Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 13:30   #4651
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Hej mamuśki !

03.04.2011 o 18.35 przyszedł na świat nasz synek Fabianek
jestem zakochana i moje serce pęka z nadmiaru miłości, nigdy bym siebie nie posądziła o taką dawkę uczuć.... a jednak....

wszystko zaczęło się już 03.03.2011 nawet pisałam niutce że mogłabym rodzić w ten dzień, bo i na ćwiczeniach bym była i pączka bym zjadła
cały dzień byliśmy poza domem, szkoła, sklep, urząd.. pod koniec dnia padałam na pyszczek... zapodaliśmy sobie film i wypiłam do niego Karmi.
mój dziubek cały dzień się nie ruszał,ale po karmi zaczął fikać więc ok.
Po filmie poszłam siku i nagle patrze i mam mokro, a zaraz potem odszedł mi czop..

jednak nic się dalej nie działo, postanowiliśmy ,że położymy się i poczekamy godzinkę i pojedziemy do szpitala przez te wody.
No i zasnęłam i ..wstałam o 8 rano
wody zaczęły się sączyć konkretnie więc ogarnęłam się i pojechaliśmy do szpitala, niestety wody leciały a skurczy zero, akcji nie ma więc podali mi oksy

Już wiem czemu kobitki boją się wywoływanego porodu... ah tak jak napisała patrycja_22 łatwo nie było. Ale dzięki Bogu trafiłam na super położne, mówiły mi ,że to kryzys 7mego ceyntymetra,że dam radę.
Ulgę przynosił prysznic, na prawdę warto tam iść, ciężko było bo miałam kroplówkę ale woda przynosiła ulgę.
Już nie miałam sił bo 8 godzin się męczyłam, przyszedł lekarz i pytam się ile cm rozwarcia a on ile bym chciała? Ja 'prosiłam' o 9 bo już nie miałam siły na nic, a on mówi ,że 10 i zaczynamy !

Położona powiedziała,że teraz ostatnia faza i wszystko zależy ode mnie.. czy to będzie trwało 15 minut czy 2 godziny. I dostałam mocy niewyobrażalnej , Tż bardzo mi pomagał, od rana był przy mnie , na sali cały czas, kazałam mu jechać coś zjeść ale nie chciał... kiedy musiałam przeć przytrzymał mi głowę, nogi i nasz synek w 15 min był na świecie.. Boże jakie cudowne uczucie!
warto warto warto... tż popłakał się, ja to samo... moje maleństwo kochane....
3450 g i 58 cm.. a on dla mnie jest jak okruszek...
najlepsze,że nawet w ciuszkach 56 się topi. Wysłałam Tż na zakupy ciuszkowe dla Niego ...

Mruczy jak kotek, tuli się cały czas.. jestem zakochana, stwierdziliśmy z narzeczonym ,że to jest najpiękniejszy cud jaki w życiu nas spotkał...

Obecność ukochanego dużo dała, nie wiem czy dałabym radę sama .. a te sms które mi pisał jak od nas pojechał chyba zachowam do końca życia.

Laktacja się rozkręciła i na prawdę jak dzisiaj rano zobaczyłam własne piersi to ich nie poznałam z karmieniem nawet dobrze nam idzie chociaż to mały niejadek... tuleniem by tylko żył i pieszczotkami, jeść nie musi ale walczymy

oto zdjęcia mojego skarbka, ze szpitala jeszcze, różowy bodziak i kocyk to dzieło pielegniarek
w niebiesko białym to już w domku
właśnie śpi mój książę
montii jaki slodziak a jaki podobny do ciebie to ci mowie......:cojes t:..ogromniaste gratulacje dla ciebie i twojego mezczyzny...: roza:gratki kochana po raz enty chyba
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:30   #4652
szymelka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Hej mamuśki !

03.04.2011 o 18.35 przyszedł na świat nasz synek Fabianek

jestem zakochana i moje serce pęka z nadmiaru miłości, nigdy bym siebie nie posądziła o taką dawkę uczuć.... a jednak....
Montii - piękny opis - GRATULUJĘ!!! No a synuś cudny
Piękne wspomnienia i kochana istotka wynagradzają te ciężkie miesiące czekania i godziny bólu!!
Stary 2011-03-07, 13:32   #4653
diatoma
Zadomowienie

mam pytanie z gatunku tych glupich, czy pierzecie swoje nowe koszule do szpitala?? bo ja swoich nowych ubran nigdy nie piore. ale tutaj dzidziul bedzie mial kontakt z moim cialem, to moze uprac te piżamki???

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:32   #4654
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
przed wyjściem do domku i z dzisiaj

Wyglada jak laleczka i ten jego jezyk na glowce
Stary 2011-03-07, 13:32   #4655
patrycja_22
Rozeznanie

Monti mnie też krocze mało co bolało po tym szyciu ale niestety musiałam jechać w czwartek na IP zdjąć szwy bo nie chciały się rozpuścić i zaczęły mi się wrzynać a to już bolało bardzo Jak mi je zdjęli to od razu jaka ulga...ufff.
Wczoraj wybłagałam mamę żeby mi wagę przyniosła bo ja nie mam i ubyło mi już 11kg jeszcze tylko 3 i będę ważyć tyle co przed ciążą. Ale najważniejszy jest ten mój malutki szkrab a nie jakieś tam kg Mój tż się śmieje, że mały wszystko ze mnie wyciąga jak odkurzacz

Edytowane przez patrycja_22
Czas edycji: 2011-03-07 o 13:35
patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:34   #4656
aja1
Zakorzenienie

Ale newsy, a miałam Was ochrzanić, ze tyle naskrobałyście

Tity ,Montii, Patrycja słodkie macie dzieciaczki , ja też bym już chciała

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj miałam pobudkę o 6.20 Moja mądra sąsiadka wczoraj zeszła do piwnicy po węgiel i zostawiła świeczkę gazety się zapaliły i mieliśmy w bloku pożar. Teraz w całym mieszkaniu śmierdzi dymem. Wietrzę cały czas ale już mi niedobrze od tego smrodu.
Współczuję

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Wreszcie!!!!
Smsik z przed chwilki od Castii:

"O 11.20 przyszła na świat nasza córeczka. 3400g i 54cm żywej miłości Pozdrawiamy wszystkie mamusie. Autobus już wraca do Was

potem jeszcze jednego mi napisała:

"Niezła impreza cały ten poród Ale maleńka na brzuszku i już wszystko mija Nawet już nie pamiętam jak bolało trzymajcie się i powodzenia dla następnych wsiadających do busa Trzymajcie się"
Wow jak szybko GRATULACJE

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:34   #4657
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
marsylia niestety byłam nacieta ale .. myslałam ze odczucia PO sa gorsze, 2 h po porodzie sama poszlam siku mialam niby czekac do rana albo basen ta teraz siedze normalnie itp itd myslałam ze naciecie to cos strasznego ale jest ok.

biustonosz do karmienia kupilam sobie 80 E i mial luzy na wkladke teraz cisnie i piersi mi sie wylewaja zaraz na allegro szukam nowego...

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

ada dokladnie parte to byla przyjemnosc

monti czyli piersi sie bardzo powiekszyly tak???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 13:36   #4658
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Laktacja się rozkręciła i na prawdę jak dzisiaj rano zobaczyłam własne piersi to ich nie poznałam z karmieniem nawet dobrze nam idzie chociaż to mały niejadek... tuleniem by tylko żył i pieszczotkami, jeść nie musi ale walczymy

oto zdjęcia mojego skarbka, ze szpitala jeszcze, różowy bodziak i kocyk to dzieło pielegniarek
w niebiesko białym to już w domku
właśnie śpi mój książę
Cytat:
przed wyjściem do domku i z dzisiaj
w zyciu bym nie przypuszczala, ze tak sie wzrusze
piekny opis a Fabianek jet cudny!!
zycze zdrowka i szybkie powrotu do siebie
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość

A do mnie dotarł wózek bardzo zadowolona jestem z niego, wygląda identycznie jak na aukcji. Teraz tylko trzeba czekać na lokatora Wklejam parę zdjęć bryki.
Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Castia gratulacje kochana :roz a:

Tity, Szymelka słodziaki dzieciaczki

Monti Fabianek jest uroczy super, że już jesteście w domku.
Też miałam problem ze stanikami bo zrobiły się o wiele za małe ale po 3 dniach karmienia cycki mi się unormowały i już są dobre

To i ja wkleję fotki mojego małego żuczka, który teraz słodko śpi .
Powiem Wam, że to złote dziecko sypia po 3-3,5 godziny, je i się tuli.
Już sobie nie wyobrażam życia bez niego
Jedyny problem to to, że przy przewijaniu osikuje i okupkuje wszystko dookoła
Na jednym zdjęciu jest ubrany na różowo bo już nie miałam go w co ubrać...wszystkie śpioszki osikał
fajniutki

CASTIA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Stary 2011-03-07, 13:37   #4659
Ewelqa1985
Zadomowienie

diatoma ja pralam i koszule i szlafrok do szpitala (wszystko jest nowe bo ja spie w pizamach a szlafrok ktory mam w domu jest za gruby do szpitala )

jestem w polowie sprzatania jakby nie brzuch to calkiem sprawnie mi idzie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-03-07 o 13:39
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:37   #4660
szymelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Zaparło się to moje dziecię. Co do szpitala to obstawiam w końcu bielański. Mam nadzieję, że będą miejsca. Na IP są bardzo miłe dwie lekarki i mam nadzieję, że na którąś z nich trafię. Oczywiście jeśli ta moja mała Uparciuszka postanowi wyleźć. A Ty gdzie urodziłaś?
Ja rodziłam w bielańskim właśnie - do Wołomina bałam się jechać ze skurczami co 3-4 min. Jestem naprawdę zadowolona z tego szpitala choć nie miałam tam nikogo znajomego. Opieka super na porodówce - położna anioł kobieta mi się trafiła - nie nacinała mnie, na noworodkach też ok pielęgniarki - ogólnie rewelacja!!
Stary 2011-03-07, 13:40   #4661
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Wreszcie!!!!

"O 11.20 przyszła na świat nasza córeczka. 3400g i 54cm żywej miłości Pozdrawiamy wszystkie mamusie. Autobus już wraca do Was

"Niezła impreza cały ten poród Ale maleńka na brzuszku i już wszystko mija Nawet już nie pamiętam jak bolało trzymajcie się i powodzenia dla następnych wsiadających do busa Trzymajcie się"

po porodzie u nas też powinna przyjść wtedy nie odpuszczę jej

to jest fajne łudziłam się że dostanę to od kogoś hehe na baby shower ale nie dostałam jak nie dostanę to na pewno kupimy

no ja od 2 nocy mam tak ogólnie 3 razy tak miałam że mnie mega ból obudził jak na @

castia gratulacje dla ciebie i dzieciatka zdrowka dla was,wracaj szybciutko i opisuj jak bylo

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Castia gratulacje kochana :roz a:

Tity, Szymelka słodziaki dzieciaczki

Monti Fabianek jest uroczy super, że już jesteście w domku.
Też miałam problem ze stanikami bo zrobiły się o wiele za małe ale po 3 dniach karmienia cycki mi się unormowały i już są dobre

To i ja wkleję fotki mojego małego żuczka, który teraz słodko śpi .
Powiem Wam, że to złote dziecko sypia po 3-3,5 godziny, je i się tuli.
Już sobie nie wyobrażam życia bez niego
Jedyny problem to to, że przy przewijaniu osikuje i okupkuje wszystko dookoła
Na jednym zdjęciu jest ubrany na różowo bo już nie miałam go w co ubrać...wszystkie śpioszki osikał
slodziak
Stary 2011-03-07, 13:43   #4662
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
mam pytanie z gatunku tych glupich, czy pierzecie swoje nowe koszule do szpitala?? bo ja swoich nowych ubran nigdy nie piore. ale tutaj dzidziul bedzie mial kontakt z moim cialem, to moze uprac te piżamki???
Ja wyprałam i koszule i biustonosze do karmienia, czyli te rzeczy, które będą miały bezpośredni kontakt z buzią małego.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:44   #4663
szymelka
Rozeznanie

Cytat:
Wreszcie!!!!

