Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 21:45   #241
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Dobry wieczór

Dziś z rana mieliśmy trochę nerwów, bo trzeba było zalatwić sprawe w męża szkole. Wczoraj głupia sekretarka narobiła zamieszania a dziś się okazało, ze zupełnie niepotrzebnie, a jeszcze durna wpierała mężowi, ze to on nie ma racji Jak się wyjaśniło, to miałam ochotę na nią napluć. Ale najważniejsze, że wszystko po naszej myśli.

Moja mama za to wpadła dziś do sklepu z ciuszkami dziecięcymi i wydała prawie 120 zł. Kupiła taki boski dżinsowy bezrękawnik, bluzeczkę i rajstopki. Nawyzywałam na nią, ale ona stwierdziła, że nic sobie nie robi z mojego gadania i mam jej nie bronić zakupów dla wnusi.

Guciu mieszkanka troszkę żal, ale z pewnościa trafi wam się jeszcze lepsze. No i super wieści od gina

Ania84 fajnie, że znowu jesteś i gratuluję mieszkanka

Katuniu uśmiecham się do Ciebie w dalszym ciągu, wiesz w jakiej sprawie

Jutro mam ambitny plan posprzątać mieszkanko. Zobaczymy na ile starczy mi sił, a mojemu dziecku cierpliwości, bo się skubana tak wyrobiła, że jak coś jej się nie podoba, to wkłada mi którąś z kończyn pod żebra i ni huhu, żeby dalej coś zrobić.

Idę na You Can Dance
Dobrej nocki

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-03-02 o 21:48
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 21:55   #242
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 22:02   #243
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dzięki to pewnie też już nie możesz się doczekać
Dzisiaj się dowiedziałam ,że mieszkania na naszym osiedlu mają zdrożeć średnio o 80 tyś...więc mieliśmy fuksa

anika
właśnie mówię mężowi ,że w tym roku chce kwaitki i 6 i 8 mego marca....i przypominam mu ,że mój szwagier mimo iz niezbyt sie lubimy zawsze mi kupuje kwiatki
no włąnsie jakos tak nieszczególnie
Stary 2011-03-02, 22:27   #244
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kasiaher - bardzo ladne ciuszki

gucia - super sukienka .. szkoda ze z mieszkaniem nic nie wyszlo ale napewno znajdziecie cos rownie ladnego

sliwenka - jesli o ceny w Ikea chodzi to nie mam pojecia jak to wyglada w Polsce bo nigdy nie bylam ale np za krzeslo dalismy 59$ za te trzey obrazy 49$ , lampa 15$ , posciel 29$ ... wiec ogolnie chyba tanio

wrzucam fotki

1- lampa
2- krzeso .. chcielismy cale czarne przez przypadek wzielismy biale .. wiem ze nie praktyczne ale juz zostanie
3- obrazy
4- caly salon
5- firanka w salonie ... prezent od chrzestnej .. za bardzo mi nie pasuje do zaslon ale narazie niech bedzie
6- firanki w jadalni
7- gotowy pokoj goscinny prezent od rodzicow
8- kolor poscieli
bardzo ladnie

witam, melduje sie na nowym watku
Stary 2011-03-02, 22:32   #245
Ana***
Zakorzenienie

A mi wyszły moje pierwsze w życiu pączki mniaaam jestem z siebie dumna

zaaaabcia fajne te dodatki

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Przepraszam ale nie moglam sie opanowac!
ze specjalna dedykacja dla MARTUSI i inny wielbicieli buritto
Martus pewnie mnie znienawidzisz za to buritto a'la Taco
i fotka Tomcia i marchewki generalnie marchewka byla wszedzie haha
Tomuś pan marchewka

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki, przywitać się przydreptałam Mam dzisiaj takiego powera, że mogłabym gooory przenosić A wszystko za sprawą .... bronzera - koleżanka przysłała mi na testy swój i może to głupie, ale poczułam się z tym kolorku na polikach jakos seksowniej
Wieeem, głupoty gadam i zaraz dostane pomidorami w głowę
Małe rzeczy a cieszą

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Aniu dziękuję będę często zaglądać
czyli ruszacie pełną para z budową?
Powolutku, dopiero zwozimy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Dziś z rana mieliśmy trochę nerwów, bo trzeba było zalatwić sprawe w męża szkole. Wczoraj głupia sekretarka narobiła zamieszania a dziś się okazało, ze zupełnie niepotrzebnie, a jeszcze durna wpierała mężowi, ze to on nie ma racji Jak się wyjaśniło, to miałam ochotę na nią napluć. Ale najważniejsze, że wszystko po naszej myśli.

Moja mama za to wpadła dziś do sklepu z ciuszkami dziecięcymi i wydała prawie 120 zł. Kupiła taki boski dżinsowy bezrękawnik, bluzeczkę i rajstopki. Nawyzywałam na nią, ale ona stwierdziła, że nic sobie nie robi z mojego gadania i mam jej nie bronić zakupów dla wnusi.
Oj te babcie
Nie przepracuj się
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 00:10   #246
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no włąnsie jakos tak nieszczególnie
jak to tak ,dlaczego?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 05:41   #247
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
żabcia widziałam to na fb,myślałam ,że padnę ma ta mała wyobraźnię
A Wasz dom piękny ta przestrzeń
No ma wyobraznie nie ma co

dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Żabciu zakochałam się coś pięknego ten Wasz domek, a krzesło mam takie samo, ale w kolorze krwistej czerwieni
dziekuje slicznie

i jak sie sprawdza?

a tak wogole to gratluje mieszkanka

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
super mieszkanko bardzo mi sie podoba, zwłaszcza ten narożnik w salonie
dziekuje

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Fajne to białe krzesło - pasowałoby mi do biurka Firankę zmienisz sobie na taką żeby pasowała albo zasłony przewieś gdzie indziej? Przytulniej z materiałami się zrobiło!
dziekuje
no wlasnie nie mam za bardzo gdzie przewiesic bo tylko w salonie i jadalni chcemy firanki

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dzięki!

Jutro się wprowadzam. Postanowione!

prze aparatka!!!

.
Super Czekam na Ciebie
zalapiesz sie na impreze piatkowa i na domowke u nas w sobote

no mala daje popalic .. przynajmniej mi sie w pracy nie nudzi

super ze wyniki wyszyly ok

Cytat:

ale pieknie wszystko zaczyna wyglądać, bomba!

dziekuje

Cytat:
dziewczyny zachorowałam na te zaluzje http://www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Pr...ane+50mm:love:
moi rodzice maja takie
nie naleza do tanich niestety ...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja mam fajny odcien lakieru firmy Sally Hands mozna go dostac w Polsce?

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
bardzo ladnie
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
zaaaabcia fajne te dodatki
dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 05:49   #248
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

ma dziewczynka fantazję no wiesz moze jej sie szalenie podobają

no na to wyglada

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia niezły tekst
no mala jest dobra hehehe

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

atomufka - AAAAAA!!!!To juz jutro !!!! jak tam stresik jest?

Bylam pierwszy raz u nowej kosmetyczki i jestem mega zadowolona zrobila mi rzesy i brwi w piatek ide na makijaz

Dzisiaj urodziny taty idziemy wszyscy na obiadek takze gotowanie mam z glowy ale musze dom posprzatac no i jade w poszukiwaniu fioletowych kolczykow sama nie wiem czy ubrac zlote dodatki czy fioletowe do tej mojej sukienki ... mezul idzie w ciemno fioletowej koszuli ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 06:35   #249
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nooo najlepiej z poczatkiem czerwca
No najlepiej, ja jestem z 7 czerwca

A tak w ogóle to dzień dobry
Bartuś się przebudził i poszedł dalej spać, a ja nie umiem zasnąć.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2011-03-03 o 06:43
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:23   #250
kliwia
Zakorzenienie

jestem i a z rana, zuza juz nie spi, ale nie wola jeszcze jesc, to nie bede jej zmuszac.
w nocy jadla co 4godziny
teraz dalam lekarstwo i gada do karuzeli.

musze zobaczyc czy YCD jest na vod bo w normlanych godzinach emisji nie moge tego ogladac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:32   #251
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć

Ale nam goście zrobili psikusa - mieli jechać do Belgii i stamtąd do nas w czwartek, a zadzwonili koło 14, że będą w środę. No to moje plany leżenia legły w gruzach i trzeba było mieszkanie do stanu uzywalności doprowadzić. Zostają do niedzieli, więc nie wiem kiedy do Was zajrzę

Gucia no ja to się codziennie niby pakuję, a się nie pakuję Ale jak mnie chwyci to będzie w biegu. Nie no zobaczymy po dzisiejszej wizycie.

bzyczka ja też sobei nie wyobrażam remotu z małą. Ale do końca tyg kończymy brudną robotę i później zostaje maleowanie, panele więc luz. Powodzenia w Waszym remonciku A sypialnia zmienia kolor na jaki?

ania84 gratuluję mieszkanka I

żabcia wszystko piękniste

Katunia łooo matko, ta marchewka jest wszedzie Mam nadzieję, że przynajmniej mu smakowala
A co do burito to z gośćmi idziemy dziś do Taco, bo to stały punkt programu jak oni u nas są

neska zdrowia dla rodzinki

U mnie wszyscy jescze śpią, zabalowaliśmy do 2. A ja prze ten katar nie mogę spać. Ale chyba się jeszcze zdrzemnę, zaczym ie powstawają

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:42   #252
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dziewczyny któraś z Was kiedyś podawała tutaj stronkę, żeby wstawiać zdjęcia za darmo jak się coś na allegro wystawia, czy mogłybyście ją jeszcze raz podać, bo sobie wtedy nie zapisałam. Chciałabym wystawić rzeczy Bartusia, bo muszę mu pokupować na wiosnę i lato, a nie bardzo jest za co. Jakby się udało tamte rzeczy sprzedać to bym miała kasę. Chciałabym też nasz wózek wystawić, żeby spacerówkę kupić.

Dzisiaj miałam sen, że jestem w ciąży i lada moment będę rodziła. Ostatnio często mi się tak śni nie wiem czemu. My raczej nie chcemy drugiego dziecka więc to może dlatego

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jestem i a z rana, zuza juz nie spi, ale nie wola jeszcze jesc, to nie bede jej zmuszac.
w nocy jadla co 4godziny

musze zobaczyc czy YCD jest na vod bo w normlanych godzinach emisji nie moge tego ogladac
No to troszkę się wyspałaś
Ja z YCD to tylko eliminacje oglądam, a potem już nie, bo mi się to znudziło. Pierwsze 3 edycje oglądałam, ale potem już nie tylko castingi.

Czas edycji: 2011-03-03 o 07:43
Stary 2011-03-03, 07:48   #253
kliwia
Zakorzenienie

kwiatuszek aukcjoner.pl
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:50   #254
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek aukcjoner.pl
Dziękuję bardzo Mam dość sporo ciuszków, a jakbym miałam za każde zdjęcie płacić to by mi się wystawiać nie opłacało.
Stary 2011-03-03, 07:53   #255
martucha84
Zakorzenienie

atomufka super że drzwi dotrą już nie długo i będzie mieszkanko zrobione..

Gucia ja się piszę na imprezę i w Kraku i w Poznaniu i Wrocławiu aaa no i w Ka-ce też biorę Pata w plecach i wyruszamy w Polskę

Katunia dziękuję Ci o Pani... a Tomcio wypassss

atomufka Rosi - mam takie samo zdanie - stringi są dla mnie nie wygodne niehigieniczne niezdrowe... a pupcia całkiem fajnie wygląda w innych majteczkach

iwka28 cóż za cudowny pomysł z tymi tabletkami.. gratulacje!! kolejni ludzie bez mózgu...

neska22 ojj trzyma m kciuki za za babcię i szwagra... straszneeee...

Gucia ciesze się że wizyta udana... kasa nie twoja ale bynajmniej jesteś po przeglądzie technicznym hahahah

Corii ja tez chodzę co 2-3 mce po tabletki - tyle ze ja prywatnie ale nie płace między pacjentkami mi każe wejść

india83 bardzo fajne żaluzje podobają mi się
Stary 2011-03-03, 08:07   #256
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Nie wierzę, że już czwartek

Anika a to długo się staraliście??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:11   #257
martucha84
Zakorzenienie

anika widzę że twój mąż ma podejście jak i mój - też zawsze mówił byle nie dwie imprezy w jednym dniu bo - będzie 1 prezent zamiast 2 no i jedna impreza.. zamiast owych 2 hahaha

kliwia ja w inglocie też testuje, a jak już jest mama mojego ucznia za lada to w ogóle mam meksyk Pani Marto może jeszcze ten a może to pani zobaczy itd... Pięknie Zu spała oby tak dalej

ktosia najważniejsze że mąż wszystko załatwił, no i jaki piękny babcia wnusi prezent zrobiła a jakie podejście ma hahaha słodko a ze sprzątaniem to nie szalej!! nie wolno

Ana daj spróbować pączka

kwiatuszekk mój mąż jest z 8 czerwca
Stary 2011-03-03, 08:18   #258
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Marta, a u nas jest teraz tak fajnie co miesiąc impreza, bo 3 maja ma mój mąż, 7 czerwca ja, a 6 lipca Bartuś. Miesiąc po miesiącu w dodatku według wieku fajnie się złożyło
Stary 2011-03-03, 08:44   #259
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Marta, a u nas jest teraz tak fajnie co miesiąc impreza, bo 3 maja ma mój mąż, 7 czerwca ja, a 6 lipca Bartuś. Miesiąc po miesiącu w dodatku według wieku fajnie się złożyło
to ci powiem jak jest u nas
marzec - urodziny bratowej męża
kwiecień urodziny szwagra średniego
maj urodziny szwagra najmłodszego
czerwiec urodziny męża
lipiec urodziny teściowej
sierpień urodziny Pata i najstarszego szwagra
wrzesień urodziny bratanicy męża
październik urodziny teścia i bratowej Wojtka

to od strony męża i wszyscy robią zawsze imprezy - miesią po miesiącu impreza a ja dorzucisz do tego moją rodzinkę - luty mój tata, kwiecień moja mama, listopad moja siostra i grudzień ja
to od lutego do grudnia mamy urodziny miesiąc w miesiąc a czasem 2 w jednym

brakuje nam kogoś w styczniu tylko hahaha
Stary 2011-03-03, 08:50   #260
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
czerwiec urodziny męża

to od strony męża i wszyscy robią zawsze imprezy - miesią po miesiącu impreza a ja dorzucisz do tego moją rodzinkę - luty mój tata, kwiecień moja mama, listopad moja siostra i grudzień ja

Czyli w każdym miesiącu masz imprezkę, czasem nawet 2 U nas to przechlapany jest grudzień, bo nie dość, że mikołaj i boże narodzenie to jeszcze 2 grudnia ma moja teściowa, 22 grudnia moja chrześnica, a 27 męża brat. Jednak odkąd pojawił się Bartuś nie robimy już nikomu na święta prezentów, bo by nam wypłaty nie starczyło.
No i u nas od maja też co miesiąc coś. W maju mąż, a potem 6 kuzynka, w czerwcu ja (ciocia i kuzyn, ale nie robią urodzin), lipiec Bartuś, sierpień siostry córka i szwagier, wrzesień kuzynka i męża chrześnica, październik moja mama. listopad mój tata, moja siostra i drugi brat męża, no i grudzień już opisałam.

Czas edycji: 2011-03-03 o 08:53
Stary 2011-03-03, 08:56   #261
śliweńka
Zakorzenienie

podwójny post

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-03 o 09:06
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:57   #262
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
łłłooooo, ale miałam rozdwojenie jaźni, ale nadrobiłam

wiesz co to jest coś jak wieżowiec, mieszkań w naszej klatce jest 80, ale blok nie idzie wzwyż tylko w szerz Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi

za mną też chodziła taka, tylko ja zawsze w nich źle wyglądałam. Mój potężny biust gdzieś się gubił i źle wyglądałam. A to jest tak delikatny materiał, te kieszonki i nie dość, ze biust mam to jeszcze fajnie nogi wydłuża Polecam

Jedno co to będę ją musiała jednak troszkę zwęzić, bo jak w biodrach jest ok, tak wyżej troszkę luźna jest.

haha! TO NIE JA!!!! Ja zostaję przy swoim zdjęciu. Już nie zmieniam
Kochana jak się czujesz?

Super!

Tak Też mi wpadło kilka rzeczy w oko, już dawno tak nie miałam w Reserved. Też się tam jeszcze wybiorę

A jak tam kochana, spakowana torba?

Anika, jak tam łóżeczko? Masz już w domu?

Kasia, super rzeczy sobie kupiłaś! Jak tam się czujesz? Jak Ci nauka idzie? Już trzymam kciuki! Ale będzie dobrze! Tak samo jak ekspresowo napisałaś tą pracę tak szybko się obronisz!

Ja wczoraj poszłam na imprezę do znajomych i troszkę przesadziłam. Na szczęście nie piłam alkoholu, ale jestem śpiąca. O godzinę za późno wróciliśmy. No ni tigerek musi mnie dzisiaj uratować

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Co tu dzisiaj taka cisza?

No to jeszcze korzystając z okazji, dziękuję za kciuki mieszkaniowe. Niestety raczej nic z tego nie będzie. Para przed nami się zdecydowała i w tym tygodniu mają podpisać umowę przedwstępną. Mieszkanie bardzo nam się spodobało i byliśmy gotowi je kupić. oto ono: http://www.oferty.net/m16353924

a tu coś na poprawę humoru: http://www.milanos.pl/vid-32706-13-n...i-38-ciec.html
-płakałam ze śmiechu
mieszkanie super sądzę że u was takie ceny to normalność tylko o co chodzi schody we własnym zakresie ??schody zabrali byli właściciele??

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo Mam dość sporo ciuszków, a jakbym miałam za każde zdjęcie płacić to by mi się wystawiać nie opłacało.
ja też mam sporo moich ciuchów ale aparat padł i z TŻ sie kłócimy ja chcę aparat olympus sp600 a on fuji 1600 i wszystko mi leży bo TŻ się zdecydować nie umie uparty jest i wymyślił że mam jego tel. robić pojedziemy w maju na komunię i będę po kościele z telefonem latać

Cytat:
anika widzę że twój mąż ma podejście jak i mój - też zawsze mówił byle nie dwie imprezy w jednym dniu bo - będzie 1 prezent zamiast 2 no i jedna impreza.. zamiast owych 2 hahaha

kliwia ja w inglocie też testuje, a jak już jest mama mojego ucznia za lada to w ogóle mam meksyk Pani Marto może jeszcze ten a może to pani zobaczy itd... Pięknie Zu spała oby tak dalej

ktosia najważniejsze że mąż wszystko załatwił, no i jaki piękny babcia wnusi prezent zrobiła a jakie podejście ma hahaha słodko a ze sprzątaniem to nie szalej!! nie wolno

Ana daj spróbować pączka

kwiatuszekk mój mąż jest z 8 czerwca
mój tż jak usłyszał że ślub w dniu urodzin to pow że mniej okazji do imprezowania

Cytat:
czerwiec urodziny męża

w styczniu to siostra dla Pata

dziś tłusty czwartek mniam pójdę po pączki teraz objadłam się chlebem na jajku wczoraj na obiad zrobiłam brokuł z makaronem sosem 4 sery i pieczarki to TŻ sie zbuntował pow że nie będzie tego jest z makaronem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-03, 09:01   #263
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Śliweńko oo ja bym takim obiadkiem nie pogardziła

Ja sobie pączka kupię w szkole w sklepiku ( o ile jeszcze będzie o tej godzinie ) a jak nie to u męża zamówiłam sobie dwa

Stary 2011-03-03, 09:05   #264
martucha84
Zakorzenienie

kwiatuszekk o grudniu to mi nie mów - mikołaj moje urodziny urodziny babci moja przyjaciółka (świadkowa) święta - a do tego córka naszych przyjaciół(świadka) z którymi utrzymujemy regularne kontakty więc też trzeba coś kupić... no i na święta i mikołaja moja chrześnica i bratanica Wojtka też coś dostaje... ale po sytuacji w ostatnie święta z prezentami postanowiliśmy kupić (od strony męża) tylko coś bratanicy Wojtka i najmłodszemu bratu a reszcie nie... to kasy będzie trochę więcej

śliweńka siostra Pata mówisz.. pomyślę hahahah

widzę że ty tłustujesz dziś ja obrzeram się faworkamiii pycha
Stary 2011-03-03, 09:05   #265
Ana***
Zakorzenienie

Laski, właśnie mąż mi napisał że przywieźli pierwszą paletę cegły ale jestem "podjarana"
Stary 2011-03-03, 09:08   #266
śliweńka
Zakorzenienie

oglądacie teraz ddtvn o antykoncepcji że aptekarze się buntują sprzedaży środków antykoncepcyjnych

ja chyba ze 10 pączków kupie
urlop zaczęłam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-03, 09:09   #267
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Marta u mnie w rodzinie na szczęście jest tak, że dla dzieci prezenty na święta, się robi dopóki się nie ma swoich, bo nas naprawdę nie stać. Bartusiowi na mikołaja i pod choinkę i moim dwóm siostrzenicom i bratanicy męża do tego mooja jedna siostrzenica i zarazem chrześnica musiałaby dostać 2 prezenty. Jakoś nie widzi nam się tyle kasy wydać więc przynajmnije świąteczne prezenty odpadają.
Ja miałam robić pączki, ale u nas są po 50 gr więc nie opłaca mi się. No i kupuje 10, bo mój mąż sam zje ze 6

Czas edycji: 2011-03-03 o 09:10
Stary 2011-03-03, 09:09   #268
Ana***
Zakorzenienie

Piszecie o urodzinach moja koleżanka ze szkoły urodziła w wigilię taki miała prezent gorzej będzie z małym...

Cytat:
w nocy jadla co 4godziny

dla Zuzi

Cytat:

Ana daj spróbować pączka
Nie ma sprawy pierwszy wypiek i do tego smaczny

Częstuję pączusiami, mam chyba ze 20 wczoraj było ze 30 ale już zjedzone były wczoraj

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-03-03 o 09:10
Stary 2011-03-03, 09:10   #269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Laski, właśnie mąż mi napisał że przywieźli pierwszą paletę cegły ale jestem "podjarana"
niedługo wiosna i pewnie zaczynacie??

U nas imprezownia wygląda tak (wszystkie są obchodzone):
styczeń - mojego taty urodziny, urodziny siostry męża
luty - imieniny mojego dziadka
kwiecień - imieniny teściowej i mojej babci, teścia
maj - urodziny mojej mamy, siostry męża, teścia i moje,
czerwiec - urodziny teściowej
lipiec - urodziny męża
wrzesień - urodziny mojego brata
grudzień - imieniny moich rodziców (mega huczna impreza), gwiazdka

Stary 2011-03-03, 09:11   #270
śliweńka
Zakorzenienie

u nas oszczędności są na imprezach jedynie bracia bliźniacy razem urodziny mają, ja z TŻ w jeden dzień więc też jedna impreza a po 3 dniach po nas ma moja mama więc też impreza połączona

jak już piszecie miesiącami też napiszę

styczeń-bratanek
luty- wujek ulubiony obowiązkowa trzeba być u niego
maj-teściowa
czerwiec-tata mój, chrześniak mój, chrześniak od TŻ
lipiec bracia
sierpień bratowa i od TŻ babcia, ciocia ulubiona
wrzesień ja, TŻ, moja mama
października bratowa druga
listopad szwagier
grudzień teściu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-03 o 09:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości