Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 17:05   #2041
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Haha , weź mnie nawet nie strasz On do wszystkiego jest zdolny :P
Oho, mój na początku chciał mnie przez smsa odzyskać. Jak się z nim spotkałam i powiedziałam (za namową jednej z tutejszych dziewczyn, przepraszam, ale nie pamiętam która to powiedziała) - że "smsem to nawet pizzy nie zamówisz" a on? czerwony jak i burak i mruknął 'wiem..' -> ale mu głupio było.
Potem się rozkręcił trochę i klęczał w kałuży przede mną. I na co to wszystko, skoro po 4 dniach (TAK, po 4 dniach) znowu nie byliśmy razem?

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A ja oglądałam właśnie zdjęcia znajomej na fb i ma takie, że ją typ perfidnie za biust trzyma a ta się szczerzy do zdjęcia i ten podpis "Miłość jest prawdziwa..." . Aż mi moje obwisłe cycki bardziej opadły...

To jest miłość, omg! <3<3<3 Loff Ya my BoYyyy <3

Cytat:
Nie, nie fajny
Jedyne co ma "troche" fajnego to wzrost i buty. Ale jest strasznie ciemny, pisze mi tak daremnie... Nie chce go!

No pouczyłam się trochu...
Odpuść i zarzucaj sidła na OW!
Trochu? masz się DUŻU pouczyć!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dlaczego nie lubisz siebie?
Zawsze miałam problem z wagą. I to jest główną przyczyną. W gimnazjum trądzik, który już prawie zniknął, ale 'nierówna' twarz jest dalej. Garbie się, miałam problemy z paznokciami których się wstydziłam (teraz już akurat nie ma z tym problemu)
A tak najgłówniejszejszym powodem jest moja nadwaga.
Co prawda na wadze nie mam trzy cyfrowej liczby, ale nawet jak schudnę trochę to super-szybko mi wraca.

Cytat:
Boję się o siebie, bo robię rzeczy, jakich nigdy nie byłam w stanie.
Np. co?

Cytat:
Zjadłam dziś muffinka gruszkowego, którego dostałam wczoraj od Wizażanki. Smaczny był. I to będzie tyle na dziś.
Dobrze wiersz że masz problemy i beztrosko sobie mówisz 'koniec na dziś'?! Idz do tej kuchni i ładuj! (tzn. jedz )

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-05 o 17:07
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:05   #2042
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciła do mnie anoreksja, która była moim koszmarem przez część życia. To już nie jest zwykłe niejedzenie ze smutku.
Cytat:
Na dzień dzisiejszy wiem, że sama sobie nie poradzę. Boję się o siebie, bo robię rzeczy, jakich nigdy nie byłam w stanie. Czy już stałam się Czarnym Łabędziem?

Zjadłam dziś muffinka gruszkowego, którego dostałam wczoraj od Wizażanki. Smaczny był. I to będzie tyle na dziś.
Malla Muffinka na cały dzień?
Może warto zgłosić się do specjalisty jeszcze raz zanim popadniesz w poważne problemy... To już nie są żarty i lekka niedowaga

Cytat:
Idę dziś na imprezę.
Ja też
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:11   #2043
oleeencja
Rozeznanie

Ja też nie lubię takich głupich wymówek :|
-pokonać swojego lenia
-być bardziej cierpliwa!

Myśl pozytywnie!
oleeencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:23   #2044
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Polecam :

http://www.youtube.com/watch?v=nu2BJB4PN_I

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Czytała może któraś książkę
"Dlaczego mężczyźni wolą zołzy" - S. Argov ?

To poradnik dla kobiet jak postępować z facetem.
Dość dobry, ale trzeba odebrać go z dystansem i z humorem,
bo niektóre rzeczy są ostro 'przerysowane'

Mam ją na komputerze, jak któraś chce to pisać PW!

Czas edycji: 2011-03-05 o 17:24
Stary 2011-03-05, 17:24   #2045
ckin2u
Zakorzenienie

kurcze Wy sie chyba dobrze trzymacie

a ja coraz gorzej i przeklada sie to na inne rzeczy
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:25   #2046
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Zawsze miałam problem z wagą. I to jest główną przyczyną.
Skąd te problemy, leczysz się hormonalnie?
Cytat:
W gimnazjum trądzik, który już prawie zniknął, ale 'nierówna' twarz jest dalej.
To się da załatwić odpowiednimi specyfikami i makijażem
Cytat:
Np. co?
Zrobiłam jazdę Zakalcowi, o której wstyd tutaj pisać. Na szczęście jest jeszcze ciocia Elve.
Cytat:
Dobrze wiersz że masz problemy i beztrosko sobie mówisz 'koniec na dziś'?! Idz do tej kuchni i ładuj! (tzn. jedz )
Ale nie jestem w stanie Jedzenie mnie brzydzi, chce mi się wymiotować, jak wkładam coś do ust. W końcu to jadłowstręt.
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Malla Muffinka na cały dzień?
Może warto zgłosić się do specjalisty jeszcze raz zanim popadniesz w poważne problemy... To już nie są żarty i lekka niedowaga
Na razie poprosiłam Zakalca o rozmowę o moim systemie wartości. Zdążył mnie poznać przez te miesiące jak nikt inny. Nie chcę tego zakończyć nienawiścią. Kurczę, a wczoraj jeszcze było dobrze
Stary 2011-03-05, 17:32   #2047
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd te problemy, leczysz się hormonalnie?

Nie.. taka po prostu jestem.
Pewnie gdybym była szczupła.. byłoby inaczej, łatwiej.

Cytat:
To się da załatwić odpowiednimi specyfikami i makijażem
Wiesz, tyle ile już miałam specyfików to apteki by brakło. Nie mam już siły na ten trądzik.

Cytat:
Zrobiłam jazdę Zakalcowi, o której wstyd tutaj pisać. Na szczęście jest jeszcze ciocia Elve.
?

Cytat:
Ale nie jestem w stanie Jedzenie mnie brzydzi, chce mi się wymiotować, jak wkładam coś do ust. W końcu to jadłowstręt.
Dobrze że chociaż zdajesz sobie sprawę z tego że to problem. Nie pomogę bo nigdy nie miałam problemu z jedzeniem. Ale trzymam kciuki i martwię się.

Cytat:
Na razie poprosiłam Zakalca o rozmowę o moim systemie wartości. Zdążył mnie poznać przez te miesiące jak nikt inny. Nie chcę tego zakończyć nienawiścią. Kurczę, a wczoraj jeszcze było dobrze
Więc teraz już chyba rozumiesz dlaczego ex jest (był?) dla mnie taki ważny. Tylko on potrafił uświadomić mi jaka jestem piękna. Bez niego w to nie wierzę.
On był taki dumny z bycia ze mną.. jak szliśmy za rękę to on szedł dumny jak paw. Powiedział że wszyscy się za mną obracają a on jest najszczęśliwszy na świecie. Często mi powtarzał że jak schudnę chociaż gram to zabiera mnie do McDonald i karmi tak długo aż pęknę z przejedzenia. A do chudych nie należę..

Czas edycji: 2011-03-05 o 17:35
Stary 2011-03-05, 17:40   #2048
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Polecam :

http://www.youtube.com/watch?v=nu2BJB4PN_I

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Czytała może któraś książkę
"Dlaczego mężczyźni wolą zołzy" - S. Argov ?

To poradnik dla kobiet jak postępować z facetem.
Dość dobry, ale trzeba odebrać go z dystansem i z humorem,
bo niektóre rzeczy są ostro 'przerysowane'

Mam ją na komputerze, jak któraś chce to pisać PW!
Ja czytałam jak czułam, że eks mnie wykorzystuje i nie liczy się z moim zdaniem. Nie pomogła mi. Jak go olewałam, to on mnie olewał jeszcze bardziej albo stwierdzał, że wkurzam się bez powodu (patrz. nie ma dla mnie czasu, choć nic nie robi). Więc nie robiłam głupich gierek tylko wpadłam na jeszcze głupszy jak widać pomysł - zdecydowałam sie zostać jego służącą i pocieszycielką we wszystkim.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:42   #2049
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja czytałam jak czułam, że eks mnie wykorzystuje i nie liczy się z moim zdaniem. Nie pomogła mi. Jak go olewałam, to on mnie olewał jeszcze bardziej albo stwierdzał, że wkurzam się bez powodu (patrz. nie ma dla mnie czasu, choć nic nie robi). Więc nie robiłam głupich gierek tylko wpadłam na jeszcze głupszy jak widać pomysł - zdecydowałam sie zostać jego służącą i pocieszycielką we wszystkim.
Na mojego eksa sztuczki też nie działały,
ale polecam, po pokazuje że kobieta nie może zrobić z siebie popychadła i musi mieć własne życie i zainteresowania. Szanować się.

Stary 2011-03-05, 17:43   #2050
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

Więc teraz już chyba rozumiesz dlaczego ex jest (był?) dla mnie taki ważny. Tylko on potrafił uświadomić mi jaka jestem piękna. Bez niego w to nie wierzę.
On był taki dumny z bycia ze mną.. jak szliśmy za rękę to on szedł dumny jak paw. Powiedział że wszyscy się za mną obracają a on jest najszczęśliwszy na świecie. Często mi powtarzał że jak schudnę chociaż gram to zabiera mnie do McDonald i karmi tak długo aż pęknę z przejedzenia. A do chudych nie należę..
Bejbe, Ty sama powinnaś zaakceptować i pokochać siebie taka jaką jesteś. Każdy ma jakieś wady, czy mankamenty urody. Ja np. mam piegi, nigdy ich nie lubiłam, teraz jestem dumna z tego że je mam Nie potrzebujesz eksa do tego żeby czuć się dobrze w swoim ciele, wystarczy że przestaniesz krytycznie siebie oceniać i będzie dobrze. Uwierz w to że jesteś śliczna i wyjątkowa, jak każda z nas
Stary 2011-03-05, 17:47   #2051
oleeencja
Rozeznanie

A mi troszkę pomogły niektóre zawarte tam rady ale na krótko :|
-pokonać swojego lenia
-być bardziej cierpliwa!

Myśl pozytywnie!
oleeencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:51   #2052
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem krytyczna bo nie lubię siebie.
To wszystko się łączy.
Nie lubię siebie ->nie patrzę w lustro->źle wyglądam->jestem przez to niepewna i nieśmiała->nikogo nie poznaję->siedzę w domu-> a w domu chłopa nie poznam-> idę do zakonu->umieram
Ja tak siebie widzę w przyszłości.
oj...wymagasz od siebie Bóg wie czego, zamaist po prostu wrzucić na luz i zacząc żyć

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Mój eks też nie miał być na serio, bo młodszy, nie wyobrażałam go sobie jako swojego faceta Ale czarował, starał się, obiecywał różowe baranki, rozkochał w sobie i zostawił
o to tak jak mój...mój ostatni ex był 5 lat młodszy ale maniplulant kurcze jakby miał conjamniej 1oo letnie doświadczenie
tez miał nie byc na serio...no bo dopiero zaczynał studia i wgl

Cytat:

Rozbił mnie na atomy, zrobił to, czego nie udało się eksowi po 8 latach. Długo przekonywał, że można mnie kochać, że jestem czegoś warta, po czym z dnia na dzień po prostu ze mnie zrezygnował, burząc całą moją wartość, którą przy nim na powrót budowałam.

Wróciła do mnie anoreksja, która była moim koszmarem przez część życia. To już nie jest zwykłe niejedzenie ze smutku.

Idę dziś na imprezę.
a wiesz Malla, że mój ex tak mi poprawił poczucie wartości, skoczyło mi o 1oo% ale zostało ...moze dlatego że włąsnie przy nim poczułam sie taka fajną kobietką, uwierzyłam w to , emanowałam taka eneria ze coraz wiecej facetów zaczelo mnie adorowac i tak juz zostąło do teraz ...mimo że sie z ex rozstałam poczucie wartości mi nie spadło wcale ...wręcz się uamcnia
Stary 2011-03-05, 17:51   #2053
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie.. taka po prostu jestem.
Pewnie gdybym była szczupła.. byłoby inaczej, łatwiej.
Powolna przemiana materii? A jak się odżywiasz, ćwiczysz?
Cytat:
Wiesz, tyle ile już miałam specyfików to apteki by brakło. Nie mam już siły na ten trądzik.
Dzięki wizażowi niejedna ma piękną buzię
Cytat:
?
Napisałam do niego coś, za co powinni mnie przypiekać żywcem.
Cytat:
Dobrze że chociaż zdajesz sobie sprawę z tego że to problem.
Wzięło się to po pierwszym chłopaku i każdy kolejny mnie z tego wyciągał, świadomie lub nie. Chcę, aby on mi pomógł już jako były facet ostatecznie z tym skończyć, bo problem dotyczy mojego poczucia kobiecości. Myślę, że on jest w porządku człowiekiem, nie robił mi żadnych jazd, więc mi pomoże.
Cytat:
Nie sądzisz, że robił to specjalnie, aby uzależnić od siebie słabą osobę, o której kompleksach miał doskonałe pojęcie? Tyle razy okazał się palantem, że ja bym nie była w stanie mu wybaczyć.
Stary 2011-03-05, 18:00   #2054
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:

rozumiem Cię
ehhh......sama tez nie lubię jeść, nigdy nie lubiłam a w oglóle przejadac się to masakrycznie nie lubiłam...teraz tez nie za bardzo dużo jem ale teraz ostatnio z faktu że dużo mi rzeczy nie smakuje bo jest po prostu inne niz kiedyś .....bardzoej przetworzone, jakies takie sztuczne, nie dające mi energii sama nie wiem
Stary 2011-03-05, 18:03   #2055
Malla
Nie depcze krokusów

d0lcevita - przy Zakalcu wpadłam w kompulsy i było mi z tym dobrze. Jadłam więcej niż on. Ale to wcale nie było zdrowe, próbowałam już wtedy zwrócić na to uwagę, ale jak było dobrze z nim, to się tym nie przejmowałam.
Stary 2011-03-05, 18:04   #2056
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Zawsze miałam problem z wagą. I to jest główną przyczyną. W gimnazjum trądzik, który już prawie zniknął, ale 'nierówna' twarz jest dalej. Garbie się, miałam problemy z paznokciami których się wstydziłam (teraz już akurat nie ma z tym problemu)
A tak najgłówniejszejszym powodem jest moja nadwaga.
Co prawda na wadze nie mam trzy cyfrowej liczby, ale nawet jak schudnę trochę to super-szybko mi wraca.
Nie widzę nic strasznego w tym co napisałaś, a już na pewno niczego nad czym nie dałoby się popracować. Bejbe, dobre chęci i zobaczysz, że wszystko uda Ci się osiągnąć

Cytat:
Na mojego eksa sztuczki też nie działały,
ale polecam, po pokazuje że kobieta nie może zrobić z siebie popychadła i musi mieć własne życie i zainteresowania. Szanować się.
To na pewno pokazuje, tylko niestety jak ktoś jest tak zaślepiony jak ja byłam to tylko Elve pomoże.

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Bejbe, Ty sama powinnaś zaakceptować i pokochać siebie taka jaką jesteś. Każdy ma jakieś wady, czy mankamenty urody. Ja np. mam piegi, nigdy ich nie lubiłam, teraz jestem dumna z tego że je mam Nie potrzebujesz eksa do tego żeby czuć się dobrze w swoim ciele, wystarczy że przestaniesz krytycznie siebie oceniać i będzie dobrze. Uwierz w to że jesteś śliczna i wyjątkowa, jak każda z nas
Ja kiedyś też nie lubiłam swoich piegów, z zazdrością patrzyłam na idealne cery koleżanek. I wiecie co? Ostatnio minęłam koło dworca dziewczynę, która miała dużo więcej piegów ode mnie i wyglądała prześlicznie, co więcej - powiem, że bez tych piegów byłaby całkiem przeciętna i na pewno nie aż tak atrakcyjna. Pomyślałam sobie "ale fajnie było by mieć takie piegi..." Zaraz, zaraz, ale ja je przecież mam.

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
o to tak jak mój...mój ostatni ex był 5 lat młodszy ale maniplulant kurcze jakby miał conjamniej 1oo letnie doświadczenie
tez miał nie byc na serio...no bo dopiero zaczynał studia i wgl
Oj mój 17-latek też był dobry. Niby młody, niedoświadczony, a wiedział jak zrobić ze mnie ściere do podłogi. To nie kwestia wieku, to kwestia charakteru.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 18:43   #2057
triolka
Zadomowienie

Cytat:

O rany, jesteś moim klonem? Ta sama historia!
Jak sobie poradziłaś? długo już po zerwaniu jesteś? kontaktowaliście się jakoś...?
Ja drugi dzień siedze i rycze i wierze jak głupia ze zadzwoni za pare dni i będzie chciał wrócić
Stary 2011-03-05, 18:44   #2058
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Ja kiedyś też nie lubiłam swoich piegów, z zazdrością patrzyłam na idealne cery koleżanek. I wiecie co? Ostatnio minęłam koło dworca dziewczynę, która miała dużo więcej piegów ode mnie i wyglądała prześlicznie, co więcej - powiem, że bez tych piegów byłaby całkiem przeciętna i na pewno nie aż tak atrakcyjna. Pomyślałam sobie "ale fajnie było by mieć takie piegi..." Zaraz, zaraz, ale ja je przecież mam.
Piegi dodają uroku i wyróżniają nas wśród innych, takich przeciętnych buziek Moje już teraz nie są aż takie widoczne, ale lubię je

Cytat:
Oj mój 17-latek też był dobry. Niby młody, niedoświadczony, a wiedział jak zrobić ze mnie ściere do podłogi. To nie kwestia wieku, to kwestia charakteru.
Ja eksa poznałam jak miał 17 lat i z biegiem czasu mogę stwierdzić, że te ponad trzy lata temu miał więcej oleju w głowie niż ma dzisiaj. Zastanawiam się czy on zawsze taki cwaniak był, tylko ja tego nie zauważałam
Stary 2011-03-05, 18:51   #2059
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez triolka Pokaż wiadomość
Jak sobie poradziłaś? długo już po zerwaniu jesteś? kontaktowaliście się jakoś...?
Ja drugi dzień siedze i rycze i wierze jak głupia ze zadzwoni za pare dni i będzie chciał wrócić
Radzę sobie zmiennie, minęły 3 tygodnie jak mnie rzucił z dnia na dzień niespodziewanie. Mam totalne huśtawki nastrojów i robię strasznie głupie rzeczy. Widzieliśmy się parę dni temu, gdy przyjechał po swoje rzeczy. Myślałam, że od tego czasu będzie dobrze, ale dziś znowu zrobiłam coś idiotycznego i pogrzebałam wszelkie nadzieje.

Po pierwsze: zmień podpis.
Po drugie: nie kontaktuj się z nim. Jeśli jest Wam przeznaczona przyszłość, to przestawi mu się coś w głowie, zatęskni i zadzwoni. Tylko w ten sposób masz szansę na normalną relację z nim.
Po trzecie: wyjdź do ludzi, nie bądź z tym sama.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-05 o 18:52
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 18:59   #2060
triolka
Zadomowienie

Cytat:
Radzę sobie zmiennie, minęły 3 tygodnie jak mnie rzucił z dnia na dzień niespodziewanie. Mam totalne huśtawki nastrojów i robię strasznie głupie rzeczy. Widzieliśmy się parę dni temu, gdy przyjechał po swoje rzeczy. Myślałam, że od tego czasu będzie dobrze, ale dziś znowu zrobiłam coś idiotycznego i pogrzebałam wszelkie nadzieje.

Po pierwsze: zmień podpis.
Po drugie: nie kontaktuj się z nim. Jeśli jest Wam przeznaczona przyszłość, to przestawi mu się coś w głowie, zatęskni i zadzwoni. Tylko w ten sposób masz szansę na normalną relację z nim.
Po trzecie: wyjdź do ludzi, nie bądź z tym sama.
Dziękuję CI za rady. Trzymaj sie tez. Moj mi tez z dnia na dzień oznamił to co czuje, byłam w kompletnym szoku. Rozpłakałm się, a on razem ze mną
Jeszcze powiedział ze nie chce ze mną tracić kontaktu. Powiedziałam mu ze na razie to nie możliwe, bo wie ze go kocham.....

Ja nie rozumnem, czemu od razu zadecydował, nawet nie miałam możlwosci powalczyć

a jeszcze 5 dni temu, pokazywał mi swoje nwoe mieszkanie i dawał wyraźnie do zrozumnienia że kiedyś będziemy tam razem mieszkać...nie mam siły
triolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 19:07   #2061
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez triolka Pokaż wiadomość
Moj mi tez z dnia na dzień oznajmił to co czuje, byłam w kompletnym szoku. Rozpłakałam się, a on razem ze mną
Jeszcze powiedział ze nie chce ze mną tracić kontaktu. Powiedziałam mu ze na razie to nie możliwe, bo wie ze go kocham.....
Ja nie rozumiem, czemu od razu zadecydował, nawet nie miałam możliwosci powalczyć
Boszzzz ten sam schemat

Słuchaj, możliwe, że on jeszcze coś czuje, ale nie wie co. Daj mu czas. Daj sobie czas. Daj czasowi czas

Przypomnij sobie to, co było nie tak w tym związku, nie idealizuj go. Przecież coś musiało się dziać, nawet drobnostki mogły się nawarstwić.

A tak poza tym, to co robisz w życiu?
Stary 2011-03-05, 19:08   #2062
karoliina
Przyczajenie

GG do karoliina

I znowu tu dolaczam -.- I to z glupiego powodu. Facet, ktory mnie kocha (!) wyjedzie za 5 miesiecy do Stanow na wymiane (gdzies na pol roku) i mimo, ze bylismy juz razem 2 miesiace zostawia mnie teraz bo sie boi mnie skrzywdzic.... Strasznie zaluje :/
Fakt, ze duzo erasmusowych par rostalo sie (przez zdrade) na naszych oczach no ale przeciez to nei znaczy, ze nam sie to przytrafi...
Facet powiedzial, ze nie jedzie tam na jakies podrywy, ale nie ma doswiadczenia w zwiazkach i lepiej funkcjonuje bez presji niz z takowa i jesli tylko bede wolna po tym jak wroci to by chcial kontunuowac. Niby durne wytlumaczenie, ale nie wiem co o tym myslec skoro mial lzy w oczach mowiac mi to
karoliina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 19:16   #2063
triolka
Zadomowienie

Cytat:
Boszzzz ten sam schemat

Słuchaj, możliwe, że on jeszcze coś czuje, ale nie wie co. Daj mu czas. Daj sobie czas. Daj czasowi czas

Przypomnij sobie to, co było nie tak w tym związku, nie idealizuj go. Przecież coś musiało się dziać, nawet drobnostki mogły się nawarstwić.

A tak poza tym, to co robisz w życiu?
Myśle cały czas co mogło być źle. Nie wiem. Byliśmy 2 tyg temu na wakacjach. Po powrocie pytałam się specjalnie, zeby powiedział szczerze jak było, powiedział ze było IDEALNIE! Jedyne co zawsze mi się nie podobało, to to, ze cały czas powtarzał, ze nie możliwe, ze z nami tak to szybko poszło. Tzn zakochanie od drugiej randki Wszyscy jego znajomi musieli się przekonywać miesiącami do siebie zanim coś stworzyli.....nie wiem....nie chciał uwierzyć w miłośc?! To jak nie kochał po co było to wszystko? gadanie o przszłośco (chociązby ten przykład z mieskzaniem)...zaznacze że to nei dziecko, facet ma 27 lat...a cała rodzina mnei znała, wszystkim opowidał o mnie.....jestem w szoku tym oc sie wczoraj stało

A co robie? mam nie całe 22 lata, studiuje kierunek artystyczny.....więc przynajmiej mam się na czym wyżyć...
Stary 2011-03-05, 19:19   #2064
Malla
Nie depcze krokusów

Triolka - u mnie było to samo. Ale ja spieprzyłam swoją szansę. Ty poczekaj na jakiś kontakt od niego, wyjaśnienia. Doczekasz się.
Cytat:
Napisane przez karoliina Pokaż wiadomość
zostawia mnie teraz bo sie boi mnie skrzywdzic....
A co, ma takie plany? Bez sensu...
Cytat:
Napisane przez karoliina Pokaż wiadomość
Fakt, ze duzo erasmusowych par rostalo sie (przez zdrade) na naszych oczach no ale przeciez to nei znaczy, ze nam sie to przytrafi...
No właśnie, to tylko pół roku, wiele par rozstawało się na dłużej i dali radę.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-05 o 19:21
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 19:26   #2065
triolka
Zadomowienie

[QUOTE=Malla;25533895]Triolka - u mnie było to samo. Ale ja spieprzyłam swoją szansę. Ty poczekaj na jakiś kontakt od niego, wyjaśnienia. Doczekasz się.

[QUOTE]
A co zrobiłaś ze spieprzyłaś? jeśli można wiedzieć oczywiście
Stary 2011-03-05, 19:46   #2066
karoliina
Przyczajenie

GG do karoliina

Cytat:
No właśnie, to tylko pół roku, wiele par rozstawało się na dłużej i dali radę.
Tzn. rozstalo sie, jako, ze zerwalo se soba :/

Facet mlodszy, brak doswiadczenia, ma 21lat a jestem jego dopiero druga dziewczyna. Teraz taka traume dostal, ze pewnie, zadnej nie bedzie mial przez rok az wroci. No i takie glupie mysli mam czy rozwazac go hipotetycznie czy zrobic wszystko, zeby o nim zapomniec, choc ciezko widzac go codziennie w szkole az do konca maja... Coz, dopiero 8 dni minelo, ciekawe jak to sie potoczy
karoliina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 20:16   #2067
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

karoliina - ja nie wiem co bym zrobiła..

ale tu jakoś pusto.. wszystkie na imprezach?

Stary 2011-03-05, 20:18   #2068
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
karoliina - ja nie wiem co bym zrobiła..

ale tu jakoś pusto.. wszystkie na imprezach?
JA nie..
nawet nie mialabym ochoty
Po kolacji mnie glowa rozbolala

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 20:20   #2069
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Myślę czym by się tu zając..
nudzę się strasznie..

Stary 2011-03-05, 20:26   #2070
howdoi
Zadomowienie

Miałam okazję jechać dzisiaj na imprezę z kolegą z liceum i jego kumplami namawiał mnie ale wolałam zostać w domu
Nie ciągnie mnie na imprezy, nie potrzebuję tego. Może jestem dziwna ALE Nie chcę aby ktoś się do mnie podwalał ... ;/
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości