|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Koniec biadolenia o eksiu
![]() OW zaproszony do znajomych/zaczepiony czy nadal oglądasz jego zdjęcia i sobie tylko wzdychasz?
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Lila, zapominamy o zakonie tylko przygotowujemy sidła na Twojego OW
![]() Mryta, ja proponuje walnąć go z całej mocy piłką albo wylać gorącą kawę na koszulkę, auu
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-28 o 18:35 |
|
|
|
#1203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Są tu dziewczyny, które były więcej lat w związku (nawet i 10 lat) i teraz są szczęśliwe. Także da się Oby decyzja, którą podejmiesz była słuszna dla Ciebie
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-28 o 18:37 |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już o piłce wspominałam i myślę, że będzie dobrze jak wyciągnie w szkole piłkę do kosza z torebki i mu przywali jak najmocniej się da Potem reanimacja, usta usta i te sprawy no i będą mogli pogadać o koszykówce, oczywiście jak już chłopak się ocknie po tym jak Lily go wycałuje ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-28 o 18:38 |
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowa I
Ja: to co będzie z moimi rzeczami? On: napisałem Ci w smsie żebyś mi napisała na który adres mogę wysłać, bo nie jestem w stanie przyjechać (złamana noga, jest na łasce kolegi) Ja: nie dostałam żadnego smsa. chyba też nie masz po co do mnie przyjechać (bo nie wykazywał żadnego zainteresowania) Rozmowa II (po tym jak mu wszystko wygarnęłam, a on nie reagował) Ja: co mam zrobić z Twoją koszulką? On: co chcesz Ja: i to by było na tyle jeśli chodzi o kontakt ze mną? On: chciałem się spotkać ale napisałaś że nie mam po co przyjeżdżać i po chwili na gg już go nie było o_O On się chyba stara, żebym już całkiem zgłupiała, teraz mi pisze coś takiego, ale po tym jak wygarnęłam mu wszystko co mnie boli nie napisał kompletnie nic. Dureń. |
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on sie tylko popatrzył na mnie... Cytat:
Kawa na koszulce...? Mrrr...
|
||
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hhahah! taa, piłkę wyciąga z torebki no, w końcu w kobiecej torebce jest wszystko.Więc słuchaj, Lilek, wyciągasz te piłkę, bierzesz zamach i walisz w głowę. Potem krzyczysz "UPS!" podbiegasz, robisz resuscytację, dla potrzeb poszkodowanego i Ciebie może to być 30 wdechów metodą usta usta i dwa uciski na mostek ![]() A potem się tłumaczysz, że nie masz pocięcia co ta piłka robiła w torebce, i że to był czysty przypadek. Ooo, jeszcze ubierz się przypadkowo w strój pielęgniareczki
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-28 o 18:43 |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Was!
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zagadaj do niego na tym facebooku do jasnej ciasnej, to może Wasza znajomość ruszy się do przodu!
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Lila, pokaż go! bo jak nie to ja do niego napiszę i Ci go odbije, o!
zresztą, mam wstręt do koszykarzy, łe
|
#1212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, jako ratownik med. nie byłabyś dumna z mojego zaliczania reanimacji. Pomijam fakt, że miałam wtedy złamaną ręke, a ktoś z klasy powiedział "Pomyśl, że to..." (eks), a ja manekina w głowe uderzyłam i zaczełam nim tarmosić, po czym wytargałam go za nos, zrobiłąm 2 wydechy i jakieś 10 usisków jedną ręką, po czym dostałam 5 Ale gość mnie uwielbiał, ach (mam 6 na dyplom ) ![]() Hahaha ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Może w szkole jakoś zaczne sie usmiechać czy coś... Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-28 o 18:54 |
|||
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to nie do końca zrozumiałam o co chodzi, ale wygląda na to, że ten facet ma Cię głęboko w dupie i znienawidzone przez Ciebie koleżanki są dla niego fajniejsze. Prawda jest taka, że nie możesz wymagać od kogoś, żeby nie spotykał się z osobami, których nie lubisz, ale już, żeby poinformował Cię, że wychodzi do knajpy, to by mógł. I szczerze mówiąc, to wątpię w to "pojechanie im", skoro na Twoje wejście zastałaś tylko ironiczny uśmiech. Jeśli tam weszłaś, to powinien chyba do Ciebie podejść, skoro jesteś jego dziewczyną... A jeśli teraz tak sobie pogrywa, to jedynym wyjściem będzie postawienie sprawy na ostrzu noża. Jak wybierze wolność, to przynajmniej będziesz wiedziała, że ma Cię gdzieś. A po co Ty masz do niego jechać? To on powinien już dawno temu przyjechać do Ciebie z przeprosinami i wytłumaczyć swoje postępowanie. |
|
|
|
|
#1214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie będę Cię straszyć, ale musisz się wziąć do roboty jeżeli nie planujesz przezimować jeszcze jednego roku w liceum Uśmiechnij się do niego jutro
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiechać? pogrzało Cię do reszty? Haha, u mnie też dostałabyś piątkę za akcje z fantomem ![]() Lekarską.. obawiam się że może skończyć się wstrząśnieniem mózgu, złamaniem podstawy czaszki albo co gorsza przerwaniem rdzenia, więc zostań najlepiej przy piłeczce do pingponga, albo wylej te kawę może od razu bitą śmietaną opryskaj i powiedz, 'mogę?' ![]() Chciałabym zobaczyć jego minę
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak! To jest to! ![]() Jeszcze do tego niech go szampanem obleje i obsypie truskawkami ![]() Ale ona jest na razie na etapie wgapiania się w zdjęcia Jeszcze się nawet nie uśmiechnęła do niego
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha, przypomniała mi się jedna akcja
![]() Moja znajoma jest ze swoim facetem już 5lat. Od jakiegoś czasu nieciekawie sobie wierzga kopytkami, wychodzi kiedy mu się podoba bez uprzedzenia, umawia się z koleżankami, chodzi na dyskoteki. Pewnego dnia, ta oto dziewczyna szła z zakupów, zobaczyła jego auto przed barem. Myśli 'mhm, poszedł na piwo i nawet nie powiedział' po czym weszła do baru, patrzy: facet siedzi sobie z kolegami i koleżankami przy piwku, śmiechy, chichy. Ona podchodzi do stolika, on siedział na przeciwko. Pyta go 'możemy pogadać' a on z uśmieszkiem 'nie ;]' I co zrobiła? chwyciła pierwszy PEŁNY kufel który miała pod ręką i wylała mu go na py*sk. Po czym słodko zapytała 'a teraz, możemy porozmawiać?' Chłopaczek pokornie wstał i poszedł za nią. Mina znajomych - bezcenna. ![]() ed: idę na spacer z kolegą, będę potem.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-28 o 19:09 |
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() A jak tak czytam te nasze wymysły, to widzę, że ja się chyba od złej strony zabierałam do poderwania faceta, mogłam się zaczaić na jakiegoś ze śmietanką, wyskoczyć zza rogu i tyle, a nie jakieś podchody ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-28 o 19:13 |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
Nie zginelam..dopiero dzis wrocilam a jeszcze neta nie mialam(z mojej winy.. ) Nadrabiac Was( i tak nadrobie z ciekawosci ) czy pisac skrotem co u mnie?Aczkolwiek ja skrotem nie umiem..robie blogi haha
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilona, bloguj do woli
No chyba, że wpadnie nF, to Ci się dostanie, ale korzystaj dopóki go nie ma
|
#1223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. Ty robisz coś do matury? Tak szczerze? Cytat:
Hehe Pani da 6...? No, mysle, że jakbym zarzuciła mu lekarską, to mogłabym sie pożegnać z maturą, opinią i funkcją pełnioną w szkole, bo jego mama jest pracownikiem naszej szkoły (ba! uczy mnie!) Nie cytować. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Uśmiechnęłam, on do mnie tez. Ale to było raz! I to w zeszły czwartek! Cytat:
Cytat:
Narazie coś go nie ma Ale widziałam jego off topy na innych wątkach, także dalej działa na tym forum. Może wziął sobie nasze prośby i błagania aby odszedł z naszego wątku do "serca"?
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-28 o 19:38 |
|||||
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Usunęłam treść posta, bo i tak nikt na niego nie zwrócił uwagi oprócz mrytki :P A wolałabym, że nikt znajomy/eks go nie przeczytał. Przepraszam.
Edytowane przez cyanidegirl Czas edycji: 2011-03-01 o 17:53 |
|
|
|
#1225 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do matury mam pracę maturalną jedynie, na której będę się wzorować. Moja kuzynka miała 3 lata temu temat taki jaki był i teraz i go wzięłam. Jednak chcę sama to napisać, a to potraktować jak wzór ![]() Oprócz tego robimy na matmie testy (sama w domu bym pewnie do nich nie siadła ) i z polskiego też zostaliśmy zmuszeni napisać wypracowanie i porozwiązywać matury. No i zrobiłam trochę testów z WOSu w domu i to tyle z moich przygotowań. Wszystko jeszcze przede mną A jak u Ciebie? ![]() Koniecznie ![]() Cytat:
Ale na co Ty czekasz z tym zaproszeniem? Ja się do przypadkowych ludzi nie uśmiecham, no chyba, że na nich wpadnę (ostatnio w sklepie zaliczyłam 3 osoby, więc uśmiechnąć się wypadało ). Więc bierz się za niego zanim inna Ci go zgarnie i zanim znudzi mu się tylko patrzenie i uśmiechanie raz na tydzień ![]() Cytat:
Może i nam się przyda kiedyś patent na podryw![]() Cytat:
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Te lakiery są jakieś takie sobie
Albo ja nie umiem się nimi posługiwać, jeszcze popróbuję A teraz idę farbować włosy, życzcie mi powodzenia, bo nienawidzę tego robić
|
|
|
|
#1227 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, całe życie przed Tobą, poznasz jeszcze kogoś i będziesz bardzo szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
Powodzenia
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, coś wymyśle na jutro. Zapomniałam dodać, że raz na siebie wpadliśmy prawie, ale sie speszyłam jak spojrzał mi w oczy i spuściłam łeb :/ Dobra! No pewnie
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
No, mi wyżerają ten lakier co jest pod nimi, a tę pęknięcia są tylko na obrzeżach paznokcia a nie na całym
![]() Dzięki ![]() Idealne podsumowanie tych wszystkich żałosnych wymówek naszych facetów: http://www.youtube.com/watch?v=uZ9xt4lmWpY Nie muszę mówić, że mój chłopak ma nową ulubioną piosenkę Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-28 o 20:17 |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zniszczył we mnie jakiekolwiek poczucie własnej wartości, boje sie facetów. Sprawił, że moje plany i wszelkie marzenia legły w gruzach... Chce się w końcu podnieść, wyjść na prostą.

(mam 6 na dyplom