![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nivea, Elseve + Nowy tusz do rzęs Astor + Balsam rozświetlający i brązujący
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nivea, Elseve + Nowy tusz do rzęs Astor + Balsam rozświetlający i brązujący
no jeśli nic kompletnie nie dobierzesz to może byc pasek za podkład ale jakbyś jakieś np dwie bluzeczki znalzała za puder jeszcze...:P byłoby fajnie
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Mogę zrobic zdj na sobie bo noszę xs/s myślę że ta brązowa troszkę mniejsza wypada
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
to te dwie bluzeczki przepraszam za jakość jednak jak je założyłam okazło się że są równe
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a dorzuciłabyś ten lakier vipera?
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie zapraszam na priv w celu obgadania szczegółów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za:
Nowy tusz do rzęs Astor"Volume Diva" Black Velvet, kolor czarny. Tusz ma dwa dni. Raz użyty. Balsam rozświetlający ze złotymi drobinkami. Cztery Pory Roku. Użyty raz tylko na ramiona, także jest prawie cały odpisz prosze u mnie ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Astor, Inglot, Vipera, Nivea, Elseve + Balsam brązujący i rozświetlający
Z kosmetykow szukam tylko odzywek mocno nawilazjacych do wlosow i kremow aptecznych ew jakis nawilzajacych na noc ew. na dzien i na noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA
KOLEJNA DOKŁADKA ![]()
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Aha.
No to ja nic innego nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dokładam kilka fajnych rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Perfumy, puder, kosmetyki do pielęgnacji ciała i włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Cześć, kiedyś miałyśmy sie wymienić a ty pytałas o biżuterię.
Musiałam troche sie odrobic z biżuterią, zrobić kolekcje do dwóch galerii, więc nie pisałam. Ale teraz jeśli nadal jesteś zainteresowana to zapraszam tutaj . Jak coś ci się spodoba to daj znać. Ja od ciebie chciałabym na pewno Szampon Pantene - seria "Intensywna regeneracja" - zostało 3/4 Woda toaletowa o zapachu bzu - Yves Rocher. Z 60ml pozostało ok 55 lakier do paznokci czerwony lovely Z ciuszków nadal podoba mi sie morski sweterek i te rurki bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za krem do ciała Dove? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895&page=2
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Hej, Coś napewno znajdę, przejrzę dokładniej jak wrócę do domu (ok 22) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Z ciuszkowego: Sweterek w paski firmy Pimkie. Fioletowy. Używany, jednak bez uszkodzeń. Rozmiar S. Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage. Pozostało 3/4. Balsam regenerujący bardzo suchą skórę - Neutrogena. Zostało ok. 150ml z 400ml. (uwaga: z opakowania odlepiają się naklejki. Widać to na zdjęciu) Nowy tusz do rzęs Astor"Volume Diva" Black Velvet, kolor czarny. Tusz ma dwa dni. Raz użyty. Lakier do paznokci Sephora
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi się te rzeczy:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- może napiszę co u Ciebie mi się najbardziej podoba i co ew. mogłabym Ci za to oddać ![]() kallos - 4) Oriflame Nature kojący krem do ciała aloes i marakuja - nowy. 3) Oriflame Tomato Clay Mask maseczka z glinka i pomidorem oczyszczająca - raz użyta. tusz astor, bronzer inglot i puder vipera - 15) Essence Sun Club bronzer w wersji dla blondynek, zużycie widać na zdjęciu. 5) Essence błyszczyk Berry sorbet - nowy. 3) Astor eyeliner we flamastrze czarny, użyty kilka razy. tak mniej więcej widzę naszą wymianę, jeśli oczywiście zechcesz mi oddać kallosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie lakiery i Bez YR
![]() Może zapytam tak: co byś chciała za maseczkę oddać? ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Szczerze mówiąc nie mam pojęcia ile jest ważna - kupowała ją moja mama razem z reszta swojego zamówienia. Nad lakierami pozwól mi się zastanowić - spróbuję kolory "na żywo" zobaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Pytałam ile jest warta
![]() Ok,czekam na znak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie o tym, tylko mi się przejęzyczyło
![]() Data ważności jest pewnie na zgrzewie - jak wrócę do domu, to sprawdzę - a pisałam o wartości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz sprawdzilam na KWC - nowa jest warta ok 20zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
hmm no teraz to nie wiem, skoro tylko balsam Ci się podoba. mogę go oddac za kallosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.