|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Fajnie powiedziane
![]() Ja też już po obiedzie (kotlecikoplacuszki z łososia z brokułami i cukinią w pomidorach) i nadal radośnie snuję się po domu. Uwielbiam takie leniwe dni, kiedy nic nie trzeba, nigdzie nie gonię i nie trzeba się spieszyć. Za chwilę wyruszę na te odkładane zakupy, a potem to już czekam na koleżanki i potem ruszamy w miasto. Kompletnie nie mam dziś nastroju na strojenie się, stroszenie piórek i ... picie alko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A blog o jedzeniu super sprawa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Nastrosz piórka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największy problem mam w głowie i jestem tego świadoma. Chce wychodzić ale nie mam do kogo i mówię to z czystym sumieniem nikt nigdy nie ma czasu i mają inne zajęcia może to przez to czuje się taka 'inna' ![]() Ale dziękuje za wszystko ![]()
![]() |
#3814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A książę na białym rumaku...? Cóż, najwyżej chwilę dłużej poszuka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25530656]Księciu będzie zauroczony bez stroszenie piórek, a co dopiero po
![]() [/QUOTE] Hm. Dzięki za wiarę w moje piórka ![]() A co do pączków w cyckach, to mnie by z 10 mogło tam pójść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3818 |
Wtajemniczenie
|
chciałam kupić dzisiaj tą inkę karmelową w E.LECLERC, ale matko 9 zł
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- ale nakupowałam dzisiaj jedzonka ![]() ![]() ![]()
#3819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 9 zl ale duzo tego i naprawde warto Edytowane przez Aniap23 Czas edycji: 2011-03-05 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
hmmmm to może przy okazji się pokuszę przy następnych zakupach
![]() kupiłam właśnie w Biedronce łososia wędzonego w plastrach, raz nie zawsze mega ochota niech stracę te zlotowki hehe ![]()
#3821 |
Zakorzenienie
|
Tak uważam się za towarzyską osobę ale również bardzo wrażliwą
![]() |
#3822 |
Zadomowienie
|
Kurde ja chyba powinnam odejsc z tego forum
![]() Ostatnio w ogole dieta mi nie idzie ![]() dlaczego to takie trudne ... albo dla mnie za trudne ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hmm...to mniej więcej wiem co przechodzisz. Zapytałam, bo niestety to może być zamknięte koło. Z jednej strony odcinamy się od ludzi, czujemy się inni (nawet gorsi), a z drugiej strony cierpimy jeszcze bardziej bo siedzimy sami ze sobą, a wręcz błagamy (w duchu) o odrobinę towarzystwa. Moim zdaniem to ludzie pomagają pozbyć się nam tego głupiego uczucia. (Są oczywiście i tacy, co nam to pogłębiają, ale bez przesady.) Powiedziałaś, że ludzie nie mają czasu - bywa i tak, ale nie sądzę, żeby 100% twojego towarzystwa nie miała czasu. Wyciągnij gdzieś mamę, koleżankę, kolegę, kogokolwiek, naprawdę się postaraj. Bo przebywanie z innymi ludźmi pokaże Ci, że wcale nie trzeba być ideałem, żeby ktoś Cię lubił i chciał z Tobą przebywać. A świadomość, że lubią Cię taką jaką jesteś da Ci podstawy do tego, żeby walczyć z problemem jedzenia. Wręcz uważam, że problem sam się rozwiąże. Cytat:
![]() ![]() czy ja wiem, czy pms można nazwać okazją ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-03-05 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chciałabym pobyć z młodymi duszami/poimprezować. Uwierzcie mi pisze sms na gg proponuje spotkania ale zawsze każdy ma coś innego do roboty. I przez to czuje się samotna/niepotrzebna. W zupełności się z tobą zgadzam bo to wszystko zaczyna mnie przerastać.
![]() |
#3825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zadomowienie
|
1000 skoków na skakance zaliczone
![]() ( co z tego jak zjadłam za dużo słodyczy ... ) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25525094] Laisla poradzisz sobie i rozbujasz w końcu ten metabolizm. A waga wzrasta nawet jeśli dorzucisz samo białko?[/QUOTE] Wiesz co, musiałabym się bardziej na tym skupić aby to zaobserwować, ale to jak już skończę z R ![]() Cytat:
![]() Mi moje pączki nie poszły w cycki, cud jakiś musiałby się stać ![]() Niestety..a to, że człowiek próbuje zabić ciszę wokół siebie, swoje myśli to zły omen..ucieczka nie wiadomo dokąd, bo od siebie nie ma ucieczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie to bardziej nie chodziło o ucieczkę, a taki mały reset mózgu. ![]() ![]() ![]() ![]() Pytałaś o ćwiczenia. Hmm właśnie stwierdziłam, że codziennie powinnam robić coś trochę innego, ale nie wiem co ![]() ![]()
![]() |
#3829 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tynusia, tak sobie pomyślałam, że może skoro znajomi nie mają czasu, wykręcają się od spotkań to zorganizuj sobie całkiem nowe grono..teraz tyle możliwości, zapisz się na jakiś kurs, chociażby taniec czy język czy cokolwiek, Poznań to duże miasto, full możliwości..Pojawią się nowe osoby w Twoim życiu, a Ty oderwiesz się od tego komputera, jedzeniowych wątków, blogów, jadłospisów, przepisów.. i zaczniesz żyć pełną piersią. Może wtedy życie stanie się piękniejsze..i pomyślisz co się ze mną działo przez tyle miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
Pączki już zjedzone więc nie da rady powciskać w stanik, a były z cukrem pudrem a nie lukrem to by trochę sprawę wciskania ułatwiło ![]() ![]() Dzisiaj dietka mimo wyjścia na balety zachowana, ale bez sensu zupełnie wpadły cini minis jakieś wrzucone w siebie kompletnie mechanicznie. A miało tak nie być, tylko jedzenie z powolnym delektowaniem się jak to Dirty czyni ![]() Ja narazie przerzuciłam się na bardziej wyczerpujący trening na orbim, zobaczymy co przyniesie..może skakanka jakaś by się przydała ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na skakance nie mogę, bo potem mam ochotę sobie nogę odgryźć w kolanie. Niestety starość nie radość ![]()
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolana bolą Ciebie od skakanki? miałaś jakąś kontuzję ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Tak z tymi pączkami też było, że leżała sterta pączków, gadaliśmy, i nie wiadomo kiedy ta sterta malała, a ja nie wiem kiedy po kolejne sięgałam..no sama tam nie byłam, ale powinnam kurcze chyba myśleć co robię i jeść świadomie..dlatego wolę chyba jeść w samotności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo poważnych kontuzji nie miałam - mam tendencje o walenie się o kanty mebli, zwłaszcza biurka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo Ty wysoka jesteś to i nogi masz długie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() lecę spać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Tak siedzę teraz popijam kawkę i doszłam do wniosku,że ja wcale nie muszę ważyć tych 57kg,że 63 mi w zupełności wystarczy to i tak będzie o 10kg mniej niż w zeszłe wakacje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Wtajemniczenie
|
oj dziewczynki hehe, nie takie lata praktyki znowu, ale nauczyłam się cieszyć jedzeniem a nie traktować jako zapychacz bo jestem głodna lub czas na posiłek, nie czuję się wtedy jak balon, nie wstaję z wypchanym brzuchem jest mi jakby lżej, spróbujcie
![]() ooooooooo to jak w tesco jest tańszy to muszę sprawdzić następnym razem ![]() właśnie pochłonęłam śniadanko bułka z ziarnami z łososiem udekorowana pietruszką ![]() ![]() co do pracy to hmmmmmm nadal tam jestem na płatnych dniach, ale umowy nie mam, mimo, że juz zabrali ode mnie wszystkie potrzebne dokumenty ![]() ![]() ![]() ![]() Promyczku jeżeli doszłaś do takiego wniosku to bardzo się cieszę, bo figurę masz cudowną, spójrz inaczej na ten świat, nie koncentruj się tylko koło jedzenia, ułóż sobie ciekawe jadłospisy na U i ciesz się nadchodzącą wiosną ![]() ja zaraz idę pofarbować ( tylko szamponetką) swoje pióra na głowie na kawowy brąz jak to ostatnio czynię a potem wskoczę na rowerek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Oj w szkole też często proponuje wyjście na basen do kina i każdy mówi no dobra pójdziemy na pewno a jak przychodzi co do czego to nie mam czasu sorry.
Chodzę na tańce ,staram się poznawać nowych ludzi no ale jest jak jest. Próbuje no i dupa blada.
#3839 |
Wtajemniczenie
|
włosy pofarbowane, 30 minut na rowerku zaliczone teraz myślę nad 2 śniadaniem i będzie chyba kiwi z mandarynką posypane cynamonem
![]()
#3840 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() piszecie o delektowaniu się jedzeniem. cóż, ja tak nie umiem, bo wolę oszczędzać czas. przy śniadaniu czytam notatki, obiad jem zazwyczaj przed kompem, itp. nie miałabym czasu jeść 20minut, czy ile tam trzeba i nic wtedy nie robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.