Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 22:57   #1711
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Jako, że rozwiazuje cały stosik matur z wosu, gdzie bardzo popularne jest zadanie "Ocen, czy wypowiedz jest faktem czy opinia" doskonale radze sobie z takowym odróżnianiem i zgadzam sie z mrycią
Też WOS zdajesz na maturze?

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:00   #1712
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Dzisiaj jeszcze w PL, jutro jadę
oooo....to fajnie ze na tłusty w PL jestes.....
na pewno smaczniej niż w A
przyjemnej drogi kochana

Cytat:

UWAGA przemawiam:
Z perspektywy czasu stwierdzam że rozstanie wyszło mi na dobre Dużo się nauczyłam o życiu i o sobie, chyba w końcu dorosłam. Wiem co chcę robić w życiu Nigdy będąc z eksem nie czułam się taka piękna (wiem przesada) jestem pewna siebie jak nigdy! Chociaż czasem tęsknie i jest mi źle, wiem że nie byłabym z nim szczęśliwa. Zasługuję na prawdziwego faceta, który będzie mnie szanował, wspierał i akceptował moje wszystkie wady i zalety, których jest więcej niż wad
DZIĘKUJĘ za uwagę

podpisuje się
też tak mam

Cytat:
Odległość pomaga, jestem spokojniejsza jak nie ma mnie w PL bo wiem że nigdzie przypadkiem go nie spotkam. Najważniejsze to dojść do ładu z samą sobą i wszystko sobie w główce poukładać Znajdziemy tych kompletnych facetów, bez żadnych ubytków
ja tez się ciesze że exex pprawie 5oo km ode mnie (ten co tydzien temu zawdzownił do mnie na dom, po praiwe 1,5 roku milecznia i zakomunikował mi podpity że sie żeni )

a drugi 4o km (ufffff nieodzywa się już tydzien )

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Powiedzcie, czy ja przesadzam?
moim zdaniem troszkę

a to dlatego

Cytat:
Nie wiem, może ciężko jest coś zrobić, jak się mieszka 40km od siebie. i nie chodzi mi wcale o to, żeby udawać, że ma się dobry humor, jak ma się zły. Ale do cholery, ja bym się cieszyła, jak kktoś do mnie przyjedzie wieczorem dac mi buziaka, a nie znajdowała milion problemów. On sie pyta, czy ja przyjechałam go sprawdzić, bosh ...

Chodzi mi o taką normalna CZUŁOŚĆ pomiędzy dwojgiem ludzi.
Ja tego nie mam. Niezależność to przecież nie emocjonalny dystans wobec partnera.
niestety....ale tez reagowłąm tak na niespodziewane wizyty ....kurcze ...no sama nie wiem, ja jestem torchę taka ze nie lubie jak mi ktoś narusza moją prywantość, w koncy razem jeszcze nie mieskzamy, wiec czemu przyjeżdza jak nie bylismy umówieni ?? ....od razu sobie myśle....a jakbym była teraz w trakcie depilacji lub ćwiczyła sobie ...no kurde...nie mam prawo byc niedysponowana do spotkania skoro się nie umówilismy na dziś i przeciez nie msuzę sie tłuamczyć ....i takie tam
przepraszam Kimi....że tak pisze ale tak włąsnie mam, jakoś nie potrafię inaczej skoro to nie ejst czas gdy razem mieszakmy ....może on też?

moim zdaniem....lepiej trochę zdystansuj się....bo może trochę za bardzo pokazujesz swoje zaangazowanie

pozwól mu sie postarać

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-03-03 o 23:04
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:02   #1713
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Adaśko Małysz kończy karierę
No, głupi... Załamał sie dzisiejszym konkursem, czy co?!
A on coś gadał o żonie i że ma normalną rodzine, a krążyły do niedawna plotki, że ponoć się rozwiedli

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Lily, kocham Cię Nie będę już komentować ani śmiać się ani nic, to może zagości spokój , więc wyznaję Ci miłość
Twoje wyznanie to istny balsam dla mojej duszy
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:05   #1714
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Taki mam dzisiaj dobry humor, że postanowiłam się podzielić

.
Stary 2011-03-03, 23:10   #1715
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
nigdzie nie pojde zaczynam od nowa poza tym ja tobie tez zaufalem.....

robily najwiecej krzywdy? tak wiem sama mi to przyznalas na gg ale potem stwierdzilas ze przydal Ci sie kop motywacyjny...
Acha, szkoda...

Owszem.
To że masz problemy z interpretacja tekstu czytanego wiemy nie od dziś...
I nie przypominam sobie, abym od Ciebie wymagała dawania kopniaków? Znowu perfidnie kłamiesz...

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
dziewczyny...
same karmicie trolla
nie widzicie ze jak mu odpisujecie to sobie stad nie pojdzie?
Ech, chyba masz racje...

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Też WOS zdajesz na maturze?
Of kors

Cytat:
Taki mam dzisiaj dobry humor, że postanowiłam się podzielić
Ach

To ja Ci powiem, że widziałam dzisiaj dużo razy OW, zerkał na mnie...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-03 o 23:09
Stary 2011-03-03, 23:10   #1716
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
No, głupi... Załamał sie dzisiejszym konkursem, czy co?!
A on coś gadał o żonie i że ma normalną rodzine, a krążyły do niedawna plotki, że ponoć się rozwiedli

Czytałam już od kilku tygodni, że zanosi się na zakończenie kariery

Również zdawałam maturę z WOSU rozszerzonego 2008 OMG jak to dawno było. Bez nauki zdałam na 50% :P liczyłam na więcej
Co najlepsze na próbnym miałam 80 kilka i mówię sobie po co mam się uczyć jak mi tak dobrze poszło. Wtedy mieliśmy najtrudniejszą nową maturę z WOSU...

do tej pory obserwuję wos i historię i rozwiązuję testy. Jednak jeszcze dużo pamiętam
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:20   #1717
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Również zdawałam maturę z WOSU rozszerzonego 2008 OMG jak to dawno było. Bez nauki zdałam na 50% :P liczyłam na więcej
Co najlepsze na próbnym miałam 80 kilka i mówię sobie po co mam się uczyć jak mi tak dobrze poszło. Wtedy mieliśmy najtrudniejszą nową maturę z WOSU...

do tej pory obserwuję wos i historię i rozwiązuję testy. Jednak jeszcze dużo pamiętam
W 2008 roku ponoć była jedna z najtrudniejszych, o ile nie najbardziej trudna matura...
Stary 2011-03-03, 23:26   #1718
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
W 2008 roku ponoć była jedna z najtrudniejszych, o ile nie najbardziej trudna matura...

Wiesz dla mnie jest spora różnica między podstawą a rozszerzeniem. Jakie np są pytania na podstawie a rozszerzeniu w szkole u nas nikt z nami nie robił testów rozszerzonych i to jest wlaśnie taki błąd. Sami musieliśmy się ,,dokształcać'' chociaż np zdawałam rozszerzoną historię i zdawałam sama w całej szkole nie mówiąc o wsparciu nauczyciela , miała to w głębokim poważaniu.

później w punktach na studiach wg mnie źle oceniają za podstawę niekiedy jest aż o,3 za rozszerzenie 0,5 / 0,4 na niektórych kierunkach 1.

no ale dostałam się na kierunek jaki chciałam ( prawo ) może nie wymarzony ale hmmm zawsze jakaś przyszłość mnie czeka po nim ... Mam taką nadzieję
Stary 2011-03-03, 23:30   #1719
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Of kors
I coś jeszcze z dodatkowych przedmiotów?

Cytat:

Ach

To ja Ci powiem, że widziałam dzisiaj dużo razy OW, zerkał na mnie...

I kiedy następna próba zapoznania?

.
Stary 2011-03-03, 23:36   #1720
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz dla mnie jest spora różnica między podstawą a rozszerzeniem. Jakie np są pytania na podstawie a rozszerzeniu w szkole u nas nikt z nami nie robił testów rozszerzonych i to jest wlaśnie taki błąd. Sami musieliśmy się ,,dokształcać'' chociaż np zdawałam rozszerzoną historię i zdawałam sama w całej szkole nie mówiąc o wsparciu nauczyciela , miała to w głębokim poważaniu.

później w punktach na studiach wg mnie źle oceniają za podstawę niekiedy jest aż o,3 za rozszerzenie 0,5 / 0,4 na niektórych kierunkach 1.

no ale dostałam się na kierunek jaki chciałam ( prawo ) może nie wymarzony ale hmmm zawsze jakaś przyszłość mnie czeka po nim ... Mam taką nadzieję
Ja z wosu mam to samo, na lekcjach nie robimy nic, sama musze sie uczyć, chodzić na korki i zaliczać w szkole kolejne działy...
Zdaje rozszerzenie. I z historii też. Mam rewelacyjnego nauczyciela

I też marzy mi się prawo, ewentualnie historia sztuki, filologia polska itp. Kiedyś marzyłam o pedagogice wczesnoszkolnej, ale wszyscy mi odradzają, bo idą teraz roczniki z niżu demograficznego i sama jak patrze, co w tv pokazuja, jak zwalniaja nauczycieli i zamykają szkoły, to aż strach o własną przyszłość, pracę itp. itd. ...

