Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 15:58   #2251
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
No od się "odczepia" ode mnie już 8 miesięcy ;/ Mam dość tego, bez kitu. Wcześniej się po prostu smsem odzywał, a teraz w tych klubach go widzę, a z domu wychodzić nie przestanę przecież ;/
A może masz jakiegoś kolegę, który mu wytłumaczy że nie życzysz sobie kontaktu z nim
Stary 2011-03-06, 16:01   #2252
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
minal miesiac..

ehh czuje sie po prostu glupio nawet nie umiem tego opisac wszystkiego

A macie ze sobą kontakt? jakiś.. ?

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Do zakochania daleko, trzeba się dowartościowywać małymi flircikami Przyjeżdżam na najbliższe zajęcia w szkole, tylko na weekend
Co do fotek, obiecuję że się jakieś pojawią, tylko nie bij
Zazdroszczę, ja szpilek nigdy nie założę, bo wyglądałabym jak drabinaBejbe powtórzę za Tobą jesteś ładna, kobieca, masz klasę, taką samą jak każda z nas i jesteś ZA***ISTA!!! A tamta niech se będzie jaka chce, bynajmniej chłopa to ja jej nie zazdroszczę
No pewnie, dobry flirt nie jest zły! człowiek się trochę dowartościuje.
Czemu jak drabina? jesteś bardzo wysoka?
Dobra, powtórzyłam.
Grunt to sobie wmawiać

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:05   #2253
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
minal miesiac..

ehh czuje sie po prostu glupio nawet nie umiem tego opisac wszystkiego
będzie dobrze! U mnie leci 10 miesiąc i wiesz co życie bez eksa jest piękne. Kocham go dalej i gdzieś tam głęboko w sercu zawsze go będę miała, ale wiem że zasługuję na kogoś lepszego

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
No pewnie, dobry flirt nie jest zły! człowiek się trochę dowartościuje.
Czemu jak drabina? jesteś bardzo wysoka?
Dobra, powtórzyłam.
Grunt to sobie wmawiać
Mam 172cm i w obcasach zawsze czułam się jak wielkolud, dlatego z nich zrezygnowałam Wmawiaj to sobie, ale z pełnym przekonaniem że tak właśnie jest!
Stary 2011-03-06, 16:06   #2254
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
boje sie ze nie wytzrymam ze znowu do niego napisze choc wiem ze nie powinnam, ale to silniejsze ode mnie((((((((((((((((
Jak napiszesz, to na pewno nie będzie Cię już chciał
Stary 2011-03-06, 16:08   #2255
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jak napiszesz, to na pewno nie będzie Cię już chciał
on mnie juz nie chce jakby chcial to by nie zrywał, albo nie mowil o jakejs glupiej przerwie, zerwaniu na miesiac a pozniej"sie zobaczy"
jak tak czytam ile sie leczyłyscie albo ze leczycie sie z milosci juz rok i dluzej i to dalej w was siedzi to naprawde chce sobie cos zrobcic
chciałabym sie obudzic za rok, a tak codziennie mysle <mimo ze to dopiero 3 dzien> ze chciałabym sie do niego przytulic

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:10   #2256
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze! U mnie leci 10 miesiąc i wiesz co życie bez eksa jest piękne. Kocham go dalej i gdzieś tam głęboko w sercu zawsze go będę miała, ale wiem że zasługuję na kogoś lepszego

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Mam 172cm i w obcasach zawsze czułam się jak wielkolud, dlatego z nich zrezygnowałam Wmawiaj to sobie, ale z pełnym przekonaniem że tak właśnie jest!
Ja jestem wyższa i noszę nawet takie 10cm : o i w ogóle mi to nie przeszkadza, a czuję się o niebo lepiej. Przy exex nie chodziłam, bo miał 178 więc ciężko, ale mój najukochańszy eksik miał 196 więc nawet jak miałam 11cm szpilki to sięgałam mu do szyi. Już poluję na następne szpileczki
Od 10 miesięcy jesteś sama? Oho! mnie też to czeka.

Już jest marzec, nie chce straszyć dziewczyn, na czele z Mallą, że jeśli do 31 grudnia nie będę miała chłopa to dostanę skrzynkę wódki! upominam się po prostu.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:14   #2257
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
on mnie juz nie chce jakby chcial to by nie zrywał, albo nie mowil o jakejs glupiej przerwie, zerwaniu na miesiac a pozniej"sie zobaczy"
jak tak czytam ile sie leczyłyscie albo ze leczycie sie z milosci juz rok i dluzej i to dalej w was siedzi to naprawde chce sobie cos zrobcic
chciałabym sie obudzic za rok, a tak codziennie mysle <mimo ze to dopiero 3 dzien> ze chciałabym sie do niego przytulic
Daj mu za sobą zatęsknić. Narzucając się telefonami, smsami odbierze to jako atak na jego osobę. Pomyśli że nie szanujesz jego uczuć, a przecież wcale tak nie jest. To on zerwał i to on powinien szukać kontaktu z Tobą, jeśli ma się między Wami ułożyć musi to wyjść z jego strony. Ty musisz się teraz zająć sobą, nie rozmyślać tyle o tym, chociaż wiem że jest to mega trudne. Niczego dla Was już nie możesz zrobić, ale musisz zrobić dla siebie. Nie zadręczaj się, tylko rób to na co nie miałaś czasu będąc w związku. Głowa do góry, wszystko się ułoży
Stary 2011-03-06, 16:16   #2258
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
on mnie juz nie chce
To nie pisz...
Cytat:
Stary 2011-03-06, 16:19   #2259
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Ja jestem wyższa i noszę nawet takie 10cm : o i w ogóle mi to nie przeszkadza, a czuję się o niebo lepiej. Przy exex nie chodziłam, bo miał 178 więc ciężko, ale mój najukochańszy eksik miał 196 więc nawet jak miałam 11cm szpilki to sięgałam mu do szyi. Już poluję na następne szpileczki

Już jest marzec, nie chce straszyć dziewczyn, na czele z Mallą, że jeśli do 31 grudnia nie będę miała chłopa to dostanę skrzynkę wódki! upominam się po prostu.
Mój eks miał tyle wzrostu co ja, więc nie chciałam się wywyższać ale kto wie może się przełamię i kupie jakieś fajne szpile Nooo 10 miesiąc mi się zaczął, masakra jak zleciało jak sobie przypomnę siebie z przed pół roku to matko, nie ta sama osoba Ej 10 miesięcy singielstwa to jakiś grzech??? Wcale mi źle z tym nie jest, czasami brakuje takiego miśka przy boku, ale wszystko jeszcze przede mną
Czekaj wiosna się zacznie, ubierzesz mini i od facetów się nie opędzisz! Także piniądzore już zbieraj na skrzyneczki wódki
Stary 2011-03-06, 16:20   #2260
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Idź, może na otarcie łez mama zafunduje Ci jakąś ładną rzecz, moja zwykle nie może się wtedy powstrzymać

Może gdyby związek był dobry... to byłoby to ok. Ale jak związek nie był dobry i chyba w głębi serca chcesz już się uwolnić od czegoś co Cię niszczy, a ta druga osoba ciągle Ci nie daje to nie ma czego zazdrościć. Mnie to tylko coraz bardziej boli i wiem, że dzisiaj wszystko może się wydarzyć. Znowu mi tak nagada i do niego wrócę i za jakiś czas będę znowu Wam tutaj beczeć
tego się właśnie też boję najbardziej , dlatego nie chcę sie z nim widzieć Wiem , że próbowałby mnie przytulać , całować..
Stary 2011-03-06, 16:22   #2261
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
A może masz jakiegoś kolegę, który mu wytłumaczy że nie życzysz sobie kontaktu z nim
Niestety nie mam...
Stary 2011-03-06, 16:27   #2262
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Niestety nie mam...
To musimy liczyć na to że Twoje słowa dotarły do niego i uszanuje Twoją prośbę
Stary 2011-03-06, 16:36   #2263
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
To musimy liczyć na to że Twoje słowa dotarły do niego i uszanuje Twoją prośbę
Szczerze powiedziawszy to bardzo wątpię w to, że on ją uszanuje w jakikolwiek sposób. Już wiele razy mu pisałam i mówiłam żeby dał mi spokój i cały czas coś jest albo pisze albo tak jak teraz bywa tam gdzie i ja bywam. Pomyślę nad zmianą klubów, do których chodzę
Stary 2011-03-06, 16:39   #2264
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
3 dzien dopiero, a wiesz, ze to minie!!! ja przez 3 dni nie moglam pojsc do szkoly, bo wiedzialam, ze go tam zobacze, a pozniej sie przysiadal i kazda lekcja to byla meka, poplakalam sobie za ksiazka, obczail na szczescie jaki bol to dla mnie i sie przesiadl... mowie Ci, czas leczy rany, tylko nic nie kombinuj, nie pisz... im bardziej Ty bedziesz chciala jego tym bardziej on nie bedzie Ciebie chcial
Stary 2011-03-06, 16:46   #2265
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
A macie ze sobą kontakt? jakiś.. ?

oglnie to raczej nie..
choc przed chwila z nim rozmawialam

Cytat:

eh no nie wiem, wszystko sie na glowe sypie

czyli Tobie lepiej bez niego? a widujesz go??

kurcze 10 miesiecy to dlugo
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:51   #2266
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

eh no nie wiem, wszystko sie na glowe sypie

czyli Tobie lepiej bez niego? a widujesz go??

kurcze 10 miesiecy to dlugo
Są momenty że wspomnienia wracają i tęskni się niesamowicie, byliśmy razem trzy lata, dużo razem przeszliśmy i sentyment pewnie pozostanie. Czy lepiej, myślę że tak bo bardzo, bardzo mnie zranił, wyzywał i tego nie potrafię wybaczyć. Nie widujemy się, nie kontaktujemy, oboje zmieniliśmy numery telefonów...
Stary 2011-03-06, 16:59   #2267
lily92920
Zakorzenienie

A ja właśnie wróciłam do domu, znowu miałam kościołowe rozkminy...

Kurcze, tak strasznie mu zaufałam, byłam taka pewna naszego związku! Dopuszczałam do siebie myśl, że może kiedyś się rozlecieć, bo np. dostaniemy się na studia do różnych miast albo po wspólnym zamieszkaniu wyjdzie, że jednak się nie dopasowaliśmy... Choć mieszkaliśmy razem prawie 2 tyg. i wszystko się świetnie układało, nawet prałam jego skarpetki To tak w ramach dowcipu
Nie sądziłam, że to wszystko rozleci sie tak z byle gie, w sumie bez większego powodu, o ile to co podał na swoje usprawiedliwienie można nazwać jakimkolwiek "powodem"... Jak on mógł mi to zrobić?! Przeciez tak bardzo się starałam, zrobiłabym dla niego wszystko. A teraz... Teraz nawet nie umiem mu zaufać. Czuje się jak zdeptany śmieć, nie czuje się wogóle atrakcyjną dziewczyną...

Mam chyba za małą główkę, by to wszystko ogarnąć. Albo właśnie za dużą, dlatego ciągle coś rozkminiam...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:12   #2268
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam do domu, znowu miałam kościołowe rozkminy...

Kurcze, tak strasznie mu zaufałam, byłam taka pewna naszego związku! Dopuszczałam do siebie myśl, że może kiedyś się rozlecieć, bo np. dostaniemy się na studia do różnych miast albo po wspólnym zamieszkaniu wyjdzie, że jednak się nie dopasowaliśmy... Choć mieszkaliśmy razem prawie 2 tyg. i wszystko się świetnie układało, nawet prałam jego skarpetki To tak w ramach dowcipu
Nie sądziłam, że to wszystko rozleci sie tak z byle gie, w sumie bez większego powodu, o ile to co podał na swoje usprawiedliwienie można nazwać jakimkolwiek "powodem"... Jak on mógł mi to zrobić?! Przeciez tak bardzo się starałam, zrobiłabym dla niego wszystko. A teraz... Teraz nawet nie umiem mu zaufać. Czuje się jak zdeptany śmieć, nie czuje się wogóle atrakcyjną dziewczyną...

Mam chyba za małą główkę, by to wszystko ogarnąć. Albo właśnie za dużą, dlatego ciągle coś rozkminiam...
taaaa, ja mam to samo, chociaz juz do kosciola nie chodze, temu tez zaufalam, bo mi mowil, ze nigdy nie spotkal takiej dziewczyny, ze mam bardzo dobre serduszko, ze mu bardzo na mnie zalezy i co? i gie.
wiecie co, nie rozumiem, bo pamietam kiedys jeszcze zanim konto na wizazu zalozylam,w chodzilam i podczytywalam watki na intymnym, wszedzie pisaly dziewczyny, ze grunt to rozmowa, no wiec kiedy w tym zwiazku czulam sie zle, nieatrakcyjna, szlam do niego i mowie 'sluchaj, bo ja sie tak okropnie czuje, wysylasz mi te zdjecia panienek z deviantartu, a ja mam wrazenie, ze Ci sie w ogole nie podobam, bo w ogole ich nie przypominam', to slyszalam 'daj spokoj daj spokoj', a pozniej jak zaczynalam od nowa swoja gadke to mowil, ze on juz nie wie jak mnie przekonywac, skoro do mnie nie dociera... tylko wlasnie co, ze mam dac spokoj? :O
Stary 2011-03-06, 17:15   #2269
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Mój były chleje non stop od miesiąca - ten to dopiero ma problem. Później budzą mnie o godzinie 5 nad ranem smsy, a jak się go pytam o co chodziło to oczywiście nie pamięta . Naprawdę ciekawe jest, że najpierw faceci podejmują decyzję o rozstaniu, a później zapijają smutki. Chciał rozstania? To niech się upija na wesoło. Phi.
Koniec świata z tymi eksami
Idioci z nich do kwadratu
Może oni chcą nam pokazać, jacy to są wspaniali, że tyle piją? Ha, na tej imprezie, co się tak oboje napruliśmy, wypiłam na raz całą szklanke od coli czystej, a on pół. Także mi tu cwaniakować nie musi... Choć nie jestem zadowolona z tego incydentu i nie zamierzam już nigdy więcej się upić, to był mój pierwszy i ostatni raz

Cytat:
Czytam to na głos, przeczytam jeszcze kilka razy przed wyjściem Pogadałam sobie jeszcze z mamą i już wiem, że chcę się rozejść, bo dalszy związek z facetem, który jest cudowny od święta nie ma sensu. Szczególnie skoro nie wyobrażam sobie z nim życia! Uf, za godzinę się zbieram. Będzie ciężko, ale MUSZĘ dać radę.
Dasz rade, będzie wszystko dobrze!

Cytat:
ja podlapalam dolka siedze i jem slodycze, a potem bede jeszcze gorzej wygladac niz teraz;/
Ja ide do zakonu klauzorowanego więc moge jeść i tyć, mam to gdzieś, skoro świat nie będzie mnie i tak oglądał!

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
teraz to Ty wracaj z Syberii, u mnie sloneczko swieci i sie wypogodzilo
a sytuacja jak sytuacja, juz nawet nadziei zadnej nie ma, to co sie mam przejmowac nim odczuje moj brak i odczuje jak to jest nie rozmawiac ze mna, no coz... ponoc cala klasa to 'banda idiotow', a 'najwiekszym idiota' teraz sie znowu przyjazni, swoja droga nie przyjaznil sie z nim przeze mnie, bo ten idiota zapatrzony byl we mnie odkad mnie zobaczyl, ale ja wybralam exa, a tamtemu wszystko wytlumaczylam, a teraz jakby nigdy nic, ZNOWU SIE PRZYJAZNIA ;o
Stary chwyt widze. Mój teraz się kumpluje z dziewczynami, które niegdyś wyzywał od najgorszych... No i ma też koleżków z któryś niegdyś się wyśmiewał... Olej to, on chce tylko Ci pokazać, ile to ma "frendsów" dookoła, a że to są ludzie gie warci tak samo jak on, to my już to wiemy, spokojnie!

Cytat:
Dziewczyny, idę.
Trzymajcie kciuki żebym mnie znowu nie przekabacił.

Cytat:
Hej dziewczyny. Mój były za mną łazi ;/ W piątek na tej imprezie co się z nim widziałam mówiłam mu, że ide do tego i tego klubu w sobotę. Powiedziałam to specjalnie żeby on tam nie poszedł przypadkiem. Kiedy mu to mówiłam twierdził, że on jeszcze nie wie gdzie pójdzie. No i zgadnijcie gdzie był? Tak, własnie w tym klubie co ja... Oczywiście jego koledzy mnie zauważyli i od razu jemu donieśli i takim dziwnym zbiegiem okoliczności zaraz się pojawił. Tańczyć zaczął sobie z jakąś inną lachoną i się gapił na mnie. Podeszłam do nich i go porwałam na chwilę, wtedy mu powiedziałam żeby nigdy w życiu się do mnie już nie odzywał. Da to coś myślicie? Przestanie łazić tam gdzie ja i nasyłać na mnie kolegę?
Kolejna durna sytacja. Ja myśle, że to nic nie da. Musisz koniecznie zadbać o znalezienie "klina", aby widział, że już się pocieszyłaś Joke

On chce Ci pokazać, jakie to ma branie i jaki to z niego gorący ogier jest... Phi! :/

Cytat:
sama nie wiem czy lepiej ze ja w ogle nie mam kntaktu z nim, i nawet nie widze ze probuje chocby wzbudzic zazdrosc itp czy lepiej by bylo gdybym ten kontakt miala
Nie, tak jest lepiej, uwierz mi!

Cytat:
Właśnie, weź postrasz dziada!
Stary 2011-03-06, 17:15   #2270
mlko92
Raczkowanie

lily, chyba żadna nie sądziła że się stanie jak się stało.
jeszcze tylko dwa miesiące a ja nie wiem czy mam się cieszyć z tego powodu czy smucić(?)
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:21   #2271
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Tak, a co? Ty też?

Chciałabym jak najszybciej sobie uświadomić, że to było coś złego. Minął miesiąc, a ja dalej ta sama śpiewka że jak on mógł mi to zrobić i co ja mu takiego zrobiłam..

Założę się o dychę, że gdyby do mnie teraz przyleciał z kwiatkiem to przekabaciłby mnie na swoją stronę. Ale wiem że tego nie zrobi i to mnie ratuje.
To już miesiąc, miesiąc, miesiąc.. niby kupa czasu a ja dalej nie umiem dojść do siebie.
Nie jestem z TG, ale mam 30km do TG, a pracuję w Strzybnicy.

Po prostu trafiłaś na chama i tyle. To nie twoja wina, ty niczemu nie zawiniłaś. Miałąś pecha, bo trafiłaś na niezłego manipulatora, idiotę, a w dodatku agresora. Zrozum, że on nie był Ciebie wart i powinnaś się cieszyć, że wreszcie sie od niego uwolniłaś.

Cytat:
Poza tym chciał się na mnie odegrać też za pewną imprezę, na której ja poznałam pewnego chłopaka, ale chyba nie taki efekt chciał osiągnąć jak osiągnął. Powiedział ok i poszedł wkurzony, jak mu powiedziałam żeby się już nie odzywał nigdy.
Może nie doczytałam, ale co on Ci pisze?

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:29   #2272
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Między mną, a eksem było jakieś... 8 cm różnicy, w dodatku on się garbił, więc w obcasiskach śmigałam tylko od święta, teraz nosze częściej...

Cytat:
To taki żart?!

Cytat:
taaaa, ja mam to samo, chociaz juz do kosciola nie chodze, temu tez zaufalam, bo mi mowil, ze nigdy nie spotkal takiej dziewczyny, ze mam bardzo dobre serduszko, ze mu bardzo na mnie zalezy i co? i gie.
wiecie co, nie rozumiem, bo pamietam kiedys jeszcze zanim konto na wizazu zalozylam,w chodzilam i podczytywalam watki na intymnym, wszedzie pisaly dziewczyny, ze grunt to rozmowa, no wiec kiedy w tym zwiazku czulam sie zle, nieatrakcyjna, szlam do niego i mowie 'sluchaj, bo ja sie tak okropnie czuje, wysylasz mi te zdjecia panienek z deviantartu, a ja mam wrazenie, ze Ci sie w ogole nie podobam, bo w ogole ich nie przypominam', to slyszalam 'daj spokoj daj spokoj', a pozniej jak zaczynalam od nowa swoja gadke to mowil, ze on juz nie wie jak mnie przekonywac, skoro do mnie nie dociera... tylko wlasnie co, ze mam dac spokoj? :O
Ja z moim mogłam przegadać godzinami, o wszystkim. Był moją bratnią duszą. WIedział o mnie wszystko, znał każdy szczegół z mojego życia, znał każdy cm mojego ciała... Nikomu tak nie ufałam... Tylko przy nim czułam się bezpiecznie... Kochałam go jak szalona, z resztą - dalej kocham!!!

Nie wiem, może właśnie dlatego, że tak mu się oddałam i zaufałam bezgranicznie teraz tak strasznie cierpię...

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
lily, chyba żadna nie sądziła że się stanie jak się stało.
jeszcze tylko dwa miesiące a ja nie wiem czy mam się cieszyć z tego powodu czy smucić(?)
A co, Ty też masz eksa w szkole, jak ja, mrycia i milion?
Stary 2011-03-06, 17:33   #2273
juniorka89
Wtajemniczenie

Zaczynam się bać pójścia do kościoła jak czytam te wasze rozkminki xD
Ale muszę iść sie wyspowiadać ;/

Spędziłam bardzo miłe popołudnie i spokojny niedzielny obiad z qmplem

Pogadaliśmy,posiedzieliśm y,wypiliśmy piffko i zszedł ze mnie cały wczorajszy bulwers

Miłego popołudnia kochane
Mykam na msze
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:33   #2274
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

podoba mi sie swiece jak miliony monet ;pp :brzyda l:
Stary 2011-03-06, 17:35   #2275
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Ale muszę iść sie wyspowiadać ;/

Spędziłam bardzo miłe popołudnie i spokojny niedzielny obiad z qmplem

Pogadaliśmy,posiedzieliśm y,wypiliśmy piffko i zszedł ze mnie cały wczorajszy bulwers

Miłego popołudnia kochane
Mykam na msze
Ja byłam tydz. temu u spowiedzi. Następna przed świętami...

Cytat:
podoba mi sie swiece jak miliony monet ;pp :brzyda l:
Lubisz toooo!
Stary 2011-03-06, 17:35   #2276
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Ja też
Stary 2011-03-06, 17:37   #2277
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie daj się tak traktować...

Bo sobie na to pozwalasz specyfiką relacji z nim. A skąd wiesz, że gada, jak Cię tam nie ma?
Ja nie piłam....Wszyscy wczoraj pili a ja sączyłam browarki
A dowiedziałam sie tego od dziewczyny brata bliźniaka exa która bywa z nim na takich rodzinnych spotkaniach...

Ja nie mam z nim żadnych relacji Malla nie spotykamy się mimo,ze mieszka 3 piętra wyżej,jedynie "cześć" "cześć" na ulicy i nic więcej...
Wczoraj widzieliśmy się na dłużej pierwszy raz od dosyć dawna....

Nie pozwalam sobie...Miałam mu ochotę wczoraj strzelić w twarz ale po alkoholu wolałam nie zaczynać bo czort wie jak by sie to skończyło...
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-06, 17:38   #2278
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

Lubisz toooo!
NOOOOOOOO!

a w ogole gadam z kumpela, i ona mowi, ze ona by sie raczej po moim bylym kwiatkow nie spodziewala, to nawet lepiej...
Stary 2011-03-06, 17:38   #2279
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja byłam tydz. temu u spowiedzi. Następna przed świętami...
Nie byłam 4 lata
Chcesz sie zamienić ??
Cytat:
Stary 2011-03-06, 17:42   #2280
mlko92
Raczkowanie

Cytat:

mam w szkole, na szczęście nie w klasie bo bym go chyba rozniosła
mrytka też ma w szkole? Ludu
najgorzej jest go widywać na korytarzu zawsze spędzaliśmy przerwy razem, a teraz...
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości