|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
moniqac szykuj ręczniczek, jadę się wykąpać do Ciebie
![]() licytuje ciuszki dla Zosi (nikt nie wymyślił bana na allegro ???) |
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
andziot poczekaj aż posprzątam
.ja też chce bana na allegro |
|
|
|
#2163 |
|
Moderatoreska
|
Ła zdrzemnęłam się
![]() Synal na dworze gra z kolegami w piłę, ma dziś posprzątać swój pokój tak mamusi obiecał ![]() A wiecie co mi się dziś śniło :/ chyba po tym programie co wczoraj oglądałam, a więc sniło mi się że urodziłam dwie dziewczynki, ale jedna była malusia i mi mówili że jej nie uratują ![]() Nie była podłączona do żadnego sprzętu tylko tak sprawdzali czy oddycha. Blech nigdy więcej takich snów. Moniqac ![]() Aale będziesz miała ful wypas łazienkę
|
|
|
|
#2164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja juz po zakupach i po spotkanku
![]() Czaruś Siaśkowy prze uroczy i gentelmen od razu przedstawił się z imienia i nazwiska a co![]() super chłopiec i Mary faktycznie ma takie długie rzesy podkręcone na zalotce![]() spotksnie prze miłe mogę iść na następne![]() po zakupach również jestem, mowie wam w tym ciucholandzie to ludzie warjują!! ja rozumiem ze fajne rzeczy, ale oni to sie tam zabijają o nie ![]() troche jestem mimo wszystko rozczarowana zakupami, bo dla siebie kupiłąm tylko koszule nocną ![]() zreszta zrobie wam zdjęcia to zobaczycie ![]() poza tym było tylko C-U-D-O-W-N-Y-C-H !!! ciuszków na dziewczynki boże jakbym miala dziewczynke to bym tam zostawiła wszystkie pieniądze! boskie!! na chłopców juz nieco mniej fajnych chciałam kupić jakies kolorowe pajace i body ale takie na prawde super kolorowe ale sząłu nie ma. czemu wszystko dla niemowlaków robią w jasnych barwach ![]() ide robić zdjęcia i potem sie biore za sprzaątanie ![]() Cytat:
![]() muszę przedyskutować z tż ale moze sie zgodzi na taka wyprawe![]() Cytat:
![]() Cytat:
wariatko Ty wstrętna prosze nas nie stresowac;DCytat:
zawsze mio humor poprawiasz moj Ty budyńku kochany
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pomysł
![]() zablokujcie sobie strone allegro, albo niech tż wam zablokuje na hasło ktore btylko on bedzie znał. moj mi tak kiedys nk zablokował bo mam fikcyjne konto i ogladam jakies jego kolezanki BYŁE![]() i groził ze wizaz zablokuje!!!!
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
Andziot a to w sumie czemu ma służyć smoczek? to może ja też spróbuję bez?
Moniqac o jak ładnie a tego rafaello to Twój TŻ nie mógłby mi też przywieźć bo ja uwielbiam !Agus no tak, zbudynienie mi się wkradło. a jeszcze kilka dni temu, jak nie wczoraj czytałam o tych skurczach.... hehe no to teraz leż tylko
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniacq, Andziot a Wasi mezowie to nie te bany? Bo moj ban na ebaya ma na imie Piotr
Moniacq fajny panel ![]() Zytus, ale fajne najki ![]() Mary spokojnie, oddychaj,przyj ![]() daisy, mary, ja mialam troszke inny plan na kolor mebelkow, bo strasznie chcialam miec lozeczko z bardzo ciemnego drewna i do tego posciel jasny bez... jednak jak pomyslalam, ze musialabym kupic tez taka ciemna komode to zrezygnowalam. Jasne tez beda slicznie wygladac ![]() Kwiatecku ja kupuje dwa smoczki, ale czy bede uzywac? Nie wiem ![]() Saniu milego nadrabiania Agus... ksiazka Cichopek???? za dramo bym nie chciala Dobra polowa sprzatanka za mnia... czas na kuchnie teraz ![]()
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin no Czaruś to spodziewałam się, że jeszcze słodszy, niż na zdjęciach
a Siasiek? hihi Siasiek w cieniu młodego będzie zawsze skoro on taki cudny ![]() ![]() co do byłej TŻ olej ją. najlepsze, co można zrobić, bo jakakolwiek reakcja by ją pewnie ucieszyła. a olewka sprowadzi do poziomu chodnika ![]() też mam zamiar się wybrac na poszukiwanie koszuli, mama moja (ekspert od second handów :P ) mówiła, że baaaardzo dużo ładnych jest i jak nowe. Pauliziu nie nadrabiam, bo mnie się nie kce za dużo tego
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mogę go oglądać, bo zawsze się rozpłaczę... bzyczka Ja chodzę w jedynych biodrówkach (zapinają się pod brzuchem), oprócz tego mam tylko dresy, w które się mieszczę... Nie mówiąc o płaszczu, który dopinam na jeden guzik na siłę ![]() Chcę już ciepło!! Mam tyle sukienek odcinanych pod biustem... ![]() AgnieszkaM Za udaną wizytę ![]() Grazin No na razie kilogramowy, a potem może być nawet i 4,5-5 kg! I pomyśl, że takie 5 kg Ci przyładuje w żebro... ![]() Ja też czuję, jak mały się obraca dookoła po brzuchu A dziś rano chyba mnie smyrał rączką po bronchildzie, bo miałam takie dziwne uczucie tam, jakby łaskotało AgnieszkaM No proszę, a Edzik odwrotnie! Jak tylko wsiadamy do auta, to bierze go na wygibasy i tak CAŁĄ drogę. Mary Trzymam za szybki i bezproblemowy remont! ![]() U nas też się ruszyło, siostra wzięła urlop po 15 kwietnia i ma wtedy w tydzień odmalować ściany i się przenieść, czyli u nas jeszcze przed świętami powinno udać się przygotować do malowania i pewnie zaraz po świętach malowanie! moniqac To uciekaj na l4 znów Paulizia Ja bardzo chętnie, tylko te koszty... Przelot trochę kosztuje. A ja nie byłam w UK i chętnie bym się wybrała... Bo to chyba jedyne państwo zachodni0europejskie, w którym nie byłam... ![]() Aliczka Zaleca się, żeby nic nie wisiało na łóżeczkiem dziecka anula To widzę, że zakupy pełną parą Czekam na zdjęcia!Paulizia Daj znać, jak ta lampka, bo też będę kupować do pokoju małego i nie mam pojęcia jaką (teraz siostra ma czerwoną - tak, jak ściany, więc nie chcę jej do zielonego pokoju) Moria Łazić to raczej nie będziemy, bo (nie wiem, jak Wy, ale) ja to się toczę ostatnio ![]() Ale kawiarnia i koniecznie coś redukującego cellulit! jak najbardziej ![]() Ja w tygodniu mogę poza wtorkiem (mam zajęcia) i nawet w tygodniu bym wolała, bo w weekendy widzę tż, a tak cały tydzień w pracy siedzi... ![]() Zytus Będziesz mieć 3 pary do zdjęć Moja mama buty skomentowała tylko miną pod tytułem "A po co Ci to?". Jak to po co? Bo nie mogę być wyrodna matka i buty dziecko musi mieć! (swoją drogą ja też takie miałam, malusie chodaczki, w których w ogóle nie chodziłam )Mary Spokojnie, wdech, wydech, poczekaj na drugą warstwę, wyschnie, wyblaknie i wtedy zobaczysz Wczoraj po prostu zasnęłam, nawet komputera nie wyłączyłam ![]() Tż mnie musiał budzić, żebym się przebrała w piżamę... ![]() Jedziemy dziś spróbować wymienić narzutę na łóżko na większą. Nie chce mi się jej przeszywać, a jeszcze okazało się, że miały różną długość Już myślałam, że nie doczytam Was. Człowiek raz pójdzie spać wcześnie i późno wstanie i nie daje rady
|
|
|
#2170 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniqac i Andziot
macie oficjalny BAN NA ALLEGRO
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Dobra kobietki, która dzisiaj złożyła życzenia teściowej hihi
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecko ma bardzo silny odruch ssania, smoczek ma go zaspokoić, łatwiej się uspokaja .... ale np Zocha nie dawała się oszukać i jak jej dałam smoka to ryczała jeszcze bardziej bo jej nic nie leciało z niego ![]() więc pomyślałam że skoro nie chce to na siłę jej nie będę dawać, no i tak jest bezsmoczkowa ... nie uważam że to zło, ale będę się starała obyć bez |
|
|
|
|
#2173 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yyyyyyyyy ... teraz ja nie rozumiem jak to oglądałaś jego koleżanki na allegro? o ranyyyyyyyy .... nk zablokował........... s h i t ja jednak chyba pójdę na zupę Cytat:
.Cytat:
, tak... wszystko czeka na montaż, prysznic miał być skończony dziś agnieszka_pe - jak tam u Ciebie Kochana? odezwij się, wiem że pojutrze ten dzień... ![]() the_sania - izunia - tylko mi nie mów że dzisiaj jest dzień teściowej czy coś.... Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-03-05 o 13:32 |
|||
|
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam brzucholinki
Widzę, że dzisiaj temat zazdrości , no i zaczęły się nowe remonty wspołczuję kochane - nie nerwujta się ![]() Ja dzisiaj od rana montowałam wszystkie wyprane elementy do furki miśki i teraz jest już gotowa do jeżdżenia, już nie mogę się doczekac Wrzucam zdjęcia ![]() Moria bardzo dziekuję Ci za ten link do śpiworka - chyba nawet go kupię i parę innych rzeczy od tej babeczki
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
coś nie działa ten BAN,
nadal wszystko widzę ![]() oj jakie ładne sukienki http://allegro.pl/next-sukienka-szmi...483086069.html http://allegro.pl/sukienka-hm-jak-no...482311439.html
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
moniqac fajowski panel ! Zazdraszczam masowania plecków mmmm miodzio !
to dziś pierwsze kąpsiu kąpsiu ? Cytat:
![]() Grazin ale masz fajnie, ze mogłas spojrzeć z bliska i głęboko w oczęta Czarusia !! Tiaaa zbudynienie !! Łykam jak pelikan i naprawde uwierzyłam w to nadciśnienie
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihino ale Czaruś skrał moje serce ![]() Cytat:
![]() dobra wklejam zdjęcia ![]() 1. koszula. jest na prawde bardzo fajna (dopiero w domu zauwazyłam ze to rozmiar s/m ale jest dobra i ciesze sie z niej bo to moja pierwsza koszula i bawełna na prawde ekstra mieciutka i nie widac zbey była noszona podejrzewam ze tylko lezała u kogoś w szafie 18zł![]() 2. koszula i spodenki w rozmiarze 68 wyglądają jak przeżute przez krowe bo są pomięte ![]() ale koszula jest czadowa na zdjeciu 3 jest jej tył z primarka 10zł spodnie są rewelka bo są lniane z firmy baby boutique 8zł ![]() 4. jeden ręcznik kąpielowy z marks&spenser 14zł ale jest fajny bardzo dobry gatunkowo i taaaaaaaaaaaaaaki duzy jak koc na plaze a drugi też bardzo gruba i porządna frota 8zł![]() 5. i okrycie kąpielowe z zeberką prawie nówka 8 zl ![]() kupiłąm jeszcze jedengo bodziaczka białego w paseczki zielono szaro niebieskie i pajaca białego w jakies takie błekitne literki i kwadraciki,a le te dwa nie chciały wspólpracowac z aparatem i brzydko wyszłY ![]() dla siebie nic nie kupiąłm a dla tż koszulke ![]() i tyle
|
|
#2180 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() ja dziś po wizycie u gina i w końcu mam zielone światełko na więcej życia w pionie bo wszystko jest super, szew trzyma, szyjka też, macica miękka, skurczy prawie nie mam wcaleoczywiście rozsądnie, stopniowo i bez szaleństw ale mogę się trochę zacząć ruszać: chodzić po domu czy raz na jakiś czas wyjść pod opieką TŻta ![]() ale się cieszę
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
łeee ja tam nie uznaję takich świąt jak dzień teściowej
Moniqac no musi musi przywieźć ej jak to ban nie działa ? muszę sprawdzić hihi w moich ustawieniach i na pewno zaraz allegro wam przestanie działać, zobaczycie
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
koszula dla Sebusia wymiata
a mnie czekają róże, róże, róże ........ no i jeszcze róże .... czasem już mnie męczy szukanie na wieszakach kolorów innych niż różowy ...
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-03-05 o 13:44 |
|
|
|
#2183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihiCytat:
i aż lśni każda śrubka!![]() Cytat:
super![]() tylko pomału sobie wysiłek dawkuj! ![]() idę sprzątać ![]() choć wolałabym sie połozyć spac bo przez to ze tak wczesnie wstałąm czuje sie jakby był juz wieczór:P
|
|
#2184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szukala w necie na chomiku itp ale ni ma;p bede musiala kupic ![]() Cytat:
ale tak mysle by jej wisnie w czekoladzie kupic
|
|||
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
na zdjeciu tego nie widac jaka ona jest słodka bo taka malusia!!! na 68
|
#2186 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj kochana, żeby było tak jak mówisz
![]() Teraz tak myślę, że ten szary kolor taki smutny....ale przynajmniej miśka w różu będzie do tych szarości pasowac ![]() Też chce bana na allegro, bo jak mnie dzisiaj nikt nie przebije do końca dnia to stówki znowu nie będzie ![]() Ide robic obiecaną tydzień temu lasagne (nie chce mi się )
|
|
#2187 |
|
Wtajemniczenie
|
Caffe to bardzo dobre wieści
super!Dziewczonka no bryczka francja-elegancja ![]() Grazin super zakupy zwłaszcza koszula, okrycie i koszula dla Sebastianka. aż żałuję, że dziś dupy nie ruszyłam, bo mam wielkie CTO koło mnie (minuta spacerkiem) i też jest 50%.
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to śmigaj na mały spacerek takie piękne słońce |
|
|
|
|
#2189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczonka
masz oficjalny BAN NA ALLEGRO
Któraś jeszcze potrzebuje ?
|
|
#2190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin ale poszalałaś w tym lumpku
Ubranka dla małego rewelacja Cytat:
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

.

co Wy na to kochane śląsko-małopolskie Mamusie?
a tego rafaello to Twój TŻ nie mógłby mi też przywieźć
bo ja uwielbiam !
a jeszcze kilka dni temu, jak nie wczoraj czytałam o tych skurczach.... hehe no to teraz leż tylko 

za szybki i bezproblemowy remont!

jak to oglądałaś jego koleżanki na allegro? o ranyyyyyyyy .... nk zablokował........... s h i t ja jednak chyba pójdę na zupę
- nie nerwujta się
Czekamy na Ciebie fasolko