Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 20:52   #2341
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No wiesz co

Ej, a spowiadacie/ spowiadałyście się z seksu? Dawali Wam rozgrzeszenie? Co mówili?

Nie spowiadałam się
Cytat:
Po zeszyty. Ale nie przyjechał... Napisał mi słodziutko na Skype, że jednak nie idzie jutro, bo dalej choruje...
Uff, bo już myślałam jakieś głupie rzeczy

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:54   #2342
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Po pierwsze, to zaczęłyśmy się im pokazywać bez pełnego makijażu, w jakimś dresie, a nie w ładnym ubranku, z włosami przetłuszczonymi itp. Kobieta powinna zawsze wyglądać jakby szła na bal, nawet jeżeli jest żoną od iluś tam lat (więc piżamki zamieniamy na sukienki, dresy palimy na stosie razem z mleczkiem do demakijażu )
A po drugie, to "wszystkie dziewczyny dają d*py na prawo i lewo za przeproszeniem i nie ma się co dziwić" - tak, tak to jej słowa
Oho, to już się dowiedziałam. to wina mojej twarzy bez makijażu.
Niech jest już ten 9 marzec, przynajmniej nie będzie tej nadziei że napisze.. wiem, że tego nie zrobi, ale to jakoś jest silniejsze ode mnie..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:54   #2343
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Nie..
JAk sie mowi wtedy postanowienie poprawy(a tej poprawy nie bedzie)
To po co mam ksiedzu klamac
Ja mówiłam zawsze na początku "Popełniłam grzech nieczyty", ale zanim dojechałam do końca, to juz zapominali... Do czasu. Poszłam w moje 18 uro, bo było Boże Ciało, powiedziałam, a ten zaczął się dopytywać czy z kimś czy sama, ile mam lat, zaczął mnie wyzywać, mówić, że on mi nie da rozgrzeszenia, że chłopak mnie nie kocha a ja jego też! Powiedział, że napewno wpadniemy... Ryczał na mnie, że myślałam, że cały kościół, w tym mój tato stojący obok wszystko słyszy. Prawie płakałam...

Od tamtej pory nie mówię. By oszczędzić sobie nerwów i księdzu podniety! :/

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-06 o 20:57
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:55   #2344
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
czuje sie odrobine silniejsza. nie płakałam gdy o nim myslalam/opowiadałam przyjaciołce ani nie płakałam gdy zobaczyłam ze jest na fb.
mowił ze ma tyle zajec a siedzi w domu;] biedactwo
wiem ze bedzie ciezko, to oczywiscie ale wiem tez ze udowodnie mu ze stracił cos co miał najcenniejszego, ze drugiej takiej jak ja nie znajdzie nigdzie;]
Madrze juz gadasz

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 20:57   #2345
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Madrze juz gadasz
zmieniłam status zwiazku na fb;] juz mam pierwsze zaproszenia na randki;p ale sie wstrzymam;]
czuje sie silniejsza;] naprawde;] jego słowa pozwoliły mi sie otrzasnac, były jak strzał w pysk;p otrzezwiło mnie to,

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:00   #2346
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Od tamtej pory nie mówię. By oszczędzić sobie nerwów i księdzu podniety! :/
Dlatego wolę sobie tego oszczędzić, bo nie raz od znajomych już słyszałam podobne historie. A poza tym tak jak Ilona napisała, to bezsensem jest żałować za grzechy, których się szczerze nie żałuje i postanawiać poprawę chociaż wiemy, że i tak jej nie będzie.

.
Stary 2011-03-06, 21:01   #2347
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, a spowiadacie/ spowiadałyście się z seksu? Dawali Wam rozgrzeszenie? Co mówili?
Nie, bo zamierzam go uprawiać dalej, a podstawową zasadą spowiedzi jest postanowienie poprawy, więc w moim przypadku spowiedź byłaby nieważna. Dlatego też tak długo nie byłam u spowiedzi (między innymi). Zastanawiam się jak rozwiązać tą sytuację i czasami mam wrażenie, że jest to sprawa bez wyjścia

Mój chłopak czasami chodzi do spowiedzi i dostaje rozgrzeszenie, bo np przed świętami księża nawet nie słuchają tych grzechów i spowiadają taśmowo. Ja nie potrafiłabym pójść do komunii po takiej spowiedzi.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:03   #2348
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mojej katechetki, to nikt nie przebije. Zdradzę Wam, dlaczego tak na prawdę rozpadły się Nasze związki Po pierwsze, to zaczęłyśmy się im pokazywać bez pełnego makijażu, w jakimś dresie, a nie w ładnym ubranku, z włosami przetłuszczonymi itp. Kobieta powinna zawsze wyglądać jakby szła na bal, nawet jeżeli jest żoną od iluś tam lat (więc piżamki zamieniamy na sukienki, dresy palimy na stosie razem z mleczkiem do demakijażu )
A po drugie, to "wszystkie dziewczyny dają d*py na prawo i lewo za przeproszeniem i nie ma się co dziwić" - tak, tak to jej słowa
Dobrze, że się wyjaśniło, nie bede już musiała więcej eksa pytać

Spoko, my notorycznie słuchamy o urywających płodom główki spiralach, prezerwatywach prepuszczających 5-cio złotówki, od tabletek dostaniemy napewno raka, powinnyśmy być na każde skinienie naszych mężów, a w co drugim zdaniu "No, ale kościół nie jest zacofany!". Ale istnym hitem było zapytanie mojego eksa (wtedy jeszcze tż), czy wolałby dziewice, czy taką "doświadczoną"... Zanim odpowiedział złapałam bulwersa, że hola, ja sobie nie życze takich pytań, po czym eks powiedział, że dla niego liczą się inne wartości niż jakiś kawałek błony, więc nie robi mu to różnicy, na co zakonnica uznała, że bohatersko wyszedł z tego... A ja, że to było jej ostatnie pytanie w tym stylu

Cytat:

Nie spowiadałam się

Uff, bo już myślałam jakieś głupie rzeczy
Nie, wszystko jest pod kontrolą

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-06 o 21:06
Stary 2011-03-06, 21:08   #2349
howdoi
Zadomowienie

Co można robić na randce ?
Gdzie iść ?
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:11   #2350
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Gdzie iść ?
hmmm kino, kawiarnia,spacer, w lecie moze lody, zalezy jaki etap spotykania sie;]

Stary 2011-03-06, 21:12   #2351
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Mama się na mnie obraziła, czy ona zawsze musi psuć mi humor?

Stary 2011-03-06, 21:13   #2352
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
No to faktycznie zołza jesteś, bo żadna go nie będzie chciała, a rodzina do końca życia go utrzymywać pewnie też nie zamierzaa, a tak to by Tobie pod dach go wcisnęli

A już myślałam, że to Ci wybaczone zostało U mnie był kiedyś jeden bardzo fajny ksiądz, z którym można było porozmawiać i fajne kazania głosił, aż się do kościoła chciało chodzić, ale zabrali go czy on się zabrał do innej parafii, widocznie na moją mieścinę za dobre mądrości głosił Teraz już nie ma tu takich fajnych księży

Ale mojej katechetki, to nikt nie przebije. Zdradzę Wam, dlaczego tak na prawdę rozpadły się Nasze związki Po pierwsze, to zaczęłyśmy się im pokazywać bez pełnego makijażu, w jakimś dresie, a nie w ładnym ubranku, z włosami przetłuszczonymi itp. Kobieta powinna zawsze wyglądać jakby szła na bal, nawet jeżeli jest żoną od iluś tam lat (więc piżamki zamieniamy na sukienki, dresy palimy na stosie razem z mleczkiem do demakijażu )
No fakt On chciał sie ze mną wyprowadzać,mieszkanie planował i ślub,rodzice pozbyli by się problemu a ja siedząc w pracy martwiła bym sie czy jak wrócę to zastanę trupa w łóżku czy jeszcze bedzie żył....
No fu^&*% way !!

