|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Ola bryka niezła
![]() ![]()
#332 |
Zadomowienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
zapiekane?? Nie no ja robiłam normalne frytki mrożone tylko zamiast na oleju smażyć to wrzuciłam je do piekarnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
same tak na brytfance?? bez zadnych przypraw czy tam cos i tyle??
#334 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby ok, ale ide w poniedzialek 7 marca zbadac tarczyce... ![]() Tablica do rysowania to jeden z jakze nielicznych tematow "zabawkowych", w ktore sie JESZCZE nie zglebilam... ![]() .......ale widzialam takie fajne Smobyego... ![]() A powiedz jak sprawuje sie u was ten namiot, ktory kupilas...bo mysle nad kupnem jakiegos, ale nie wiem czy nie wystarczy nam taki zwykly... ![]() ![]() Jak u nas wyjdzie ostatni zabek to zrobie taaaaaaka impreze, ze spod stolu beda mnie wyciagac... ![]() Cytat:
Ja bym poszla. Cytat:
Ja tez zawsze jak jest moja mama zostawiam malego z nia...w dzien i na noc tez ![]() Autko fajne! Przynaam, ze wole nieco inna marke, ale to takie zgrabniutkie, pasuje do ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Brawa dla tz'ta! ![]() I dawajta ten przepis... ![]() U nas pogoda dzisiaj wiosenna wiec dwa spacerki zaliczone, bylo super ![]() I przypadkiem kupilam malemu te puzzle Misia do ubierania, byly w promocji - Eichhorn za 1,50 Eu... ![]()
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
przepis w książce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- na chwile, to chyba tak
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Dzieciaczki cudne ![]() ![]() Ola auto super ![]() ![]() ![]() ![]() Mamy 16 zebow juz ![]() Kareninka moja tez sie rozbiera sama, najgorsze jednak jest to ze chce na golasa latac a w domu to tak cieplo zeby tylko w bodziaku biegac nie jest i po kilka razy jest wojna bo panica sobie sciaga bluzeczki, rajty, o skarpetach nie ma mowy zeby byly na nozkach dluzsza chwile, a jaka dumna chodzi jak sie rozbierze ![]() ![]() Bylismy dzis w rossmanie i moje dziecko zlapalo koszyk poki tatus mleko wybieral, a mamusia lakiery i po sklepie rundke zrobila, zobaczyla jakos dziewczynke i za nia, tz stwierdzil ze rodzenstwo by sie przydalo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Dziękuje w imieniu chłopaków za komplementy. W lodowce nie zamykam ich za kare- jeszcze
![]() ![]() Lenka zdolna dziewczynka jesteś ![]() Andre wygląda jak aniołeczek - jak zwykle zresztą- powiedziałabym ze jak dziewczynka ale nie chce sie narażać mamusi ![]() A do Rabki tak jak wspomniała Agusia- jedziemy w celach diagnozy i wykluczenia astmy oskrzelowej lub innego choróbska który tak często wywołuje u Tomka "świsty" w oskrzelach |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie ma gorączki to zawsze wychodzę. Cytat:
......smoby jest drogy.... ![]() któras już u nas kupowała.. Zebra? Pietrusia? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle to Staś mi teraz dłużej śpi, tak ze później jemy obiad i wszystko sie potem jakoś poprzestawiało... zawsze chodził spać o 12 i wstawał o 14 i jedlismy obiad, teraz czasem idzie spać o 12, czasem o 13 i śpi do14.30 - 15... nie chce tak póżno obiadku dawac, no nie wiem jak to poprzestawiać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Wiki z dnia na dzień coraz więcej chodzi i nauczył się nowych słówek góra, kura, tam i pan. Jak lecą reklamy i jest jakaś osoba to mówi pan ![]() 5 marca mam pierwsze zajęcia na studiach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ola autko super ![]() ![]() Lenka zdolna dziewczynka ![]() ![]() Malinka chłopaki po prostu ![]() ![]() Andre jak zawsze przesłodki ![]() Konspi więc mówisz że ten namiocik super się sprawdza, ja się właśnie przymierzam żeby Wikiemu kupić. I jesli mówisz że warto to się chyba skuszę ![]() Chciałam jeszcze poodpisywać ale muszę zmykać bo jutro idę do pracy a moje włosy domagają się mycia ![]() ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2011-02-28 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieknieje w oczach! z zasobem słownictwa u nas podobnie. znamy jeszcze inne zwierzątka ale za to części ciała jeszcze nie wyuczone Cytat:
![]() O! sowa! dobry pomysł Cytat:
śliczne chłopaki Malinko! |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Xpressja ależ ona dużo potrafi
![]() Mamrotka widać chce mieć rodziców tylko dla siebie ![]() Piotruś mi szalał do 20...w piżamce... Ale miał juz oczy jak 5zł więc wziełam go do łóżeczka popłakał chwile i padł... Wogóle jak on kocha swój jeździk! Wsiada na niego sam i odpycha się nogami( do tyłu) i ma frajde jeśli ja go szybko przyciągne w przód, bo on znowu może "uciekać" do tyłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
szczegolnie tatusia
![]() ![]() Kate ja moge isc i sie za ciebie pouczyc ![]() ![]() Moje dziecko woli bawic sie motorem/samochodem, lalki omija z daleka, chyba ze glowa o podloge wali, mam sie martwic? Nawet jak bawi sie wozeczkiem to jest brum brum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() moja Olcia wstała już ponad godzinę temu ![]() na razie na więcej nie mam siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Fajna ta twoja corcia! ![]() Cytat:
No to powiedzialas czy nie powiedzialas..? Bo.... ![]() ![]() Ale czasami warto...nie zawsze, ale czasami.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak ![]() ![]() Z obiadkiem nie pomoge, bo o 15 to my deserek juz szamamy... ![]() Ale moze musialabys po prostu przypilnowac, zeby drzemka byla jednak o tej 12... Cytat:
Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz...a jak juz zaczniesz i wpadniesz w rutyne to pojdzie... ![]() Cytat:
Witaj w klubie.... ![]() Bry bry..... ![]() przechodze kryzys zwiazany z faktem, ze prawdopodobnie bede musiala sie pogodzic z tym, ze moj syn bedzie juz wstawal kolo 6.15 rano... ![]() Ja sie nie nadaje noooo...malz mowi, ze powinnam sie cieszyc, ze maly chodzi ladnie wczesnie spac, ale ja jeszcze nie zyje przed 7... ![]()
![]() |
#346 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi się jeszcze domek playskoola podobal bardzo ![]() Cytat:
![]() Myślisz ze nie pilnuję? ![]() ![]() Cytat:
![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-03-01 o 07:26 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() dziękuje za komplementy dla Leniucha... i za te gratulacje co do umiejętności ![]() ola- samochodzik pierwsza klasa! ela - jak Olka nie ma gorączki to krótki spacerek jest wskazany ![]() a ja znowu na walizkach ![]() tzn cieszę się bo znowu w ciepłe miejsce... ale troszkę to meczące, dlatego jak wrócę biorę wolne i "odpoczywam" w domowym zaciszu... zeberko - a dlaczego ja tu nie widzę zdjęć Piotrusia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A daj linka do Playskoola.... ![]() Cytat:
Tez mi sie wydawalo, ze nie zablysne szczegolnie jak to napisze... ![]() ![]() Cytat:
Nie przypominaj nawet.... ![]() Dobra, moj dziecie skonczylo jesc swoje sniadnie wiec ide wyciagac odkurzacz... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-01 o 07:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Karenina, tylko używany jest teraz na all, ale zerknij;
http://allegro.pl/rewelacyjny-domek-...479213023.html Acha, Ola mi się też strasznie podoba Twoje autko i uważam że świetnie do siebie pasujecie.
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-03-01 o 07:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no nieeee, kolejna zabawka wpadła mi w oko! nowy też jest < o zgrozoooo!> http://allegro.pl/rewelacyjny-domek-...458902288.html ps. dziewczyny a plastolina to już sie nadaje dla naszych łobuziaków? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2011-03-01 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZien dobry ![]() Ja juz dzis sie lepiej czuje jeszcze dzis odpoczne i jutro do pracy niesteczy czas ![]()
![]() |
#352 | |||||
Zakorzenienie
|
dżem dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakaś idiotka, przecież Pola wcale nie jest jeszcze w takim wieku zeby się martwic tym, że sama nie chodzi, tym bardziej ze ona prawie to robi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() następna wielozębna ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tez jest lekki mróz, - 9 st ![]() ![]() ![]() faaajne ![]() ![]() ![]() następna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ~~ narazie tyle ode mnie, nic z zaległości nie nadrobię bo już Ola tu wariuje i cały czas na mnie szczeka - bo chce żebym jej włączyła pieska bimbka ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale jakoś boje się tej szkoły, najbardziej tego że się okaże że jednak nie dam rady no i 1850zł za 1 semestr pójdzie w błoto... I jeszcze zawozić te wszystkie papierki, robić zdjęcia wrrr za stara chyba jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ten namiocik z playskola fajny ale chyba nasze dzieciaki troche za duże na niego są, przynajmniej mój wyrośnięty synek ![]() I gratki wszystkim małym rekinkom ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
xpresja dopiero teraz zobaczylam jak Lenka wariuje
![]() ![]() Moja tez duzo rzeczy pokazyje i nasladuje czesci ciala to wszytskie oczy, nos, usta, zeby, uszy, glowa, wlosy, rece, nogi, pupa, brzuch i pepuszek nawet ![]() Tz wlasnie zabral mała na spacer to zabieram sie za obiadek, sama nie wiem co to dzis zrobic dobrego ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
U mojej kumpeli corka (w kwietniu skonczy 2 lata) chodzi spac 12-1 w nocy i potem spia do 12 w południe ![]() ![]()
![]() |
#355 | ||||
Rozeznanie
|
Bardzo ładne
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
ok. troszkę jeszcze Was nadrobiłam
![]() Asioczka my mamy podobne puzzle te z ubrankami ale Olę jakoś to w ogóle nie interesuje ![]() ![]() Domi Ola też często operuje lewą rączką. Mój brat jest lewo ręczny więc u nas chyba wszystko możliwe? ![]() I poproszę jakieś szczegóły w sprawie peelingu cukrowego ![]() Gocha coś mi się zdaje ze z Tojego Wojtka to będzie heartbreaker ![]() ![]() Wywa widzę że Karol ma bardzo interesujący nocnik – prawdziwe wc w miniaturce? ![]() Agusia rozczochrany Fifi jest przesłodki ![]() a właśnie – my się też musimy gdzieś wybrac tylko gdzie? Któraś z Was była z córeczką u fryzjera? U takiego nor lanego obcinałyście? Konspi jaką Staś ma genialną czapkę!! ![]() Katevalley jakiego Amleka ma misia wielkiego ![]() ~~ jeszcze 4 str mi zostały... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Katekate Uda się , uda, zobaczysz
![]() ![]() ![]() Xpresja Wojtek umie tylko sowę Mamrotka ja podkradałam bratu resorki ![]() KareninkaWojtek zasypia między 21 a 22 a wstaje o 6,20 ![]() Simpatica ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Dziewczyny zróbcie coś ze mną, od rana jem tylko słodycze!!!! Jak tak dalej pójdzie to niedługo w nic się nie zmieszczę! A tutaj jeszcze tłusty czwartek przed nami :/
#358 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
MOje dziecię też od kilku dni jest gotowe do zycia po 6 ![]() wcześniej spała nawet do 8! Dzisiaj wstała i mówi: "dień" czyli dzień. No rację ma więc co mam jej zrobić ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- my mamy jeszcze za krótkie włosy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Rozeznanie
|
ja stwierdzam nieśmiało, że takie poranne wstawanie ma jednak więcej plusów niż minusów
![]() ![]() poza tym nigdy wcześniej nie miałam tak, żeby Ola chodziła spać ok 20 i żebym miała wolny wieczór... a to jednak badzo dobrze robi jak można się wieczorem trochę zrelaksować i do tz'a poprzytulać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.