Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 22:25   #2311
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ten ciucholand to w brzeszczach koło ośw
a Ty na stałe w Krakowie???
tam to musi byc dopiero duzoi super ciucholandów
no na stałe w Krk Bardzo nad tym ubolewam
Moj mąż jest krakusem - ma tam pracę, ja mam pracę.. tu też bym znalazła w swojej starej firmie ale przeciez nie bede z małżem zyła na odległosc
niestety pod względem korporacji i w ogole duzych miedzynarodowych firm, krk miażdzy moje miasto i tu moj mąż raz, że pewnie by tyle nie mógł zarabiac ile w krk a po 2 nie wiem czy nawet znalazłby satysfakcjonującą dla siebie robote. Jakoś go nie widze w prywatnej firmie zatrudniającej np 20 osób nie odnalazł by sie chyba biedak
A co do ciucholandów w krk nie wiem bo nie byłam nigdy, ale jak masz ochotę na rekonesans to zapraszam

Camomile, to kciuki na odwagę
ciesze sie, ze malutka sie odezwala !!
czytałam ostatnio, ze aby pobudzić dzidzie trzeba napić sie mleka albo soku

a ja siama siedze - z psem i kotem.. bo rodzice na balu karnawałowym.. do czego to doszlo, dziadki balują a córeczka w piżamie przed kompem od 22

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 22:29   #2312
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
ja też ostatnio chodzę i spijam wszystko i cały czas mam wrażenie, że chcę jeszcze ( no i potem co pół godziny do kibelka)

A teraz już uciekam. Słodkich snów i spokojnej nocy.
no dokładnie

ale to chyba mnie tak suszy przez te ogien w przełyku!!!
je.ba.... zgaga

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Dorotko nie mowie zę nie skorzystam z zaproszenia
hihi
Stary 2011-03-05, 22:32   #2313
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Gosiaczku, tylko daj mi chwilunię wczesniej znać zebym w razie czego zdążyła urlop wziąć No chyba, ze już bede na L-4
Jak Dziewczynom pasuje z jakichś tam powodów lepiej Krk, to zaaaaapraszam odwiedzimy smoka i pójdziemy na pyyyszne lodziki (bez skojarzeń hihi )

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-05, 22:33   #2314
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
no dokładnie

ale to chyba mnie tak suszy przez te ogien w przełyku!!!
je.ba.... zgaga

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Dorotko nie mowie zę nie skorzystam z zaproszenia
hihi
Dokładnie J...b..na... zgaga

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Gosiaczku, tylko daj mi chwilunię wczesniej znać zebym w razie czego zdążyła urlop wziąć No chyba, ze już bede na L-4
Jak Dziewczynom pasuje z jakichś tam powodów lepiej Krk, to zaaaaapraszam odwiedzimy smoka i pójdziemy na pyyyszne lodziki (bez skojarzeń hihi )
Daisy, a czemu tak bardzo nie lubisz Krakowa? Byliśmy tam z mężem po ślubie i nam się bardzo podobał Byliśmy zachwyceni. Może to taki efekt turysty,ale myślę że to najpiękniejsze polskie miasto.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 22:37   #2315
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
no na stałe w Krk Bardzo nad tym ubolewam
Moj mąż jest krakusem - ma tam pracę, ja mam pracę.. tu też bym znalazła w swojej starej firmie ale przeciez nie bede z małżem zyła na odległosc
niestety pod względem korporacji i w ogole duzych miedzynarodowych firm, krk miażdzy moje miasto i tu moj mąż raz, że pewnie by tyle nie mógł zarabiac ile w krk a po 2 nie wiem czy nawet znalazłby satysfakcjonującą dla siebie robote. Jakoś go nie widze w prywatnej firmie zatrudniającej np 20 osób nie odnalazł by sie chyba biedak
A co do ciucholandów w krk nie wiem bo nie byłam nigdy, ale jak masz ochotę na rekonesans to zapraszam

Camomile, to kciuki na odwagę
ciesze sie, ze malutka sie odezwala !!
czytałam ostatnio, ze aby pobudzić dzidzie trzeba napić sie mleka albo soku

a ja siama siedze - z psem i kotem.. bo rodzice na balu karnawałowym.. do czego to doszlo, dziadki balują a córeczka w piżamie przed kompem od 22
Dzieki .
Daisy, ale nie jestes sama, masz nas.