Castia - GRATULACJE!!! Ekspresowo się uwinęłaś,
Stary 2011-03-07, 13:46   #4664
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Ale nabrałyście tempa, w szoku jestem

Mokra, serdeczne gratulacje duża córcia

Szymelka, śliczna córeńka

Olusia, ładny brzusio

Kaalinaa, łał, gratuluję Tak czekałam na tą wiadomość, suuuper Ładnie Hania waży całusy dla maleńkiej

Nika, nie martw się, ja przeszłam grypę w 28tc, przez 3 dni temperatura dochodziła do 39st. Gin nie panikował, kazał mi się zjawić po antybiotyk gdyby nie spadała ponad tydzień, więc mam nadzieję że dla malutkiej nie było to niebezpieczne, oczywiście cały czas zbijałam gorączkę ale nie było łatwo.

Tity, cieszę się że już się lepiej czujesz, a Leoś ma piękny uśmiech

Monti, pięknie Ci poszło a Fabianek jest boski

Castia, ale ekspress z Ciebie, gratuluję i całusy dla malutkiej

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:47   #4665
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ale masz dobrze ja mojego tż muszę się prosić o każdą rzecz że jest potrzebna .Tak sam z siebie to on jedynie wie że pampersy będą potrzebne
ha widzisz a mój jak mówiłam mu że pampersy trzeba jeszcze kupić to on: ale poczekajmy jak się urodzi bo nie wiadomo jaki rozmiar

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
No właśnie na poród jeszcze za wcześnie Z córcia nie miałam takich skurczy przed porodem
Eirene a masz juz spakowana torbę?
Wpadłam w lekką panike, zamawiam dzisiaj łóżeczko i jeszcze muszę zakupić stanik do karmienia
tzn ja z czwartek zaczynam 37 tydzień więc już mogę rodzić hehe mam torbę na tip top spakowaną tylko sztućce muszę dorzucić i klapki pod prysznic no i szczoteczka ale to na końcu już
ubranka poprane dziś i jutro mam zamiar skończyć w końcu prasowanie bo jakoś powoli mi to idzie
póki co na razie biorę fenoterol więc może nie urodzę ale 16 odstawiam to będzie dokładnie ostatni dzień 37 tygodnia i mam nadzieję że od razu coś ruszy hehe

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

Ciekawe jak z wyborem imienia im pójdzie, czy to samo przychodzi jak się urodzi
no własnie nie napisała pisała jako : córeczka :0 czyli może nie mają jeszcze koncepcji

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość

A do mnie dotarł wózek bardzo zadowolona jestem z niego, wygląda identycznie jak na aukcji. Teraz tylko trzeba czekać na lokatora Wklejam parę zdjęć bryki.
ale fajny kolorek

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Castia chyba chodziła jakiś czas z rozwarciem, nie?
może mi tez to pomoże
no 3cm miała od chyba 2-3 tygodni jakoś z tego co pamiętam i ciągłe bóle
mnie zaczynają łapać takie bóle w nocy więc też mam nadzieję że będzie szybciej

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
montii jaki slodziak a jaki podobny do ciebie to ci mowie........og romniaste gratulacje dla ciebie i twojego mezczyzny...: roza:gratki kochana po raz enty chyba
właśnie też mi się tak wydaje że podobny

Cytat:
ja prałam w loveli

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:47   #4666
szymelka
Rozeznanie

patrycja_22 - piękny ten Twój kawaler
Stary 2011-03-07, 13:49   #4667
iweczka
Zakorzenienie

Montii, Twój opis porodu dodał mi sily że i ja sobie poradze, bo ostatnio mam kryzys......
a Twój synuś jest przesliczny
Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

Castia,
u Ciebie poszło ekspresowo
jeszcze rano pisała a tu proszę
Castia, ogromne GRATULACJE!!!!!! Całusy od ciotki wizazowej dla maleńkiej niuni no i dla Ciebie oczywiście
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:50   #4668
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Castia chyba chodziła jakiś czas z rozwarciem, nie?
może mi tez to pomoże

lustereczko, fajny wózek, jaki to model?
http://allegro.pl/nowosc-wozek-folky...441384838.html to jest ten
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
patrycja
ale śliczności

Lustereczko
niezła bryka

Ale mi dziś z cycków leci 6 tyg przed terminem
Mi też leci, zwłaszcza jak chodzę bez stanika

Cytat:
Ja nie prałam.

Dzięki dziewczyny fajnie że Wam się podoba bryka
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:54   #4669
gosiawolna
Rozeznanie

ja dzisiaj zrobilam pranie dzidziusiowych ciuszkow w koncu jutro kolejna partia a te dzisiejsze bede jutro prasowac jeszcze. jutro tez wizyta na 14 wyjelam dzisiaj tez kolderke zeby sie przewietrzyla troche bo smierdzi nowoscia i dopakowalam torbe praktycznie do konca tylko ciuszki dla maluszka mi zostaly i wsio a ja gdzies po 22 powinnam odstawic fenoterol ale jutro pewnie wiecej sie dowiem. mam tez taka nadzieje ze jak odstawie to szybko pojdzie ;p

Edytowane przez gosiawolna
Czas edycji: 2011-03-07 o 13:56
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:58   #4670
coralady
Wtajemniczenie

Kalina,Castia gratuluje!Czekam z niecierpliwościa na relacje jak tylko ogarniecie nową sytuację i dacie radę podzielić się wrażeniami

Monti jakiś śliczny ten twój synek
Tity piękny uśmiech-słodziak do zjedzenia!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 13:59   #4671
gosikk_s
Zakorzenienie

Patrycja, słodziaczek Ładnie Ci waga spada

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 14:02   #4672
aja1
Zakorzenienie

Ja Wam nic nie chce mówić, ale gaduły z Nas straszne i cza wymyślać tytuł następnej części
Mnie przyszło coś takiego:

"Nasz autobus na porodówkę gna, wypatruje go każda z Nas, mamy III-IV"

Czekam na propozycję.

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-03-07, 14:08   #4673
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
- odcisk mój tż koniecznie chce takie cuś w czym się odciska stópkę i rączkę dziecka
Jak kupicie cos fajnego to pochwal się najlepiej zdjęciemSzukałam ostatnio takiego czegos ale sie nie natknęłamMoze ktoś wie gdzie to można kupic?

Fiodor Dostojewski
Stary 2011-03-07, 14:10   #4674
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Ja wypralam koszule i szlafrok w tym samym proszku co pralam dzidzi. polozna mi mowila, zeby pzrez pierwszy miesiac tez prac swoje rzeczy w takim delikatnym proszku, ale chyba tego nie bede robila.

Patrycja22 synus fajowy i fajnie ze taki grzeczny.

Mnie cos maly dzisiaj kopie w zebro, litosci nad matka nie ma. I boli mnie strasznie prawa strona plecow, cos jak nerka...kurde co to moze byc......
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 14:10   #4675
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Jak kupicie cos fajnego to pochwal się najlepiej zdjęciemSzukałam ostatnio takiego czegos ale sie nie natknęłamMoze ktoś wie gdzie to można kupic?
Na all, np takie
http://allegro.pl/ramka-odcisk-dloni...480439401.html

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-03-07, 14:13   #4676
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ja Wam nic nie chce mówić, ale gaduły z Nas straszne i cza wymyślać tytuł następnej części
Mnie przyszło coś takiego:

"Nasz autobus na porodówkę gna, wypatruje go każda z Nas, mamy III-IV"

Czekam na propozycję.
Calkiem niezly tytul aja:

Moze cos takiego zeby sie rymowalo:

"Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV"

"Autobus na przystanku staje, codziennie ktoras z nas mama zostaje,mamy III-IV"

Nie jestem dobra w te klocki
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 14:18   #4677
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Calkiem niezly tytul aja:

Moze cos takiego zeby sie rymowalo:

"Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV"

"Autobus na przystanku staje, codziennie ktoras z nas mama zostaje,mamy III-IV"

Nie jestem dobra w te klocki
OOOOO.... ja wybieram 2

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-03-07, 14:18   #4678
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cytat:

ja mam zamiar kupić na allegro,
ale widziałam też np. w Mothercare, i takim zwykłym sklepie z ciuszkami i innymi rzeczami dla dzieci

waham się między ta ramka co pokazała Aja1
i taką, tania i dużo kolorów do wyboru

http://allegro.pl/ramka-z-glina-na-o...478968414.html
Stary 2011-03-07, 14:20   #4679
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje AjaNa allegro nie szukałam,bo skupiam się nad końcowymi zakupami dla Małej i siebie.Ale przyjdzie czas kiedy kupie i to

Izabela ta ramka tez fajna,no i dużo tańszaZastanowie się jeszcze

Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-03-07 o 14:22
Stary 2011-03-07, 14:20   #4680
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
OOOOO.... ja wybieram 2

ja tez za nr 2.
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości