|
|
#2041 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Potem się rozkręcił trochę i klęczał w kałuży przede mną. I na co to wszystko, skoro po 4 dniach (TAK, po 4 dniach) znowu nie byliśmy razem? Cytat:
To jest miłość, omg! <3<3<3 Cytat:
Trochu? masz się DUŻU pouczyć! ![]() Zawsze miałam problem z wagą. I to jest główną przyczyną. W gimnazjum trądzik, który już prawie zniknął, ale 'nierówna' twarz jest dalej. Garbie się, miałam problemy z paznokciami których się wstydziłam (teraz już akurat nie ma z tym problemu) A tak najgłówniejszejszym powodem jest moja nadwaga. Co prawda na wadze nie mam trzy cyfrowej liczby, ale nawet jak schudnę trochę to super-szybko mi wraca. Cytat:
Cytat:
)
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 17:07 |
|||||
|
|
|
#2042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muffinka na cały dzień? Może warto zgłosić się do specjalisty jeszcze raz zanim popadniesz w poważne problemy... To już nie są żarty i lekka niedowaga ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2043 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie lubię takich głupich wymówek :|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam :
http://www.youtube.com/watch?v=nu2BJB4PN_I ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Czytała może któraś książkę "Dlaczego mężczyźni wolą zołzy" - S. Argov ? To poradnik dla kobiet jak postępować z facetem. Dość dobry, ale trzeba odebrać go z dystansem i z humorem, bo niektóre rzeczy są ostro 'przerysowane' Mam ją na komputerze, jak któraś chce to pisać PW!
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 17:24 |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze Wy sie chyba dobrze trzymacie
a ja coraz gorzej i przeklada sie to na inne rzeczy
|
|
|
|
#2046 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Skąd te problemy, leczysz się hormonalnie?
Cytat:
![]() Zrobiłam jazdę Zakalcowi, o której wstyd tutaj pisać. Na szczęście jest jeszcze ciocia Elve. Cytat:
Jedzenie mnie brzydzi, chce mi się wymiotować, jak wkładam coś do ust. W końcu to jadłowstręt.Cytat:
|
|
|
#2047 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie.. taka po prostu jestem. Pewnie gdybym była szczupła.. byłoby inaczej, łatwiej. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
On był taki dumny z bycia ze mną.. jak szliśmy za rękę to on szedł dumny jak paw. Powiedział że wszyscy się za mną obracają a on jest najszczęśliwszy na świecie. Często mi powtarzał że jak schudnę chociaż gram to zabiera mnie do McDonald i karmi tak długo aż pęknę z przejedzenia. A do chudych nie należę..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 17:35 |
||||
|
|
|
#2048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale polecam, po pokazuje że kobieta nie może zrobić z siebie popychadła i musi mieć własne życie i zainteresowania. Szanować się.
|
|
#2050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie potrzebujesz eksa do tego żeby czuć się dobrze w swoim ciele, wystarczy że przestaniesz krytycznie siebie oceniać i będzie dobrze. Uwierz w to że jesteś śliczna i wyjątkowa, jak każda z nas
|
|
|
#2051 |
|
Rozeznanie
|
A mi troszkę pomogły niektóre zawarte tam rady ale na krótko :|
|
|
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale maniplulant kurcze jakby miał conjamniej 1oo letnie doświadczenie ![]() tez miał nie byc na serio...no bo dopiero zaczynał studia i wgl Cytat:
|
|
|
#2053 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Napisałam do niego coś, za co powinni mnie przypiekać żywcem. Wzięło się to po pierwszym chłopaku i każdy kolejny mnie z tego wyciągał, świadomie lub nie. Chcę, aby on mi pomógł już jako były facet ostatecznie z tym skończyć, bo problem dotyczy mojego poczucia kobiecości. Myślę, że on jest w porządku człowiekiem, nie robił mi żadnych jazd, więc mi pomoże. Nie sądzisz, że robił to specjalnie, aby uzależnić od siebie słabą osobę, o której kompleksach miał doskonałe pojęcie? Tyle razy okazał się palantem, że ja bym nie była w stanie mu wybaczyć.
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh......sama tez nie lubię jeść, nigdy nie lubiłam a w oglóle przejadac się to masakrycznie nie lubiłam...teraz tez nie za bardzo dużo jem ale teraz ostatnio z faktu że dużo mi rzeczy nie smakuje bo jest po prostu inne niz kiedyś .....bardzoej przetworzone, jakies takie sztuczne, nie dające mi energii sama nie wiem
|
|
|
#2055 |
|
Nie depcze krokusów
|
d0lcevita - przy Zakalcu wpadłam w kompulsy i było mi z tym dobrze. Jadłam więcej niż on. Ale to wcale nie było zdrowe, próbowałam już wtedy zwrócić na to uwagę, ale jak było dobrze z nim, to się tym nie przejmowałam.
|
|
#2056 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Bejbe, dobre chęci i zobaczysz, że wszystko uda Ci się osiągnąćCytat:
.Cytat:
. Pomyślałam sobie "ale fajnie było by mieć takie piegi..." Zaraz, zaraz, ale ja je przecież mamCytat:
.
|
||||
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Jak sobie poradziłaś? długo już po zerwaniu jesteś? kontaktowaliście się jakoś...?
Ja drugi dzień siedze i rycze i wierze jak głupia ze zadzwoni za pare dni i będzie chciał wrócić
|
|
#2058 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje już teraz nie są aż takie widoczne, ale lubię je![]() Cytat:
|
|
|
#2059 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Po pierwsze: zmień podpis. Po drugie: nie kontaktuj się z nim. Jeśli jest Wam przeznaczona przyszłość, to przestawi mu się coś w głowie, zatęskni i zadzwoni. Tylko w ten sposób masz szansę na normalną relację z nim. Po trzecie: wyjdź do ludzi, nie bądź z tym sama.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-05 o 18:52 |
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze powiedział ze nie chce ze mną tracić kontaktu. Powiedziałam mu ze na razie to nie możliwe, bo wie ze go kocham..... Ja nie rozumnem, czemu od razu zadecydował, nawet nie miałam możlwosci powalczyć ![]() a jeszcze 5 dni temu, pokazywał mi swoje nwoe mieszkanie i dawał wyraźnie do zrozumnienia że kiedyś będziemy tam razem mieszkać...nie mam siły
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Słuchaj, możliwe, że on jeszcze coś czuje, ale nie wie co. Daj mu czas. Daj sobie czas. Daj czasowi czas ![]() Przypomnij sobie to, co było nie tak w tym związku, nie idealizuj go. Przecież coś musiało się dziać, nawet drobnostki mogły się nawarstwić. A tak poza tym, to co robisz w życiu?
|
|
|
#2062 |
|
Przyczajenie
|
I znowu tu dolaczam -.- I to z glupiego powodu. Facet, ktory mnie kocha (!) wyjedzie za 5 miesiecy do Stanow na wymiane (gdzies na pol roku) i mimo, ze bylismy juz razem 2 miesiace zostawia mnie teraz bo sie boi mnie skrzywdzic.... Strasznie zaluje :/
Fakt, ze duzo erasmusowych par rostalo sie (przez zdrade) na naszych oczach no ale przeciez to nei znaczy, ze nam sie to przytrafi... Facet powiedzial, ze nie jedzie tam na jakies podrywy, ale nie ma doswiadczenia w zwiazkach i lepiej funkcjonuje bez presji niz z takowa i jesli tylko bede wolna po tym jak wroci to by chcial kontunuowac. Niby durne wytlumaczenie, ale nie wiem co o tym myslec skoro mial lzy w oczach mowiac mi to
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy jego znajomi musieli się przekonywać miesiącami do siebie zanim coś stworzyli.....nie wiem....nie chciał uwierzyć w miłośc?! To jak nie kochał po co było to wszystko? gadanie o przszłośco (chociązby ten przykład z mieskzaniem)...zaznacze że to nei dziecko, facet ma 27 lat...a cała rodzina mnei znała, wszystkim opowidał o mnie.....jestem w szoku tym oc sie wczoraj stało![]() A co robie? mam nie całe 22 lata, studiuje kierunek artystyczny.....więc przynajmiej mam się na czym wyżyć...
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Nie depcze krokusów
|
Triolka - u mnie było to samo. Ale ja spieprzyłam swoją szansę. Ty poczekaj na jakiś kontakt od niego, wyjaśnienia. Doczekasz się.
A co, ma takie plany? Bez sensu... No właśnie, to tylko pół roku, wiele par rozstawało się na dłużej i dali radę.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-05 o 19:21 |
|
|
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Malla;25533895]Triolka - u mnie było to samo. Ale ja spieprzyłam swoją szansę. Ty poczekaj na jakiś kontakt od niego, wyjaśnienia. Doczekasz się.
[QUOTE] A co zrobiłaś ze spieprzyłaś? jeśli można wiedzieć oczywiście
|
|
|
|
#2066 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Facet mlodszy, brak doswiadczenia, ma 21lat a jestem jego dopiero druga dziewczyna. Teraz taka traume dostal, ze pewnie, zadnej nie bedzie mial przez rok az wroci. No i takie glupie mysli mam czy rozwazac go hipotetycznie czy zrobic wszystko, zeby o nim zapomniec, choc ciezko widzac go codziennie w szkole az do konca maja... Coz, dopiero 8 dni minelo, ciekawe jak to sie potoczy
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
karoliina - ja nie wiem co bym zrobiła..
ale tu jakoś pusto.. wszystkie na imprezach?
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie mialabym ochoty ![]() Po kolacji mnie glowa rozbolala
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę czym by się tu zając..
nudzę się strasznie..
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
Miałam okazję jechać dzisiaj na imprezę z kolegą z liceum i jego kumplami
namawiał mnie ale wolałam zostać w domu ![]() Nie ciągnie mnie na imprezy, nie potrzebuję tego. Może jestem dziwna ALE Nie chcę aby ktoś się do mnie podwalał ... ;/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

On do wszystkiego jest zdolny :P

Muffinka na cały dzień?

.

Ale czarował, starał się, obiecywał różowe baranki, rozkochał w sobie i zostawił
.