
Tylko już zaczęłam wariować,ze to może ja przesadzam ehh..
Same mi łzy płyną, bo ja go zwyczajnie od 4 lat kocham i jest dla mnie osobą najważniejszą na świecie.. Nie wiem co mam zrobić;(

Przed chwilą się dowiedziałam,że się umówił z kolegami na 17 od dziewczyny jego brata.. Mam ochote go rozstrzelać!!!

Edytowane przez netkaa00
Czas edycji: 2011-02-28 o 17:18
Stary 2011-02-28, 17:17   #1180
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

Stary 2011-02-28, 17:26   #1181
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Dziewczyny doprowadziłyście mnie do okropnej rozpaczy ;( Co ja mam teraz zrobic w takim razie? Pomocy!

Zadzwonił do mnie ale nie odbierałam, napisał sms czy przyjade do niego o 19? Co mam zrobić ?;(

Edytowane przez netkaa00
Czas edycji: 2011-02-28 o 17:30
Stary 2011-02-28, 17:33   #1182
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisałam mu dzis sms, że ma tylko dzisiejszy dzień na to żeby to naprawić, bo później już może o mnie zapomnieć.. O 16 skończył pracę i.. telefon milczy..
Jeżeli nie naprawi tego to najlepiej będzie jak zrobisz to, co napisałaś... Ale naturalnie zrobisz jak uważasz.

"

Stary 2011-02-28, 17:36   #1183
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny doprowadziłyście mnie do okropnej rozpaczy ;( Co ja mam teraz zrobic w takim razie? Pomocy!

Zadzwonił do mnie ale nie odbierałam, napisał sms czy przyjade do niego o 19? Co mam zrobić ?;(

A dlaczego nie możecie iść razem!?
Nie zapytał nawet 'pójdziesz z nami na to piwo' ? O_o

Jeśli to typowo męski wieczór - ok, ale mógł chociaż powiedzieć..

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-02-28 o 17:37
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:41   #1184
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
A dlaczego nie możecie iść razem!?
Nie zapytał nawet 'pójdziesz z nami na to piwo' ? O_o

Jeśli to typowo męski wieczór - ok, ale mógł chociaż powiedzieć..
Ale o ile dobrze zrozumiałam to on tam będzie z dziewczyną, która jest jej wrogiem

.
Stary 2011-02-28, 17:43   #1185
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ale o ile dobrze zrozumiałam to on tam będzie z dziewczyną, która jest jej wrogiem

Też tak zrozumiałam! To nie do przyjęcia jak dla mnie - będą koledzy, ulubione koleżanki, tylko dziewczyny zabraknie.

Ewidentnie koleś chce się zabawić z koleżaneczkami, odpocząć od dziewczyny.. oj nieładnie.

Stary 2011-02-28, 17:45   #1186
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, myślę tak samo..
Tylko już zaczęłam wariować,ze to może ja przesadzam ehh..
Nie, nie przesadzasz
Cytat:
Same mi łzy płyną, bo ja go zwyczajnie od 4 lat kocham i jest dla mnie osobą najważniejszą na świecie.. Nie wiem co mam zrobić;(
On chyba tego tak nie odwzajemnia patrząc po tym co robi

.
Stary 2011-02-28, 17:46   #1187
lily92920
Zakorzenienie

Hej Wam.

Musze sie do czegoś przyznać. W nocy tak strasznie ryczałam...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:50   #1188
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie ehh..

Nie wiem czy mam teraz isć do niego czy zerwać z nim czy co zrobić jeju ehh..

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Nie, nie przesadzasz

On chyba tego tak nie odwzajemnia patrząc po tym co robi

Też tak mu mówie,że swoją postawą tylko udowadnia mi jak bardzo mu na mnie nie zależy, ale on zawsze sie tłumaczy,że jak jest na mnie wściekły to nie umie inaczej a tak naprawde to mnie bardzo kocha;( ale dla mnie to takie głupie gadanie..
Mam z nim iść porozmawiać? Czy olać go? Ale dziwnie tak po 4 latach..
Jak już sie zdecyduje iść to w jaki sposób z nim rozmawiać? ;(
Stary 2011-02-28, 17:51   #1189
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wiem co on Ci wcześniej złego zrobił (ale trochę grzechów musiał mieć na sumieniu skoro i rozstanie było), więc ochłoń trochę i zastanów się na spokojnie czy wierzysz, że on będzie w stanie przestać naumyślnie () Cię krzywdzić. No, bo przecież wie, że Cię to zaboli co robi, a mimo wszystko to robi.
Ja mam wrażenie, że Ty chcesz się z nim rozstać, ale jesteś do niego tak przyzwyczajona/uzależniona, że to przyzwyczajenie nie daje Ci odejść.

