Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 13:00   #1501
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a powiedzcie jeszcze..

Wszystkie, wszystkie, wszystkie jesteście tu za pompowanymi kołami??

Ja - laik w temacie wózkowym - tak sobie myślę, że chyba jednak wolałabym wózek lżejszy, ale z piankowymi.. niz cięższy z pompowanymi..

:conf used:
Oj kochana ale masz dylematy musisz sama zadecydowac, co dla Ciebie ważniejsze - czy waga czy wygoda jeżdżenia , ja jestem za pompowanymi, bo niekoniecznie zawsze po chodnickach będę jeździc, zreszta my z Tż też często wyjeżdżamy na weekendy i tam też potrzebny nam wózek "terenowy"
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:01   #1502
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

A ja zlazlam wszystkie okoliczne sklepy lacznie z piekarnia i paczkow nieee maaaaa!!!!!!!!!!! wiec musze zrobic faworki zdaje sie
kupilam dwie oponki z czekolada, no pyszne, ale to nie to samo co paczek...
dzwonila pani od kuriera co nam wozek i fotelik z PL wioza!! beda w przyszly piatek juz!! jeju ja sie nie doczekammmmm!!!

Dziewczonka, ty teraz spisz dobrze i oby tak dalej a ja sie totalnie nie wysypiam, zgaga mi nie pozwala plus kolka dzisiaj. ale ja wam zazdroszcze tej pieknej pogody u nas plus 3 i szaro-buro! brrrr....
gusiagatko gratuluje wynikow glukozy i udanej wizyty a zakupy super!
daisyy niezly ten bujaczek!ale jak dla mnie chyba zbyt bardzo rozplywa sie w rozu... ale funkcji ma chyba tyle, ze nikt by tyle az nie wymyslil
mowisz ze Kwiatkowska zmarla..? jejuuu ja nic nie wiedzialam...
lolka no i ktory ten bujaczek zamowilas? jak chcesz to poczekaj az moj przyjdzie za 2-3 dni i ci powiem do ilu kilo jest w instrukcji i w ogole czy wyglada porzadnie itp
siasiek dokladnie, zeby meic taka wielka hustawke trzeba miec wieeeelki dom, a nie meiszkanko 70 metrow.....
agus kazdy kupuje wedle uznania, ja nikogo nie krytykuje jeskli ktos uwaza ze cos jest niepotrzebne ktos woli tansze ktos drozsze, kogos stac kogos nie, ja wiem z ekupuje za duzo, ale to bardzo wyczekany dzieciaczek i chcialabym nieba malutkiej uchylic, ja np kupilam wozek za powyzej 2000 zl bo zyje w kraju gdzie sa wertepy, czesto jestem poza miastem i na pewno go tu potem dobrze sprzedam. kazdy ma swoje priorytety
moniqac! jak milo ze masz czas zajrzec z pracy, ja tez sie wlasnie obawiam, ze jak wroce do pracy to baaaardzo bede tesknic za zwolnieniem, czuje jak mi sie juz coraz ciezej chodzi, zasapana ciagle jestem plus ta zima ciagle. ja wizyte mam 8 marca, ale jak nie dostane zwolnienia to wiem, ze bede musiala pracowac do macierzynskiego, ktory mi sie zaczyna 15 kwietnia... a nei wiem czy mi sie bedzie chcialo.
a brzuszek super! widze ze macie system z kartami w pracy, a wiec wielkie biuro mam taka sama przypieta do spodni, czasem tak laze caly dzien bo zapominam odpiac
eweska ja ciebie to nei przestaje podziwiac, miala odpoczywac, a takie zakupy zrobila. jestem zakochana w zakupach kosmetykowych i juz mi sie chce...chyba z bezclowki cos od mamy zamowie, jak bedzie do mnei leciec za dwa tygodnie
zabieram sie za te faworki....ale chyba mi sie nie chce...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:06   #1503
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
czesc
ja juz jednego pączusia zaliczyłam po poludniu do kawusi kolejny

ja kupuje ten sam wozeczek

z tych 3 wybralabym 163

sama chce kupic taki grafitowy ciemny z zielonym albo jaki w jasne zolte paski..

ja kupuje u nas za 1200zl, bez fotelika, cena tez super, w porownaniu nawet z allegro, te ceny faktycznie kosmiczne..

na usg tez zawsze mam napisany tydzien, zawsze sie roznil jednym dniem lub wcale od tego z miesiaczki, a na ostatniej wizycie, prawie o poltora tygodnia dzidzia wieksza ale moj gin 3ma sie tego z miesiaczkiale jak mala sie nei obroci to czeka mnie za 2 miesiace cesarka, bo gdzies na 4 maja sie umawiamy..
nooo

Cytat:
Już masz pościel?? super A którą w końcu wzięłaś? Ta z zielonym czy niebieskim?

Hehe Ja pocieszam się tym, że nam mlodym i niedoświadczonym mamom takie gafy mogą na sucho uchodzić
Przy piątym dziecku będziemy już obcykane buahah

Ogórkową macie? Mniamii może też zrobię.. Dawno nie było Zresztą u mnie rzadko jest zupa.. ale dziś, czemu nie
wzielam różową noc
bo tatko chciał
mowil ze i tak mam wiekszosc asortymentu jak dla corci, wiec co to za roznica, by sie mial chlopak urodzic i tak zmienie garderobe hehe
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
A ja zlazlam wszystkie okoliczne sklepy lacznie z piekarnia i paczkow nieee maaaaa!!!!!!!!!!! wiec musze zrobic faworki zdaje sie
kupilam dwie oponki z czekolada, no pyszne, ale to nie to samo co paczek...
dzwonila pani od kuriera co nam wozek i fotelik z PL wioza!! beda w przyszly piatek juz!! jeju ja sie nie doczekammmmm!!!

Dziewczonka, ty teraz spisz dobrze i oby tak dalej a ja sie totalnie nie wysypiam, zgaga mi nie pozwala plus kolka dzisiaj. ale ja wam zazdroszcze tej pieknej pogody u nas plus 3 i szaro-buro! brrrr....
gusiagatko gratuluje wynikow glukozy i udanej wizyty a zakupy super!
daisyy niezly ten bujaczek!ale jak dla mnie chyba zbyt bardzo rozplywa sie w rozu... ale funkcji ma chyba tyle, ze nikt by tyle az nie wymyslil
mowisz ze Kwiatkowska zmarla..? jejuuu ja nic nie wiedzialam...
lolka no i ktory ten bujaczek zamowilas? jak chcesz to poczekaj az moj przyjdzie za 2-3 dni i ci powiem do ilu kilo jest w instrukcji i w ogole czy wyglada porzadnie itp
siasiek dokladnie, zeby meic taka wielka hustawke trzeba miec wieeeelki dom, a nie meiszkanko 70 metrow.....
agus kazdy kupuje wedle uznania, ja nikogo nie krytykuje jeskli ktos uwaza ze cos jest niepotrzebne ktos woli tansze ktos drozsze, kogos stac kogos nie, ja wiem z ekupuje za duzo, ale to bardzo wyczekany dzieciaczek i chcialabym nieba malutkiej uchylic, ja np kupilam wozek za powyzej 2000 zl bo zyje w kraju gdzie sa wertepy, czesto jestem poza miastem i na pewno go tu potem dobrze sprzedam. kazdy ma swoje priorytety
moniqac! jak milo ze masz czas zajrzec z pracy, ja tez sie wlasnie obawiam, ze jak wroce do pracy to baaaardzo bede tesknic za zwolnieniem, czuje jak mi sie juz coraz ciezej chodzi, zasapana ciagle jestem plus ta zima ciagle. ja wizyte mam 8 marca, ale jak nie dostane zwolnienia to wiem, ze bede musiala pracowac do macierzynskiego, ktory mi sie zaczyna 15 kwietnia... a nei wiem czy mi sie bedzie chcialo.
a brzuszek super! widze ze macie system z kartami w pracy, a wiec wielkie biuro mam taka sama przypieta do spodni, czasem tak laze caly dzien bo zapominam odpiac
eweska ja ciebie to nei przestaje podziwiac, miala odpoczywac, a takie zakupy zrobila. jestem zakochana w zakupach kosmetykowych i juz mi sie chce...chyba z bezclowki cos od mamy zamowie, jak bedzie do mnei leciec za dwa tygodnie
zabieram sie za te faworki....ale chyba mi sie nie chce...
tak tak
zgadzam sie w 100%
u nas tez wyczekana dzidzia i tez bym nieba uchylila
Stary 2011-03-03, 13:08   #1504
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

czy wyglada porzadnie itp..
Anula przytulam , bo wiem co to znaczy nie spac i jak to męczy człowieka. Ja już zauważyłam, że mam takie okresy niespania, a potem okresy mega spania . Ostatnio pożaliłam się lekarzowi, no i powiedział, że niestety bezsennośc w III trymestrze jest rzeczą normalną i naturalną . A co do kolki i bóli w prawym podżebrzu, to po wzieciu paru tabl. Essentiale Forte odczuwam niesamowitą ulgę, najgorzej było wieczorami i w nocy, a teraz spokój i tak lekko jakoś
Stary 2011-03-03, 13:17   #1505
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

matall Ty sie chyba na tym znasz ..........pomoz..........
zrobiłam sobie kilka fotek tzn brzuchowi i chce je wam wkleic , juz nawet odkopałam kabel i wrzuciłam je na lapka, teraz tylko do was ,allle jak??????????
Stary 2011-03-03, 13:17   #1506
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zytus Ja to nawet nie wiem, gdzie koło nas można dobre pączki znaleźć... Chyba w marcpolu kiedyś kupowałam i były całkiem niezłe, ale to nie to samo, co cukiernia, a takie z carrefoura to fuj
No ja wlasnie bylam w tym naszym marcpolu, bo nie wiem gdzie tu jest jakas cukiernia, i powiem Ci ze pączusie maja bardzo smaczne i duuuzo nadzienia w nich
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:21   #1507
agus87
Zakorzenienie

vanes - "najpierw byłam na stażu w przedszkolu i te chwile wspominam najpiękniej a teraz jako sekretarka-pomoc biurowa. ale siedzę w domu...najważniejsze to że dostanę macierzyński "

przeciez ponoc ja ta praca ominela, dlatego ze wlasnie musiala lezec i to akurat wtedy, gdy jej ja zaproponowano
boze jak ona kreci na tamtym watku
Stary 2011-03-03, 13:23   #1508
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Witajcie, ja już w domku

Glukoza wcale nie taka zła miałaś rację ddaaiissyy

Wyniki też ok. Na czczo 75, po godzinie 101 mg/dl Słodkie można nadal wcinać!

Waga 54,7 czyli przez miesiąc przybrałam prawie kilogram. U dzidziunia wszystko super, wymiarami odpowiada 24 tygodniowi, więc prawidłowo. Tylko główka troszeczkę mniejsza. Pytałam czy powinnam się martwić tą główką, a lekarka się zaśmiała i powiedziała, że oczywiście, że nie. "Poza tym Pani też ma małą główkę" usłyszałam No fakt- mam! Zapomniałam zapytać ile niunia waży Leży główką w dół, niestety buzi nie widzieliśmy bo leży tyłem. Te malutkie pięty

I nadal płeć nie potwierdzona. Wypięło się dupcią i nic nie było widać. Usłyszałam, że między nóżkami nic nie widać dzisiaj. Na moje pytanie czy będzie córunia, usłyszałam tylko, żeby jeszcze nie kupować różowych ubranek.

Jestem happy, że wszystko super, szyjka macicy też

Dziękuję za kciuki!!

I melduję, że jednego paczka już zjadłam
Ciesze się,że wszystko super..Mnie glukoza zapewne czekać będzie za jakieś dwa tyg i reszta wyników!
Stary 2011-03-03, 13:25   #1509
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Mary, Zytus, Matallewar, w ogole to wam zazdroszcze wczorajszego spotkania.
Tez jestem z W-wy, mimo ze od prawie 6 lat mieszkam tutaj, to do Warszawy mam duuuuuzy sentyment, i znajomych tam i rodzinke tez
Jest czego zazdroscic bylo fajnie i niezdrowo i w ogole sie okazalo ze my z matall to bardzo blisko siebie mieszkamy
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:26   #1510
Camomile
Zadomowienie

Uff, troche nadrobilam .

Anula
, u mnie tez dzis szaro-buro... i zimno.
I paczkow nieeee ma...
Ale wysylam TZ po pracy z misja po polskich sklepach, tylko ze wieczorem to juz moze nic nie byc...

Eweska
, sliczne ubranka kupilas dla syneczkow

Matallewar, dobre wrazenia ze szpitala . A w ktorym to szpitalu bedziesz rodzic, bo nie moglam znalezc?

Aliczko, gratuluje udanego USG i chlopaczka!

Martulka, wspolczuje strasznie, wlasnie doczytalam Oby bylo ubezpieczenie!!

Cytat:
Napisane przez elis5 Pokaż wiadomość
A kasa na wózek się przyda,bo chyba już niedługo zamówimy, więc się pocieszę nową furą. Myślę jeszcze tylko nad kolorkiem, bo tak mnie czarny korci.....
http://www.kajtus.pl/Jedo-3w1-FYN-4ds-FREELINE-2011-fotel-Young-Profi-Plus-p1160.html
Poradźcie, który kolorek 163, 189, 200?

Miłego i słodziaśnego dzionka, byle bez ZGAGI!!!
Idę popracować, ale będe podczytywać
Jak cie korci czarny, to bierz!!
Sama jestem fanka stonowanych wozkow, nasz jest ciemnoszary... .

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:31   #1511
andziot
Zakorzenienie

witam się tłuuuusto

nikt jeszcze dziś chyba nie jadł FAWORKÓW
a ja dziś od nich dzień rozpoczęłam
mniam

pączusia na razie tylko jednego zjadłam,
ale w szafce czeka cały zestaw, każdy z innym nadzieniem

byłam dziś już w pracy zanieść dokumenty i coś tam podpisać
musiałam zabrać ze sobą Zosię, bo nie było z kim zostawic
ale na szczęście zaprezentowała się całkiem sympatycznie

kupiłam Zosi tenisówki takie słodkie,
żeby miała do "dzieci"
ale nie mogę znaleźć na stronie żeby Wam pokazać (a fotki nie chce mi się robic)

eweska zaszalałaś ja już muszę się pilnować bo koniec miesiąca
Moniaq elegancki brzuszek, nawet w tych drecholach podomowych
brawa też za udane wizyty Siasika i gosiago

tyle zapamiętałam (nie bijcie)

idę na drzemkę

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Jest czego zazdroscic bylo fajnie i niezdrowo i w ogole sie okazalo ze my z matall to bardzo blisko siebie mieszkamy
spotkałyście się ?????
i co fajne jesteście ???????
musiało fajnie wyglądać trzy brzuchatki
opowiadajcie !!!!!!!!
co robiłyście ?
o czym gadałyście ?

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:33   #1512
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
matall Ty sie chyba na tym znasz ..........pomoz..........
zrobiłam sobie kilka fotek tzn brzuchowi i chce je wam wkleic , juz nawet odkopałam kabel i wrzuciłam je na lapka, teraz tylko do was ,allle jak??????????
Jak dodajesz posta, to tam jest na dole: "zarządzaj załącznikami".
Zdjęcia musisz zmniejszyć, bo wtedy szybciej się ładują (choć teoretycznie wizaż sam też powinien je zmniejszyć).
No i jak się załadują, to normalnie posta dodajesz

Zytus Kurcze, to może sobie pójdę spacerkiem... Bo zanim tż wróci z pracy, to zjem całe ptasie mleczko i nie wiem co jeszcze, z rozpaczy

Camomile Bo i nigdzie nie pisałam
Ostatnio byłam w Bródnowskim, a zastanawiałam się nad: Inflancką, Bielańskim i Madalińskiego jeszcze. Decyzja jeszcze nie zapadła

Jem ptasie mleczko. Ale słodkie...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:40   #1513
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

dziekuje matall
dres obowiazkowo ;-)
a zdjecia robione przed chwila w lustrze ,sama. Szału nie ma alllle nie moge sie dłuzej ukrywac jak vanes bo powiecie ze wcale w ciazy nie jestem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcia ;-)) 063.jpg (89,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcia ;-)) 057.jpg (55,2 KB, 59 załadowań)
Stary 2011-03-03, 13:42   #1514
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

to sine to pamiatka po kolczyku,nie rozstep,a owłosienie dziś bede likwidowac bo jutro do doktora
Stary 2011-03-03, 13:43   #1515
ania2631
Wtajemniczenie

Moniaq,,,monika21121984--piękne brzusie
Gusia-super ciuszki

Pączusie zjadlam dwa pączusie oczywiście jeden był dla Ali

Edytowane przez ania2631
Czas edycji: 2011-03-03 o 13:47
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:43   #1516
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Dziewczynki a powiedzcie jeszcze..

Wszystkie, wszystkie, wszystkie jesteście tu za pompowanymi kołami??

Ja - laik w temacie wózkowym - tak sobie myślę, że chyba jednak wolałabym wózek lżejszy, czyli automatycznie z piankowymi.. niz cięższy z pompowanymi..

Loluś no ja osobiscie tak... i co jak co ale wózek wybrałam od razu choć z jedną rzecza nie mam problemu...

oj Anulka przykro mi, że tyle się nachodziłaś w tych Twoich śniegach na dodatek a pączusia niet.... Ja połknełam 2 od Jałowca (pamiętasz tą cukiernię? )
Ale pomyśl sobie, że dzięki nie zjedzeniu pączków, mniej tłuszczyku Ci się odłoży na boczkach
A co do bujaczków, to ja tego wielkiego nieee chce, zdziwiło mnie tylko,że moze takie coś tyyyle kosztowac

Andziotka a co znaczy tenisówki "do dzieci" pamiętam jak pisałaś kiedyś, że byłaś z Zosią u dzieci i że ślicznie się bawiła ale nie kumam "z czym się to je"
Każdy pąkal z innym nadzieniem ??? Łoooooooo to masz wypas

aguś, ale ona miesza... mam nadzieję, że na tamtym wątku też szybko dziewczyny na niej się poznają

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:44   #1517
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(..)
lolka no i ktory ten bujaczek zamowilas? jak chcesz to poczekaj az moj przyjdzie za 2-3 dni i ci powiem do ilu kilo jest w instrukcji i w ogole czy wyglada porzadnie itp (..)

Anulka
ja jeszcze nie zamówiłam.. i tak jak pisałam wcześniej, na razie się wstrzymuję i myslę, że to będzie zakup na koniec.. Jeszcze tylu rzeczy nie mam, więc z bujaczkiem na spokojnie Chociaż wiadomo, oglądam i patrzę, a jak temat wrzuciłyście, tym bardziej się ożywiłam

Anusia koniecznie daj znać co piszą w instrukcji! Aż się wierzyć nie chce, że takei rozbierzności w necie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Oj kochana ale masz dylematy musisz sama zadecydowac, co dla Ciebie ważniejsze - czy waga czy wygoda jeżdżenia , ja jestem za pompowanymi, bo niekoniecznie zawsze po chodnickach będę jeździc, zreszta my z Tż też często wyjeżdżamy na weekendy i tam też potrzebny nam wózek "terenowy"

Dziewczonka
Fakt, dylematy starszne!! Bo właśnie sama nie wiem co dla mnie najlepsze..
więc jak ja sama nie wiem, to gorszej sytuacji już nie może być!!
A co zaczynam w necie czytać, to piszą .. - nie ma wózka idealnego... - i zawsze gdzieś plusy i minusy!!

Może jeszcze ktoś się wypowie na temat piankowych kółeczek

Istnieją jakiekolwiek osoby, które wybrałyby piankowe, a nie pompowane??

Tak w ogóle to ja jakaś dziwna i beznadziejna jestem ..bo mi się jakoś nie widzi zachwalany przez wszystkich Maxi Cosi Mura 4 .. mimo, że wózka w takim stylu szukam!
Stary 2011-03-03, 13:44   #1518
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
to sine to pamiatka po kolczyku,nie rozstep,a owłosienie dziś bede likwidowac bo jutro do doktora
haha no nawet byśmy Cię nie podjerzewały o kombinacje a`la vanes
Zdecydowanie Twoj brzuś wygląda na ciążowy - jak Pan Bóg przykazał

Grazin, do klubu marsz

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-03, 13:45   #1519
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

nie uwierzycie...
odechciało mi sie układac te rzeczy
o ja pier... pierdykam
czesc posegregowałam
z moich spostrzeżeń wynika
mam bardzo dużo kafraników na 56 (zwłaszcza welurowych)
bardzo duzo śpiochów na 56 i 62
baaaaaaaaardzo duzo kaftaników cienkich na 56 i 62
body z krótkim na 56 mam 12 (na razie tyle wykopałam)
mam chyba 30 czapeczek

body z długim 2 szt
półśpiochy 4 szt

nie wiem czy body z dugim takie konieczne skoro mam milion pięścet kaftaników

ale musze zakupić wiecej półśpiochów (choć w sumie śpiochów mam niezliczoną ilosć)

ale mam jeszcze dostac duzo rzeczy na 62 i 68 od kuzynki
i wyprawkę od kolezanki wiec jeszcze sie chyba wstrzymam z zakupami
aha jeszcze mam pajaców bardzo mało
zaraz wam wkleje kilka zdjec
Stary 2011-03-03, 13:45   #1520
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Zytus nie dobijaj mnie...
Ale wam fajnie!!

Gusiagatko, szkoda, ze maluszek sie nie ujawnil. Pozostaje trzymac kciuki przed kolejnym usg!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Camomile Bo i nigdzie nie pisałam
Ostatnio byłam w Bródnowskim, a zastanawiałam się nad: Inflancką, Bielańskim i Madalińskiego jeszcze. Decyzja jeszcze nie zapadła
Aha, bo myslalam, ze juz sie zdecydowaliscie na ten co wczoraj zwiedzalas.

Wiecie co, z tego wszystkiego po poczytaniu o waszych lezaczkowych zakupach zaczelam sie orientowac co jest u nas... A lezaczka nie planowalam w ogole.
Mamy kolyske, lozeczko, no i w planach chustowanie, takze... no sama nie wiem...
Myslicie, ze taki lezaczek sie przydaje?
Ale chyba dobrze jak ma wibracje, tak?

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:47   #1521
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
dziekuje matall
dres obowiazkowo ;-)
a zdjecia robione przed chwila w lustrze ,sama. Szału nie ma alllle nie moge sie dłuzej ukrywac jak vanes bo powiecie ze wcale w ciazy nie jestem
ja sądze ze Twoj brzuch nie wygląda na ciązowy hihi nie no oczywiście zarcik, bembenek masz superowy

jak zlikwidujesz owłosienie na brzuchu to chyba bedzie odrastac grubsze, ja tez mam sporo włosków na brzuchu ale nie tykam ich poki co
Stary 2011-03-03, 13:49   #1522
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje matall
dres obowiazkowo ;-)
Dziewczyny porównajcie sobie teraz brzuszki vanes i moniki..
Stary 2011-03-03, 13:50   #1523
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Loluś no ja osobiscie tak... i co jak co ale wózek wybrałam od razu choć z jedną rzecza nie mam problemu...
(..)
Oh.. jak Ci dobrze! Ja mam przerabankę w tym temacie.. A męzula mówi, że wcale nie jest zaskoczony, bo on od poczatku wiedział, że ja to i przy wózku będę zdziwiać!

Nie wiem o co mi chodzi.. czy to mój gust jakis spatrzony, czy wygórowany.. czy po prostu brak mi piątej klepki
Stary 2011-03-03, 13:51   #1524
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Andziotka a co znaczy tenisówki "do dzieci" pamiętam jak pisałaś kiedyś, że byłaś z Zosią u dzieci i że ślicznie się bawiła ale nie kumam "z czym się to je"
Każdy pąkal z innym nadzieniem ??? Łoooooooo to masz wypas
no właśnie do tych "dzieci" , bo te zajęcia są w domu kultury organizowane i tam taka śliska podłoga jest i ostatnio poszłam z nią w takich miękkich kapciach to się ślizgała, więc kupiłam jej takie balerinki na gumowej podeszwie z cocodrillo, słodkie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
n
mam chyba 30 czapeczek

będziesz mogła 10x/dzień przebierać Sebusia

Stary 2011-03-03, 13:54   #1525
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

będziesz mogła 10x/dzień przebierać Sebusia
no chyba tak bede musiała zrobić zeby chociaz wykorzystał
niektore są prze kochane
ide robic foty
Stary 2011-03-03, 13:55   #1526
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczonka
Fakt, dylematy starszne!! Bo właśnie sama nie wiem co dla mnie najlepsze..
więc jak ja sama nie wiem, to gorszej sytuacji już nie może być!!
A co zaczynam w necie czytać, to piszą .. - nie ma wózka idealnego... - i zawsze gdzieś plusy i minusy!!
Może jeszcze ktoś się wypowie na temat piankowych kółeczek

Istnieją jakiekolwiek osoby, które wybrałyby piankowe, a nie pompowane??

Tak w ogóle to ja jakaś dziwna i beznadziejna jestem ..bo mi się jakoś nie widzi zachwalany przez wszystkich Maxi Cosi Mura 4 .. mimo, że wózka w takim stylu szukam!
Mi Mura nie podoba się wizualnie, oglądałam w realu i . I tak jak piszesz kochana nie ma wózka idealnego, ja zdecydowałam się na X-landera Xa mimo jego "wady" - brak przekładanej rączki w spacerówce. Ale np. XQ który ma przekładaną rączkę już mi się tak nie podobał, jest w ogóle mniejszy, ma mniejsze koła. Najlepiej to pojechac do sklepu i sie poprzymierzac do wózków, ja przy XA dopiero dobrze się poczułam, nie musiałam sie zginac, rączka idealna do mojego wzrostu i ta lekkosc w prowadzeniu

Cytat:
dziekuje matall
dres obowiazkowo ;-)
Pokaźny brzuszek
Stary 2011-03-03, 13:58   #1527
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje matall
dres obowiazkowo ;-)
pokaźny brzusio!

Ja, podobnie jak Grazin, nie ruszam włosków, które się pojawiły w ciąży. Czytałam, że czasem po ciąży same znikają, wycierają się a tak boję się, że będzie ich więcej, grubszych i ciemniejszych!

Lolka ja nie mam pojęcia o wózkach. Nawet się jeszcze nad nimi nie zastanawiałam. Wiem tylko, że kupi teściu. Bo ponoć w De taki zwyczaj, że dziadek kupuje wózek. W sumie taki doczepiony dziadek, bo to ojczym Tż, ale dziadek
Pomalutku powinnam zacząć je oglądać!

Dziękuję za komplementy ciuszków i wszystkie gratki za wizytę

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 14:03   #1528
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Mi Mura nie podoba się wizualnie, oglądałam w realu i . I tak jak piszesz kochana nie ma wózka idealnego, ja zdecydowałam się na X-landera Xa mimo jego "wady" - brak przekładanej rączki w spacerówce. Ale np. XQ który ma przekładaną rączkę już mi się tak nie podobał, jest w ogóle mniejszy, ma mniejsze koła. Najlepiej to pojechac do sklepu i sie poprzymierzac do wózków, ja przy XA dopiero dobrze się poczułam, nie musiałam sie zginac, rączka idealna do mojego wzrostu i ta lekkosc w prowadzeniu
Dziewczonka jak dobrze słyszeć, że nie tylko mi Mura nie bardzo się podoba - oczywiście bez urazy, proszę sie nie gniewać (Ddaaiissyy wybacz mi ) !!

Masz rację, kochana! Nie będę debatować i zanudzać.. najpierw wizytka w sklepie.. tzw. "oględziny" na żywo () i później zastanawianie się na poważnie!
Stary 2011-03-03, 14:06   #1529
andziot
Zakorzenienie

monika (numerki) okazały brzuszek słodka piłeczka !

Stary 2011-03-03, 14:06   #1530
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Dziewczyny porównajcie sobie teraz brzuszki vanes i moniki..
mysle, ze nie ma porównania

Cytat:
Oh.. jak Ci dobrze! Ja mam przerabankę w tym temacie.. A męzula mówi, że wcale nie jest zaskoczony, bo on od poczatku wiedział, że ja to i przy wózku będę zdziwiać!

Nie wiem o co mi chodzi.. czy to mój gust jakis spatrzony, czy wygórowany.. czy po prostu brak mi piątej klepki
wiesz co, chyba dlatego nie motam się, bo kiedys widziałam w sklepie jakieś małżeństwo z murą i b. mi się spodobał nie rozkminiam innych, nie oglądam bo wiem, że zrobię sobie wodę z mózgu.
Nawet jeszcze nim nie jezdziłam w sklepie i nie dotykałam go ale uparłam się na niego i juz Czasem mam takie halo.. jak z suknią ślubna nim podjelismy decyzje o slubie dawno wiedziałam, że musi być rybka i musi byc z koronki
tez moge stwierdzic, ze brak mi piątek klepki bo kupuję prawie w ciemno.. z drugiej strony poczytałam opinie w necie i sa b. ok.. tak wiec nie kombinuje

Andziot, a co Zosia robi z "tymi dziećmi"

Loluś no cio Ty !!!

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-03-03 o 14:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości