|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pojechalas po tesciowej hihi ![]() ![]() Cytat:
![]() to ile masz lat ? ![]() Cytat:
![]() nie masz za co Cytat:
mowisz, ze masz wsyzstko gotowe dla dziecka a kilk ni temu pisalas, ze nic poprane ani poprasowane nie masz wiec sory, jak th i kiedy chcesz to zrobic?? bardzo mi przykro, ale przestalam wierzyc w kazde twoje slowo ![]() Cytat:
![]() bez rewelacji ![]() wczoraj ogladalam fae-slawa tez bez rewelacji :P czarny labedz- hmm inny, ciekawy, wall street pienidz nie spi - brdzo mi sie podobal moze dlatego, ze gral tm shia labauef |
||||||||
|
|
|
#542 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja myślę, że może to przez leki, które brałam albo po prostu na kogoś musiało trafić Ale masz rację, po ciąży wytoczę ciężkie działa, jestem gotowa walczyć z nimi wszelkimi możliwymi metodami Super, że z nereczką lepiej, 1 mm to praktycznie nic, na pewno niedługo się całkiem unormuje A kocyk jak piękny Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Developer oddał nam mieszkanie pod koniec marca
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Az sie zaczelam zastanawiac czy ze mna wszystko ok
![]() TZ mnie zmierzyl miarka - w pepku mam rowne 100 cm. Ja zmierzylam TZ miarka - w pepku ma rowne 100 cm. Jak w morde strzelil oboje jestesmy w ciazy
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam działalność od września i zastanawiałam się, czy nie podnieść wymiaru składek, żeby więcej macierzyńskiego dostać... Ale jeszcze nie wiem. Na pewno nie na maksymalną, bo ZUS się będzie czepiał wszystkiego, a to nie na moje nerwy...
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
to że nie mam wypranych i wyprasowanych rzeczy dla kacpra o niczym nie świadczy ważne ze większość mam już przygotowana na przyjście mojego dziecka.
tak samo eweska która jest w bliźniaczej ciązy i ma termin porodu przede mną jeszcze nie ma wszystkiego a tak na prawdę każda z was może urodzić przedwcześnie i co wtedy ??? nie wiesz kiedy zacznisz rodzic aga tak samo jak ja tego nie wiem przygotowana jestem na te pierwsze dni na pewno nie symuluję mojej ciąży i obiecuje wstawić fotki kiedy tylko się narodzi i mam nadzieję że wtedy zrobi wam się choć trochę głupio ze nie wierzyłyście. To ze mój brzuch nie rośnie tak jak wasze martwilo mnie i nadal martwi ale kazda z nas jest inna i nie musimy wyglądać tak samo tak jak kazda ciaża jest inna tak samo każdy ciązowy brzuch wygląda inaczej i kropka.
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyglsadasz na max 24 |
|
|
|
|
#549 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok to ja juz nie marudze.,... tylko ja niechce dluzej z moja mama mieszkac![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihCytat:
ma 100 ale juz go przegoniłam:P moj to jest na prawwde w ciązy ostatnio lezymy i ja wziełam jego reke na brzuch jak mały kopał a po 5 minutach on mi moją położy ł na jego brzuchu myślałam ze sie posikam ze smiechu z tego głupola
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
ruszyłam dupsko i się zmierzyłam
![]() do tego musiałam mierzyć się kablem od usb a kabel mierzyć miarką taką sztywną (jak faceci mają, nie wiem jak fachowo się to nazywa) 96cm mi wyszło ... |
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Weredka, a jak to teraz jest z tymi opłatami do ZUSu- bo ja dopiero wkraczam w ten świat a chcę się dobrze zorientować bo zamierzam tą firmę normalnie prowadzić a nie tylko ściemniać
![]() Najniższa składka wynosi ile ? One są jakoś stopniowane, bo wiem , że ta najwyższa to 2700 i wtedy przysługuje prawie 6000 macierzyńskiego. Ono jest z 12 miesięcy wyliczane prawda ? Ale jeśli założę firmę miesiąc przed macierzyńskim to jak to wyliczają ?
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
andziotku no przeciez sie posikam przed Ciebie
hahah kablem od usb? hahahaniech mi ktos opowie o tej symulajntce ze styczniowo-lutowych? jak sie skapły ze symuluje? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- a ja jem przepyszna gruszke sialala i az mio sok po brodzie cieknie pycha
|
#554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moria44 juz myslalam ze tylko moje takie nie mogace znalesc sobie miejsca
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Grazin ja też bym chętnie posłuchała o tej symulantce... dobry ubaw dziewczyny musiały mieć :P
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie dziewczyny za to, że sie udzieliłam
|
|
#558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyna przez 9mscy pisała o objawach i lekarzach i wizytach... Wklejała jakieś zdjęcia ale nic dziewczyny nie podejrzewały, oprócz tego że praktycznie 24h/d spędzała na forum... I nagle zaczęła się akcja porodowa a ta z laptopem w szpitalu opisywała całą akcje, rozwarcie, skurcze i te sprawy Wtem, komputer w szpitalu przejmuje jej mąż który siedzi na poczekalni i zdrowie i zycie żony nie jest tak ważne jak napisanie kilku informacji koleżankom z WIZAZU np o tym że żona urodziła...Lecz, sytuacja pogarsza się... Gdyż dziecko i żona są w poważnym stanie i w końcu umierają chyba obie ![]() Ale mąż cały czas siedzi na necie w szpitalu I po pewnym czasie wyszło szydło z wora ![]() Szkoda było tylko tych dziewczyn z forum które się zżyły między sobą i każdy post o pogarszającym się stanie zdrowia głównej bohaterki bardzo przeżywały....
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łożysko na tylnej ścianie nisko.ilość płynów jest prawidłowa a Kacper był ułożony pośladkowo ale jak jest teraz to się dowiem jutro na usg badał mnie i ordynator szpitala i moja gin i nie widzą w tym nic dziwnego po prostu każda kobieta inaczej przechodzi ciąze
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież sprawa dotyczy kazdej z nas.,
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A było coś u tych Styczniowo lutowych, że dziecko urodziła, potem na OIOM ja zabrali i w miedzyczasie jej mąż pisał co się z nią dzieje... Zwała i nic więcej...
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dobranoc
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
może twój kabel od usb oszukuje
![]() wiecie gdzie czuje czkawkę teraz ??????????? w tylnej części ciała co ona dziś tam wyczynia ??????? |
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
martulka mam zdjecia brzucha od 27 tygodnia teraz nie jestem w stanie bo nie mam kabla usb do telefonu zastepczego o czym pisałąm wczesniej
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kojarzy ktoras w ktorej czesci ich watku to było?? albo jak się kłsamczuszka zwała?? ![]() ale jaja ![]() szkoda dziewczyn ktore sie w to wczuwały... ![]() a mąż opisująy ze żona i dziecko umarły... ło matko... przekaz niemalże jak z big brothera
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() choć rozumiem, że dziewczynom z forum do śmiechu nie było ![]() ja nie rozumiem, po co ludzie tworzą takie byty wirtualne
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Sherlocki Holmesy heh
![]() Szybko wam piszę ,że na wizycie wszystko ok!!!!! widziałam i słyszałam serduszko co podświadomie było dla mnie najistotniejszewielkość odpowiada tygodniowi termin 13 października Odetchnęłam uffff
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-02-28 o 21:43 |
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj sebuś tez ma dzisiaj ewidentnie jakąs głupawkę tak mi dzisiaj brzuszek skakał fajnie cały dzień,. tz tylko filował z telefonem i nagrywał, ale co właczył REC to dzicka nie ma... znikło... to po 2 min nagrywania tż wkurzony i wyłanczał na co nasz niesforny synek kopala takiego mamusi sprzedawał ze szoK tż stwierdził ze on to na złość robi i po kilku próbach przestał nagrywać![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
trzymam kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

bunga bunga 

czasami to calkiem nizutko. Gin mi wlasnie mowil ostatnio ze moge czuc w roznych miejscach dzidzie bo źle jest ułożone.
rece mi opadly. musze czekac do nastepnego tygodnia

ok to ja juz nie marudze.,... tylko ja niechce dluzej z moja mama mieszkac
02.08.2014

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)