I pamiętaj, że nie zawsze pierwszy (bądź jeden z pierwszych) związków musi być na całe życie, bo jest najlepszy

.
Stary 2011-02-28, 17:53   #1190
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie ehh..

;(
Dziwi mnie, dlaczego mu na to pozwalasz, na takie zachowanie.
Widzi, że może wszystko mu wybaczasz, więc pewnie nawet gdyby NIECHCĄCY się całował z jedną z tych dziewczyn to przygarniesz go z powrotem.
On chce się wyszaleć widać. Bez Ciebie. Zrób z tym coś, bo Ty płaczesz a on się świetnie bawi.

Stary 2011-02-28, 17:55   #1191
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

on zawsze sie tłumaczy,że jak jest na mnie wściekły to nie umie inaczej a tak naprawde to mnie bardzo kocha;( ale dla mnie to takie głupie gadanie..
Tak, to głupie gadanie. Skoro już raz (lub nie raz) zawinił, to urażoną dumę powinien schować do kieszeni i rozmawiać jak jest zły, a nie mówić słowa, które wie, że skrzywdzą.

Cytat:
Najpierw powinnaś trochę uspokoić emocje. Wszystko przemyśleć, zdecydować czego chcesz. Bo boję się, że jeżeli chcesz z nim się rozstać i pójdziesz teraz do niego, to on zrobi proszącą minkę oraz złoży kolejną obietnicę, której nie będzie miał ochoty dotrzymać i wybaczysz, bo Ci się go szkoda zrobi czy coś. I potem od nowa będziesz przez to wszystko przechodzić.

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-28 o 17:57
Stary 2011-02-28, 17:57   #1192
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Lilek, czemu?!

Stary 2011-02-28, 18:14   #1193
ver_million
Rozeznanie

nie placzemy
dziewczyny wiecie co mam ochote mu napisac? 'nie wszystko stracone' ... zwlaszcza,ze on ostatnio twierdzil, ze zachowuje sie, jakby byl mnie niegodzien... buuuuuuuu...
Stary 2011-02-28, 18:17   #1194
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
nie placzemy
dziewczyny wiecie co mam ochote mu napisac? 'nie wszystko stracone' ... zwlaszcza,ze on ostatnio twierdzil, ze zachowuje sie, jakby byl mnie niegodzien... buuuuuuuu...
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x1000.

Stary 2011-02-28, 18:21   #1195
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Dokładnie ehh..

Nie wiem czy mam teraz isć do niego czy zerwać z nim czy co zrobić jeju ehh..

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Też tak mu mówie,że swoją postawą tylko udowadnia mi jak bardzo mu na mnie nie zależy, ale on zawsze sie tłumaczy,że jak jest na mnie wściekły to nie umie inaczej a tak naprawde to mnie bardzo kocha;( ale dla mnie to takie głupie gadanie..
Moim zdaniem powinnaś zakończyć ten chory związek. Facet jest niedojrzałym egoistą, dałaś mu już szansę wcześniej na naprawienie błędów nie wykorzystał jej. Nie rozumiem co chciał osiągnąć siedząc z dziewczynami, których nie cierpisz Znam takie dziewuchy, które zrobią wszystko żeby rozwalić komuś szczęśliwy związek, jedna taka weszła buciorami w moje życie i wygrała. To on powinien do Ciebie przyjechać i pogadać, a nie odwrotnie.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Hej Wam.

