Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 10:54   #2191
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

witam kochane w niedzielne przed południe......

Blondynkapoznan
- najlepszego

Zanka - moze odpusc ten szpital poprostu zadzwon i pogadaj telefonicznie, mam napewno zrozumie... wiem ze pewnie ciezko ale chyba wystarczy Ci przezyc po wczorajszym....

brunetka
- wielkie kciukasy i te urąk i te u nóg za jutro

mąż dzis na obiad robi rybkę, ziemniaczki i kapustke kiszoną a niech robi... ja poleniuchuję....

u nas tez niby ładnie choc troche pochmurno...narazie w planach mamy siedzenie w domu.....
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:58   #2192
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Witam, my juz po nalesniczkach na sniadanie, bedziemy jechali na zastrzyk z psem, a pozniej do Ikeii, podobno jest promocja na komody.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:07   #2193
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Witam, my juz po nalesniczkach na sniadanie, bedziemy jechali na zastrzyk z psem, a pozniej do Ikeii, podobno jest promocja na komody.
Zazdroszczę, u Nas nie ma Ikei Ale zawsze jak jestem w Krakowie czy Warszawie to sobie zachodzę bo uwielbiam ten sklep Zwłaszcza te wszystkie duperele - kuchenne, jakieś świece, ramki itp
U Nas komodę z przewijakiem mąż zrobi sam żeby pasowała do reszty mebli bo pracuje w firmie ktora sprzedaje płuty do robienia mebli i będzie miał materiały za grosze do tego gratis mu kolega podocina a skrecenie to już żaden problem
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:11   #2194
sylwus27
Przyczajenie

Cześć mamuśki! mam do was pytanko. Może ktoś z was mi coś podpowie i pomoże. Jestem w 18 tyg ciąży. Ostatnio zauważyłam u siebie wyciek krwi z jednej piersi. Nie duży ale jednak. Na stanikach mam male plamki krwi. Trochę mnie to nie pokoi. Czy któraś z was tak maiła? POZDRAWIAM
sylwus27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:40   #2195
Natka_
Zakorzenienie

Zanko dużo duzo zdrówka dla mamy, a szpital sobie może lepiej odpuść... Nie ma co ryzykować

No własnie co naszą Nerolą? Kto ma z nia jakis kontakt?

blondynkapoznan nie nie to nie są skurcze napewno, to taki dziwny ból nóg, we wtorek idę na wizytę to się zapytam co i jak lekarza, może cos poradzi

brunetka jasne, że będziemy trzymac jutro kciuki!

Ja jutro idę rano na badanie morfologia, mocz i CRP, bo we wtorek idziemy na połówkowe

Dzisiaj zaczynamy 21tc
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:53   #2196
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Dziewczyny,macie już pokarm? Mnie z piersi leci taki przezroczysty płyn,rano się obudziłam a na koszuli plama...
Stary 2011-03-06, 12:04   #2197
DaKaro
Zadomowienie

Bry. Ja tak na szybciutko dzisiaj, bo mi net szwankuje...już nie mam do nich siły...
Zanka ja na Twoim miejscu bym nie poszła, mama przecież rozumie i chce dla Was najlepiej, tym bardziej, że z tą świńską były przypadki.

Mąż w pracy, nie mam auta i do 18.00 będę siedzieć w domu, uroki niedzieli.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:31   #2198
agni82
Zadomowienie

Hej wszystkim,
Ja biję rekordy w spaniu - 13 godzin!!!!!

jeszcze raz ponowię swoje pytanie odnośnie widocznych żył na nogach. Czy w ciąży są one bardziej widoczne?

Kolejne pytanie: Czy to możliwe, że mocz ma intensywniejszy zapach(jeśli to zapachem można nazwac)??
A pot? Czy też jest mocniejszy?

Normalnie czuję, że siedzę i śmierdzę (prysznic biorę 2 razy dziennie)
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:48   #2199
marzena_S
Zadomowienie

zanka, współczuję wczorajszych przeżyć. Co do wizyty w szpitalu,to podzielam zdanie dziewczyn- lepiej teraz odpocznij w domu a do mamy zawsze możesz zadzwonić.

margaret82, ja mam ten adapter clippasafe wygląda solidnie, wybrałam go ze względu na to, że można go używać również jeżdżąc w sukience/spódnicy (ten be safe jest zapinany w kroku, więc może nie być zbyt komfortowy przy sukience, a w końcu największe brzuchy będziemy miały w upały- stąd mój wybór).
Dopiero będę go montować w samochodzie, bo niedawno zamówiłam.
Co prawda nie jeżdżę zbyt często, ale wydaje mi się, że lepiej zainwestować w adapter niż później żałować gdyby się go nie miało w razie wypadku...
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:53   #2200
sygine
Zadomowienie

Witam w niedzielne popołudnie

Blondynkapoznan najlepszego

Zanka też bym posłuchała dziewczyn i raczej do mamy zadzwoniła niż poszła Nie ryzykuj zdrowia, a mama i tak na 100% zrozumie!

U nas też pięknie słoneczko świeci dzisiaj i tylko dość zimny wiatr przypomina że to jeszcze nie wiosna...
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 13:16   #2201
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim!

Blondynka - ode mnie też wszystkeigo naj naj naj

Zanka - strasznie współczuję Moja teściowa jutro idzie do szpitala na bardzo poważną operację i i też mamy smutną atmosferę w domu. A najgorsza ta niepewność

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

teściowa wczoraj do mojej mamy z pytaniem czy już nad imieniem myśleli.... no szkoda że mnie przy tym nie było bo bym jej powiedziała dosłownie co o tym sądzę
zastrzelić czemu Ci ludzie nie rozumieją, że to NIE JEST ich dziecko?!?

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,macie już pokarm? Mnie z piersi leci taki przezroczysty płyn,rano się obudziłam a na koszuli plama...
Brawo, siara się pojawia
Stary 2011-03-06, 13:17   #2202
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim,

jeszcze raz ponowię swoje pytanie odnośnie widocznych żył na nogach. Czy w ciąży są one bardziej widoczne?

Kolejne pytanie: Czy to możliwe, że mocz ma intensywniejszy zapach(jeśli to zapachem można nazwac)??

W książce piszą, że żyły w ciąży są bardziej widoczne, ja mam np. na brzuchu, piersiach Także jest to normalne. Ale na nogach mogą być zaczątkiem żylaków, więc trzeba obserwować.

I z tego co mi wiadomo niektóre kobiety w ciąży pachną "intensywniej"
Stary 2011-03-06, 13:48   #2203
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Blondynka wszystkiego Naj!

Zanka wczoraj sie niezle stracha najadlas, dobrze, ze z dzieckiem wszystko w porzadku. Do mamy zadzwon, nie ma co ryzykowac.

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Ja mam pytanko Czy któras z Was ma adapter do pasów bezpieczeństwa http://allegro.pl/clippasafe-adapter...471701635.html
http://allegro.pl/besafe-adapter-do-...474606534.html
U Nas też dzisiaj ładnie, ale mąż znowu zakatarzony I siedzimy w domu
Ja malo jezdze samochodem, wiec nie inwestuje w to, a jak jade, to sobie sama reka napinam ten dolny pas, zeby mnie nie gniotl, wiem, ze to nie to samo, no ale...

Cytat:
Napisane przez sylwus27 Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki! mam do was pytanko. Może ktoś z was mi coś podpowie i pomoże. Jestem w 18 tyg ciąży. Ostatnio zauważyłam u siebie wyciek krwi z jednej piersi. Nie duży ale jednak. Na stanikach mam male plamki krwi. Trochę mnie to nie pokoi. Czy któraś z was tak maiła? POZDRAWIAM
Niestety nie pomoge. Kiedys tez zauwazylam krew, ale ja wtedy karmilam piersia i widocznie maly ssak podraznil mi brodawke (choc nic nie bylo widac), ale lekarz zlecil mi USG piersi, na szczescie wszystko bylo ok. Mysle, ze musisz powiedziec o tym lekarzowi, ale bez paniki!

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
W I ciazy siara pojawila mi sie ok 30 tyg, a w II w ogole nie zauwazylam wycieku. Ciekawe jak bedzie teraz?

