|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Oooo widzę właśnie, że wizaż wykropkował link z dozu najlepiej wpisac na stronie DOZ molipants w wyszukiwarkę
Edytowane przez Dziewczonka Czas edycji: 2011-03-07 o 13:58 |
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
no chyba że non stop wcinasz przetworzone i niezdrowe rzeczy Przecież w marketach też można kupić normalne, w miarę zdrowe jedzonko ![]() Eweska, wow jaki makijaż Grazin, za wizytę Martulka, odnośnie konta to niech teściowa się najpierw określi jakie ma wymagania i czy chce korzystać z bankowości internetowej i bankomatów, czy jednak chce łazić do oddziału i tam wszystko załatwiać. Wtedy podejmijcie decyzję, bo nie we wszystkich miastach są bezpłatne bankomaty banków internetowych.
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja jestem dzisiaj kompletny wrak. Nie wiem o co chodzi... czuję się tak jakbym miała zapalenie oskrzeli, coś mnie swędzi w klatce piersiowej, głowa mi pęka, słabo mi, cała się w środku trzęsę ale chora nie jestem, żadnego kataru, kaszlu czy gorączki. Z rąk mi wszystko leci a ambitnie zabrałam się dziś za prasowanie wszystkich ciuszków
przy okazji zrzuciłam na siebie żelazko ale oprócz wielkiego strachu nic się nie stało.Czytam, że u Was też nie najlepiej, Siaśku ja dziś od rana byłam po prostu smutna i płaczliwa - to zupełnie nie w moim stylu aż się mężyk na mnie z politowaniem patrzył i pytał czy nie trzeba się mną zaopiekować ale odpowiedziałam, że mam jednodniową depresję ale dam sobie radę anula i też mi się słabo robi a chce do Rossmana podjechać i jednocześnie na obiad do Ikeii - sama zjem coś na miejscu i kupię coś na obiad dla TŻ'ta bo nie wystoję dziś przy garach.Na szczęście tu na forum regularnie poprawiam sobie nastrój ![]() Cytat:
38t. to już donoszona dzidzia Cytat:
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Makijaż przepiękny.Spagetti:slina :
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moria biedaku trzymaj się, może to rzeczywiście chwilowe pogorszenie
|
|
#2647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak was nadrobilam od rana. juz mialam komplet badan i najgorsze usg w zyciu p.s. wzielam moje rozowe 10 cali
|
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i innych parowek nie zjem kochana wpisalas na pierwsza strone, kto dyzuruje???????????? ale sie na marcowym rozkrecaja porody
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
ja wrocilam, oczywiscie wydalam kupe kasy, nawet nie chce sie podliczac ile, bo mi normalnie szczeka opadnie, ale zakupilam jeszcze jeden recznik dla niuni, przescieradlo i kilka ciuszkow, ktore mialam na liscie plus kilka ponad przepisowych, ale obiecuje, to juz ostatnie juz nie mam pieniedzy po prostu![]() kupilam tez jeden stanik do karmienia, podklady do szpitala i takie tam, ale wszystko szlo mi dosc wolno, teraz przyszlam , zjadlam i ledwie zyje..... a TZ dzis jak na zlosc o 16-stej w domu ma byc, wiec wypadaloby cos na szybko upichcic ![]() Aliczka kochana zdrowka zycze, pod kolderke i zdrowiec mi tu! Siasku ja tez wczoraj mialam depresyjny nastroj, zapytaj dziewczyn na forum* ale dzisiaj lepiej, powiem szczerze zakupy pomagaja... ilosc wydanej kasy niestety niespecjalnie, ale zakupy jak najbardziej mam nadzieje, ze u ciebie troszke lepiej juz Camomile no mama na 2 tyg bo wiecej mogloby nas obie zabic a co do Norwegii , faktycznie pod wzgledem macierzynskiego to naprawde dobry kraj, dbaja o rownouprawnienei itp.Eweska ty masz genialny ten makijaz!! od razu cie wypatrzylam, bez dwoch zdan jestes najlepsza tam! oczywiscie oddalam glos, jeju jak bym sie chciala tak umiec malowac... ehhh... kasiulka fajnie, ze jednak weekedn okazal sie udany, mimo, ze tak ci sie nei chcialo jechac, objadlas sie ale zdrowo, wiec nie ma co narzekac co do boli, to ja tez tak mam czesto, szczegolnie jak pochodze duzo, albo wieczorami jak juz sie klade spac, nei wiem czy to normalne, zapytam jutro pani doktor.Dziewczonka ja sporo dzisiaj nakupilam, wiec witam w klubie tez mi sie juz powoli nie miesci, ale juz sobie robie szlaban, i w sumie mam nadzieje, ze wroce juz do pracy bo ciezko widze moja sytuacje finansowa, jak tak dalej bede kupowac![]() NO I POWODZENIA NA USG!! zosiaa no ja mam straszne omdlenia, boje sie ze kiedys mnie nikt nie zlapie i walne na chodnik jak kloda(odpukac )izunia no jak wyszlam na zewnatrz to bylo duzo lepiej ![]() zaraz wam wstawie zdjecia jak obfotografuje nowe nabytki zastanawiam sie tylko czy je chowac przed TZtem
|
|
|
|
#2650 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa, jesteście kochane Niedziela minęła bardzo szybko i nawet do Was nie zajrzałam, teraz wzięłam się za nadrabianie ale jestem dopiero na 81 stronie... anula pokoik super, wcale się nie dziwię, że masz ochotę się do niego wprowadzić. gusiagatko współczuję akcji z obrączką, ja swoją też kiedyś zgubiłam, przerzuciliśmy cały dom do góry nogami i znalazła się w koszu na śmieci, strasznie to przeżyłam, więc wiem co czułaś. Teraz mam tak opuchnięte dłonie, że nie ma mowy, aby obrączka spadła ![]() andziot buty dla Zosi bardzo ładne, już nie od pierwszej mamy słyszę, że buty Bartka są bardzo dobre jakościowo, dobrze wyprofilowane itp. grazin nie próbuj przebierać synka za dziewczynkę, bo efekty mogą być opłakane... Wybór ciuszków dla dziewczynek jest o wiele większy, naprawdę jest w czym przebierać. Czasami śmieje się, że natura wiedziała co robi sprawiając nam Synka, bo znając moje możliwości zakupowe, to do własnego domku wprowadzilibyśmy się zdecydowanie później ![]() the sania, moniqac, anula ja również jestem niedzielną mamą i wczoraj rozpoczęliśmy 27 tydzień, czyli jesteśmy najmłodsi ![]() mary poziomkowa super, że postawiłaś na swoim i pokój wygląda tak jak tego chciałaś. Zapewne gdybyś nie zmieniła koloru to cały wkurzałabyś się, że to nie to czego oczekiwałaś. eweska brzuszek śliczny i Ty również pięknie wyglądasz! moria zazdroszczę grilla! Paulizia zarówno mieszkanko, jak i łóżeczko super. Beżowe pościele są śliczne JanuszAgnieszka pokój ładniutki, już gotowy na przyjście lokatorki! idę nadrabiać dalej... |
|
|
|
#2651 | |||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
A wizytę będę miała 22 marca więc pewnie się czegoś więcej na ten temat dowiem. Cytat:
Cytat:
![]() Jak dobrze że masz różowe 10 cali ze sobą
|
|||
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
moria moze dzisiaj cos z cisnieniem nie tak, bo ja tez slaba, ledwie doszlam do sklepu, musialam sie w sklepie choc nie jestem dumna z tego Mcdonaldem posilic
i tez mi wszystko z rak leci, mialam uprac i uprasowac te nowe rzeczy malej, ale zwatpilam i leze, a swoja droga tez jestesmy aparatki co? slabo nam, mdlejemy , deprecha ale do sklepu lecimy chocby nas mieli zbierac po drodze
|
|
|
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
oj... nazbierało mi się troszkę do nadrobienia z dwóch dni... ale wczoraj nie miałam kiedy za bardzo. byliśmy z tz na rodzinnym obiadku u mojego wujka i jak wróciliśmy to byliśmy padnięci... w oóle moja babcia wczoraj zabiła mnie tekstem... siedzimy sobie wszyscy przy stole a babcia mowi do mojej may: "nie martw się nickochana bo ty babcia i tak nie będziesz...a ja prabacią....bo jakby byla dziewczynka to bysmy były ale w takiej sytuacji to nie będziemy....jak jest chłopak to tylko dziadkowie sa prawdziwymi dziadkami...." ![]() szczęka mi opadła..... moja mama zaczęła się śmiać...a ja mało myśląc dowaliłam tekstem, że w takim razie to babcia nie jest babcią Konrada( 9 letni syn,mojego wujka, który siedział przy stole).....i jak się zrobiła niezręczna cisza....aż z siebie dumna byłam!!! nic babcia nie odpowiedziaął, ale była bardzo zniesmaczona...bo to jej ulubiony wnuk jest ![]() nie lubię takich rodzinnych spotkań bo zawsze muszę się z kimś pokłócić... na do widzenia pożarłam się jeszcze z dziadkiem o mojego tż... pyta się go kiedy do niego przyjdzie bo ona sobie coś w komputerze namieszał i chce, żeby mu poustawiał...no to mój tz powiedział,że przyjdzie, ale nie wie keidy bo dzisiaj wraca do pracy ma popołudniówki i nie pamięta grafiku...to dziadek z tekstami pod nosem...ze mu się nie chce... ze o nic poprosić nie można itp. to poleciała wiązanka z mojej strony, tak, że się obraził.... sorki, ale musiałam się wyżalić... nie bijcie za zaśmiecanie wątku![]() Eweska, sania sliczne macie brzuchatki Eweska makijaz rewelacyjny Aliczka88 nie poddawaj się kochana...mnie juz opduszcza choróbsko....a princi jak się czujesz?? andziot mi drętwiała na początku ciąży...a teraz już nie...za to ręce mi drętwieją....Zosia żurek
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-03-07 o 15:11 |
|
|
|
#2654 | |
|
Moderatoreska
|
Czytałam własnie dzisiaj
Cytat:
Dziękuję Antropia
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, współczuję Ci tych omdleń bo mnie też się często zdarzają
W pierwszym trymestrze to była masakra, teraz już rzadziej odpukać ![]() Agnieszka, trzymaj się w tym szpitalu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-03-07 o 14:45 |
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tylko zamiast ziemniaków dajesz startą cukinię
![]() Pyszności ![]() A do tego robię mięsko mielone w sosie śmietanowo-grzybowym ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Muszę dalej jechać i nigdy mi się nie chce...
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Cześc dziewczynki,
Troszku mnie nie było, wpadam tylko się przywitać. Przez ostatnie pare dni bardzo nadgoniliśmy z przygotowaniami. Pokoik już wymalowany, teraz tylko musze pomalować szafki i łóżeczko (łóżeczko troszku zużyte). Jak bedzie koniec cykne zdjecia. Pozdrawiam wszystkie i jutro zaczynam 33 tydzień !! Jupi !
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
matall ja tez uwielbiam placuszki z cukinii!!!
moniaK ja w pierwszym trymestrze mialam mega duzo omdlen, w drugim byl spokoj a teraz znowu masakra... aga pe bedzie dobrze, najwazniejsze ze cie zbadaja na prawo i lewo i dobrze ze masz rozowiaka ze soba, to jestes z nami w kontakcie
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Rybeczki
Kochane czy Wasze malenstwa tez tak strasznie sie ruszaja? Normalnie jakbym miala jakiegos alienia w brzuszku eweska makijaz przesliczny, eh na moja twarz to juz nic nikt nie poradzi, taka syfiasta... co do malego mieszkania, to lepsze ciasne, ale wlasne my za to mamy duze, a nie moze skonczyc urzadzac i remontu w koncu tez nie zrobimy, bo troche kaski braknie...w lutym zaplacilismy co 3 miesieczna rate kredytu, teraz przyszlo za gaz 700 euro, wiec szczerze to ledwo ciagniemy do przodu, w tym miesiacu nie kupimu ani wozeczka ani lozka dla dzidziusia, mam nadzieje ze sie wyrobimy, bo troche zaczela ogarniac mnie panika....mary poziomkowa u mnie tez sa takie parkingi dla kobiet w ciazy, rozowe zawsze sie tam parkuje, wtedy parkometru nie musze placic ostatnio jakis glupi dziad mnie zastawil i musialam wlazic od strony pasazera, ludzie to sa jednak bezmozgowi...Grazin ja kupuje narazie jedna buteleczke 260 ml, te 150 ml to strasznie male mi sie wydaja.... Dziewczonka ja to jest, ze mamy termin na ten sam dzien, a Ty jestes w 31szym tygodniu a ja w 30tym? ![]() agnieszka_pe25 daj znac jak tam poszly badania, a to usg przeplywowe to nie kazda kobieta ciezarna powinny miec? moj ginek nic o tym nie wspominal... Cytat:
co do rozka to u nas tez sie ich nie uzywa, w sensie musialabym z Pl zamowic, chyba jednak nie bede kupowac, bo taki miekki to mozna z kocyka zrobic... A co u Ciebie jest rok macierzynskiego platnego, czy ja dobrze doczytalam :brzy dal: normalnie zyc nie umierac teraz sie przemeczysz pracujac, ale pozniej wszystkie bedziemy Ci zazdroscic
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mi zjadlo postaaaaa!!!!!!!!!!!!
aaaa... wklejam wam zakupki ![]() 1. butki cudne welniane z takiej tradycyjnej norweskiej firmy, zakochalam sie w nich a byly na przecenie!!! 2 body welna i welna z bawelna, podobno dla dzidzi najlepsze(nie pytajcie o cene plissssss) 3. body z dlugim rekawem na 62 bo mam same z krotkim ![]() 4. reczniczek bo byl na przecenie ![]() 5. spodenki zieloneee bo slodkie ![]() 6. tuniczka z legginsami imitujacymi dzinsy, zakochalam sie a potem sie pokazalo ze tez przecenione ![]() 7. koszulki na lato z H&M tak, tak ta z dlugim tez na lato(u nas nie takie upaly jak w Italii )8- koszulka ktora kupilam pod wplywem impulsu, za driga byla, ale powiedzcie ze piekna nooo.... 9. zolta sukieneczk na lato z majtasami slodka co?10. tuniczko-sukienka z legginsami no ooooo wiem ze poszalam, ale wreszcie Zosia bedzie miala pasujace ubranka, a nie tylko to co kupilam w pace uzywanej lub dostalam a co, nalezy jej sie, szkoda tylko, ze mamusia zbankrutuje, ale co tam..... ide cos upichcic,bede pozniej ![]() butki.jpgbody welna.jpg body.jpgrecznik.jpg spodenki.jpgbluzeczka plus getry.jpg bluzeczki.jpgkoszulka.jpg sukienka z majtjkami.jpgsukienka plus getry.jpg |
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio też tam zaglądam i mężu śmieje się ze mnie że reklamom uległam ![]() a co do deprechy to mi też się zdarza, ale mam nadzieję że szybko Ci minie tak jak mnie ja dziś nawet mam dobry dzień bo jakoś miałam fazę na gotowanie, a tego za bardzo robić nie lubię ![]() agnieszka_pe25 dobrze że się odezwałaś kochana, myślałam dziś o Tobie, oby dni jak najszybciej mijały i wszystkie wyniki były ok, no i co by Ci podnieśli tą globinkę ![]() antropia też nie przepadam za rodzinnymi spędami, ale rodzinę ma się tylko jedną matallewar podkusiłaś mnie tymi cukiniami, kiedyś widziałam takie placki z cukini w tv "rewolucja na talerzu" atiz czekamy na fotki ![]() anula jaka ta Zosieńka Twoja będzie pieknie ubierana ta biała bluzeczka to też z Cubusa (bo się zakochałam ) legginsy też boskie (uwielbiam) no i sporo ma kiecuszek już ![]() ja idem robić "kulululu" ciastoliną
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Wtajemniczenie
|
andziot no dokładnie...
a wiesz że, ja też bym się pobawiła ciastoliną ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
Ciezko Was nadrobic po dwoch dniach nieobecnosci. Od wczoraj mam problemy z nogami, bola mnie i miesnie i kosci od kolan w dol, juz sama nie wiem czy to od obciazenia czy brakuje mi witamin. Wzielam ciepla kapiel ale nic nie pomaga. Boje sie stawac na nogi. Czy ktoras zna na to jakis sposob? |
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw wieści z wizyty, a potem was poczytam
![]() mój mały waży 1550gram ma 38cm. leży głową w dół szyjka zamknięta i twarda i dłkuga napięcie macicy prawidłowe średnica głopwy 8,5 cm (co nie powiem przeraziło mnie, bo jak ja go wypcham!) serduszko bije miarowo moje ciśnienie w normie macica mi twardnieje, dzisiaj wyjątkowo bardzo lekarz powiedział ze ja nie twardnieje wiecej niz 10 razy na dobe to ok. no i ogolnie wszystko elegancko ![]() aha co do płci ![]() mały łobuz zacisnął nogi i nie było nic widac. także pozostajemy przy Sebusiu ale bez potwierdzenia ![]() jestem WYKOŃCZONA! ułaziłam sie po mieście jak głupia. zaliczyłam kilka ciucholandów i zakupiłąm kilka fajnych fatałaszków dla małego. za wszsytko zapłaciłąm 12 zł:P ale tż mnie skrzyczał po co nam tyle tego jak nawet w połowie nie wyjdzie. dam wam potem zdjecia ![]() ide czytac ![]() aha zdjecia usg mam dwa na jednym kość udowa a na drugim głowa od góry, zdjecia buzi nie mam i jestem zawiedziona ![]() gratisów również nie otrzymAŁAM!!!!!!!!!!!bulw ers:P
|
#2665 |
|
Rozeznanie
|
aguś brzuszek super!
izunia współczuję sytuacji z pożarem, dobrze, że się nie rozprzestrzenił na cały blok! anula, moria może dzisiaj jakieś przesilenie wiosenne czy coś w tym stylu? Rano oglądałam prognozę pogody i mówili, że biomet będzie bardzo korzystny, a w moim przypadku wręcz odwrotnie. Pojechaliśmy z TŻ-tem załatwiać sprawy związane z budową i niestety musiał mnie przywieźć do domu, bo zrobiło mi się strasznie słabo, zaczęła boleć głowa itd. Poleżałam, wypiłam kakao i już jest lepiej, ale nadal czuję się kiepsko. Moria dobrze, że nic sobie nie zrobiłaś tym żelazkiem. Dziewczonka trzymam kciuki za usg, mój Synek też już leży główkowo, a na sobotnich zdjęciach naprawdę dobrze go widać na usg 2d. eweska super makijaż! oddaliśmy głos! anula pokazuj zakupy! Dawno temu czytałam jakiś artykuł, o tym, że kobiety bardzo często ukrywają swoje zakupy przed TŻ-tami! antropia postaraj się nie przejmować zachowaniem babci i dziadka, zdaję sobie sprawę, że nie było ono miłe, ale niestety nie zmienisz tego, a nerwy zaszkodzą Tobie i Dzidziusiowi! Bez sensu są takie zjazdy rodzinne kiedy ktoś tylko czeka, aby drugiemu wbić szpilę... anula zakupy cudowne grazin to łobuz z Twojego Dzieciaczka, ani buzi, ani siusiaka nie chciał pokazać, może wkurzył się, o tę tacę co z niego robisz? Stwierdzam, że mój Synek ładnie współpracuje, bo w sobotę i buziunie nam pokazał i jajeczka! Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-03-07 o 16:13 |
|
|
|
#2666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przejdzie na pewno---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Mango08 dziękuję za słowa otuchy Grazin to wizyta jak najbardziej udana gratulujea mały wstydziocha może,nie chce żeby mu tam zaglądano czekamy na foteczki
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
anula_81 ile TY masz rzeczy dla Zosi! to jest skandal normlanie, zdazysz wszystko jej zalozyc?
![]() hmm body z welny na lato, nie za cieple to? Grazin gratulowac wymiarow i wagi dzidziusia
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin
Sebuś wstydliwy ![]() chyba on jako jedyny nie swieci klejnotami swoimi |
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lalunie
jedzowata dyr na pewno spada od next poniedziałku Zostaje dyrektor ktory jest baardzo oki - miałam dzis z nim rozmowe, a wiec - powiedziałam ze pracuje do 01 kwietnia a on mi powiedział, ze prace mam po powrocie ! Tak wiec same dobre wieści TESKNIŁAM Kochane za Wami, naprawde ![]() ![]() ![]() jutro chyba juz bede miała luzniej mimbi; a ile teraz wazy Twoja pani fryzjerka ??? bardzo mądrą teorie ma Twoj tatus nie sposób się z nim nie zgodzić Tylko chodzi o to, że mnie potem sie w nocy bedzie dana zmarła osoba śniła i bede ją pamiętała przez pryzmat trumny a nie tego jak wygladała za życia.. eh cięzki temat. Mimbus ja moze deprechy jako takiej jeszcze nie miałam ale juz pare razy na antydepresantach cycus w tym stylu byłam i zgadzam sie, ze sa fantastic Podzielam Twoją opinie ze lepiej szczesliwa mami i butelka niż na odwrót ! anula_81; daj Słonko znac jak na wizycie... a może dostaniesz L-4 JanuszAgnieszka; uroczy pokoik Paulizia; Grazin; zamierzam pracowac niecały miesiac !! 01 kwietnia jestem ostatni dzien w pracy the_sania; dziekuje Gwiazdko ![]() ![]() za wsparcie duchowe Monia jak po przeprowadzce !! doczytam reszte w domku
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze przejdzie jak sobie poleze bo boli okropnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Czekamy na Ciebie fasolko

przy okazji zrzuciłam na siebie żelazko ale oprócz wielkiego strachu nic się nie stało.

nie bijcie za zaśmiecanie wątku
żurek
W pierwszym trymestrze to była masakra, teraz już rzadziej odpukać