|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
Jej, takich bibułek jeszcze nigdy nie widziałam To jakaś kosmiczna technologia ![]() Po ostatnich swatchach zestawu do robienia pazurków, efekt na krótkich paznokciach zdecydowanie mi się nie podoba. Szkoda, bo ja noszę dość często krótkie pazurki.
|
|
|
|
#1232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta Niemka ma płytkę krótką i w dodatku szeroką i te końcówki optycznie dodatkowo je poszerzają... I dlatego to tak brzydko wygląda. U osób z dłuższą płytką, ale wąską, nawet jeśli paznokieć nie wyrasta poza opuszkę (czyli paznokieć jest krótko obcięty) efekt jest na pewno lepszy
|
|
|
#1233 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() trzeba mi takiego małego, bo moim wydlybuje sobie oko Cytat:
Cytat:
![]() Resztki leża w kosmetyczce, szkoda mi ich zużyć
|
|
|
|
#1234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój się trzyma. Jakiś specjalny jest czy co?Maziam i nie widzę ubytkuByłam dziś w GŁ w Naturze. Ani promocji wycofywanych produktów, ani nic nowego. Zielone eye linery z ILB oraz czarny do wzorków i naklejki na paznokcie ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Dokładnie, bardziej kremowe, ale i tak boskie. Pewnie w tych nowych formuła będzie podobna, chyba że będą miały tak kiepska zasychalność jak te z Metallics ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pójdę do natury pogrzebie w tych koszyczkach z przecenami albo zapytam pań czy nie wala im się tam po zapleczu
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się niedawno przypomniało o rozświetlaczu z moonlight. Jakoś tak... od kiedy mi się zepsuło pudełko straciłam do niego serce... ale i tak stwierdzam że nieźle się trzyma - ledwie kwiatki starłam
|
|
#1237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
Co za jakiś koszmar!
W mojej Naturze powyciągali jakieś starocie z limitowanek, ewentualnie takie totalnie zmasakrowane rzeczy ze stałej kolekcji, których ja nawet nie pamiętam u nas (typu pomadko-kredki) w szafie i wrzucili w stałe miejsce na limitowanki, dorzucając informację, że nowości coming soon, masakra Jak zobaczyłam tę wielką wyprz, to mało nie fiknęłam na posadzkę, znalezienie jednej rzeczy w całości graniczyło z cudem, a właściwie nawet nie graniczyło, bo było niemożliwe. A przeceny typu 9,99 -> 8,49, litości!
|
|
|
#1239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak one tak maja niestety. Nigdy do końca nie zaschną, obojętne ile człowiek czeka. Też się przy nich boje dotknąć do oka. A najgorsze jest to, że jest super wygodny w nakładaniu. ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten z Metalics to mój pierwszy liner tego typu, więc nie mam porównania. I myślę sobie, skoro tak, to ja nie lubię żelowych... I tych z nowości nie kupię, skoro się tak rozmazują. Ale jeśli to wyjątek od reguły, to może się skuszę na inne
|
|
|
#1241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
im dluzej czekam na te cuda z essence tym bardziej mi przechodzi na nie szal :P
moze wybiore sie dzisiaj do Natury zobaczyc co oni tam maja, a rozswietlacz i tak chyba kupie sobie Sephorowy |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zadomowienie
|
Proszę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Mnie coś mija szał na nowości Essence, mam chwilowy przesyt kosmetykowy. Chociaż nie powiem, te błyszczyki o przedłużonej trwałości (aha, jasne) mogą być całkiem fajne. Macie gdzieś ich swatche?
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszukujecie jeszcze CAC? ![]() a ja czekam na nowy korektor essence oby był dobry
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
na pierwszym zdjęciu jest krem do skórek i paznokci i lakier do końcówek do frencha.
Generalnie wczorajsze zakupy to jakaś lipa: zrobiłam wieczorem próbę linera - jest beznadziejny, nie da się nim pomalować ładnej kreski jest wodnisty i wogóle do ten lakier do białych końcówek narazie nie sprawdzałam na paznokciu tylko na czymś innym, końcóweczka pędzielka jest bardzo cieniutka, nie wydaje się też specjalnie kryjący, wątpię czy uda mi się namalować tym końcówkę paznokcia... może będzie dobry jako zdobnik korektor jak otworzyłam i próbowałam go wykręcić to leciałą jakaś woda po dłuuugim kręceniu wyszedł korektor ale jakiś rzadki jest, nie wiem o co chodzikrem ok, narazie trudno ocenić... ale i tak jestem zła
|
|
|
|
|
#1247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no ładnie. bardzo fajnie. ![]() wiecie co? z tych Glisten Up to tak średnio jestem zadowolona. Żeby uzyskać taki ( http://1.bp.blogspot.com/_OiacDv3VcN...0/IMG_3340.JPG ) efekt musiałam nałożyć 3 warstwy + pod spód miałam bezbarwny , także z essence. ale o dziwo, bardzo dobrze się trzymał . odpryski pojawiły się jakoś po 3 dniach ale i tak bardzo małe . wkurzało mnie w nich że łatwo można je zdrapać. ![]() ale ogólnie to są bardzo fajne. ![]() noo. może jeszcze troche za żadkie jak dla mnie. ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|||
|
|
|
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z tych nowych może kupię zielony albo fioletowy. Mam wrażenie, że wszystkie te odcienie będą ciemne(prócz zielonego) i bliższe czarnego. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Fajne, fajne ![]() Przechodzi mi jakoś ochota na nowości. Na początku wow, a teraz jak przyjdą to przyjdą
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj kupiłam sobie błyszczyk XXXL nudes numerek 01 i się zakochałam jest poprostu cudowny
) Ale nowości nie ma ani żadnych nowych limitowanek oprócz resztek ILB |
|
|
|
|
#1250 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wracam z Natury nic nie ma, mojego korektra na ktory sie tak napalilam tez oczywiscie nie bylo :[
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
będę o Tobie pamiętać podczas najbliższej wizyty w Naturze przy koszyczkach wyprzedażowych
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że to nie wymiankowy ale posiadam róż CAC, którego za bardzo nie używam bo efekt mi się nie podoba. Jakby ktoś chciał za coś wymienić, to chętnie wymienię z jakąś wizażanką z Krakowa
![]() A tak w temacie. Kupiłam podwójną kredkę srebrno-różową i niestety na dolnej powiece robi po paru godzinach pandę Za to jestem bardzo zadowolona z lakieru colour & go w kolorze brązowo-kawowym, trzyma mi się już 5 dzień![]() I z niecierpliwością czekam na pękające lakiery! Jak się nie doczekam to zamówię na all ale wolałabym essence
Edytowane przez hauuu Czas edycji: 2011-03-05 o 16:22 |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chętnie lecz nie jestem z krakowa ;(
|
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Naturze na Zieleńcu (Toruń) i ehhhhh wielkie rozczarowanie :/ Błyszczyk xxl 03 wyprzedany, zero nowości, z ILB jeden lakier i dwa pilniczki do paznokci. Dawno nie byłam w Naturze w mieście, ale pewnie nie jest lepiej? Był ktoś?
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- dziewczyny tusze będą teraz na promocji i błyszczyki z essence xD ii try trym tryymm mus ;D któy mam zamiar osobiście 13.99 z 16
|
|
|
#1259 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Uff nadrobiłam... jejku masakra... od poniedziałku mam nową pracę (8 godzin) i pierwszy tydzień był dla mnie masakryczny, przychodziłam do domu i padałam... a teraz mnie jeszcze rozłożyło
Cytat:
Tzn wkurza mnie czas schnięcia i że zawsze mi się wydaje że to już, a potem muszę chodzić ze śladami w lakierze Ostanio pomalowałam sobie ILB różowym, trochę mnie wkurzał bo przy malowaniu robiły się smugi a teraz stwierdzam, że to jeden z moich absolutnie ulubionych lakierów jest genialny!!!!!!!!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dlatego też powstrzymam się od robienia list, przynajmniej póki nic nie weszło do sklepu potem pewnie wynotuję sobie co obadac, obadam i ewentualnie wezmę ![]() Cytat:
![]() Jeden z moich byłych juz ożeniony - dowiedziałam się bezpośrednio od niego, rzeczywiście dziwne uczucie, ale nie przejęłam się zbytnio, tym bardziej że sama mam teraz cudownego TŻ ![]() A były jeżeli nie jest z Tobą, to widocznie kto inny jest dla Ciebie lepszy Cytat:
przepraszam że wnikam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jakie będa Wasze opinie, bo ja to na razie nie potrzebuję tuszu za bardzo Ale kiedyś tam będę, a ten jest obiecujący
|
|
|
#1260 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Potem się dowiedziałam, że jego kolejna laska (notabene moja ówczesna przyjaciółka - nie odzywałam się potem rok do niej) dostała go Cytat:
lakiery spoko, ale wydaje mi się że te ze stałej mają lepsze kolory.Cytat:
Cytat:
a chyba jednak jest to właśnie "przyklejony plastik i dwie warstwy top coata" Popieram, Golden Rose jest przepiękny ![]() Cytat:
Ja chcę te wszystkie pastele!!! Ale najpierw chcę swatche na paznokciach jeżeli będa dośc kremowe i nieprześwitujące, to biorę wszystkie http://fourfairies.blogspot.com/search/label/Essence tu są jeszcze fotki. Cytat:
ale zdjecia na oku to już im sie nic chciało zrobić ![]() Cytat:
![]() Hmmm jak dla mnie to... chyba nie moje klimaty ![]() Ale chętnie spróbowałabym np. choose me na walk of fame albo na jakiś beżowy lakier ![]() Cytat:
masakra jak one śmierdzą...Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-03-05 o 17:14 |
||||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

(foto niżej) zużyłam za swoje życie multum chusteczek/bibułek( jak to się zwie?) matujących ale marka Essence mnie zaskoczyła
To jakaś kosmiczna technologia

Ta Niemka ma płytkę krótką i w dodatku szeroką i te końcówki optycznie dodatkowo je poszerzają... I dlatego to tak brzydko wygląda. U osób z dłuższą płytką, ale wąską, nawet jeśli paznokieć nie wyrasta poza opuszkę (czyli paznokieć jest krótko obcięty) efekt jest na pewno lepszy
Nakarm pieska... 

oby był dobry
po dłuuugim kręceniu wyszedł korektor ale jakiś rzadki jest, nie wiem o co chodzi

ale zdjecia na oku to już im sie nic chciało zrobić
masakra jak one śmierdzą...