[/COLOR]
Cytat:
I coś jeszcze z dodatkowych przedmiotów?

I kiedy następna próba zapoznania?
No to zdaje tak:

Polski: pp/pr
Matma: pp
Angielski: pp/pr ( )
Historia: pr
Wos: pr

A Ty?

Nie mam pojęcia, ale mam już kilka niecnych planów!!!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-03 o 23:38
Stary 2011-03-03, 23:40   #1721
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Ja z wosu mam to samo, na lekcjach nie robimy nic, sama musze sie uczyć, chodzić na korki i zaliczać w szkole kolejne działy...
Zdaje rozszerzenie. I z historii też. Mam rewelacyjnego nauczyciela

I też marzy mi się prawo, ewentualnie historia sztuki, filologia polska itp. Kiedyś marzyłam o pedagogice wczesnoszkolnej, ale wszyscy mi odradzają, bo idą teraz roczniki z niżu demograficznego i sama jak patrze, co w tv pokazuja, jak zwalniaja nauczycieli i zamykają szkoły, to aż strach...

Mam koleżankę, która studiuje na 3 roku właśnie pedagogiki wczesnoszkolnej i boi się, że nie znajdzie pracy.
Ja zastanawiałam się nad historią nauczycielską lecz zdecydowałam się na prawo. Studia to całkiem inny poziom niż liceum a do tego prawo nie jest łatwym kierunkiem , do tego jeszcze łacina, ja nie miałam w liceum i dla mnie to była czarna magia
Strasznie wymagają no i zaleta prawa : duuuużo kucia czego nienawidzę. Wolę opisówki, dodawanie własnych spostrzeżeń a tam niektóre rzeczy trzeba wykuć
Stary 2011-03-03, 23:53   #1722
lily92920
Zakorzenienie

howdoi - no właśnie ja sie boje, że nawet jak załapie index w konkursie, czy dostane sie na to prawo z maturą, to wylece zaraz, bo ja nienawidze sie uczyć pamięciówek... Nawet ze słówek z angielskiego mam zawsze kiepskie oceny...

Dobranoc
Stary 2011-03-03, 23:54   #1723
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak możesz taka dla nas byćnie lubię Cię
Błagam o wybaczenie i o wydanie pokuty

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie, co sie z Wami dzieje.
Zachowujecie sie jak napaleni gowniarze, ktorzy widza dziewczyne, ktora gra i za wszelka cene chca jej dogryzc.
Forum jest dla ludzi, wszytskich... Czemu nie pozwalacie mu tu pisac? On tez ma za soba rozstanie i oprocz tego, ze sie duzo uczy to moze tez potrzebuje wsparcia...
Dajcie mu spokoj... To co robicie to dyskryminacja.
Forum jest po to by kulturalnie rozmawiac i dyskutowac, a nie wyzywac sie i wyganiac...
W dosyć prosty i kulturalny sposób wyraziłam swoje zdanie poparte argumentami więc nie wyzywam nikogo a w zamian za wypowiedzenie swojego zdania zostaje obrzucona obelgami,że jestem wredna,złośliwa i pluje jadem i dlatego faceci mnie zostawiają...Więc ja nie dyskryminuję
Co najwyżej jest mi wmawiane,że stosuję metodę klin klinem a sama za to besztam...
Więc nie....nie zachowuję się jak gówniarz...

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
mrytka

Wróciłam właśnie z małego opalanka

dżuniorka : love:
Love You Martuś
Mnie został jeszcze karnet na solkę ale jak na złość okresu dostałam wcześniej i kicha a nie wygrzewanie kości

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
bejbe:
kończ waść..!!!
Wstydu oszczędź

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
dziewczyny...
same karmicie trolla
nie widzicie ze jak mu odpisujecie to sobie stad nie pojdzie?
Zapomnij o tym...Nie ważne ile będzie wojen,awantur i banów...On i tak wróci...