Musze sie do czegoś przyznać. W nocy tak strasznie ryczałam...
Co to się działo?
Stary 2011-02-28, 18:22   #1196
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x1000.
taaaaa, a jak ja wczoraj krzyczalam NIEEEEEEEEEEEE to nie posluchalas!!!
Stary 2011-02-28, 18:22   #1197
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Lily, pewnie że wrócicie do siebie. Ja od samego pocztku twierdzę że tak będzie, bo on któregoś dnia stwierdzi, że brakuje mi kanapek, przytulenia i seksu, a z Tobą było tak fajnie, po co sie kłocić. Tylko problem jest taki, że zasługujesz na kogoś lepszego. Pobędziecie razem dwa lata, on dojrzeje i stwierdzi, że nie jest wystarczająco dobry i odejdzie bez słowa, albo Ty dojrzejesz i stwierdzisz, że jest tysiące innych facetów, którzy mogą kochać bez tych głupich gierek.
Wiesz, wczoraj tak strasznie płakałam. Nie wiem, co tak na mnie podziałało. Poprostu zaczęłam wyciągać wnioski. Doszłam do tego, że ja już sama nie wiem, czy go jeszcze kocham... Jestem w 1000000000000% przekonana, że czuje z nim straszną więź i przywiązanie. Wiele nas łączy. Ale czuje też do niego taki... wstręt, nie chciałabym by mnie przytulił, nie mówie nawet o czymś więcej. Nie wyobrażam sobie dalszego życia z tym człowiekiem. Nie mam do niego za grosz zaufania.

Cytat:
Zgadzam się z tym. On miał za dobrze, by nie żałować. Popróbuje to tu, to tam, zakocha się parę razy, dostanie kosza lub sam się znudzi i kiedyś spotka Lily w pociągu lub karmiącą kaczki (sorry :P) i jego serce zabije mocniej... Tylko że już wtedy może być za późno, bo Lily przekona się, że może być z kimś równym poziomem, pozna kogoś na studiach, będzie żyła własnym, ciekawym życiem, zmieni się, dojrzeje i już nie będzie miała ochoty na wychowywanie dużego dziecka. Dopuszczam też możliwość, że on się zmieni, ale będzie musiał się bardzo postarać, bo wyciąganie trupa z szafy po pewnym czasie nie jest wcale łatwe - wiem, bo teraz ten etap przeżywam z eksem.
Ale on mi chce teraz tak zrobić na złość, że działa to na mnie jak spray na komary (no nie znalazłam innego porównania). Serwuje mi kolejne porcje buractwa, a ja z każdym dniem coraz bardziej mam go dosyć.
Chce w końcu od niego sie odciąć. Raz, a na zawsze. W sumie, to cierpie teraz, myśle, że cierpiałabym też będąc z nim, ale będąc sama mam szanse na poznanie kogoś, kto mnie uleczy (np. OW ) a w związku z nim byłabym zapewne skazana na marną wegetacje. Musiałby sie niewiadomo jak zmienić, ale myśle, że nie umiałby, on jest za słaby... Zgrywa herosa, a tak naprawde nie stać go na choć troche godności i szacunku, ulega wpływom...

No nie wiem, pozyjemy, zobaczymy

Cytat:
nie pisz!!
w ogole dochodze do wniosku, ze facebook to zlo...
dobrze, ze moj ex nie ma, bo jeszcze by mnie kusilo, zeby robic jakies... perfidne podchody...
No mój ma, nawet mnie sam zaprosił do znajomych :/

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-28 o 18:29
Stary 2011-02-28, 18:22   #1198
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
nie placzemy
NIE PISZ
Stary 2011-02-28, 18:25   #1199
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lilek, czemu?!
Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Co to się działo?
No bo właśnie nie wiem co do niego czuje, brakuje mi tego, wiem, że łączy nas dużo, czuje tą więź, ale za razem czuje sie też skrzywdzona... I nie umiałabym już chyba z nim być. Bałabym się. Że najpierw będzie wspaniały, by od nowa do mnie dotrzeć, a później znowu będzie żerował na mnie, działał mi na nerwy, nie szanował mnie, aż w końcu podniesie na mnie ręke... Zniszczył we mnie jakiekolwiek poczucie własnej wartości, boje sie facetów. Sprawił, że moje plany i wszelkie marzenia legły w gruzach... Chce się w końcu podnieść, wyjść na prostą.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-28 o 18:31
Stary 2011-02-28, 18:28   #1200
netkaa00
Zakorzenienie

Dziękuje Kochane za wszystkie rady, muszę to przemyśleć..
I macie racje,że ja z jednej strony chciałabym rozstania, po mam po dziurki w nosie jego dziecinnego zachowania, ale jestem z nim 4 lata widujemy się codziennie ja nie wiem jak ja sobie poradze;(
Ehh to wszystko jest takie skomplikowane i trudne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości