|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
|
|
#1712 | |||
|
Zakorzenienie
|
oooo....to fajnie ze na tłusty w PL jestes.....
na pewno smaczniej niż w A przyjemnej drogi kochana Cytat:
podpisuje się też tak mam ![]() Cytat:
)a drugi 4o km (ufffff nieodzywa się już tydzien moim zdaniem troszkę ![]() a to dlatego Cytat:
przepraszam Kimi....że tak pisze ale tak włąsnie mam, jakoś nie potrafię inaczej skoro to nie ejst czas gdy razem mieszakmy ....może on też? moim zdaniem....lepiej trochę zdystansuj się....bo może trochę za bardzo pokazujesz swoje zaangazowanie pozwól mu sie postarać
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-03 o 23:04 |
|||
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
No, głupi... Załamał sie dzisiejszym konkursem, czy co?!
A on coś gadał o żonie i że ma normalną rodzine, a krążyły do niedawna plotki, że ponoć się rozwiedli Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Taki mam dzisiaj dobry humor, że postanowiłam się podzielić
|
#1715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem. To że masz problemy z interpretacja tekstu czytanego wiemy nie od dziś... I nie przypominam sobie, abym od Ciebie wymagała dawania kopniaków? Znowu perfidnie kłamiesz... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Of kors Ach To ja Ci powiem, że widziałam dzisiaj dużo razy OW, zerkał na mnie...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-03 o 23:09 |
||
|
|
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam już od kilku tygodni, że zanosi się na zakończenie kariery ![]() Również zdawałam maturę z WOSU rozszerzonego 2008 ![]() OMG jak to dawno było. Bez nauki zdałam na 50% :P liczyłam na więcej Co najlepsze na próbnym miałam 80 kilka i mówię sobie po co mam się uczyć jak mi tak dobrze poszło. Wtedy mieliśmy najtrudniejszą nową maturę z WOSU... do tej pory obserwuję wos i historię i rozwiązuję testy. Jednak jeszcze dużo pamiętam
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz dla mnie jest spora różnica między podstawą a rozszerzeniem. Jakie np są pytania na podstawie a rozszerzeniu w szkole u nas nikt z nami nie robił testów rozszerzonych i to jest wlaśnie taki błąd. Sami musieliśmy się ,,dokształcać'' chociaż np zdawałam rozszerzoną historię i zdawałam sama w całej szkole później w punktach na studiach wg mnie źle oceniają za podstawę niekiedy jest aż o,3 za rozszerzenie 0,5 / 0,4 na niektórych kierunkach 1. no ale dostałam się na kierunek jaki chciałam ( prawo ) może nie wymarzony ale hmmm zawsze jakaś przyszłość mnie czeka po nim ... Mam taką nadzieję
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
I coś jeszcze z dodatkowych przedmiotów?
![]() Cytat:
I kiedy następna próba zapoznania?
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaje rozszerzenie. I z historii też. Mam rewelacyjnego nauczyciela I też marzy mi się prawo, ewentualnie historia sztuki, filologia polska itp. Kiedyś marzyłam o pedagogice wczesnoszkolnej, ale wszyscy mi odradzają, bo idą teraz roczniki z niżu demograficznego i sama jak patrze, co w tv pokazuja, jak zwalniaja nauczycieli i zamykają szkoły, to aż strach o własną przyszłość, pracę itp. itd. ... [/COLOR] Cytat:
Polski: pp/pr Matma: pp Angielski: pp/pr ( )Historia: pr Wos: pr A Ty? Nie mam pojęcia, ale mam już kilka niecnych planów!!!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-03 o 23:38 |
||
|
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam koleżankę, która studiuje na 3 roku właśnie pedagogiki wczesnoszkolnej i boi się, że nie znajdzie pracy. Ja zastanawiałam się nad historią nauczycielską lecz zdecydowałam się na prawo. Studia to całkiem inny poziom niż liceum a do tego prawo nie jest łatwym kierunkiem , do tego jeszcze łacina, ja nie miałam w liceum i dla mnie to była czarna magia ![]() ![]() Strasznie wymagają no i zaleta prawa : duuuużo kucia czego nienawidzę. Wolę opisówki, dodawanie własnych spostrzeżeń a tam niektóre rzeczy trzeba wykuć
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
howdoi - no właśnie ja sie boje, że nawet jak załapie index w konkursie, czy dostane sie na to prawo z maturą, to wylece zaraz, bo ja nienawidze sie uczyć pamięciówek... Nawet ze słówek z angielskiego mam zawsze kiepskie oceny...
Dobranoc
|
|
|
|
#1723 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Co najwyżej jest mi wmawiane,że stosuję metodę klin klinem a sama za to besztam... Więc nie....nie zachowuję się jak gówniarz... Love You Martuś Mnie został jeszcze karnet na solkę ale jak na złość okresu dostałam wcześniej i kicha a nie wygrzewanie kości Wstydu oszczędź ![]() Cytat:
Hesus....Matura....:mdlej e: Kiedy to było ![]() Ja teraz jakże namiętnie usiłuję brnąć przez studia i idzie całkiem nieźle Howdoi ja skonczyłam w LO klase prawniczo/medyczną... Jednak jestem typową humanistką
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-04 o 00:00 |
||
|
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
juniorka89 - ja skończyłam klasę o profilu ekonomiczno - administracyjnym
![]() Więcej matmy niż humanistycznych W tym roku jestem na dziekance ze względów osobistych, od października wracam i aż się boję tego co mnie czeka ...Spotkałam się z określeniami studentów prawa, że są wyniośli i cwaniakują. Zdarzają się i tacy ale hmmm to stereotypy jak wszędzie ![]() ![]() A co studiujesz jeśli można wiedzieć ? ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
ja wzięłam udział w konkursie IPNu doszłam do etapu ogólnopolskiego w Warszawie, fajna przygoda. Poznałam prezesa instytutu Janusza Kurtykę tego co zginął pod Smoleńskiem. Masakra.... |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po LO z racji zawalanie na maturze angielskiego i wosu (co za wstyd) zaczęłam zaocznie prawo i administrację nie skończyłam co prawda ale moze jak przyjdą lepsze czasy ukończę jeszcze ten rok co mi został A teraz studiuję pedagogikę w zakresie rozwoju regionalnego ![]() Moze jestem dziwna ale jakoś nadal nie wiem co zamierzam w życiu robić a studia choćby nie wiem jakie były zawsze się przydadzą żeby coś w życiu osiągnąć ![]() Ja lubiłam łacinę może dlatego,że jechałam od podstaw i była jedną z 3 języków w mojej klasie i w sumie wydawała się najprostsza
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli jesteś 89 to mój rocznik ![]() wtedy matura z wosu była cholernie trudna ;/ jak otworzyłam arkusz nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać nie wiedziałam od czego zacząć więc na 1 rzut poszło wypracowanie a później hmmm ![]() ehhhh ![]() niektórych zadań nawet nie ruszałam , nie chciałam się kompromitować ![]() ja studiowałam jeszcze dziennikarstwo sportowe zaocznie Ale hmmm ![]() skończyłam 1 rok, na 2 już mi się nie chciało chodzić kocham piłkę nożną i chciałabym w tym kierunku się rozwijać dziennikarstwo. Chociaż u mnie na roku byłam 1 z dwóch dziewczyn i faceci ooooo przyszły na podryw itp ;/ samych kasztanów miałam w grupie więc nawet nie było na czym oka zawiesić ![]() a jak przyszło co do czego to ich zmiotłyśmy w czasie sesji ![]() ![]() I tak jak Ty również nie wiem co chcę robić :| ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Bardzo fajnym, mądrym człowiekiem był ":| Ale powiem Ci, że fascynuje mnie IPN mam kilkanaście książek i gdy brałam udział w konkursie powiedzieli nam, że łatwiej będzie (finalistom itp ) dostać się choćby na jakiś staż czy praktyki. Musiałabym też to rozważyć
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-03-04 o 00:11 |
|
|
|
|
#1728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
matma - pp angielski - pp/pr wos - pp/pr geografia pp/pr (tu to dowaliłam szczególnie, że średnio lubię ten przedmiot )Czekam na radosną relację z niecnych planów
|
|
#1729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale maturę do ręki dostałam dopiero w 2009 podajże bo się porwałam przy pierwszym podejściu na rozszerzony Wos i poległam ![]() Przy drugim było lepiej przynajmniej zdałam i dostałam świstek do łapki ![]() Chociaz sama nie jestem z tą niewiedzą Idę spać....Wake up jutro do pracy i znowu się nie wyśpię Słodkich snów ![]() Mrycia
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-04 o 00:26 |
|
|
|
|
#1730 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie odpowiadasz wprost na pytania! Np. czemu facet nie chce przyjechać po rzeczy, na których mu zależy? Cytat:
Cytat:
Jak było na eksrandce? Cytat:
Bada grunt, a może ma szczere intencje... Masz rację, nie baw się w wirtualny kontakt, skoro macie częsty rzeczywisty Myślę, że gdyby nie gg i telefony, ludzie mieliby mniej problemów w związkach...Cytat:
Z moim też. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wkrada się w Wasz związek rutyna i musicie podsycać uczucie, aby nie skończyć jak ja. Może wie, tylko sam nie dostaje tego, co oczekuje, więc odpuszcza?
|
|
|
#1731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie określił tego jasno, ale z rozmów wynikało, że nie ma parcia na ołtarz, ale też nie ma nic przeciwko, żeby z osobą, którą kocha i jest pewnym wziąść ślub. Nic. Oprócz fajnego seksu i miziania się czasami na kanapie. Nie ma czasu, mało sie widzimy. Czasami piszę, nie chcę powstrzymywać swoich uczyć. Ale nie zawsze, bo nie chcę się narzucać. Cytat:
Cytat:
No to chyba ja nie wiem, czego on oczekuje. Mam w planach rozmowę na weekend. Faktycznie, musimy ustalić jakie są nasze wzajemne oczekiwania i wyobrażenie w związku. Mam czasami wrażenie, że on sam nie wie, czego oczekuje.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||
|
|
|
#1732 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Czasem trzeba się "narzucić", żeby poznać czyjąś reakcję.
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na Twoim miejscu przez chwilę pobawiłabym się w królową lodu...tylko że mi to łatwo, bo reaguję tak zawsze w takich momentach krytycznych....a zreszta nie wiem czy Ty bedziesz chciała ......a może po prostu lepiej poczekaj az to on będzie cos takiego robił .....wtedy będziesz nie bardziej zaangażowana niż on EDIT a powiedz...ile najdłużej on był w związku? jak długo Wy jestescie razem? bo jeśli około pól roku (bo tak jakoś mi isę wydaje ) biorąc pod uwagę odległośc to tak naprawdę nie wiem czy ja zdołałabym się już bardzo mocno zaangażować może on ma podobnie .... ;/
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-04 o 08:47 |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu budzę się z bólem w sercu i płaczę z rana.
Jak to się nie skończy to zwariuję, to już miesiąc..
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA w ogole wstalam z bolem glowy (czuje sie jak na kacu)a nie pilam od sylwestra chyba.(ale ja juz tak mam przed okresem ze spi mi sie ciezko)
|
|
|
#1736 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Z tego co ostatnio zauważyłam, to jest niezmiernie ważne, jak sobie połówka radzi z ostudzeniem szaleńczego zakochania. Mój sobie nie poradził, bo dla niego miłość to to szaleństwo i wiem, że go nie przekonam, dlatego nie mogę z nim być. Zabrakło mu doświadczenia.
Cytat:
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie...jak nie wie co to prawdizwe uczucie, takie głebokie bez motylków w brzuchu to niestety ale kobieta staje sie mało atrakcyjna i nie motywacji by o nią walczyc, bo nie ma o co, skoro motylki w brzuchu (czyli coś o co był sens walczyc ) już minęły choć nie sądze że ten problem dotyczy Kimi i jej związku ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- czemu mi umknęło jak tam po spotkaniu było? długo sie widzieliscie czy tylko cześć, cześc to jest twoje, a to moje- dowidzenia ?
|
|
|
#1738 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Wydaje mi się, że tutaj problem polega na braku bliskości, intymności. Odległość między nimi nie jest aż tak duża, a oboje traktują ten związek trochę z doskoku, weekendowo i do łóżka. Konieczna jest rozmowa o oczekiwaniach, porównanie stopni zaangażowania.
Jak z Zakalcem z weekendowo-łóżkowego marazmu się wybijaliśmy (koncert, spacer, impreza), to robiło się super. Głupi spacer po jesiennych liściach przynosił nam dużo świeżości. Cytat:
Niestety, było uroczo, dodatkowo w nocy rozmawialiśmy ponad godzinę przez telefon. Nie chcę z nim być teraz. Ale nie chcę też urywać całkiem znajomości, chciałabym z nim kiedyś spróbować na nowych zasadach, tylko niech on się wreszcie przekona, że miłość nie jest brakiem tchu...
|
|
|
#1739 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
![]() Dziękuję na pewno będzie przyjemna, jadę z moim ulubionym kierowcą ![]() Cytat:
A tamtemu Twojemu eksowi może żal, że ten ślub nie z Tobą Ty albo na wesele zaprosić Cię chciał, ale jakoś za bardzo mu to nie wyszło![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Skoro na klęczkach błagasz to masz wybaczone a nad pokutą pomyślę i dam Ci znać
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....bosh co mnei to obchodzi co się u niego dzieje ....no litości ja sie tylko ciesze ze nie jestem na miescu tej kobietki bo po 5 minutowej rozmowei wywnioskowąłam ze on w dalszym ciagu zyje tak że wierzy że nie musi się o nic martwić bo samo sie wszystko ułoży (czytaj- kobieta ma wszystko na głowie- tak jak ja przez 9 lat) a na moje pytanie "to gdzie bedziecie mieszkać " ...on rozbrajająco "no....coś się wynajmie " uff...jak sie ciesze że to nie ja muszę liczyc na tkaiego "męża" miłego piąteczk udziewczyny ja dziś mam wiecozrek poza domkiem, moze namówie nowopoznanego na tańce
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-03-04 o 10:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Dużo się nauczyłam o życiu i o sobie, chyba w końcu dorosłam. Wiem co chcę robić w życiu

, więc wyznaję Ci miłość

)

nie lubię Cię

Sama w to nie wierzę, ale proszę, cuda się zdarzają