Hesus....Matura....:mdlej e:
Kiedy to było

Ja teraz jakże namiętnie usiłuję brnąć przez studia i idzie całkiem nieźle

Howdoi ja skonczyłam w LO klase prawniczo/medyczną...
Jednak jestem typową humanistką
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-04 o 00:00
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 00:03   #1724
howdoi
Zadomowienie

juniorka89 - ja skończyłam klasę o profilu ekonomiczno - administracyjnym
Więcej matmy niż humanistycznych W tym roku jestem na dziekance ze względów osobistych, od października wracam i aż się boję tego co mnie czeka ...
Spotkałam się z określeniami studentów prawa, że są wyniośli i cwaniakują. Zdarzają się i tacy ale hmmm to stereotypy jak wszędzie

A co studiujesz jeśli można wiedzieć ?

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
howdoi - no właśnie ja sie boje, że nawet jak załapie index w konkursie, czy dostane sie na to prawo z maturą, to wylece zaraz, bo ja nienawidze sie uczyć pamięciówek... Nawet ze słówek z angielskiego mam zawsze kiepskie oceny...

Dobranoc

ja wzięłam udział w konkursie IPNu doszłam do etapu ogólnopolskiego w Warszawie, fajna przygoda. Poznałam prezesa instytutu Janusza Kurtykę tego co zginął pod Smoleńskiem. Masakra....
Stary 2011-03-04, 00:04   #1725
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
juniorka89 - ja skończyłam klasę o profilu ekonomiczno - administracyjnym
Więcej matmy niż humanistycznych W tym roku jestem na dziekance ze względów osobistych, od października wracam i aż się boję tego co mnie czeka ...
Spotkałam się z określeniami studentów prawa, że są wyniośli i cwaniakują. Zdarzają się i tacy ale hmmm to stereotypy jak wszędzie

A co studiujesz jeśli można wiedzieć ?
Nie pytaj :P
Po LO z racji zawalanie na maturze angielskiego i wosu (co za wstyd) zaczęłam zaocznie prawo i administrację nie skończyłam co prawda ale moze jak przyjdą lepsze czasy ukończę jeszcze ten rok co mi został
A teraz studiuję pedagogikę w zakresie rozwoju regionalnego

Moze jestem dziwna ale jakoś nadal nie wiem co zamierzam w życiu robić a studia choćby nie wiem jakie były zawsze się przydadzą żeby coś w życiu osiągnąć

Ja lubiłam łacinę może dlatego,że jechałam od podstaw i była jedną z 3 języków w mojej klasie i w sumie wydawała się najprostsza
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-04, 00:07   #1726
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
ja wzięłam udział w konkursie IPNu doszłam do etapu ogólnopolskiego w Warszawie, fajna przygoda. Poznałam prezesa instytutu Janusza Kurtykę tego co zginął pod Smoleńskiem. Masakra....
On miał troche wspólnego z moim miastem. I mój nauczyciel go zna.
Stary 2011-03-04, 00:14   #1727
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Nie pytaj :P
Po LO z racji zawalanie na maturze angielskiego i wosu (co za wstyd) zaczęłam zaocznie prawo i administrację nie skończyłam co prawda ale moze jak przyjdą lepsze czasy ukończę jeszcze ten rok co mi został
A teraz studiuję pedagogikę w zakresie rozwoju regionalnego

Moze jestem dziwna ale jakoś nadal nie wiem co zamierzam w życiu robić a studia choćby nie wiem jakie były zawsze się przydadzą żeby coś w życiu osiągnąć

Ja lubiłam łacinę może dlatego,że jechałam od podstaw i była jedną z 3 języków w mojej klasie i w sumie wydawała się najprostsza

jeśli jesteś 89 to mój rocznik
wtedy matura z wosu była cholernie trudna ;/
jak otworzyłam arkusz nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
nie wiedziałam od czego zacząć więc na 1 rzut poszło wypracowanie a później hmmm ehhhh
niektórych zadań nawet nie ruszałam , nie chciałam się kompromitować

ja studiowałam jeszcze dziennikarstwo sportowe zaocznie Ale hmmm skończyłam 1 rok, na 2 już mi się nie chciało chodzić lenistwo wygrało lecz kiedyś chciałabym do tego wrócić, moja pasja kocham piłkę nożną i chciałabym w tym kierunku się rozwijać dziennikarstwo. Chociaż u mnie na roku byłam 1 z dwóch dziewczyn i faceci ooooo przyszły na podryw itp ;/ samych kasztanów miałam w grupie więc nawet nie było na czym oka zawiesić a jak przyszło co do czego to ich zmiotłyśmy w czasie sesji

I tak jak Ty również nie wiem co chcę robić :|

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
On miał troche wspólnego z moim miastem. I mój nauczyciel go zna.

Bardzo fajnym, mądrym człowiekiem był ":|
Ale powiem Ci, że fascynuje mnie IPN mam kilkanaście książek i gdy brałam udział w konkursie powiedzieli nam, że łatwiej będzie (finalistom itp ) dostać się choćby na jakiś staż czy praktyki.

Musiałabym też to rozważyć

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-03-04 o 00:11
Stary 2011-03-04, 00:16   #1728
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
No to zdaje tak:

Polski: pp/pr
Matma: pp
Angielski: pp/pr ( )
Historia: pr
Wos: pr

A Ty?

Nie mam pojęcia, ale mam już kilka niecnych planów!!!
polski - pp
matma - pp
angielski - pp/pr
wos - pp/pr
geografia pp/pr (tu to dowaliłam szczególnie, że średnio lubię ten przedmiot)

Czekam na radosną relację z niecnych planów

.
Stary 2011-03-04, 00:24   #1729
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli jesteś 89 to mój rocznik
wtedy matura z wosu była cholernie trudna ;/
jak otworzyłam arkusz nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
nie wiedziałam od czego zacząć więc na 1 rzut poszło wypracowanie a później hmmm ehhhh
niektórych zadań nawet nie ruszałam , nie chciałam się kompromitować

ja studiowałam jeszcze dziennikarstwo sportowe zaocznie Ale hmmm skończyłam 1 rok, na 2 już mi się nie chciało chodzić lenistwo wygrało lecz kiedyś chciałabym do tego wrócić, moja pasja kocham piłkę nożną i chciałabym w tym kierunku się rozwijać dziennikarstwo. Chociaż u mnie na roku byłam 1 z dwóch dziewczyn i faceci ooooo przyszły na podryw itp ;/ samych kasztanów miałam w grupie więc nawet nie było na czym oka zawiesić a jak przyszło co do czego to ich zmiotłyśmy w czasie sesji

I tak jak Ty również nie wiem co chcę robić :|
Oczywiście,że 89
Ale maturę do ręki dostałam dopiero w 2009 podajże bo się porwałam przy pierwszym podejściu na rozszerzony Wos i poległam
Przy drugim było lepiej przynajmniej zdałam i dostałam świstek do łapki

Chociaz sama nie jestem z tą niewiedzą

Idę spać....Wake up jutro do pracy i znowu się nie wyśpię

Słodkich snów

Mrycia Dziękuję
Cytat:

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-04 o 00:26
Stary 2011-03-04, 02:42   #1730
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Tylko Malla umie w NORMALNY sposob sprawic ze bede pokorniejszy w wypowiedziach...
Szkoda, że w normalnym życiu jestem choleryczką...
Nie odpowiadasz wprost na pytania! Np. czemu facet nie chce przyjechać po rzeczy, na których mu zależy?
Cytat:
Malla - trzymam kciuki za siłe na spotkaniu z zakalcem i oby jednak to całkowite odcięcie wyszło Ci na dobre Znajdziesz w końcu takiego który w pełni na Ciebie zasłuży i dla którego będziesz całym światem
Dziękuję Spotkanie było urocze. Pełne nadziei na... kiedyś tam. Ale bez nadziei na teraz Nie chcę być teraz z nikim, ale też nie będę siedzieć i czekać na niego.
Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Moja nieobecność była spowodowana ciężką chorobą... Nie było mi w głowie siedzieć na forach, teraz już wracam do zdrowia i - mam nadzieję - pisania tutaj
Nie mam dla Was zbyt wielu nowości, oprócz tego, że - pewnie nie uwierzycie - byłam dziś z eksem w restauracji... Sama w to nie wierzę, ale proszę, cuda się zdarzają
Kciuki za zdrówko trzymam
Jak było na eksrandce?
Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Eks poraz kolejny sie zapytała, czy ją jeszcze chociaż troszeczke lubie, tym razem na gg, znów nie odpisałem Pojechałem do wujka i sie tam zasiedziałem, a gg zostawiłem włączone, ale byłem przecież na "zaraz wracam" Jak nie odpisywałem to dodała "czyli nie lubisz..." - Dziecinada
Haha, jakie to szablonowe Bada grunt, a może ma szczere intencje... Masz rację, nie baw się w wirtualny kontakt, skoro macie częsty rzeczywisty Myślę, że gdyby nie gg i telefony, ludzie mieliby mniej problemów w związkach...
Cytat:
no ale dostałam się na kierunek jaki chciałam ( prawo ) może nie wymarzony ale hmmm zawsze jakaś przyszłość mnie czeka po nim ...
Prawo jest ciężkie, trzeba mieć do niego powołanie, szacun
Cytat:
On miał troche wspólnego z moim miastem.
Z moim też.
Cytat:
Zaanażowałam się, angażuję coraz bardziej, ale nie narzucam się, mam swoje życie, nie mam postawy roszczeniowej: nie chcę domu z ogródkiem, ołtarz itd.
A może on chce być z osobą, która w dalekiej przyszłości wyraża taką chęć?
Cytat:
Pokazuję, że mi zależy: potrafię przejechach 40 km po to, żeby go zobaczyć na 10 minut, jak mam czas, to siedze w kuchni przez pół dnia i robię pizzę, którą on lubi albo kupuje mu coś na all, bo on nie ma konta.
A co robicie randkowego, szalonego? Takiego dla zakochanych?
Cytat:
Mam ochotę napisać coś miłego, tęsknię, szukam czułości, ale nie widzę tego z drugiej strony.
Masz ochotę napisać czy piszesz?
Cytat:
Owszem, on do mnie dzwoni codziennie prawie. Gadamy o jego pracy głównie, o mojej, wspólnych znajomych, żartujemy na temat rzeczy, które nas wspólnie śmieszą. I tyle.
Po ostatnich doświadczeniach drugi raz bym się nie pchała w związek na codzienne telefony. Staje się wtedy równie przechodzony, jakbyście ze sobą mieszkali.
Cytat:
Nie jestem osobą, która się będzie prosić o uczucie, o czułość, nie pcham się, gdzie mnie nie chcą. Brakuje mi czułości z jego strony, miłych słów, gestów. Wiem, na słowa się nie patrzy, ale jakie mam gesty?
Musicie porozmawiać o wzajemnych oczekiwaniach. Nic na siłę, ale często takie rzeczy biorą się po prostu z niezrozumienia intencji drugiej osoby.
Wkrada się w Wasz związek rutyna i musicie podsycać uczucie, aby nie skończyć jak ja.
Cytat:
Jak nie wie czego chce, to po sie pakował w związek?
Może wie, tylko sam nie dostaje tego, co oczekuje, więc odpuszcza?
Stary 2011-03-04, 07:20   #1731
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
niestety....ale tez reagowłąm tak na niespodziewane wizyty ....kurcze ...no sama nie wiem, ja jestem torchę taka ze nie lubie jak mi ktoś narusza moją prywantość, w koncy razem jeszcze nie mieskzamy, wiecczemu przyjeżdza jak nie bylismy umówieni ?? ....od razu sobie myśle....a jakbym była teraz w trakcie depilacji lub ćwiczyła sobie ...no kurde...nie mam prawo byc niedysponowana do spotkania skoro się nie umówilismy na dziś i przeciez nie msuzę sie tłuamczyć ....i takie tam
przepraszam Kimi....że tak pisze ale tak włąsnie mam, jakoś nie potrafię inaczej skoro to nie ejst czas gdy razem mieszakmy ....może on też?

moim zdaniem....lepiej trochę zdystansuj się....bo może trochę za bardzo pokazujesz swoje zaangazowanie

pozwól mu sie postarać
Dolce, tylko ja mu się nie wepchałam na chatę, nawet nie planowałąm wejść. Dostałąm buziaka, pogadaliśmy 10 minut i wsio. Pojechałam do domu. Nie mam zamiaru ukrywac mojej potrzeby czułości, związek to dla mnie coś więcej niż wspólny seks i gadanie przez telefon.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A może on chce być z osobą, która w dalekiej przyszłości wyraża taką chęć?

Nie określił tego jasno, ale z rozmów wynikało, że nie ma parcia na ołtarz, ale też nie ma nic przeciwko, żeby z osobą, którą kocha i jest pewnym wziąść ślub.

Cytat:
A co robicie randkowego, szalonego? Takiego dla zakochanych?
Nic. Oprócz fajnego seksu i miziania się czasami na kanapie. Nie ma czasu, mało sie widzimy.

Cytat:
Masz ochotę napisać czy piszesz?
Czasami piszę, nie chcę powstrzymywać swoich uczyć. Ale nie zawsze, bo nie chcę się narzucać.

Cytat:
Po ostatnich doświadczeniach drugi raz bym się nie pchała w związek na codzienne telefony. Staje się wtedy równie przechodzony, jakbyście ze sobą mieszkali.
No włąśnie też mam takei wrażenie. To fajnie, że jest spokojnie, opowiadamy, co sie komu przytrafiło w dzień, o znajomych... Ale to juz nie jest to, co kiedyś, brakuje tego czegoś. Nie oczekuję słodko pierdzących smsów, ale chyba trzeba podsycać temperaturę w związku. U nas tego nie ma. A sama tylko nie mazmiaru się starać.

Cytat:
Musicie porozmawiać o wzajemnych oczekiwaniach. Nic na siłę, ale często takie rzeczy biorą się po prostu z niezrozumienia intencji drugiej osoby.
Wkrada się w Wasz związek rutyna i musicie podsycać uczucie, aby nie skończyć jak ja.
No właśnie.

Cytat:
Może wie, tylko sam nie dostaje tego, co oczekuje, więc odpuszcza?
No to chyba ja nie wiem, czego on oczekuje. Mam w planach rozmowę na weekend. Faktycznie, musimy ustalić jakie są nasze wzajemne oczekiwania i wyobrażenie w związku. Mam czasami wrażenie, że on sam nie wie, czego oczekuje.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 07:36   #1732
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nic. Oprócz fajnego seksu i miziania się czasami na kanapie. Nie ma czasu, mało sie widzimy.
To źle. Odległość między Wami nie jest taka duża.
Cytat:
Czasami piszę, nie chcę powstrzymywać swoich uczyć. Ale nie zawsze, bo nie chcę się narzucać.
Czasem trzeba się "narzucić", żeby poznać czyjąś reakcję.
Stary 2011-03-04, 07:39   #1733
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Dolce, tylko ja mu się nie wepchałam na chatę, nawet nie planowałąm wejść. Dostałąm buziaka, pogadaliśmy 10 minut i wsio. Pojechałam do domu. Nie mam zamiaru ukrywac mojej potrzeby czułości, związek to dla mnie coś więcej niż wspólny seks i gadanie przez telefon.
kimi,rozumiem,...ale to mało ważne czy przyjechalaś i zostałaś , czy tylko dałas buziaka, inicjatywa wyszła od Ciebie
ja na Twoim miejscu przez chwilę pobawiłabym się w królową lodu...tylko że mi to łatwo, bo reaguję tak zawsze w takich momentach krytycznych....a zreszta nie wiem czy Ty bedziesz chciała ......a może po prostu lepiej poczekaj az to on będzie cos takiego robił .....wtedy będziesz nie bardziej zaangażowana niż on

EDIT
a powiedz...ile najdłużej on był w związku?
jak długo Wy jestescie razem?
bo jeśli około pól roku (bo tak jakoś mi isę wydaje ) biorąc pod uwagę odległośc to tak naprawdę nie wiem czy ja zdołałabym się już bardzo mocno zaangażować może on ma podobnie .... ;/

Czas edycji: 2011-03-04 o 08:47
Stary 2011-03-04, 08:01   #1734
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Znowu budzę się z bólem w sercu i płaczę z rana.
Jak to się nie skończy to zwariuję, to już miesiąc..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:22   #1735
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ej nie ryczec.
Napewno masz cos czym jak jak sie zajmiesz to przestaniesz myslec i rozpaczac

JA w ogole wstalam z bolem glowy (czuje sie jak na kacu)a nie pilam od sylwestra chyba.(ale ja juz tak mam przed okresem ze spi mi sie ciezko)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:09   #1736
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
EDIT
a powiedz...ile najdłużej on był w związku?
Z tego co ostatnio zauważyłam, to jest niezmiernie ważne, jak sobie połówka radzi z ostudzeniem szaleńczego zakochania. Mój sobie nie poradził, bo dla niego miłość to to szaleństwo i wiem, że go nie przekonam, dlatego nie mogę z nim być. Zabrakło mu doświadczenia.
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
To spotkaj się z nim :P Mi pomogło. Spędziłam miły wieczór, mam w sobie dużo nadziei, ale nie chcę z nim teraz być, mogę iść na polowanie
Stary 2011-03-04, 09:20   #1737
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co ostatnio zauważyłam, to jest niezmiernie ważne, jak sobie połówka radzi z ostudzeniem szaleńczego zakochania. Mój sobie nie poradził, bo dla niego miłość to to szaleństwo i wiem, że go nie przekonam, dlatego nie mogę z nim być. Zabrakło mu doświadczenia.

no własnie...jak nie wie co to prawdizwe uczucie, takie głebokie bez motylków w brzuchu to niestety ale kobieta staje sie mało atrakcyjna i nie motywacji by o nią walczyc, bo nie ma o co, skoro motylki w brzuchu (czyli coś o co był sens walczyc ) już minęły
choć nie sądze że ten problem dotyczy Kimi i jej związku

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:

To spotkaj się z nim :P Mi pomogło. Spędziłam miły wieczór, mam w sobie dużo nadziei, ale nie chcę z nim teraz być, mogę iść na polowanie
czemu mi umknęło jak tam po spotkaniu było? długo sie widzieliscie czy tylko cześć, cześc to jest twoje, a to moje- dowidzenia ?
Stary 2011-03-04, 10:02   #1738
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
choć nie sądze że ten problem dotyczy Kimi i jej związku
Wydaje mi się, że tutaj problem polega na braku bliskości, intymności. Odległość między nimi nie jest aż tak duża, a oboje traktują ten związek trochę z doskoku, weekendowo i do łóżka. Konieczna jest rozmowa o oczekiwaniach, porównanie stopni zaangażowania.
Jak z Zakalcem z weekendowo-łóżkowego marazmu się wybijaliśmy (koncert, spacer, impreza), to robiło się super. Głupi spacer po jesiennych liściach przynosił nam dużo świeżości.
Cytat:
czemu mi umknęło jak tam po spotkaniu było? długo sie widzieliscie czy tylko cześć, cześc to jest twoje, a to moje- dowidzenia ?
Pisałam wyżej do Juniorki, ale na biało Niestety, było uroczo, dodatkowo w nocy rozmawialiśmy ponad godzinę przez telefon. Nie chcę z nim być teraz. Ale nie chcę też urywać całkiem znajomości, chciałabym z nim kiedyś spróbować na nowych zasadach, tylko niech on się wreszcie przekona, że miłość nie jest brakiem tchu...
Stary 2011-03-04, 10:14   #1739
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cześć dziewczynki kolejny piękny dzień przed nami, ja dzisiaj nareszcie wracam do mojego raju
Cytat:
oooo....to fajnie ze na tłusty w PL jestes.....
na pewno smaczniej niż w A
przyjemnej drogi kochana
Powiem Ci że tam też mają nie złe pączki, ale najlepsze są babcine
Dziękuję na pewno będzie przyjemna, jadę z moim ulubionym kierowcą

Cytat:
podpisuje się
też tak mam
ja tez się ciesze że exex pprawie 5oo km ode mnie (ten co tydzien temu zawdzownił do mnie na dom, po praiwe 1,5 roku milecznia i zakomunikował mi podpity że sie żeni )
a drugi 4o km (ufffff nieodzywa się już tydzien )
Odległość robi swoje, nie kusi żeby przejechać obok jego domu czy pracy bo ni ma jak A tamtemu Twojemu eksowi może żal, że ten ślub nie z Tobą Ty albo na wesele zaprosić Cię chciał, ale jakoś za bardzo mu to nie wyszło

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Błagam o wybaczenie i o wydanie pokuty
Skoro na klęczkach błagasz to masz wybaczone a nad pokutą pomyślę i dam Ci znać
Stary 2011-03-04, 10:25   #1740
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
A tamtemu Twojemu eksowi może żal, że ten ślub nie z Tobą Ty albo na wesele zaprosić Cię chciał, ale jakoś za bardzo mu to nie wyszło
hehe....nie, nic z tych rzeczy ....niestety musiałam go ostro potraktowac zeby dotarło do niego ze mi to lotto co się u neigo dzieje bo mu sie wydawąło że ja sie zainteresuje jaką on ma prace i wgl ....tymczasem na jego wychwalanki odpowiedizłam aha ....
bosh co mnei to obchodzi co się u niego dzieje ....no litości
ja sie tylko ciesze ze nie jestem na miescu tej kobietki bo po 5 minutowej rozmowei wywnioskowąłam ze on w dalszym ciagu zyje tak że wierzy że nie musi się o nic martwić bo samo sie wszystko ułoży (czytaj- kobieta ma wszystko na głowie- tak jak ja przez 9 lat) a na moje pytanie "to gdzie bedziecie mieszkać " ...on rozbrajająco "no....coś się wynajmie "
uff...jak sie ciesze że to nie ja muszę liczyc na tkaiego "męża"

miłego piąteczk udziewczyny
ja dziś mam wiecozrek poza domkiem, moze namówie nowopoznanego na tańce

Czas edycji: 2011-03-04 o 10:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości