|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
A ja z nudów wysprzatałam dom, ale błysk
![]() ![]() ![]() ![]() Ale cisza ![]()
#542 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
mój szkrabek już śpi, tż na szkoleniu a ja sama w domku
![]() zaraz chyba obejrzę kolejny odcinek Tudorów i pójde spać Cytat:
![]() miałam już chwile zwątpienia ale nie mogłam się wycofać ze swoijej decyzji! Cytat:
![]() Mnie roma raczej kojarzy się z Romą Gąsiorowską ![]() ale nad tym to będę się zastanawiać kiedy będzie fasolka. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
oj o minutkę
![]() Ale cicho coś dziś. Nawet nie ma co nadrabiać. Ja dziś cały dzień w kuchni robiłam sałatkę i torta. Jutro TŻ ma urodziny. No i szwagierka będzie z córcią i mężem. A zdjęcie torta jest na klubie ;p
#544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Puzzle mamy te klocki w pudełku- fajne są, bo najlepsze jest ich wkładanie i wyciąganie z pudełka, albo wkłada je pod siedzenie do jeździka, między meble, itd. Tak czy siak bawi się nimi ![]() Tarasia zazdroszcze odsmoczkowania...ja nie mam jeszcze tej odwagi ![]() Brombi z tym wyczuciem kto jest tym miętkim to u nas to samo ![]() ![]() Agusia ale Ci Tż zrobił niespodzianke! Pietrusiu ja również sprzątałam dzisiaj jak szalona ![]() Katevalley sto lat dla Tż a tort całkiem spory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
A ja wieczorkiem skoczyłam na zakupy do Biedrony i kupilam klocuszki i rybki,jutro rozpakujemy bo jak wrocilam to juz była pora kąpieli i spania wiec jutro debiut klockow z biedrony
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
hejka niedzielnie.
Amelka niedawno wstała. Słoneczko świeci ![]() ![]() dziękuję odnośnie komentarzy na temat torta ![]() Aż jestem ciekawa, czy jeszcze w biedronkach u nas coś zostało! To bym te rybki kupiła skoro to taką furorę u waszych maluszków robi. ![]() MIŁEJ I SPOKOJNEJ NIEDZIELI ŻYCZĘ!!! ![]()
#549 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() Ale cisza, nie ma co nadrabiac ![]() Taka ładna pogoda sie zapowiadala u nas i pochmuralo sie pewnie bedzie sypac ![]() Ja tez jutro chce zagladnac do biedronki moze jeszcze beda te puzzle to kupie Kamilce ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- No i sypie juz ![]() ![]() ![]()
#550 |
Zakorzenienie
|
Niedzielne ahoj!!!!
Cisza dzis.... U nas piekna pogoda ale wiatr straszny wiec Ze spaceru nici ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() ależ cisza, my już po spacerku, fajosko było, 4 parki z dzieciaczkami i 2 psami ![]() zjedliśmy obiad i mam ochotę się zdrzemnąć, a w Olkę wstąpiła jakaś kosmiczna energia i o spaniu ani myśli ![]() torta jeszcze nie widziałam, ale bym sobie zjadła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U nas wietrznie ale sporo słoneczka było wiec i tak spacer zaliczyliśmy. Z godzinke po ogrodzie i ulicy pochodził ( za rączki oczywiście) a potem jeszcze w wózku go powoziłam. U nas klocki robią furore- te kwadratowe w pudełeczku. Teraz myśle o tych rybkach ale nie- daruje sobie w końcu oszczędzać miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() alez dzis pogoda paskudna ![]() Katev torcik bardzo apetyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moj Tomek też podobnie - tylko niestety ja z tych miękkich ![]() Przyszłam się "pożegnać"- laptopa pakuje chociaz nie nastawiam sie na dostep do internetu- no ale gdyby jednak... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() weekend za nami....mam od srody malza w domu - chory..hmmm...same wiecie co i jak to jest... ![]() Spytalam sie dzisiaj delikatnie czy jutro idzie do pracy i chyba za duzo nadziei bylo w moim glosie bo jakos tak podejrzliwie na mnie spojrzal... ![]() Maly poszedl spac, troche byl cieply...dzisiaj przebila sie druga dolna czworka wiec mysle (=mam nadzieje), ze to tylko na zabki...Caly czas smarka ten moj szkrab a w nocy kaszle, chyba od tego kataru... ![]() ![]() Dziekuje slicznie wszystkim za cieple slowa i kciuki ![]() Kwestia z mama jeszcze nie rozwiazana, bo to problem ze zdrowiem a z moja mama jest jaka jest...zaciagnac ja do lekarza, zeby sie leczyla graniczy z cudem a na odleglosc jeszcze gorzej... ![]() Jej przypadlosc jest powazna, to juz drugi raz i nic a nic nie uczy sie na bledach...co mnie doprowadza do szalu po prostu... ![]() I z tego, co jeszcze pamietam... Malinko powodzenia, oby wyniki byly ok ![]() Zaharia Miriam slicznie maluje i sama jest jak laleczka ![]() Ale ale....czyzby ktos dzisiaj odchodzil urodzinki..? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chronia Pola! ![]() wszystkiego naaaaajlepszego i naaaaaaaaajslodszego samej radosci z cudnej coreczki i drugiego skarba ! ![]() BirthdayCake.jpg
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-06 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
kareninka- zaskoczylas mnie niesamowice
![]() ![]() ![]() DZIEKUJE !!!
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Zahario sto latek
![]() Karenina mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Melduję się, ale nadrabiam tyle stron powoooli. TV mi nie działa, a chciałam ten nowy serial na tvn obejrzeć. Karol nauczył się dziś mówić auto;-)))
Tż mnie wkurza już od tygodnia i nie mam natchnienia do niczego. Z tych nerwów zakupiłąm Karolowi skoczka żółwia VTECH, a \Beniaminowi kabel USB do gitary. Buziaki dla Was.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
Zahario przyłączam sie do życzeń! wszystkiego najlepszego kochana!
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaharia pomyślności ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
I teściowa ma radość,że dziecko woli tatusia niż mnie. Tylko czemu z tatusiem nie zaśnie wieczorem? Tylko mama i mama ![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
hej mamusinki kochane moje,
przyszłam wylac żale swoje, znowu tylko się melduje, ze smutkiem piszę że choruję, co gorsze - zaraziłam swe dziecię, i jest teraz najpłaczliwsze na świecie ![]() d o b r e j n o c y ![]() Zahario - wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do przedszkola myślę go puścić jak będzie sam do nocnika robił. Akurat w przedszkolu pracuje moja ciocia i kuzynka Tż więc nie będę się o małego bała jak tam zostanie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Rozeznanie
|
Witajcie poniedziałkowo
![]() u nas piękna słoneczna pogoda ![]() weekend zleciał szybko ale i przyjemnie ![]() Kachulka to niśśś takie słodkie ![]() moje dziecię właśnie robi dziką awanturę bo mama szamponu do zjedzenie nie chce dać ![]() zmykam do krzykacza ![]() pa.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymajcie sie ![]() Cytat:
![]() Hej... ![]() w nocy maly dostal wiekszej goraczki, ale po jednym czopku bylo lepiej i przespal do rana...ale jak wstal to mial 37,6....to chyba duzo jak na rano, co? ![]() A i w sprawie przebrania to André bedzie...szeryfem ![]() Tylko nie wiem jaka koszule mam dac - w czerwona czy brazowa kartke...? Poradzcie... ![]() IMG_3834.jpgIMG_3832.jpg
![]() |
#565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a koszula bardziej mi się podoba brązowa w krateczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
mysle, ze koszula brazowa
![]() i duzo zdrowka!
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maly zrobil oczywiscie strajk na jedzenie i ze sniadania/jogurtu/obiadu tylko jogurt zjadl i pil herbatke... ![]() Nie wytrzymal i poszedl spac zaraz po 12, ciekawe o ktorej wstanie... ![]() Ale tu dzisiaj ruch... ![]() Ide po kawusie... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do koszuli to mi sie widzi dla szeryfa ta druga chociaz pierwsza tez ładnie ale wg mnie druga bardziej Cytat:
![]() ![]() Moj zbój dzis wstał usmiechniety o 6 rano!!!!!!juz drugi dzien pod rzad robi mi taki numer ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez sie wydawala ta czerwona od razu lepsza, ale pozniej cos mnie wzielo na ta z brazem jeszcze... ![]() Cytat:
Skad ja to znam...ostatnie dwa tygodnie mielismy takie pobudki...a od kilku dni spi juz lepiej do 7.30 - 8.00... ![]() A zapomnialam pisac....pisalyscie o tym domku-namiocie FP z tunelem, chyba Lucky go wklejala.......znalazlam go w sklepie w UK. ![]() Zamowic mozna, cena jest ok - cos kolo 15 funtow -, a jak bedzie kilka osob to koszty wysylki - bo sa wyzsze niz sam namiocik - podzielic. ![]()
![]() |
#570 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć poweekendowe!
Myślałam kiedyś że jak się nie chodzi do pracy, to weekend jakos tak dłużej trwa, niestety myliłam się ![]() Mnie dopadł wczoraj starszny katar, chodzę dzis z nosem czerwonym jak renifer i tylko się martwię co tu zrobić żeby młodego nie zarazić... Ale chyba daremne te moje troski, bo to raczej nieuniknione, jak mamusia mu tak kicha i prycha... ![]() Cytat:
i aby spokojna była noc. Aby dzień był radosny i miły i by szybko wracały Wam siły! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Staś dzisiaj chciał isć spać z patykiem przyniesionym ze spaceru ![]() Karenina, i co małż w końcu pomaszerował do pracy? Koszula lepiej ta w większą kratkę pasuje. Skąd taki fajny strój wytrzasnęłaś? Brombi, zacięcie aktorskie to inwetycja na przyszłość ![]() Do nas wczoraj przyjechała kuzynka małża - pani nauczycielka polskiego i powiedziała, że pierwszy raz widzi żeby taki maluszek potrafił tak długo skupić sie na książeczce. A Staś teraz studiuje wszystko, przy czym najlepiej jak ja mowię glosno co gdzie jest. Czasem czuję sie jak stoliczek edukacyjny, gdy po raz 15 wyliczam: "talerz", 'drzewo", "kot", "talerz".... ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Mój tak zrobił w sobotę!!! W sobotę, akurat posiedzilismy sobie w piątek dłużej, a tu 6 rano nie ma litości...
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-03-07 o 12:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.