Własnej matce nie mówię o tym z kim sypiam to obcej osobie mam o tym opowiadać musiała bym chyba upaść na głowę nie sypiam z zajetymi ani żonatymi więc nie uważam tego za grzech skoro się zabezpieczam

wszystko mi opadło
To ja jestem jakaś porąbana xD
Bo czasami po baletach jak nie chciało mi się zmywać make-upu to się kładłam koło exa, rano wyglądałam jak miś panda z wyziewem alkoholowym jak w gorzelni a on nadal mnie kochał
Albo to był powód dla którego mnie zostawił
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-06 o 21:19
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:16   #2353
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie iść ?
Wszystko, co jest milusie

Kino, spacer, film w domu, kawiarnia, pizza, kolacja, pogadanka w samochodzie z widokiem na oświetlone miasto, piwo, łóżko ( ), dalej nie wiem, bo dawno nie byłam na randce. Choć jak dobrze pójdzie, to ja bede na mojej następnej trenować rzuty z nadgarstka
Stary 2011-03-06, 21:18   #2354
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
hmmm kino, kawiarnia,spacer, w lecie moze lody, zalezy jaki etap spotykania sie;]

chciałabym zorganizować coś oryginalnego i hmmm zaskakującego. A nie mam ostatnio głowy do pomysłów.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Wszystko, co jest milusie

Kino, spacer, film w domu, kawiarnia, pizza, kolacja, pogadanka w samochodzie z widokiem na oświetlone miasto, piwo, łóżko ( ), dalej nie wiem, bo dawno nie byłam na randce. Choć jak dobrze pójdzie, to ja bede na mojej następnej trenować rzuty z nadgarstka

No właśnie ja również
A chciałabym komuś ją zorganizować

Taką niepowtarzalną...
Stary 2011-03-06, 21:19   #2355
antidotum89
Wtajemniczenie

moze np jak bedzie cieplo zaberz bo wieczorem w fajne miejsce
ja pamietam, jak kiedys na jakiejs randce chłopak zabrał mnie nad taki mały wiadukt nad atostrada;] było ciemno auta jezdziły, my bylismy przy lesie]:-> fajnie;]naprawde;]

Stary 2011-03-06, 21:21   #2356
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ja już się oswoiłam że nigdy więcej nie pójdę na randkę.
Będę sama do końca życia,

albo.. zakon..
może misje w afryce?

Stary 2011-03-06, 21:22   #2357
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość

albo.. zakon..
może misje w afryce?
pierdzielisz glupoty

Stary 2011-03-06, 21:23   #2358
lily92920
Zakorzenienie

Ide się uczyć, pa
Stary 2011-03-06, 21:23   #2359
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:

albo.. zakon..
może misje w afryce?
ja kiedys z kolezanka wymyslilłysmy nawet stroj dla zakonnicy
miał byc krotki, obcisły, wydekoltowany, czarny do tego rekawiczki takie wysokie oraz ponczochy,pas, szpilki;d

Stary 2011-03-06, 21:26   #2360
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
pierdzielisz glupoty
Właśnie... :/

Stary 2011-03-06, 21:48   #2361
mrytka
Wtajemniczenie

X jednak odwołał spotkanie, bo ma za dużo lekcji Już ominę fakt, że miał w ogóle duuużo wcześniej się ze mną spotkać.
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
No fakt On chciał sie ze mną wyprowadzać,mieszkanie planował i ślub,rodzice pozbyli by się problemu a ja siedząc w pracy martwiła bym sie czy jak wrócę to zastanę trupa w łóżku czy jeszcze bedzie żył....
No fu^&*% way !!

Własnej matce nie mówię o tym z kim sypiam to obcej osobie mam o tym opowiadać musiała bym chyba upaść na głowę nie sypiam z zajetymi ani żonatymi więc nie uważam tego za grzech skoro się zabezpieczam

wszystko mi opadło
To ja jestem jakaś porąbana xD
Bo czasami po baletach jak nie chciało mi się zmywać make-upu to się kładłam koło exa, rano wyglądałam jak miś panda z wyziewem alkoholowym jak w gorzelni a on nadal mnie kochał
Albo to był powód dla którego mnie zostawił
To już się wyjaśniło czemu Cię nie lubią
A do tego to ja sama Cię nie rozumiem... Jak można rzucić faceta, z którym się dochodzi do 14 razy podczas jednego stosunku?!

No racja

To był na pewno powód rozstania Powinnaś wstać przed nim, zrobić ładny makijaż, odświętnie się ubrać i podać mu śniadanko na złotej tacy A jego powinnaś całować po stopach, bo okazał łaskę i się umył (No bo mężczyzna, to ważne, żeby był czysty i ewentualnie od czasu do czasu ogolony, więcej to nie ma co go ogarniać - to też mądrość mojej przemądrej pani)

Cytat:
Choć jak dobrze pójdzie, to ja bede na mojej następnej trenować rzuty z nadgarstka

Cytat:
pierdzielisz glupoty

Cytat:
Dobrze, że się wyjaśniło, nie bede już musiała więcej eksa pytać
Muszę Wam zacząć pisać więcej mądrości, bo jakieś takie nieoświecone jesteście To wszystko proste jak konstrukcja cepa, daj facetowi co będzie chciał i więcej, wyglądaj zawsze przepięknie i leć do Kościoła weź ślub. Oto recepta na udany związek

Cytat:
Spoko, my notorycznie słuchamy o urywających płodom główki spiralach, prezerwatywach prepuszczających 5-cio złotówki, od tabletek dostaniemy napewno raka, powinnyśmy być na każde skinienie naszych mężów, a w co drugim zdaniu "No, ale kościół nie jest zacofany!". Ale istnym hitem było zapytanie mojego eksa (wtedy jeszcze tż), czy wolałby dziewice, czy taką "doświadczoną"... Zanim odpowiedział złapałam bulwersa, że hola, ja sobie nie życze takich pytań, po czym eks powiedział, że dla niego liczą się inne wartości niż jakiś kawałek błony, więc nie robi mu to różnicy, na co zakonnica uznała, że bohatersko wyszedł z tego... A ja, że to było jej ostatnie pytanie w tym stylu
Wiesz co, że księża i zakonnice wygadują takie rzeczy, to ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo poniekąd tak muszą skoro tak cały Kościół głosi. Ale, że katechetka, która ma męża, dzieci takie farmazony nam wmawia Ciekawi mnie jak wygląda to jej małżeństwo

.
Stary 2011-03-06, 21:57   #2362
marchewa0007
Raczkowanie

Ufff cięzki weekend...

Juniorka, 89szalona89 Spóźnone Wszystkiego Najlepszego!

Cytat:
Hahaha

mrytka Trzymaj się i wierzę, że z egzaminem wszystko będzie ok

Cytat:
Tiaa...
No mój często całował i dotykał mnie po brzuchu i mówił np. "Hej, Mały" albo, że już niedługo...
Śmieszne, że oni tak lubią o takich rzeczach gadać sami z siebie a potem... He pewnie każdej po kolei ten sam kit Żeby w końcu któryś się nie przejechał i nie doczekał się spełnienia swoich słów, szczególnie z dziewczyną którą będą mieli zamiar potraktować jak swoje poprzednie. Bo tylko dzieci szkoda...

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Mój eks też nie miał być na serio, bo młodszy, nie wyobrażałam go sobie jako swojego faceta Ale czarował, starał się, obiecywał różowe baranki, rozkochał w sobie i zostawił
A jak...

Cytat:
Więc teraz już chyba rozumiesz dlaczego ex jest (był?) dla mnie taki ważny. Tylko on potrafił uświadomić mi jaka jestem piękna. Bez niego w to nie wierzę.
On był taki dumny z bycia ze mną.. jak szliśmy za rękę to on szedł dumny jak paw. Powiedział że wszyscy się za mną obracają a on jest najszczęśliwszy na świecie. Często mi powtarzał że jak schudnę chociaż gram to zabiera mnie do McDonald i karmi tak długo aż pęknę z przejedzenia. A do chudych nie należę..
Taaa... dzięki namowom mojego byłego wróciło mi 15kg... bo zaczełam akceptować siebie i to, jaka w sumie jestem no i o ile jak bylismy razem to mi to aż tak nie przeszkadzało no bo niby czemu skoro "jestem piękna taka jaka jestem" to teraz owszem, ale staram się coś z tym robić i jest... no nieźle i będzie lepiej! A co!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ech, dzieciak z niego, chce się wyszaleć...
No własnie to samo stwierdziłam u siebie, a w sumie trudno w tym przypadku stwierdzić nie było

Cytat:
Ja z moim mogłam przegadać godzinami, o wszystkim. Był moją bratnią duszą. WIedział o mnie wszystko, znał każdy szczegół z mojego życia, znał każdy cm mojego ciała... Nikomu tak nie ufałam... Tylko przy nim czułam się bezpiecznie... Kochałam go jak szalona, z resztą - dalej kocham!!!

Nie wiem, może właśnie dlatego, że tak mu się oddałam i zaufałam bezgranicznie teraz tak strasznie cierpię... [COLOR="Silver"]
No tak, właśnie dlatego... :/

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Ale muszę iść sie wyspowiadać ;/
Też by się w sumie przydało... Bo już dawno temu byłam i może dlatego tak trudno teraz pójść.
Powiedz jak to było po tych 4 latach bo u mnie też coś koło tego...

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Postawa znieczulicy nie charakteryzuje ludzi o silnym charakterze, tylko o charakterze spaczonym.
Mój były powinien to przeczytać. Powinien.

Cytat:
No... jeśli takowy był to jeśli się tego nie powie to spowiedź jest nie ważna. Więc po co w ogóle taka spowiedź, kiedy to jeszcze większy grzech? Grzechów się nie zataja, co innego nie pamietać ale raczej o tym że seks uprawiał to każdy pamięta. Nie będę się rozpisywać na ten temat bo to już sprawa sumienia każdego z nas. Jeden na spowiedzi nakłamie, nie powie wszystkiego i przyjmie komunie, drugi by tak nie potrafił.
Tak jak Ilona mówi bez sensu jest mówić że się żałuje jak się nie żałuje. Już lepiej w ogóle nie iśc...
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:02   #2363
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
X jednak odwołał spotkanie, bo ma za dużo lekcji Już ominę fakt, że miał w ogóle duuużo wcześniej się ze mną spotkać.
Ten Twój X jest dziwny.... nie rozumiem go, On się boi zaangażować czy co, daliście sobie szanse spotykaliście się a teraz inaczej się zachowuje, spotkać się nie chce. Faceci mnie zadziwiają.

A ja to mam jakiś kryzys..... nie wiem co się ze mną dzieje, może to hormony i czas zmienić tabletki, głupie rzeczy przychodzą mi do głowy. Nowego nie ma, pojechał do domu, praktycznie się nie odzywa, na pewno jest zajęty Nasłuchałam się od Niego o jego kolegach... niby On taki nie jest, ale nigdy niewiadomo. Do tego ten jego kontakt z eks i tłum koleżanek. Jakieś dziwne mam przemyślenia

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:08   #2364
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

To już się wyjaśniło czemu Cię nie lubią
A do tego to ja sama Cię nie rozumiem... Jak można rzucić faceta, z którym się dochodzi do 14 razy podczas jednego stosunku?!

No racja

To był na pewno powód rozstania Powinnaś wstać przed nim, zrobić ładny makijaż, odświętnie się ubrać i podać mu śniadanko na złotej tacy A jego powinnaś całować po stopach, bo okazał łaskę i się umył (No bo mężczyzna, to ważne, żeby był czysty i ewentualnie od czasu do czasu ogolony, więcej to nie ma co go ogarniać - to też mądrość mojej przemądrej pani)
Pozwól że nie skomentuje tego bo nie zamierzam przeklinać a tu same brzydkie słowa mi sie cisną na moje biedne usteczka
Wyszło wczorajsze piwsko i chipsy....Syf mi się robi zaraz nad górną wargą i boli jak cholera

Też nie wiem czemu ja takiego skarbu nie doceniłam
Wiecie co jest najlepsze że juz któraś osoba z kolei zapytała mnie ostatnio co ja widziałam w tym matole
Jego mamusia mnie nie lubi bo synuś jej nagadał bzdur,napłakał się,zabić się chciał i ja już byłam beeeeeeee bo on biedny,chory a ja co?? a ja go zostawiam W ogóle on jak z nim zrywałam to dalej uważał,że jestem jego i rościł sobie do mnie prawo no bo go "zdradziła"...Byłam z innym....Kutwa....Człowie ku...Zerwałam z Tobą wcześniej jak byś nie pamiętał

Moja mama jest z moim ojcem 29 lat....To on zawsze wstaje pierwszy On robi jej śniadanie,gotuje,sprząta i co?? Nadal są razem mimo wzlotów i upadków ale się kochają
Chociaż mama się zestarzała,roztyła i jest marudna
Więc są wyjątki od reguły a ja chcę faceta a nie księciunia któremu będę całować stópki i dziekować ze łaskawie na mnie spojrzy
No way xD
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-06, 22:09   #2365
howdoi
Zadomowienie

A co myślicie na pomysł na taką romantyczną randkę :

wieczór, świece umiejscowione w kilku punktach w pokoju, do tego ładnie przybrany stół, świece na nim, lampki z winem.

Spokojna muzyka puszczona nie za głośno...

do tego gdy on wejdzie do pokoju podam mu lampkę wina i się przytulę ?
Stary 2011-03-06, 22:10   #2366
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę Wam zacząć pisać więcej mądrości, bo jakieś takie nieoświecone jesteście To wszystko proste jak konstrukcja cepa, daj facetowi co będzie chciał i więcej, wyglądaj zawsze przepięknie i leć do Kościoła weź ślub. Oto recepta na udany związek
Nie nie nie
Receptą na udany związek jest szybki seks bez zabezpieczenia,test ciążowy,szybki ślub i dzidziuś
i weź jeszcze pięknie wyglądaj i usługuj Panu swemu
Cytat:
Stary 2011-03-06, 22:10   #2367
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

wieczór, świece umiejscowione w kilku punktach w pokoju, do tego ładnie przybrany stół, świece na nim, lampki z winem.

Ktory to ten od deski?
Czy jakis nowy jeszcze?
Tylko wiesz te randki w domu to sie roznie moga skonczyc

Stary 2011-03-06, 22:13   #2368
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Naprawde dobrze zrobiłaś.
Jesli on będzie dalej Cię męczył --> olewaj! Dzwoni- odrzuć, napisze sms- nie odpisuj, będzie krzyczał pod oknem - wylej na niego wode (żartuje, ale nie reaguj, udawaj, że Cię w domu nie ma), wyśle kwiaty pocztą kwiatową (A na Dzień Kobiet na bank to pocznie o ile sam się nie zjawi w Twoich drzwiach)- nie przyjmuj! Wiem, że go to skrzywdzi, ale innej metody nie widze
Będzie ciężko, bo obiecałam mu jeszcze pomóc w kilku rzeczach do pracy i skontaktować go z pewną osobą i mam jego książki... Poza tym wiem, że będzie mnie jeszcze męczył, bo powiedziałam, że nie chcę zrywać kontaktu (to prawda), bo poza tym, że nam się nie układa od tak długiego czasu to nadal jest dla mnie ważny, jest moim przyjacielem poniekąd... był...

kurdeeee, zaczynam się znów rozklejać

Cytat:
pisz, pisz, bo ja czytam z zapartym tchem jakich błędów w przyszłości nie popełnić

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Do tego ten jego kontakt z eks i tłum koleżanek. Jakieś dziwne mam przemyślenia
Nie wiem jak na Ciebie, ale na mnie to działa jak wielkie, czerwone światło

Cytat:

Zależy na jakim etapie jest znajomość. Jak na początkowym to na miejscu faceta bym się przestraszyła. Ale ja to chyba taka mało romantyczna jestem, wolę szaleństwa

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-06 o 22:15
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:13   #2369
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Ktory to ten od deski?
Czy jakis nowy jeszcze?
Tylko wiesz te randki w domu to sie roznie moga skonczyc

New model

dlaczego różnie?
Stary 2011-03-06, 22:15   #2370
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
New model

dlaczego różnie?
Tez niezla jestes

No roznie jak te swiece itd..
( i jeszcze czlowiek ma jakies potrzeby:P)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości