|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Na zdjęciu rzeczywiście możne wyglądają na wąskie, w sumie jest 4mm. W miarę standardowa szerokość + w naszych będzie jeszcze soczewka.
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest moja tapeta zaproszeniowa -> http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914619.html Bardzo ładne. Delikatnie i gustownie Ja też zaczynam załatwianie spraw marcowych. Na razie zarezerwowaliśmy kwiaciarnię (w sumie to Łoś zarezerwował). Widziałam na Targach ślubnych ich bukiety i są ładne, pomysłowe, lekkie i wytrzymałe (jak modelka rzucała ze sceny to się nie rozpadł prawie wogóle, dopiero jak zaczęła dziewczyna nim szarpać). A dodatkowo mamy 10% zniżki do nich
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
ładne buty
![]() Cytat:
a to moje buty - przepraszam za jakosc zdjec
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, tapety z leroya to faktycznie super pomysł, sama mam ich dużo w domu i wykorzystuję, ale zaproszenia akurat będziemy zamawiać
![]() dusia ładne zaproszenia ![]() aga6 obrączki też bardzo ładne ![]() Jenny gratuluję zaproszeń ! paula fajnie, że kwiaciarnia już z głowy ! Ale Wam zazdroszczę, dziewczyny, że załatwiacie kolejne rzeczy z listy... U nas na razie przygotowania raczej marnie, z dnia na dzień mam wiele pracy i nawet na wizaż mam mało czasu A musimy się w końcu zająć zaproszeniami. Jakie to szczęście, że w czasie ferii zrobiliśmy już listę gości do zaproszeń ![]() lasoa- butki śliczne!
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
my w tym miesiacu mamy do załatwienia
obraczki welony dowiedziec sie z nauką tanca ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- dziekuje
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się tylko pochwalić,że byliśmy dzisiaj u Księdza i zapisaliśmy się na godz.15
Chyba mamy tu jakiś kalendarz,więc można dopisać.Teraz jeszcze czeka nas wizyta w KRzK i pisanie o pozwolenie na ślub. |
|
|
|
#3277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wziełam kilka różnych, niestety można było ciąć tylko po 30 cm, więc udam się jeszcze ![]() Taką jak Twoja też wzięłam, chociaż na pewno nie wykorzystam jej w zaproszeniach bo chcę coś bordowego, ewentualnie na niektóre coś kremie, ecru ![]() Ale piękna na fioletowa, były z podobnym wzorem też w innych kolorach, ale bordo nie było ![]() W weekend pokaze TŻ zdobyczne tapetki i zdecydujemy razem jakiej więcej trzeba zdobyć ![]() super butki
|
||
|
|
|
#3278 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładne
Cytat:
![]() Co to jest KRzK i dlaczego trzeba pisać o pozwolenie? Każdy tak musi? Cytat:
i stąd później już tylko takie braliśmy. Ta moja jest w wersji brązowej, a na allegro widziałam jeszcze ecru. Nie wiem czy w sklepach jest bo w katalogu jej nie widzę. Piękna jest, oj piękna. Tak w sumie to mieliśmy mieć też bordowe wesele. Ale pod wpływem tej tapety koncepcja nam się zmieniła. I będzie fioletowo srebrno
|
||
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
śliczne butki - też mi się takie marzą !
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Paula nie wszyscy muszą prosić o dyspensę.Ja muszę,bo mój luby jest Ewangelikiem i ślub będzie w KEA.
A ja dalej butów nie mam.Powoli się do tego przyzwyczajam Aaaa po co mi buty
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
U mnie wódki jeszcze nie ma, ale zawieszki już są
Z nudów sama zrobiłam, a ile radości przy tym ![]() Nie są idealne, ale z serca robione ![]() a na miejscu zszywek będą takie drobne różyczki albo obrączki materiałowe
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-03-03 o 14:31 |
|
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() niestety były mega drogie |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butami się nie przejmuj. Też nie mam. Najwyżej pójdziemy w trampkach ![]() My też Za dużego wyboru nie ma. Ładniejsze i tańsze są w CCC chyba. Fajne takie jakby obciagniete jeansem mają. Ja w Deichmanie tylko te satynki ładne widziałam. No i trampki. Ale w trampkach do ślubu to nie pójdę. Przynajmniej nie w czerwonych w kwiatki ![]() To ile dałaś? Bebibebe - fajniutkie. Ja bym chyba tylko tą wstążeczkę na srodku dała nad zszywką. W pasmanteriach bywają też oprócz obrączek takie gołąbki cięte z metra, jeśli Ci się to podoba. Widziałam raz też weloniki i cylindry
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Rozeznanie
|
Bebibebe - fajniutkie. Ja bym chyba tylko tą wstążeczkę na srodku dała nad zszywką. W pasmanteriach bywają też oprócz obrączek takie gołąbki cięte z metra, jeśli Ci się to podoba. Widziałam raz też weloniki i cylindry
![]() Patrzyłam na różne sposoby i tak mi się najbardziej podobało Fajnie wygląda na buteleczce pójdę do pasmanterii to coś ładnego wybiorę ;*
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-03-03 o 20:44 |
|
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też o 15 ![]() Jaka dziś piękna pogoda uwielbiam takie słoneczko ![]() Muszę sie zabrać za ogarnięcie mieszkania, TŻ dziś przybywa ![]() |
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Druknęliśmy dziś zaproszenia dla świadków. Był mały problem, bo najpierw okazało się, że nasza wybrana czcionka nie ma ó czy ą już nie pamiętam i ł, a potem drukarka odmówiła posłuszeństwa przy fioletowym. Ale na szczęście Łoś się takimi pierdołami bawi na codzień, więc to zrobił raz dwa. I już leżą przede mną śliczniutkie dwa dla świadków wydrukowane
![]() A ja się właśnie szykuję, bo jedziemy na weekend na wycieczkę na Węgry ![]() strasznie się cieszę, bo jeszcze tam nie byłam nigdy. Ciepłe baseny i winnice z ogromną paczką znajomych. Mam nadzieję, że będzie fajnie. I że niczego tam nie zgubię
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3290 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewno dokładnie w tym samym momencie powiemy "TAK" A pogoda dziś rzeczywiście cudna, wyszłam z przedszkolakami na spacer, aż nie chciało się nam wracać Cytat:
My mamy zamiar zamówić teraz, w marcu. A wycieczki na Węgry to Ci tak pozazdrościłam! Ale fajnie, też bym chciała, nawet nie na Węgry, tylko byle gdzie Jutro mamy pierwszą rocznicę naszych zaręczyn Chciałabym jeszcze raz
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
to Ty w przedszkolu uczysz?
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te ciepłe baseny, można spędzić tam cały dzień od rana do wieczora wygrzać się w ciepłej wodzie i wiele innych atrakcji chociaż ja ostatnio wolę baseny ze zwykłą wodą gdzie popływać można, ale TŻ uwielbia moczyć dupcie w tych ciepłych bajorkach ![]() Cytat:
![]() za rocznicę zaręczyn
|
||
|
|
|
#3293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() za butki. LadneCytat:
.Cytat:
W takim razie udanego wyjazdu.Cytat:
|
|
|
#3294 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
My 13.08.2011 ![]() Już mam dużo rzeczy, teraz zabieram się za zaproszenia i podziękowania dla rodziców. Szukam jakiś fajnych tradycyjnych albumów, ale trochę z tym kiepsko sama chińszczyzna, albo za 200zł;/ ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Jakie będziecie miały kwiaty w bukiecie? ja się zastanawiam nad słonecznikami |
|
|
|
#3295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam słoneczniki ![]() Ale na ślubny bukiet wybrałam bordowe róże
|
|
|
|
|
#3296 | ||
|
Zadomowienie
|
Prawie
Cytat:
Ja podobnie jak Twój TŻ lubię ciepłe bajorka, ale basenem też nie pogardzę Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chyba zdecyduję się na różne kwiatuszki, pewno z przewagą róż kremowych i herbacianych Słoneczniki są piękne! Jeju, dziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę, bo zrobiliśmy sobie dziś z TŻ prezent z okazji rocznicy i pojechaliśmy kupić rzeczy do sypialni Takie niby głupie rzeczy, a tak się cieszymy )
|
|
#3297 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuje albumów tradycyjnych, takich w których można wklejać zdjęcia. Samodzielnie robię dużo innych rzeczy i powiem, że mi się nie chce
no i taki album ma istnieć "na wieki" wątpię, żebym sama coś takiego stworzyła.
|
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do bukietu to ja będę mieć białe róże z białymi eustomami. Natomiast słoneczniki będziemy mieć na sali. |
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planuję czerwone albo bordowe róże
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Thea a my z kolei byliśmy wczoraj kupować drzwi i deski na podłogę
![]() Chociaż rocznicę bycia razem mamy 27.03 ( "już piąta" ), a rocznicę zaręczyn mieliśmy 6.10.2010![]() Ja się załamuję,bo Wy wszystkie już tyle macie... Ja mogę napisać tylko to,co już mam bo będzie tego o wiele mniej ![]() -sala+catering -kamerzysta -fotograf -zespół -kwartet na ślub -termin w Kościele -dekoratorka -samochód -sukienka -druga sukienka na sesję poślubną -pudełka na migdały (migdały będą kupione we Włoszech za tydzień) -księga gości -wizażystka -fryzjerki (mam dwie i po próbnym zdecyduję,która będzie ok) -mam jeszcze włoski na clip-in do przedłużenia moich cieniasów -podróż poślubną No i to tyle.Słabo mi to idzie. Na urodziny dostanę jeszcze od Narzeczonego biżuterię ślubną. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

więc pewnie przywiozę co nieco
i tak wlasnie mnie natchnęło :P
A musimy się w końcu zająć zaproszeniami. Jakie to szczęście, że w czasie ferii zrobiliśmy już listę gości do zaproszeń

), a rocznicę zaręczyn mieliśmy 6.10.2010