|
|
#2341 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() Nie spowiadałam się Cytat:
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wina mojej twarzy bez makijażu.Niech jest już ten 9 marzec, przynajmniej nie będzie tej nadziei że napisze.. wiem, że tego nie zrobi, ale to jakoś jest silniejsze ode mnie..
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jego też! Powiedział, że napewno wpadniemy... Ryczał na mnie, że myślałam, że cały kościół, w tym mój tato stojący obok wszystko słyszy. Prawie płakałam... Od tamtej pory nie mówię. By oszczędzić sobie nerwów i księdzu podniety! :/ Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-06 o 20:57 |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
zmieniłam status zwiazku na fb;] juz mam pierwsze zaproszenia na randki;p ale sie wstrzymam;]
czuje sie silniejsza;] naprawde;] jego słowa pozwoliły mi sie otrzasnac, były jak strzał w pysk;p otrzezwiło mnie to,
|
#2346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój chłopak czasami chodzi do spowiedzi i dostaje rozgrzeszenie, bo np przed świętami księża nawet nie słuchają tych grzechów i spowiadają taśmowo. Ja nie potrafiłabym pójść do komunii po takiej spowiedzi. |
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, my notorycznie słuchamy o urywających płodom główki spiralach, prezerwatywach prepuszczających 5-cio złotówki, od tabletek dostaniemy napewno raka, powinnyśmy być na każde skinienie naszych mężów, a w co drugim zdaniu "No, ale kościół nie jest zacofany!". Ale istnym hitem było zapytanie mojego eksa (wtedy jeszcze tż), czy wolałby dziewice, czy taką "doświadczoną"... Zanim odpowiedział złapałam bulwersa, że hola, ja sobie nie życze takich pytań, po czym eks powiedział, że dla niego liczą się inne wartości niż jakiś kawałek błony, więc nie robi mu to różnicy, na co zakonnica uznała, że bohatersko wyszedł z tego... A ja, że to było jej ostatnie pytanie w tym stylu Nie, wszystko jest pod kontrolą
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-06 o 21:06 |
|
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Co można robić na randce ?
Gdzie iść ? |
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm kino, kawiarnia,spacer, w lecie moze lody, zalezy jaki etap spotykania sie;]
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Mama się na mnie obraziła, czy ona zawsze musi psuć mi humor?
|
#2352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On chciał sie ze mną wyprowadzać,mieszkanie planował i ślub,rodzice pozbyli by się problemu a ja siedząc w pracy martwiła bym sie czy jak wrócę to zastanę trupa w łóżku czy jeszcze bedzie żył....No fu^&*% way !! Własnej matce nie mówię o tym z kim sypiam to obcej osobie mam o tym opowiadać musiała bym chyba upaść na głowę nie sypiam z zajetymi ani żonatymi więc nie uważam tego za grzech skoro się zabezpieczam ![]() wszystko mi opadło ![]() To ja jestem jakaś porąbana xD Bo czasami po baletach jak nie chciało mi się zmywać make-upu to się kładłam koło exa, rano wyglądałam jak miś panda z wyziewem alkoholowym jak w gorzelni a on nadal mnie kochał ![]() Albo to był powód dla którego mnie zostawił
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-06 o 21:19 |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko, co jest milusie
Kino, spacer, film w domu, kawiarnia, pizza, kolacja, pogadanka w samochodzie z widokiem na oświetlone miasto, piwo, łóżko ( ), dalej nie wiem, bo dawno nie byłam na randce. Choć jak dobrze pójdzie, to ja bede na mojej następnej trenować rzuty z nadgarstka
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym zorganizować coś oryginalnego i hmmm zaskakującego. A nie mam ostatnio głowy do pomysłów. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
No właśnie ja również ![]() ![]() A chciałabym komuś ją zorganizować ![]() ![]() Taką niepowtarzalną... |
||
|
|
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
moze np jak bedzie cieplo zaberz bo wieczorem w fajne miejsce
ja pamietam, jak kiedys na jakiejs randce chłopak zabrał mnie nad taki mały wiadukt nad atostrada;] było ciemno auta jezdziły, my bylismy przy lesie]:-> fajnie;]naprawde;]
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się oswoiłam że nigdy więcej nie pójdę na randkę.
Będę sama do końca życia, albo.. zakon.. może misje w afryce?
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Ide się uczyć, pa
|
|
|
|
#2359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miał byc krotki, obcisły, wydekoltowany, czarny do tego rekawiczki takie wysokie oraz ponczochy,pas, szpilki;d
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2361 | |||
|
Wtajemniczenie
|
X jednak odwołał spotkanie, bo ma za dużo lekcji
Już ominę fakt, że miał w ogóle duuużo wcześniej się ze mną spotkać.Cytat:
A do tego to ja sama Cię nie rozumiem... Jak można rzucić faceta, z którym się dochodzi do 14 razy podczas jednego stosunku?! ![]() No racja To był na pewno powód rozstania )Cytat:
![]() Muszę Wam zacząć pisać więcej mądrości, bo jakieś takie nieoświecone jesteście To wszystko proste jak konstrukcja cepa, daj facetowi co będzie chciał i więcej, wyglądaj zawsze przepięknie i leć do Kościoła weź ślub. Oto recepta na udany związek Cytat:
Ciekawi mnie jak wygląda to jej małżeństwo
|
|
#2362 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Ufff cięzki weekend...
![]() Juniorka, 89szalona89 Spóźnone Wszystkiego Najlepszego! ![]() Cytat:
![]() mrytka Trzymaj się i wierzę, że z egzaminem wszystko będzie ok ![]() Cytat:
Żeby w końcu któryś się nie przejechał i nie doczekał się spełnienia swoich słów, szczególnie z dziewczyną którą będą mieli zamiar potraktować jak swoje poprzednie. Bo tylko dzieci szkoda...Cytat:
Cytat:
![]() No własnie to samo stwierdziłam u siebie, a w sumie trudno w tym przypadku stwierdzić nie było ![]() Cytat:
Też by się w sumie przydało... Bo już dawno temu byłam i może dlatego tak trudno teraz pójść. Powiedz jak to było po tych 4 latach bo u mnie też coś koło tego... Cytat:
Cytat:
Tak jak Ilona mówi bez sensu jest mówić że się żałuje jak się nie żałuje. Już lepiej w ogóle nie iśc... |
|||||||
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja to mam jakiś kryzys..... nie wiem co się ze mną dzieje, może to hormony i czas zmienić tabletki, głupie rzeczy przychodzą mi do głowy. Nowego nie ma, pojechał do domu, praktycznie się nie odzywa, na pewno jest zajęty Nasłuchałam się od Niego o jego kolegach... niby On taki nie jest, ale nigdy niewiadomo. Do tego ten jego kontakt z eks i tłum koleżanek. Jakieś dziwne mam przemyślenia
|
|
#2364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wyszło wczorajsze piwsko i chipsy....Syf mi się robi zaraz nad górną wargą i boli jak cholera Też nie wiem czemu ja takiego skarbu nie doceniłam ![]() Wiecie co jest najlepsze że juz któraś osoba z kolei zapytała mnie ostatnio co ja widziałam w tym matole Jego mamusia mnie nie lubi bo synuś jej nagadał bzdur,napłakał się,zabić się chciał i ja już byłam beeeeeeee bo on biedny,chory a ja co?? a ja go zostawiam ![]() Moja mama jest z moim ojcem 29 lat....To on zawsze wstaje pierwszy On robi jej śniadanie,gotuje,sprząta i co?? Nadal są razem mimo wzlotów i upadków ale się kochają ![]() Chociaż mama się zestarzała,roztyła i jest marudna Więc są wyjątki od reguły a ja chcę faceta a nie księciunia któremu będę całować stópki i dziekować ze łaskawie na mnie spojrzy No way xD
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
A co myślicie na pomysł na taką romantyczną randkę :
wieczór, świece umiejscowione w kilku punktach w pokoju, do tego ładnie przybrany stół, świece na nim, lampki z winem. Spokojna muzyka puszczona nie za głośno... do tego gdy on wejdzie do pokoju podam mu lampkę wina i się przytulę ?
|
|
|
|
#2366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Receptą na udany związek jest szybki seks bez zabezpieczenia,test ciążowy,szybki ślub i dzidziuś ![]() i weź jeszcze pięknie wyglądaj i usługuj Panu swemu
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy jakis nowy jeszcze? Tylko wiesz te randki w domu to sie roznie moga skonczyc
|
|
|
#2368 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurdeeee, zaczynam się znów rozklejać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-06 o 22:15 |
||||
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Tez niezla jestes
No roznie jak te swiece itd.. ( i jeszcze czlowiek ma jakies potrzeby:P)
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

)
a ja jego też! Powiedział, że napewno wpadniemy... Ryczał na mnie, że myślałam, że cały kościół, w tym mój tato stojący obok wszystko słyszy. Prawie płakałam... 

Po pierwsze, to zaczęłyśmy się im pokazywać bez pełnego makijażu, w jakimś dresie, a nie w ładnym ubranku, z włosami przetłuszczonymi itp. Kobieta powinna zawsze wyglądać jakby szła na bal, nawet jeżeli jest żoną od iluś tam lat (więc piżamki zamieniamy na sukienki, dresy palimy na stosie razem z mleczkiem do demakijażu

musiała bym chyba upaść na głowę