![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista part 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
chyba właśnie nie można tego sprawdzić. Jeżeli nie mam jej w znajomych, to raczej na tablicy nie opublikuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Może naprawde cos sie wydarzylo ? Albo tylko ja za bardzo ufam ludziom. Ale cynamonowaania mi wysylala paczke i doszla baardzo sybko i wszystko bylo okey. Ale to roznie bywa :/
Ja do moda napisalam, zobaczymy czy sie dziewczyna zaloguje ... Niby ma zaznaczone ze przy tej rzeczy ktora ja chcialam pisze ze leci do mnie...
![]() |
#1744 |
Konto usunięte
|
Pamiętam, że na początkach wizażu, oszukała mnie użytkowniczka o loginie "cinnamon girl". Dawno to bylo i nic nie zrobilam... Ciekawe, czy to ta sama? (cynamonowaania):confused :. Dlugo trzymałam jej dane, ale teraz nie wiem, czy gdzieś jeszcze mam je zachomikowane...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też oszukała wizażanka z 0 ilością przekupek. Została mi po niej negatywna przekupka . A i ciuszków nigdy nie odzyskałam. Miałam wtedy inne problemy na głowie i dałam sobie spokój .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Tylko ze "moja" wizazanka ma 12 pozytywów :/ Ja wtedy mialam mniej wiec ja 1 wysłalam . Juz 1 nigdy nie wysle i tyle:/
![]() |
#1747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Cotynato nie strasz mnie nawet. Mod zamknal tej dziewczynie wątek i znajac zycie juz sie dziewczyna nie zaloguje. Jestem wsciekla po prostu, a tak dopytywala o zapach, termin waznosci itd :/ I zalezalo jej na czasie troche , twierdzila ze na sweterek duzo chetnych...
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam informację od moda, że ania się logowała, także świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
A kto to taki ? Możesz powiedziec ?
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
wpisuję na CZL Donka94
nie doczekałam się przesyłki, kręci tłumacząc się...mam dość czekam od miesiąca albo i dłuzej Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2011-02-23 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
widzę, że ma dużo pozytywow i dlatego nie rozumiem co się mogło stać. Ale niestety jak będzie trzeba to wystawię odpowiednią przekupkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Ehh a ja umówiłam się na wymiane z jedną nowa wizażanką, dogadałyśmy sie że wyśle pierwsza, bo nie ma ani jednej przekupki, zgodziła się. Minęło prawie półtora tygodnia, napisałam do niej, a ona , że jeszcze nie wysłała, ale zrozumie jak się wymienie z kimś innym na rzeczy które ode mnie chciała. Nie wiem co o tym myśleć, mam czekac czy się zdecyduje wysłać czy jednak nie? Dziwna sprawa...
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Z inną z kolei moja wymiana trwa już około 3 tygodni. Wizażanka stale mówi że ubrania ma poza domem, musi po nie jechać, ja rezerwuje swoje i czekam na informacje od niej, a z tamtej strony cisza. Kilka osób odesłałam z kwitkiem, bo trzymam dla niej. Ręce opadają nisko, po co proponowac wymiane jak się na nia nie ma czasu??!! ![]()
![]() |
![]() |
#1764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec wpisze najpierw tutaj, cala sytuacja dotyczny wizazanki o nicku: czerwona12 radze uwazac bo moze was serdecznie olać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
ja miałam keidyś taka sytuację z użytkowniczką, która ma teraz wątek i sie normalnie wymienia, że wymieniłysmy sie adresami, ale miala wysłać mi za jakiś czas, bo ciuchy zostawiła w domu. Tak przeciągała sprawę od wakacji do świat, do wolnych weekendów itp aż w końcu minęło poltora roku, a ona mi nic nie wysłała.
Chciałam wystawić negatywa, ale napisałam do złosia przedtem, a on mi poradził, że jeśli ja nic nie wysyłyłam ( a miałam wysyłać jako druga ) , to mam odpuścić. Odpuściłam jak kazał, chociaż szczerze mówiąc, nie uwazam, zeby powinno takie zachowanie uchodzic wizażankom na sucho. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
jezeli moge cos dodac to, wymienialam sie z czerwoną12 i jej paczka doszla dzisiaj, wiec dziwna sprawa, bo u mnie przebieglo bez problemow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.