Cytat:
Hej wszystkim,

Nie wiem jak zyly na nogach, ale np. na piersiach moga sie bardziej uwidocznic. Na nogach moze to byc poczatek zylakow? Ale nie wiem, tak glosno mysle..
A co do zapachow... moze to nie pot i mocz maja intensywniejszy zapach, tylko Ty w ciazy masz bardziej wyczulony wech? Ja to bym tak sobie tlumaczyla.

U nas leniwy weekend, jestem sama z dziewczynkami, bo maz pracuje niestety. Teraz jedna spi, druga kolo mnie oglada bajki, ja zaraz bede robic dla siebie carbnare, dla dziewczyn obiad zrobiony. Do poludnia bylysmy na spacerze, ale u nas slonce jest bardzo zdradliwe. Jak sie jest w domu, to wydaje sie, ze jest cieplo, a tak naprawde, to dosyc zimno, bo wieje zimny wiatr.

Jestem zadowolona, bo sprzedalam te spodnie, ktore ostatnio kupilam na allegro, a okazaly sie na mnie za male. Wiec teraz moge sobie kupic inne!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 13:58   #2204
agni82
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny, będę baczniej obserwowac swoje nogi, a na zapach no cóż, może racja że mam wyczulony węch. Nawet jestem w stanie rozpoznac ile piw mój brat wypił. Po jednym i 2 pachnie się inaczej niż po 4. A on się śmieje, że go wtapiam. Stwierdził też że zapodziały mu się jakieś brudne skarpetki i czy byłabym tak dobra i je znalazła ( w sensie wyczuła).
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 14:17   #2205
Natka_
Zakorzenienie

A ja pokaże brzuszek, bo dzisiaj zaczynamy 21tc (albo leci 22 według niektórych obliczeń)

Pierwsze zdjęcie dla porównania z 9tc, a drugie z dzisiaj czyli 21tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8tc6d.jpg (29,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21tc.jpg (42,9 KB, 53 załadowań)
Stary 2011-03-06, 14:19   #2206
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Ja mam pytanko Czy któras z Was ma adapter do pasów bezpieczeństwa http://allegro.pl/clippasafe-adapter...471701635.html
http://allegro.pl/besafe-adapter-do-...474606534.html
U Nas też dzisiaj ładnie, ale mąż znowu zakatarzony I siedzimy w domu
mam besafe - jezdze juz tydzien, smiesznie sie zapina (wygladam jakbym sobie grzelala by podpaske wyprostowac ) ale jest ok, nie testowalam na crashtestach wiec nei wiem czy sie sprawdza, ale brzuch mam wiele wyzej od pasa teraz. codziennie robie z 10 km, niby malo ale zawsze. pewnie wiosna bede wiecej bo z malym bedziemy sobie na spacerki and morze jezdzic... a kupilam uzywany za 50 zl

agni - masz wyczulony zapach, dlatego wydaje ci sie ze smierdzisz, ze mocz smierdzi. ja z pokoju czuje ze w lodowce maz ma kielbase biala której niecierpię

żyły moga byc widoczniejsze - w kocncu wiecej dzwigasz

krew na sutkach - moze to taka ciemna siara... nie wiem, o krwii nie slyszalam

wlasnie robie obiad (kurczak, ziemniaczki, buraczki), dziec spi po 2h spacerze z rowerkiem po lesie. cudowna pogoda, wyszalal sie jak nic a mnie tez sie troche dostalo, bo jednak juz kulam się ale warto bo wręcz wiosna!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-06 o 15:23
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 15:35   #2207
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
A ja pokaże brzuszek, bo dzisiaj zaczynamy 21tc (albo leci 22 według niektórych obliczeń)

Ale Ty jesteś zgrabna kobito brzuszek powoli rośnie ale jeszcze Ci go wysadzi
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 15:56   #2208
Makobratek
Rozeznanie

Witam niedzielnie i popołudniowo
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie

Zaraz zbieramy się z mężusiem na basen
Też się wybieram, ale najpierw zapytam gina czy mogę. Pływać co prawda nie umiem, ale chociaż trochę się pomoczę w wodzie

Cytat:

A po oliwkce z Johnsona też miałam wysypkę i w ogole taką dziwna skóre jak babcia, jakaś pomarszczona i sucha :/ Jak przestałam to tydzień zajęło mi doprowadzenie jej do porządku...
Ja używam wieczorem oliwki Hipp na brzuch i biust. Ale zacznę używać też rano

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

teściowa wczoraj do mojej mamy z pytaniem czy już nad imieniem myśleli.... no szkoda że mnie przy tym nie było bo bym jej powiedziała dosłownie co o tym sądzę
Dlaczego tak się tym zdenerwowałaś?

Cytat:

Śliczności Oj rośnie, rośnie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wlasnie robie obiad (kurczak, ziemniaczki, buraczki), dziec spi po 2h spacerze z rowerkiem po lesie. cudowna pogoda, wyszalal sie jak nic a mnie tez sie troche dostalo, bo jednak juz kulam się ale warto bo wręcz wiosna!
U nas na obiad była zapiekanka (warzywa na patelnie, makaron penne i kiełbaska) Pyszności Pogoda nie sprzyja spacerom - pochmurno i wietrznie a przed południem leciutko sypnęło śniegiem

Ah! Blondyneczko wszystkiego naj naj naj

Edytowane przez Makobratek
Czas edycji: 2011-03-06 o 15:58
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:15   #2209
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki
Ja już lepiej się czuję, przeziębienie mija-ale wszyscy w domu byli chorzy, oprócz pieska na szczeście, ale powoli nam mija, chociaż ja na dwór jeszcze nie wychodzę.
D... mi rośnie

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:30   #2210
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:

Brzuszek rośnie! Super!

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 16:37   #2211
brumek
Zakorzenienie

Cytat:

Natka, nazekałaś że nie ma brzuszka, a on już wyraźnie jest Na pewno nie da się go pomylić z niczym innym, widać, że ciążowy
Stary 2011-03-06, 17:12   #2212
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Różne są detektory zależy jaki używają, ja miałam chyba robione ktg a nie detektorem, bo mialam takim krążkiem
Natka ja też miałam badane tetno na izbie przyjec wczoraj tym krążkiem od KTG i ciezko bylo znalezc a juz skonczone 22 tygodnie. Ale wkońcu sie udalo - 144

Cytat:
Kazde siusiu to lęk, czy nie będzie krwi. A potem potrafie jeszcze wieczorem przed pójsciem spac ogladac bielizne, czy abym nie przegapiła żadnej kropelki.
Ale tak to już jest. Czasami krwawimy i nie wiemy dlaczego.
Agni82 ja mam to samo, za kazdym razem mowie sobie zeby tylko bylo bialo (na papierze), a jak tylko cos mi sie "poleje" to od razu lece i sprawdzam czy aby wszystko ok i czy to tylko sluz eh..

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Lilka nic Ci sie nie dzieje po tej oliwce z Johnsona? mnie strasznie skóra swędzi
Babonik mnie naszczescie nic nie swedzi ani nic innego mi sie nie dzieje, chociaz ze dwa razy na poczatku mialam na brzuchu jakies male krosteczki okolo 2 dni ale zeszly i juz dawko sie nie pojawily. Nie wiem ale moze byla to wina oliwki

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziękuje bardzo dziewczyny:dziekuje :
Blondynka ja dołączam sie do zyczen

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Natka nie też bolą nogi, jakieś obrzęki czy coś się robi łykam aspargin, ale nie wiem czy coś to pomaga, wczoraj mialam wrażenie, ze moje stopy mają 100 st C takie gorące. Tez się podłącze do pytania, czym można by je smarować (łydki - stopy)
Scio moja koleżanka w pracy, nie ciezarna, miala takie wlasnie problemy z lydkami ze gorace i bolaly bardzo i miala cos z zylami i zazywala leki a w ciazy moze to po prostu od zwiekszonej ilosci krwi ale najlepiej poradzic sie gina lub internisty.

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
mam wątpliwości czy iść do szpitala dziś, u nas chyba ze 3 osoby zmarły na świńską grypę jakoś początkiem roku i do teraz są ograniczenia w odwiedzinach, a to wewnętrzny oddział to czymkolwiek mogę się zarazić, boję się iść w ciąży i nie wiem co robić
Zanka205 lepiej zadzwon do mamy tak jak radza dziewczyny, moja babcia tez lezy na wewnetrznym a tam wszytsko jest niestety, z roznymi chorobami ludzie, ja to ewentualnie z maseczka bym poszla..

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Jutro idę na badania i wizytę do ginekologa Jak mogę prosić o trzymanie kciuków za jutrzejszą wizytę
Brunetka 2000 kciuki zacisniete

Cytat:
Agni82 mi widac zyly na piersiach i na brzuchu, a na nogach popekaly mi naczynka i mam takie male fioletowe pajączki eh. A jesli chodzi o mocz to tez mi sie wydaje ze ma intensywniejszy zapach nom chyba ze rzeczywiscie jestesmy teraz bardziej wczulone

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki
Ja już lepiej się czuję, przeziębienie mija-ale wszyscy w domu byli chorzy, oprócz pieska na szczeście, ale powoli nam mija, chociaż ja na dwór jeszcze nie wychodzę.
D... mi rośnie
Oliweczka1985 ciesze sie ze juz lepiej powoli wracaj do zdrowia a kg sie nie przejmuj, takie uroki ciazy

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-03-06 o 17:14
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:18   #2213
justa878
Zadomowienie

Blondynka wszystkiego najlepszego
Natka ja mam teraz 20 tc i 5 dc i mam większy brzuszek

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:25   #2214
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej laseczki
Przeżyłam zjazd więc mam już luzik przez 2 tyg

Vaniliowa
u nerolki bez zmian byli ostatnio w szpitalu i dostała dodatkowo coś jeszcze bo szyjka nic sie nie poprawia. Leży w domu. Komputera nie ma bo w naprawię.

Brunetka
kciukasy zaciśnięte

Zanka
przykro mi z powodu mamy, ale miejmy nadzieje, że nie będzie to nic poważniejszego.

Natka Ty szczypiorku ! Mogłabym Cię objąć dłońmi w tym 9 tc :P A brzuszek widać rośnie Toż to karalne być tak szczupłą :P

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:49   #2215
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

za tydzień mam wizyte, to sie ginki dopytam co z tyminogami, ale mysle, ze one zmeczone noszeniem mojego ciezkiego du*ska
Za to na basanie cudownie tak lekko, co prawda nie mam siły już tak plywać, ale tak podryfować, albo posiedziec w wodzie. cudo i nóżki odpoczęły

No i zrobilam rafaello

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:58   #2216
Zmalowana
Zakorzenienie

Scio :love : podziel się...,

Ciekawy artykuł, ale jak to z planami bywa zwłaszcza jeśli chodzi o rząd..http://www.mamazone.pl/artykuly/mamy...je-dzieci.aspx

Stary 2011-03-06, 18:08   #2217
margaret82
Zadomowienie

Ależ u Nas dzisiaj leniwa niedziela, niby rano było słoneczko ale od południa juz się zachmurzyło i co chwilę sypał śnieg na przemian ze słońcem

Scio rafaello

Natka ale chudzunka z Ciebie a brzuszek juz widać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:21   #2218
Zmalowana
Zakorzenienie

Scio idę do sklepu...bo napisałaś o słodkim <mniam>

Stary 2011-03-06, 18:21   #2219
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Margaret, Zmalowana zapraszam.

Nieskromnie dodam, ze jest super, podeszlam sceptycznie do przepisu, ale jest pyszniutkie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:39   #2220
Kolina
Zadomowienie

Blondynkapoznan, wszystkiego naj naj i sto lat

Zanka, zdrowia zycze Tobie i mamie

Natka_, szczuplutka jestes jednak brzuszek juz slicznie sie uwypukla

Brumek, kciuki za jutrzejszy dzien

leze i ogladam kryminaly
wieje zimny wiatr i zima probuje wrocic, fuj

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości