|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
nie pamiętam już która z was ale któraś pisała o dość wysokim cukrze w badaniach... jakoś mi się wydaje że Nadiia ale może się mylę
z resztą nieważne
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spróbuję dopiero jutro to dam znać co z niego wyszło ![]() a robiłam z przepisu dziewczyny z bloga "Mama na diecie" trochę inny niż normalny bo bez otrębów
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2011-03-01 o 22:03 |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
wieeeeeec?
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem, ale słowo prażone kojarzy mi się z tłuszczem...
|
#2885 |
|
Szara Eminencja
|
Ja też dzisiaj cały dzień chodze i coś jem
|
|
|
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem to nie takie zle, bo pszenne sa takie sprzedawane najczesciej, ja mialam taka jedna paczke i nic sie nie dzialo... otreby to otreby.
|
#2887 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to fajnie, jak się odkleił. Jak ja kiedyś zrobiłam bez papieru to się poprzyklejał jak wściekły, a blaszka była teflonowa
|
||
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heh ja mieszkkam w Deblinie a to miasto pilotów - elity naszego lotnictwa z balkonu widze pas startowy a samolot to sokół wyprodukowany w Świdniku moim rodzinnym miasteczku także iskry biało czerwone mam no prawie jak chleb pwoszedni ostatnio tupolew se latał
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
OOOO tu jestescie moje piekne-sie pochwalic chcialam, bo tu mnie dzis nie bylo(jeszcze), ze zakonczylam swa 3 dobe bezgrzesznej konsumpcji i najwazniejsze- ani grama zgadnijcie czego , na litere N jak nutella
![]() ![]()
|
#2890 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ale ten świat mały Na jakim osiedlu mieszkałas?
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet w Reserved ZAZDROSZCZĘ tak strasznie mocno A w H&M pewnie masz jeszcze mniej, bo tam rozmiarówka zaniżona
|
|
#2892 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam tak samo...pewnie bedę czekać do usranej smierci az ktoś sie laskawie odezwie.
Niestety teraz trzeba brac wszystko w swoje rece, zakasac rekawy i popierdzielać po miescie i wszedzie byc osobiscie bo tak to czarna dupa i nic wiecej! Dzien dobry Czesc i czolem U mnie dzis 57 dukajacy dzien ![]() Waga pokazała mini mini spadeczek bo znowu tylko - 0,1 kg ![]() Od dzisiaj mam P wiec pomysłów na obiadek zbyt wielkich nie ma... chyba skuszę się na naleśniczki z serem i odrobinką nutellki mmmm, kupiłam to "ochydne mleko" wołało do mnie z półki sklepowej właśnie popijam kawusie i w planie miałam skonsumować do niej serniczek na zimno ale chyba zacznę od jakiegoś normalnego sniadania a smakołyki zostawię na drugie śniadanko
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak mnie wieczorem bolało, że szok u mnie dziś duży spadek, aż się ważyłam pare razy bo -0.9 a jestem na pw jeszcze dzisiaj i wczoraj zjadłam dużo warzywek, całego ogórka, trochę pomidorów, rzodkiewkę, sałatę, później fasolkę zieloną i kalafior..
|
|
#2894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uuuuu jaki spadek!!! <wow> ![]() No i witam chorowitku Jak sie dziś czujesz?? Ja wczoraj poszłam po 20 do mojej córci do łózka bo sie przebudziła i już tam zostałam...ehh nie wiem co sie dzieje ale ostatnio jestem mega zmeczona taka osowiała i mogłabym spac spac spac... ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- za oknem znowu wygląda pięknie! słoneczko od samego ranka...ciekawe jak tam z temperaturka... Dzisiaj chce sie wybrac na spacer do lasu...ubierzemy gumowce na nogi i pojdziemy sluchac spiewu ptaszków hehe
|
|
|
#2895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też właśnie poszłam szybko leżeć, ale oglądałam jeszcze tv i płakałam, że mnie to tak boli;/;/ chciałam sobie dziś zrobić coś słodkiego na jutro, żeby mi aż tak przykro nie było z powodu tłustego czwartku, bo jak pójdę do pracy to pewnie będą się zajadać pączkami. Ja rzadko je jadłam, ale w tłusty czwartek przynajmniej jeden zawsze ![]() poza tym fajnie, że tż też ma wolne, jeszcze dzisiaj, bo jakbym siedziała sama w domu to bym beczała. bo ja nie lubię tak siedzieć w domu i na dodatek jak się źle czuję.
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim!!!
Gratuluję oczywiście kolejnych sukcesów w wadze dziś zamierzam wybrać się na poszukiwania dzikiej róży w proszku, może mi się uda? Pogoda za okienkiem w sam raz na spacer, więc lecimy miłego dnia dukanowiczki
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki GRATULUJE wszystkich spadkow
![]() Ja mam zastoj od prawie 4 tyg. waga stanela przy 63.7 i skubana nie chce sie ruszyc .............. .....ale ostatnio mialam malo czasu na sport wiec obiecalam sobie , ze troche wiecej potrenuje ![]() Zostalo mi 3.7 kg do zrzucenia i prawie 2 tyg czasu ............potem bede sie zastanawiac czy przejsc na FIII czy przedluzyc FII Wczoraj bylam z dziewczynami na kolacji one wcinaly pieczone ziemniaki z pysznym miesem,piwko do tego na deser nalesniki z lodami i bita smietana .......a ja wypilam zielona herbate i zjadlam salatke z kurczaka
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
Wstałam o godzinie dla mnie okropnej , żeby zarejestrować mamę do lekarza. Przy okazji też siebie zarejestrowałam, bo ostatnie badania robiłam bardzo dawno temu
Nie o tym. Potrzebuje na szybko informacje co trzeba zbadać w moczu i we krwi w związku z nasza dietą. Bardzo proszę
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje spadków kochane
nie wyspałam się bo współlokatorzy szaleli pół nocy, a dodatkowo dostałam okres i na wadze więcej o 2kg ;( to normalne? a tak pięknie szło... już myślałam, że będzie 5 z przodu... ![]() ehh dobrze że chociaż słońce świeci to na spacer trzeba się wybrać i może to nastrój poprawi ![]() Miłego dnia wam życzę kochane
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane chudzinki
ja załapałam doła i to totalnego w lutym schudłam całe 1,10 kg od 10.02.2011 zastój - mam dość - może mój organizm nie chce ważyć mniej, i nie jest mi dane być chudzinką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego dnia życzę |
||
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co sie lamac w przyszlym tyg. bedzie lepiej Jak sie poddasz to juz na pewno sie nie dowiesz czy mozesz wiecej schudnac czy nie Moze zrob cos nowego dodaj nowy trening, albo odstaw cos co nie jest dla Ciebie dobre ( w moim przypadku jest to mleko w proszku ) i bedzie dobrze ![]() Nie ma sie co lamac bedzie dobrze
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
dzięki , Basiu. Wiem ,że był poruszany ale na szybkiego nie mogę znaleźć. Koleżanka z drugiego forum już mi podpowiedziała.
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
schudłam, ale ja już na diecie jestem 121 dni - cztery miesiące - w sumie to nie narzekam na dietę, bo nie czuje się jak na diecie, ale chciałabym już przejść na III fazę - strasznie brakuje mi owoców - dziś w biedronce to banany na mnie napadły - ale się nie dałam ![]() ja już nie wiem co mogę ograniczyć - mleka w proszku nie używam, skrobi trochę czasami do klusek lub nalesników, nie jem już budyni, ze słodkich rzeczy to tylko galaretki, lub serki, lub serniki na zimno ... ale też ograniczam motywuje mnie do dalszej walki tylko Pati - bo jej po 7 tyg waga ruszyła, wiec i może ja moja jakoś przetrzymam... no i mój mąż mnie motywuje ale nie wiem ile jeszcze wytrzyma moje frustracje... od soboty mam urlop - planuję codziennie zawitać w klubie fitnes - do tego zacząć ruszać się w domku - może pobudzę to moje cielsko do dalszego spadku a zresztą lepsze kilo w miesiąc w dół - niż do góry A WAM DZIĘKUJE ŻE JESTEŚCIE |
|
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Ojej a ja dzisiaj znowu mam motorek w dupce hehe...
Wlasnie uporałam sie z garami które juz wolaly mnie ze zlewu...moja malusinska dzis jest nieco niegrzeczna a ja mam jeszcze tyle roboty no ale mysle ze damy rade ![]() Ide w koncu zjesc jakies sniadanko bo od rana tylko na kawie jestem... ![]() 2 jaja na miekko i chuda szyneczka i moze wiesniak ... ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Zapomniałam całkiem że wczoraj zrobiłam galaretke z kurczaka wiec to nia posiliłam się na śniadanko, wypiłam pół kubeczka herbatki i zjadłam troche sernika na zimno...no i pękam w szwach...heheh
|
|
#2905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2906 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko,że u mnie ten okres szaleje... Zamiast się spóźniać to mam go coraz częściej i się nawet nie spodziewałam,ze dostane w poniedzialek... Cytat:
Ja z Lublina,wiec do Świdnika "dwa" kroki ![]() Cytat:
Cytat:
W piątek miałam się zważyć,ale to będzie zaraz po okresie,więc chyba przełożę datę,bo chce zobaczyć spadek a nie + Mi to zawsze minimum 2 kg przychodzą...A ja już po śniadanku Zrobiłam salatkę z tuńczyka i wyszła wyśmienita ![]() Kilka garstek gotowej mieszanki sałat,pokrojona w kostkę papryka,cebulka w półksiężyce,2 ogórki konserwowe,łyżeczka koncentratu pomidorowego,4 łyżeczki jogurtu naturalnego,pół puszki tuńczyka w sosie własnym i przyprawy Zjadłam na razie pół porcji z dwiema kromkami chleba i powiem wam,że się zapchałam Smaczne i pożywne ! Teraz popijam czerwoną herbatkę . Pozdrawiam i życzę miłego dzionka
|
||||
|
|
|
#2907 | |
|
Szara Eminencja
|
Hej
Cytat:
U mnie zjawia się terminowo ![]() O prosze, jest ktoś z Lublina, kiedy robimy zlot?
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
To może My ślaskie dziołszki też sobie zrobimy zlot?? Dukanowych panienek?? Hmmm
Ja wlasnie uspałam moja corcie...i zabieram sie za jakis obiadek ![]() dla domowników zrobie ziemniaczki zapiekane, paluszki rybne a do tego surówka z kiszonej kapustki... a dla siebie...hmmm chyba zoladki sobie zrobie i do tego ze 2 male ogóreczki korniszone ![]() No i chyba znowu zrobie serniczek na zimno bo od wczoraj zeszła mi całość
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, strasznie źle się czuję - kaszlę, smarkam
odpuściłam sobie zajęcia.wczoraj też źle zareagowałam na coś i wieczór spędziłam w wc - za to cały ponad kilowy wzrost spadł i mam znów 69,6kg lecę do apteki i do lidla-może już są serki homo, bo od tygodnia nie mogę spotkać
|
|
#2910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I co Ty masz taki tajemniczy podpis... Z ilu kg zaczynałaś ? Bo widzę,że nieźle Ci idzie kochana !! Cytat:
Ja też przez to przechodziłam na początku diety ...I wiecie co ? Ostatnio mam dosyć warzyw... Nie mogę ich w siebie wcisnąć... Jak już to w sałatce,a tak nie mam po prostu ochoty... Staram się to nadrobić i piję soki wielowarzywne bez cukru z FORTUNY. Mam nadzieję,że to nadrobi moje braki w warzywkach
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

z resztą nieważne

.............. .....ale ostatnio mialam malo czasu na sport wiec obiecalam sobie , ze troche wiecej potrenuje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Z ilu kg zaczynałaś ?