Chociaz ja zaraz bede uciekac, TZ mowi, ze bedziemy ogladac film...

Zycze wam spokojnej, bezzgagowej nocki .

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 22:37   #2316
anula_81
Zakorzenienie

kochane ja sie zmywam, bo oczka mnie bola od kompa, caluje was mocno, jutro rano pewnie sie pokaze, zycze milych snow
buzialce

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 22:40   #2317
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Dokładnie J...b..na... zgaga

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Daisy, a czemu tak bardzo nie lubisz Krakowa? Byliśmy tam z mężem po ślubie i nam się bardzo podobał Byliśmy zachwyceni. Może to taki efekt turysty,ale myślę że to najpiękniejsze polskie miasto.
dobre pytanie... jak jezdziłam do męża w weekendy wszystko było ok... natomiast życ tam na co dzień jest dla mnei męczące.. Moje miasto jest 3 czy 4 x mniejsze od Krk i jak jestem np z kimś umówiona to wyjeżdzam 15 min wcześniej i spokojnie zdąże.. a w krk niestety muszę wziać przynajmniej 1h na dojazd stanie w korkach naprawdę jest męczące.. Wiesz, do pracy kiedyś jechałam 2h (16 km!!) spóźniłam sie wóczas 1 godz.. dzień po tym incydencie przesiadłam się na pociag. Te odległości wszędzie są dla mnie duuże za duże
Na pewno Krk ma wiele swoich zalet, których nie ma moje miasto - większy wybór chociażby opieki zdrowotnej, dostępność pewnych usług, ich zróżnicowanie jakościowe jak i cenowe, zabytki, klimat itd itd.... ale tęsknie za moja czestochowa... za rodzicami, najbliższymi przyjaciółkami, wszystkimi znanymi mi kątami itd itd... W Krk wszystko zaczynałam od nowa i w sumie nadal zaczynam.. mieszkam w tam raptem ciut ponad rok - od 01.01.2010
Czuję się tam sama

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-05, 22:42   #2318
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

ja szczerze Krakowa tez nie lubie
jak dla mnie to miasto pełne pozerów i przereklamowane.
poza tym kojarzy mi sie z czasem mojego studiowania tamm, a dla mnie studiowanie w krk nie było niczym p[odniecającym bo były to zaoczne i jedyne co pamietam to ze musialam wstawac o 4 rano biegnac na busa i potem do szkoły przez pół krakowa i do 20 zajecia i tłuc sie busem do domu i na drugi dzien to samo. źle mi sie kojarzy po prostu
ale pluje jadem na ten krakow
Stary 2011-03-05, 22:44   #2319
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
dobre pytanie... jak jezdziłam do męża w weekendy wszystko było ok... natomiast życ tam na co dzień jest dla mnei męczące.. Moje miasto jest 3 czy 4 x mniejsze od Krk i jak jestem np z kimś umówiona to wyjeżdzam 15 min wcześniej i spokojnie zdąże.. a w krk niestety muszę wziać przynajmniej 1h na dojazd stanie w korkach naprawdę jest męczące.. Wiesz, do pracy kiedyś jechałam 2h (16 km!!) spóźniłam sie wóczas 1 godz.. dzień po tym incydencie przesiadłam się na pociag. Te odległości wszędzie są dla mnie duuże za duże
Na pewno Krk ma wiele swoich zalet, których nie ma moje miasto - większy wybór chociażby opieki zdrowotnej, dostępność pewnych usług, ich zróżnicowanie jakościowe jak i cenowe, zabytki, klimat itd itd.... ale tęsknie za moja czestochowa... za rodzicami, najbliższymi przyjaciółkami, wszystkimi znanymi mi kątami itd itd... W Krk wszystko zaczynałam od nowa i w sumie nadal zaczynam.. mieszkam w tam raptem ciut ponad rok - od 01.01.2010
Czuję się tam sama
Może daj po prostu temu miastu szansę, na pewno poznasz fajnych ludzi, dzięki którym Krk stanie się bardziej znośny A jak męża swojego poznałaś?

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
ja szczerze Krakowa tez nie lubie
jak dla mnie to miasto pełne pozerów i przereklamowane.
poza tym kojarzy mi sie z czasem mojego studiowania tamm, a dla mnie studiowanie w krk nie było niczym p[odniecającym bo były to zaoczne i jedyne co pamietam to ze musialam wstawac o 4 rano biegnac na busa i potem do szkoły przez pół krakowa i do 20 zajecia i tłuc sie busem do domu i na drugi dzien to samo. źle mi sie kojarzy po prostu
ale pluje jadem na ten krakow
Grazin...za wstawanie o 4 rano też bym ten Kraków znienawidziła

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 23:01   #2320
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

spice, mojego małza poznalam będąc na szkoleniu w krk... jednak nie uczestniczylismy w tym samy szkoleniu z uwagi na zróżnicowanie naszych branż zaw
Po szkoleniu poszlismy z grupą ludzików do knajpy na rynek... no i tam również w swoim towarzystwie bawił się mój mąż.. nasz kontakt na odległosć trwał 4,5 roku a nawet dokładnie 4 lata o 9 msc
jakies tam koleżanki mam, chociażby z pracy ale to już nie jest to samo co w moim rodzinnym mieście... no trudno, jak to się mówi wiedziały gały co brały i wiedziałam na co się decyduje.
Gabrysia na pewno uszczęśliwi moje życie i nie będę już taka samotna (bo na domiar złego, powroty mojego męża z pracy to godzina 19-20, nie wcześniej.. wiec nudzi mi sie nawet w domu samej)

Grazin hihi no ja też pluję choć może nie przystoi i nie powinnam, bo w końcu tam mieszkam, ale nie będę robiła z siebie rodowitej krakuski i udawała, że jest to kraina miodem i mlekiem płynąca
No sama przekonałaś się jak to z odległościami i korkami w krk bywa, więc mam nadzieję, że mnie choc troszkę rozumiesz
Btw... ostatnio jak szukałam domków/mieszkań to patrzyłam też na Oświecim

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-05, 23:07   #2321
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Dzieki .
Daisy, ale nie jestes sama, masz nas.

Chociaz ja zaraz bede uciekac, TZ mowi, ze bedziemy ogladac film...

Zycze wam spokojnej, bezzgagowej nocki .
u mnie na opewno bedzie zgagowa
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
kochane ja sie zmywam, bo oczka mnie bola od kompa, caluje was mocno, jutro rano pewnie sie pokaze, zycze milych snow
buzialce
dobranoc

daisy w oświęcimiu???

mi sie tu fajnie mieszka, tylko ze to zadupie tylko ze akurat mi to ni przeszkadza. wole mniejsze miasto niz tak rozwlekły rozlazły i rozfiflany Kraków
ide walczyc ze zgagą i do spania
spijcie dobrze!!
Stary 2011-03-05, 23:09   #2322
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Dziewczynki Kochane połoze sie juz lulu, moj kotek i piesek dawno juz chrapią Spokojnej nocki dla Was i Dzidziusiów a do tego zero pobudek z powodu skroplenia uczuc

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-05, 23:26   #2323
Paulizia
Wtajemniczenie

Lozeczko i komoda gotowe nawet poukladalam juz ciuszki i kosmetyki do komody, a w lozeczku rozlozylam posciel i nawet baldachim zawiesilam i tak jest przed praniem sie nameczylam z tym baldachimem ale wyglada pieknie... naprawde... jutro pocykam fotki to Wam wstawie

Padam na twarz... tak jestem zmeczona!
Stary 2011-03-05, 23:54   #2324
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
agus wbijam, ale mi nie zezryj wszystkich truskaw noooo bo zanim samolot przyleci do ciebie to slabo widze ze mi choc jedna zostawisz...
jakos pusto tu ssobotnio co?
haa zjadlam w 5 minut

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Hej kochane,
szybciorem Was przelecialam po lebkach i zaraz ide sie polozyc bo podam na cycolki chcialam Wam tylko powiedziec ze chyba jednak nie mam wyjscia i musze uwierzyc w ta moja coreczke Bylismy dzisiaj na "poprawce" usg i dziewczynka potwierdzona
A pol nocy snilo mi sie, ze znowu nie dalo sie jej podejrzec dokladnie i bylam wsciekla
Chyba jednak moge isc na te rozowe zakupy

Buzi dla Was i ... dobranoc
dziewuuuszka

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Ja dzis tak tylko na szybko-weekendowo do was w padam...

AgnieszkaM,
jestem pod wrazeniem, ze tak wyraznie czujesz maluszka,wiesz gdzie kolanko, gdzie stopka .
Tez bym tak chciala...

I wloski juz ma,ale super.

Aliczko
, piekny ogrod i altanka

Paulizia, ladne mebelki wybraliscie w Ikei.
Pokazesz mam nadzieje pokoik w calosci jak juz bedzie gotowy?

Agus87, gratulacje z okazji rozpoczecia 33 tygodnia!
Masz juz skurcze przepowiadajace?
One sa podobno bezbolesne?
mam te skurcze
co ktorys zaboli

Cytat:
to chyba zrezygnuje z tych różowych spódniczek dla niego

jezu jak mnie suszy ostatnio!
masakra pije wode litrami i i tak mma wrazenie ze mam pustynie w środku
mnie tez tak suszy

chleje muszynianke z plastrem cytryny
Stary 2011-03-06, 07:42   #2325
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry mamuśki!

Jeszcze śpicie? Ja już od godziny na nogach Od rana mnie Iga miło skopała, później czkała tuż nad bronchildą więc utwierdzam się w przekonaniu, że ustawiła się już do wielkiego nura w dół, no ale potwierdzimy w środę

Ślicznie słońce u nas świeci ale jest jeszcze ziiiiiimno.

Eve - widzę, że Mayeczka ciągle jest dziewczynką więc jeszcze raz gratuluję

Lecę nadrobić wczorajsze posty

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 07:55   #2326
eweska
Moderatoreska

Dzien dobry

Ja już nie śpię
U mnie też piękne słonko, ale nie wiem jaka temp. pewnie zimno jeszcze.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 08:07   #2327
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

My już od 6 nie śpimy, ale padliśmy wczoraj już po 22, więc nawet wyspani jesteśmy.
Siedzimy sobie z TŻ w łóżeczku, każde ze swoim lapkiem na kolanach
U nas pochmurno, ale w plusie. Moja stacja pogodowa pokazuje 1,3 stopnia.

Miłego dnia dziewczyny.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 08:12   #2328
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Położony jakiś grunt i jedna warstwa farby. Piękny chłodny beż z próbnika wygląda na jakiś beżo-RÓŻ!

WYMIĘKAM.
mary my też przez to przechodziliśmy Farby wybrane z próbnika.... never more! Oba pokoje musieliśmy przemalowywać. Nowe kolory wybraliśmy już nie z tych małych karteczek a na podstawie pomalowanych fragmentów ściany, w dodatku wybraliśmy 3 farby z jednej kolorystycznej serii, ponieważ wszystkie ze sobą współgrały i teraz jest super Wiem, że nigdy przenigdy nie zdecyduję się na kolor z próbnika.

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Moria bardzo dziekuję Ci za ten link do śpiworka - chyba nawet go kupię i parę innych rzeczy od tej babeczki . No ale ten hiszpański kocyk też licytuje
Hehe, no bardzo się cieszę Ja też często robię zakupy u sprzedawców, których linkują nam dziewczyny
Zazdroszczę fury! Do mnie ciągle z Dino nie odpisali jutro znowu wyślę im maila

Mango08 współczuję historii z pralką No ale najważniejsze, że nic złego się nie stało no i maluszek już 1kg waży

anula_81
piękny brzuszek no i pokoik też cudo Jejku, już niedługo będą w nich dzidzie, na samą myśl chce mi się skakać z radości

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja już nie śpię
U mnie też piękne słonko, ale nie wiem jaka temp. pewnie zimno jeszcze.
Hello eweska doczytałam, że porządki po remoncie ukończone. Ja nie wiem skąd Ty masz na to wszystko siły, ja tylko zrobię obiad i muszę resztę dnia odpoczywać, po odkurzaniu domu to samo, leżę i sapię

Achaaa, ponieważ nie prosiłam o bana na allegro to poczyniłam ostatnie zakupy Mamy już wszystko oprócz termometra Zamówiłam podgrzewacz do butelek, termometr do kąpieli i leżaczek Fisher Price - w końcu się zdecydowałam a miałam już z 5 typów
Ostatecznie będzie taki:
http://www.smyk.nazwa.pl/smyk/W0409_2_2.jpg

Stary 2011-03-06, 08:18   #2329
eweska
Moderatoreska

Moria zgadza się mozna powiedzieć, że porządku skończone
Co do farb to ja właśnie nasze kolory wybierałam z próbnika i powiem Wam że się nie różnią, są takie jakie miały być.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 08:26   #2330
MoniaK
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

U mnie też ładne słoneczko wychodzi

Chodzę cała połamana, bo boli mnie prawy bok w okolicach talii i nie mam pojęcia od czego Poza tym jak się przewracam z boku na bok w nocy to czuję takie ukłucie w boku (jak kolka). Ma ktoś podobne objawy
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 09:36   #2331
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Co do farb to ja właśnie nasze kolory wybierałam z próbnika i powiem Wam że się nie różnią, są takie jakie miały być.
Ooo no to super, że się udało. My może nie mieliśmy szczęścia i moja teściowa też

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Chodzę cała połamana, bo boli mnie prawy bok w okolicach talii i nie mam pojęcia od czego Poza tym jak się przewracam z boku na bok w nocy to czuję takie ukłucie w boku (jak kolka). Ma ktoś podobne objawy
MoniaK no to jest tak jak piszesz kolka - też mam takie kłucie w boku, jednego dnia prawie w ogóle nie czuję a innego nie mogę się na prawym boku położyć bo aż mnie zatyka

Stary 2011-03-06, 09:45   #2332
moniqac
Zadomowienie

dzien dobry!

ale wczoraj się nasprzątaliśmy - oczywiście TZ bardziej, ja stałam w miejscu ze szmatką .
ale i tak nogi i plecy mnie bolały wczoraj.

dzisiaj ciąg dalszy - jutro jeszcze fachowcy musza zamontować meble w łazience, pomalować przedpokój, położyć listwy wykończeniowe i pomalować sufit w małym pokoju.

teściowa jutro przyjeżdża pomagać sprzątać.

eweska
- ful wypas łazienka: 1,8m x 1,7m

Paulizia - mój tylko by spróbował dać mi ban na allegro .... o nieeeeeeee .

caffelatte - ale super że po wizycie jest dobrze .

Eve za Mayę .

Aga.M - nie mówiła mi , ale ja z kolei mam same spodnie ciążowe więc będę miała w czym usiąść wygodnie . ja to się najbardziej doczekać nie mogę i obawiam zobaczenia sali porodowej.

widziałaś na stronie kliniki jaki sobie album zdjęć zrobili?! rozbawiło mnie.

tak jak Ty anulinka - boję się rozczarowań, chociaż to prywatna klinika, ma jakieś 4 lata, fotki na www super, ale jak jest naprawdę .

eweska - czy Ty pisałaś o tym, czy mnie się śniło, że pisałaś nam że chłopaki odwrócili się główką w dół i będziesz miała sn? sama nie wiem czy to sen czy naprawdę - incepcja normalnie

a mnie się śnił mo synusiek kochany dzisiaj że jechaliśmy do sklepu z nim i zamiast noworodka włożyć do gondoli włożyliśmy go do spacerówki i leciałam szybko do auta, żeby go przełożyć i bałam się go wziąć na ręce - spał a w pewnym momencie się obudził i spojrzał na mnie błękitnymi oczkami - masakra .

daisy - ja wiem co zanczy przeprowadzka za TZtem , wprawdzie moja była "za pracą": 14 lat mieszkałam z rodzicami w tym mieście gdzie mieszkam obecnie i jak skończyłam licencjata, powiedziałam, że się wyprowadzamy w bieszczady - wiecie jak to jest jak się gdzies jedzie i czujesz że to jest Twoje miejksce na ziemi? ja własnie tam miałam taki kącik - od 16 roku życia spędzałam tam wakacje u mojej kuzynki i było mi super, a skoro rodzice stamtąd pochodzą, trafił się okazyjny zakup dokładnie w tym miejscu gdzie bywałam i wszystkich znałam kupiliśmy. ja złożyłam papiery na mgr, no ale w tak zwanym międzyczasie złożyłam również papiery do pracy tu na śląsku (bo chciałam zaocznie robić mgr i pracować już). ale nikt nie dzwonił, więc 15 października się przeprowadziliśmy, a ja kilka tygodni później dostałam telefon, że chcą mnie do pracy - nota bene do mojej obecnej firmy.... więc 15 grudnia zaczęłam pracę i spowrotem mieszkałam w moim mieście.
a jak poznałam TZta miałam dylemat, ponieważ miałam okazję wyjechać do pracy na stałe do Londynu, tam jest siedziba mojej firmy, miałam super ofertę pracy, super pieniądze, ale mnie nigdy Londyn nie pociągał, więc się wahałam - i nie wiedziałam co zrobić... i na dodatek TZ mieszkał i mieszka dalej 4 bloki ode mnie - tam gdzie ja mieszkałam 14 lat z rodzicami (i powiedziałąm, że nigdy więcej na to osiedle nioe wrócę ). wybrałam TZta... do dziś mu "wypominam", że mogłam zrobić karierę a on mnie zbałamucił .

sorry za długiego posta.

a propos wagi... jak oglądam swoje zdjecia z 2007 roku...marze żeby znowu tak wyglądać i wrócić do mojego blondu jak podczas wesela, póki co ban na rozjaśnianie .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-03-06 o 09:59
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 09:57   #2333
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Witam
zycze miłej niedzieli dzisiaj chyba za duzo wpadac nie bede
buuuuzie
Stary 2011-03-06, 10:00   #2334
moniqac
Zadomowienie

DZISIAJ ZACZYNAM 32 TYDZIEŃ .

czyli 8 miesiąc jak to brzmi.

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-03-06 o 10:01
Stary 2011-03-06, 10:15   #2335
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Dzień dobry

Piękna pogoda za oknem, ja wyspana elegancko, Adrian tłucze się po brzuchu od samego rana

Kochane mam pytanko. Jak chcę kupić na all różne rzeczy, a nie opłaca mi się brać tego za pobraniem i jakbym robiła przelew dla sprzedawcy to po jakim czasie miałby zaksięgowane pieniądze na swoim koncie?? Nigdy przelewu nie robiłam i się na tym troszkę nie znam a kupowałam za pobraniem tylko

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
DZISIAJ ZACZYNAM 32 TYDZIEŃ .

czyli 8 miesiąc jak to brzmi.
Gratulacje
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:19   #2336
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Piękna pogoda za oknem, ja wyspana elegancko, Adrian tłucze się po brzuchu od samego rana

Kochane mam pytanko. Jak chcę kupić na all różne rzeczy, a nie opłaca mi się brać tego za pobraniem i jakbym robiła przelew dla sprzedawcy to po jakim czasie miałby zaksięgowane pieniądze na swoim koncie?? Nigdy przelewu nie robiłam i się na tym troszkę nie znam a kupowałam za pobraniem tylko
Jak zrobisz przelew dzisiaj, to wyjdzie jutro rano na pierwszej sesji bankowej, czyli sprzedawca dostanie go jeszcze jutro.
Gdybyś wpłacała na poczcie, to pewnie będzie dzień dłużej.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:21   #2337
moniqac
Zadomowienie

Martulka .

ide się pakować... będę tu jeszcze chwilkę, potem może wieczorem zajrzę, mam nadzieje że już z własnego łóżka .

EDIT: jednak nie mogę jej dać... .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-03-06 o 10:27
Stary 2011-03-06, 10:23   #2338
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Gratulacje
ja zawsze korzystam z usługi "płacę z allegro" jak to klikniesz a potem wybierzesz strone Twojego banku to all Cie od razu przekieruje na strone przelewów i beda tam wszystkie dane trzeba tylko potwierdzic. i sprzedawca ma kase od razu na koncie
Stary 2011-03-06, 10:24   #2339
the_sania
Wtajemniczenie

witam serdecznie

zaczynam dziś 30 TYDZIEŃ

Moniqac nie wiedziałam, że Ty też niedzielna

no i wstawiam wam zdjęcie brzuszka z wczoraj - jeszcze 29 tydzień
reszta zdjęć mnie w negliżu - czeka na Was w albumie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29tydz.jpg (48,8 KB, 64 załadowań)

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:24   #2340
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

monia nie ma fotki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości