Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 16:24   #2701
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Anula81 mam identyczne leginsy dla małej wklejałam ostatnio w H&M za 10zł kupiliśmy (przecenione z 20 )

A my dzisiaj kupiliśmy jeszcze skarpetki z Lidla za 4,99, te co były pakowane po 3 sztuki za 6.99. Sporo ich jeszcze było.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:34   #2702
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

A oto upolowana dzisiaj "zwierzyna":
- śpiworek do spania Mamas &Papas - 7 zł
- kamizelka z Nexta - 4 zł ( TŻ powiedział, że musi do niej koszulę dla Pepe dokupić ),
- szlafrok Winnie the Pooh ( z Kubusiem Puchatkiem ) 5 zł,
- klapki dla mnie 15 zł
jeszcze TŻ załapał się na dżinsy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a1.jpg (127,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a2.jpg (187,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a3.jpg (95,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a4.jpg (114,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez anulinka2009
Czas edycji: 2011-03-07 o 16:36
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:39   #2703
andziot
Zakorzenienie

zbieram się do "dzieci"
do zobaczenia wieczorkiem

(dziś chyba sama będę, bo mężu wybywa na noc do Łodzi)

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:42   #2704
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

ja tez mykam do domku, juz 40 min nadgodzin

całuuusy

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:43   #2705
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

1. bodziaczek z Puchatkiem 3zł
2. śliniaczek 1zł
3. koszulka ADAMS BABY rozm 62 1zł
4. wreszcie kolorowy pajacyk!!!! NEXT 3zł
5. bluzeczka DUNNES (?) 1 zł rozmniar niby 6-12 miesiecy ale jest taka sama jak ta w rozm 62
6.bodziaczek tesco 1zł nowy nowiusieńki 1zł
7. i kolejny kolorowy pajacyk mothercare rozm 52 1zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110307081.jpg (76,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110307082.jpg (82,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110307083.jpg (85,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110307084.jpg (88,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110307085.jpg (98,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110307086.jpg (72,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110307087.jpg (89,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-03-07, 16:49   #2706
listopadowa80
Zakorzenienie

Sania, Eweska, Aguś, Paulizia - śliczne brzuszki
Aguś - niziutko brzusio
Eweska - brzuch powalający. Nooo rosną chłopaki
Wyczytałam o konkursie i głosik poleciał

Paulizia, JanuszAgnieszka - śliczne pokoiki dla bobasków

Co do kosmetyków - wolę Nivea i Hipp niż J&J.

A ja się jeszcze pochwalę, że od 18 lutego nic nie przytyłam! Ha! To może dr krzyczeć nie będzie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-03-07 o 16:50
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:50   #2707
eweska
Moderatoreska

Dziewczyny śliczne ciuszki kupiłyście i w jakich atrakcyjnych cenach

Mnie się udało w końcu nagrać pukanie chłopaków tzn. jednego :P Parę razy kopnął do kamerki, ale nie mogę znaleźć kabla od komórki żeby wrzucic na kompa jak znajdę to sie filmikiem podzielę

Listopadowa merci
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:50   #2708
Aliczka88
Zadomowienie

Ewesko - no niestety ale MKS już przestali emitować... Szkoda bo tak ten remont planowali i myślałam ze bedą nowe odcinki już w nowym salonie a tu ni z gruchy ni z pietruchy - nie ma ich Pooglądamy we wrześniu z 4 miesięcznymi dzidziuszkami

Anula - ale ciuszki będzie piekna modnisia

Dzięki dziewczynki za "zdrówki" przydadzą się! Jutro na 8 do lekarza...
No i jutro na 18.30 miałam iść na USG 3d i pewnie nici z tego bo ledwo chodze. Zadzwonie może za 2 tyg i się najwyżej wtedy umówie.

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:51   #2709
principessina
Zakorzenienie

ja to widze, ze dzis dzien chwalenia sie zakupkami
Grazin super i takie ceny no comment tylko ten ostatni pajacyk to raczej taki dziewczecy, ale rozumiem ze marzysz skrycie o coreczce
Stary 2011-03-07, 16:52   #2710
matallewar
Zakorzenienie

anulinka, Grazin I za tak mało kaski

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:53   #2711
martynka89
Zakorzenienie

Wstawiam fotki mojego brzucha. Nie njlepiej zrobione bo telefonem i w dodatku sama robilam a nie potrafie sobie sama zdjec robic.

Koncowka 23 tyg.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P070311_15.390002.jpg (15,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P070311_15.400006.jpg (17,8 KB, 31 załadowań)
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:54   #2712
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
ja to widze, ze dzis dzien chwalenia sie zakupkami
Grazin super i takie ceny no comment tylko ten ostatni pajacyk to raczej taki dziewczecy, ale rozumiem ze marzysz skrycie o coreczce
hihi no dziewczęcy ale za 1zł szkoda mi był go nie wziasc bo lubie kolorowe ciuszki
Stary 2011-03-07, 17:01   #2713
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

dzieki dziewczyny za slowa otuchy

jedzenie okropne, nie zalapalam sie na sniadanie, w porze obiadu mialam usg, wiec wszystko czekalo zimne i naprawde niedobre, a juz w ciazy to ja akurat niewybrzydzam ale obiad byl nie do przelkniecia, wiec zyje na sucharkach.

oo wlasnie byla kolacja i jak ja mam wytrzymac do rana????

tylko slodyczaki wzielam
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:10   #2714
anula_81
Zakorzenienie

My juz po obiadku, pokazalam TZtowi zakupy, nawet nie ponarzekal, ale juz widze, ze to koncowe zakupy A w ogole pani od kuriera dzwonila i wozek i fotelik beda w piatek juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
i wtedy juz mamy dla niuniusi wszystko i tylko na nia czekamy
tak, tak, dzisiaj mam lepszy humor niz wczoraj, tylko ciagle mi slabo

mimbi bo te portki sa mega fajne i ten kolor!! nie moglam przejsc kolo niego obojetnie a co do tej zabawki to montujcie nad swoim lozkiem i zdjecia pstrykajcie!!
dorkabl no jest cos z cisnieniem bo ja ciagle mam slabosc totalna, musialam sie znowu polozyc....
a zakupy ciesza ciesza....gorzej z pustym portfelem....dzisiaj juz nie bylo neispodzianki jak sie podliczylam, neistety wydalam wiecej niz myslalam...ehh
anulinka no chyba bede musiala, mam jednak duzo tez z tych ciuchow ktorych nei wklejalam, duzych rozmiarow plus takich typwo chlopiecych, niebieskich i granatowych, tez zamierzam z nich korzystac, ale wiesz niektore do niczego nie pasuja, ja jestem taka mega estetka niestety
a ty widze owocny dzien. ja dzis w sumie tez, ale nie mam sily, nei wiem jak sie jutro do lekarza i do pracy doczlapie taki kawal drogi, zobaczymy co z tym zwolnieneim dalej, moze chociaz 50% uda mi sie dostac.
Aaaa no i mialam napisac...genialny szlafroczek!! przestane ogladac wasze ciuchy bo juz mam ZAKAZ kupowania, oficjalnie!
ale ale...odezwal sie pracus
bzyczka no to mamy dowod, ze H&M wszedzie ma podobne ciuchy, tylko u nas nie kosztowaly 10 zl....ale 49 NOK(25 zl )
andziotku to jak bedziesz sama dzisiaj to znaczy ze bedziesz duuzo z nami pisac))))))))))))))))))
grazin ja jestem za tym pajacykiem kolorowym w paski!!! sliczniasty i te ceny!

eweska no ja wlasnie tylko buciki cudne i rzeczy z Cubusa kupilam na przecenie, reszta niestety nie wiec blagam nie wspominajcie nic o okazjach
a filmik prosze koniecznie wstawic!
Aliczko no bedzie modnisia, i jak pisalam a mama bedzie w worku chodzic bo kasy jej zabraknie
kochana moze do jutra poczujesz sie lepiej i dasz rade dotrzec na to USG?
daisyy no nawet sie nei gniewal kupilam za swoja kaske, bo juz nei mam serca ze wspolnej ruszac a ty juz wracaj do nas z tej pracy noooooo....

ja musze sie zdrzemnac bo strasznie slaba jestem

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Edytowane przez anula_81
Czas edycji: 2011-03-07 o 17:12
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:12   #2715
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Czesc, niewiem kiedy ja Was nadrobie, przez ten glupi komp nie moge za bardzo pisac, czasem udami sie was troche pod czytac, ale wogole to tak mi sie chce tu z wami posiedziec, a tu jak na zlosc sie nie da;/
Weekend mialam sredni, wkurza mnie spanie u tesci stale z kims w pokoju, to jego siostra to brat, akurat wszyscy sie do domu zjerzdzaja wtedy kiedy ja jestem u nich, zero wiec jakiej kolwiek prywatnosci, ale jak to mowia, jak sie ma pecha to z kazdej strony.
Niewiem jak wam ale mi sie coraz gorzej spi, chodzi, naprade czuje sie jak slon, ale 11 kg do przodu jednak robi swoje, jeszcze te zebra, kregoslup, jeszce jakies piersi sie zrobily wrazliwe,ze nie moge w biustonoszu wytrzymac.

Widze tesknicie za swojskim jedzeniem, ja mieszkam na wsi wiec stale mam do takiego dostep, ale powiem wam,za taka wedlina swojska np to sie szybko przejada, z czsem to mi jej zapach przeszkadza.. ogorki czy papryka swoja, dobre ale tego sie tak nie docenia, najlepiej lubie buraczki bo mi zawsze barszcz wychodzi naprawde czerwony. No i jedynie swiadomosc ,ze w ciazy mmalego nie truje.

Goncie do cerfurfa, ja oczywiscie z moim pechcem nie malam w niedziele kasy ale widzialam w promocji oliwke jedna duza+ mala gratis za 10.90 johnsona, no i okrycie kapielowe za 14,90 no i buteleczki byly bardzo tanie, wiec wydaje mi sie ,ze sie oplaca, lecz niestety nie udalo mi sie skorzystac
Stary 2011-03-07, 17:16   #2716
Paulizia
Wtajemniczenie

Agniesia_pe biedactwo okropnosci w tym szpitalu daja a fuj. Nikt Ci nie moze przyniesc czegos dobrego? No i zdawaj relacje na swoim loziowym komputerku

Antropia no to stoisz murem za swoim Tzetem!!! I w ogole dziwne uwagi tej babci... naprawde dziwna teoria

Mimbi to ja tez chce ten tropikalny las!!!!!

Anulinko piekne zakupki no i ten sweterek jest superasny

Anula zolta sukienka jest cudowna!!!!

Grazin Next ma kolorowe rzeczy dla dzieciaczkow... niestety sa dosc drogie ale Twoje zdobycze naprawde sie oplacaly!!!!
No i bardzo dobrze, ze wszystko ok na usg, a wzrostem sie nie przejmuj... poza tym slyszalam ze dzieci dziedzicza co drugie pokolenie. Moze Twoj lub dziadek Tzeta byl wysoki

Daisy ogromnie sie ciesze, ze ten potwor dyrektorka odchodzi!!!! W koncu moze w ludzkich warunkach psychicznych bedziesz pracowala

Listopadowa gratuluje ustabilizowanej wagi jak Ty to robisz?

Martynka brzuszek rosnie
Stary 2011-03-07, 17:17   #2717
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny za slowa otuchy

jedzenie okropne, nie zalapalam sie na sniadanie, w porze obiadu mialam usg, wiec wszystko czekalo zimne i naprawde niedobre, a juz w ciazy to ja akurat niewybrzydzam ale obiad byl nie do przelkniecia, wiec zyje na sucharkach.

oo wlasnie byla kolacja i jak ja mam wytrzymac do rana????

tylko slodyczaki wzielam
wlasnie Aga co u Ciebie? Lepiej juz? I kiedy Cie wypuszcza?
Stary 2011-03-07, 17:19   #2718
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Czesc, niewiem kiedy ja Was nadrobie, przez ten glupi komp nie moge za bardzo pisac, czasem udami sie was troche pod czytac, ale wogole to tak mi sie chce tu z wami posiedziec, a tu jak na zlosc sie nie da;/
Weekend mialam sredni, wkurza mnie spanie u tesci stale z kims w pokoju, to jego siostra to brat, akurat wszyscy sie do domu zjerzdzaja wtedy kiedy ja jestem u nich, zero wiec jakiej kolwiek prywatnosci, ale jak to mowia, jak sie ma pecha to z kazdej strony.
Niewiem jak wam ale mi sie coraz gorzej spi, chodzi, naprade czuje sie jak slon, ale 11 kg do przodu jednak robi swoje, jeszcze te zebra, kregoslup, jeszce jakies piersi sie zrobily wrazliwe,ze nie moge w biustonoszu wytrzymac.

Widze tesknicie za swojskim jedzeniem, ja mieszkam na wsi wiec stale mam do takiego dostep, ale powiem wam,za taka wedlina swojska np to sie szybko przejada, z czsem to mi jej zapach przeszkadza.. ogorki czy papryka swoja, dobre ale tego sie tak nie docenia, najlepiej lubie buraczki bo mi zawsze barszcz wychodzi naprawde czerwony. No i jedynie swiadomosc ,ze w ciazy mmalego nie truje.

Goncie do cerfurfa, ja oczywiscie z moim pechcem nie malam w niedziele kasy ale widzialam w promocji oliwke jedna duza+ mala gratis za 10.90 johnsona, no i okrycie kapielowe za 14,90 no i buteleczki byly bardzo tanie, wiec wydaje mi sie ,ze sie oplaca, lecz niestety nie udalo mi sie skorzystac
U mnie w carrefourze nic nie ma takiego
A oliwkę kupiłam Nivea baby.

W ogóle z zakupów zostały mi:
- stanik do karmienia
- poduszka poporodowa
- mydło do bronchildy na po porodzie (podobno najlepsze to Biały Jeleń?)
- z apteki rzeczy
czyli prawie koniec!

A, no i klapki pod prysznic dla mnie, bo nie mam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-07, 17:28   #2719
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

o matall to malutko, myslalam ,ze w calej sieci sklepow jest to samo...

podklady po porodowe a pieluchy po porodowe to to samo?
ile czego kupilyscie?

- ja do szpitala jeszcze sobie nic nie mam, procz samponu i zelu pod prysznic, ale trzeba sie sprezyc z reszta...
Stary 2011-03-07, 17:38   #2720
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
U mnie w carrefourze nic nie ma takiego
A oliwkę kupiłam Nivea baby.

W ogóle z zakupów zostały mi:
- stanik do karmienia
- poduszka poporodowa
- mydło do bronchildy na po porodzie (podobno najlepsze to Biały Jeleń?)
- z apteki rzeczy
czyli prawie koniec!

A, no i klapki pod prysznic dla mnie, bo nie mam
Spoko Wam! Wyprawki prawie kompletne a ja dalej w lesie!!!

Apeluje do mam które mają gotowe wyprawki, że mogą śmiało kompletować wyprawkę nr 2 dla mnie Będe wdzięczna!
Z pozdrowieniami
Aliczka

Żartuje oczywiście moje Panie Jak już zapowiedziałam - pieniądze za chorobowe przyjdą - kupuje pół allegro

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:38   #2721
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
o matall to malutko, myslalam ,ze w calej sieci sklepow jest to samo...

podklady po porodowe a pieluchy po porodowe to to samo?
ile czego kupilyscie?

- ja do szpitala jeszcze sobie nic nie mam, procz samponu i zelu pod prysznic, ale trzeba sie sprezyc z reszta...
Właśnie nie, czasem nawet koło mnie w dwóch carrefourach są różne promocje

Ja do szpitala nie mam kosmetyków, ale to mi siostra przyniesie z pracy próbki I te klapki nieszczęsne, ostatnie musiałam wyrzucić, a teraz nie mogę się zebrać, żeby kupić...
No i wody nie mam
Ale cała reszta w miarę jest.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-07, 17:50   #2722
agus87
Zakorzenienie

polozylam sie troche bo mi serducho walilo i zasnelam na 2 godziny
ponadrabiam was i jade do biedronki po bodziaki hello kitty, ktore pokazywala daisy

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
]

no ooooo wiem ze poszalam, ale wreszcie Zosia bedzie miala pasujace ubranka, a nie tylko to co kupilam w pace uzywanej lub dostalam a co, nalezy jej sie, szkoda tylko, ze mamusia zbankrutuje, ale co tam.....

ide cos upichcic,bede pozniej
Załącznik 3800927Załącznik 3800928
Załącznik 3800929Załącznik 3800930
Załącznik 3800931Załącznik 3800932
Załącznik 3800933Załącznik 3800934
Załącznik 3800935Załącznik 3800936
slicznossci
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
najpierw wieści z wizyty, a potem was poczytam

mój mały waży 1550gram ma 38cm.
leży głową w dół
szyjka zamknięta i twarda i dłkuga
napięcie macicy prawidłowe
średnica głopwy 8,5 cm (co nie powiem przeraziło mnie, bo jak ja go wypcham!)
serduszko bije miarowo
moje ciśnienie w normie
macica mi twardnieje, dzisiaj wyjątkowo bardzo
lekarz powiedział ze ja nie twardnieje wiecej niz 10 razy na dobe to ok.

no i ogolnie wszystko elegancko
aha co do płci
mały łobuz zacisnął nogi i nie było nic widac. także pozostajemy przy Sebusiu ale bez potwierdzenia

jestem WYKOŃCZONA! ułaziłam sie po mieście jak głupia.
zaliczyłam kilka ciucholandów i zakupiłąm kilka fajnych fatałaszków dla małego. za wszsytko zapłaciłąm 12 zł:P ale tż mnie skrzyczał po co nam tyle tego jak nawet w połowie nie wyjdzie.
dam wam potem zdjecia

ide czytac

aha zdjecia usg mam dwa na jednym kość udowa a na drugim głowa od góry, zdjecia buzi nie mam i jestem zawiedziona
gratisów również nie otrzymAŁAM!!!!!!!!!!!bulw ers:P
supeeer
maly wstydnis

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
aguś brzuszek super!

izunia współczuję sytuacji z pożarem, dobrze, że się nie rozprzestrzenił na cały blok!

anula, moria może dzisiaj jakieś przesilenie wiosenne czy coś w tym stylu? Rano oglądałam prognozę pogody i mówili, że biomet będzie bardzo korzystny, a w moim przypadku wręcz odwrotnie. Pojechaliśmy z TŻ-tem załatwiać sprawy związane z budową i niestety musiał mnie przywieźć do domu, bo zrobiło mi się strasznie słabo, zaczęła boleć głowa itd. Poleżałam, wypiłam kakao i już jest lepiej, ale nadal czuję się kiepsko.
Moria dobrze, że nic sobie nie zrobiłaś tym żelazkiem.

Dziewczonka trzymam kciuki za usg, mój Synek też już leży główkowo, a na sobotnich zdjęciach naprawdę dobrze go widać na usg 2d.

eweska super makijaż! oddaliśmy głos!

anula pokazuj zakupy! Dawno temu czytałam jakiś artykuł, o tym, że kobiety bardzo często ukrywają swoje zakupy przed TŻ-tami!

antropia postaraj się nie przejmować zachowaniem babci i dziadka, zdaję sobie sprawę, że nie było ono miłe, ale niestety nie zmienisz tego, a nerwy zaszkodzą Tobie i Dzidziusiowi! Bez sensu są takie zjazdy rodzinne kiedy ktoś tylko czeka, aby drugiemu wbić szpilę...

anula zakupy cudowne Na dziewuszkę można naprawdę wydać majątek! Nawet nie umiem powiedzieć co jest najładniejsze, bo wszystko słodkie, majtasy do sukieneczki świetne!

grazin to łobuz z Twojego Dzieciaczka, ani buzi, ani siusiaka nie chciał pokazać, może wkurzył się, o tę tacę co z niego robisz? Ekstra, że wizyta udana i wszystko oki!
Stwierdzam, że mój Synek ładnie współpracuje, bo w sobotę i buziunie nam pokazał i jajeczka!
dziekuje
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Cudowno ści, będzie mała modnisia

Super że wszystko dobrze i jaki duzy już Sebastianek

A ja czekałam dziś na Między kuchnią a salonem i nie było, a nie wiem czemu.
kochana bo przestali emitowac, nie mialo ogladalnosci
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
38 Cm ma dzidzius wyprostowany a dlugosc 28 to dlugosc dzidziusia z podkulonymi nozkami, dlatego takie sprzeczne wymiary.
nie
mierzy sie dziecko od glowy-ciemienia do pupy, stad ta rozbieznosc i ta krotsza wersja
moj nie podaje dlugosci bo nie mozna na tym etapie stwierdzic prawidlowej dlugosci dziecka

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
- kamizelka z Nexta - 4 zł ( TŻ powiedział, że musi do niej koszulę dla Pepe dokupić ),
- klapki dla mnie 15 zł
ale slodkosci
Cytat:
2. śliniaczek 1zł
5. bluzeczka DUNNES (?) 1 zł rozmniar niby 6-12 miesiecy ale jest taka sama jak ta w rozm 62
superowe
Stary 2011-03-07, 17:54   #2723
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja jestem dzisiaj kompletny wrak. Nie wiem o co chodzi... czuję się tak jakbym miała zapalenie oskrzeli, coś mnie swędzi w klatce piersiowej, głowa mi pęka, słabo mi, cała się w środku trzęsę ale chora nie jestem, żadnego kataru, kaszlu czy gorączki. Z rąk mi wszystko leci a ambitnie zabrałam się dziś za prasowanie wszystkich ciuszków przy okazji zrzuciłam na siebie żelazko ale oprócz wielkiego strachu nic się nie stało.
Czytam, że u Was też nie najlepiej, Siaśku ja dziś od rana byłam po prostu smutna i płaczliwa - to zupełnie nie w moim stylu aż się mężyk na mnie z politowaniem patrzył i pytał czy nie trzeba się mną zaopiekować ale odpowiedziałam, że mam jednodniową depresję ale dam sobie radę anula i też mi się słabo robi a chce do Rossmana podjechać i jednocześnie na obiad do Ikeii - sama zjem coś na miejscu i kupię coś na obiad dla TŻ'ta bo nie wystoję dziś przy garach.
Cytat:

Siasku ja tez wczoraj mialam depresyjny nastroj, zapytaj dziewczyn na forum* ale dzisiaj lepiej, powiem szczerze zakupy pomagaja... ilosc wydanej kasy niestety niespecjalnie, ale zakupy jak najbardziej, polecam mam nadzieje, ze u ciebie troszke lepiej juz
Dziewczyny ale ja to tak z niczego potrafię się rozpłakać, a później nie potrafię przestać, bo to mi się przypomni tamto mi do głowy przyjdzie i tak siedzę i ryczę. A najgorsze jest to, że zdarza mi się to jak Tż siedzi w domu. Jak jestem sama z młodym to nie ale jak Tż tak patrzy na mnie z takim politowaniem to mi się gorzej robi...
Cytat:
wklejam wam zakupki

Cytat:
leży głową w dół
serduszko bije miarowo
moje ciśnienie w normie
No to chłopaczek raczej tak po środku wagowo wypada
Super, że wszystko ok.
Cytat:
Witam mamuśki
Siasiek, też miewam dołki, głowa do góry, byle do wiosny

A ja miałam dzisiaj bardzo owocny dzień Trochę popracowałam, byłam u dentysty i na kasę chorych wyleczyłam zęba ( a do tej pory zostawiałam u dentysty majątek ). Za 3 tygodnie mam jeszcze jedną wizytę i wszystkie ząbki będą zdrowe ( tylko po porodzie czeka mnie wyrywanie "8" ).
Zajrzałam jeszcze do ciucholandu ( obniżka o 50% ). Jak naładuję akumulatorki wrzucę Wam zdjęcia moich zdobyczy
Byle ta wiosna szybciochem przybyła...
oo dentysta...ja mam stracha okropnego i sobie odpuściłam
Cytat:
- klapki dla mnie 15 zł
Super, a ten sweterek
Cytat:
2. śliniaczek 1zł
Mamo! Te paseczki
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

A ja się jeszcze pochwalę, że od 18 lutego nic nie przytyłam! Ha! To może dr krzyczeć nie będzie
Ja tyję chyba za Ciebie za siebie, za Ciebie i za którą jeszcze? jak coś to pisać, bo zjadłam już chyba ze 4 takie ciasteczka z Lidla i dwa rogale z czekoladą, zagryzłam to ogórkami kiszonymi i zastanawiam się co teraz

Właśnie przez Was wybrałam się do Lidla, tyle że ja nie lubię zakupów jak jest dużo ludzi a dzisiaj to się chyba pół miasta rzuciło na ten sklep. I tak na szybko było.

Idę zrobić jakiś sosik bo makaronik mam ugotowany więc może ten co kiedyś tyle o nim pisałyście tylko chyba nie mam boczku

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:58   #2724
Paulizia
Wtajemniczenie

Siasiek mecz

Matall ja uzywam mydla ''Bialy jelen'' odkad jestem w ciazy i jestem zadowolona... ani jednej infekcji sie nie nabawilam
Stary 2011-03-07, 18:04   #2725
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Siasiek mecz
Tak już leci ale u nas cichutko

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:06   #2726
mimbi
Zakorzenienie

Ide sie jeszcze pobawic Tropikalnym Lasem, a potem w kimonko
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:07   #2727
gusiagatko
Zakorzenienie

anula_81 cudeńka, a ten komplecik z leginsami boski

Cytat:
najpierw wieści z wizyty, a potem was poczytam

leży głową w dół
serduszko bije miarowo
moje ciśnienie w normie

no i ogolnie wszystko elegancko
aha co do płci
mały łobuz zacisnął nogi i nie było nic widac. także pozostajemy przy Sebusiu ale bez potwierdzenia
A to wstydliwy maluszek. Najważniejsze, że same dobre wieści

anulinka2009 , Grazin super zakupy

eweska obłędny makijaż

Aliczka Zdrówka życzę Kochana

a tak poza tym to Witajcie Pół posta mi zjadło

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-03-07 o 18:09
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:07   #2728
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale ja to tak z niczego potrafię się rozpłakać, a później nie potrafię przestać, bo to mi się przypomni tamto mi do głowy przyjdzie i tak siedzę i ryczę. A najgorsze jest to, że zdarza mi się to jak Tż siedzi w domu. Jak jestem sama z młodym to nie ale jak Tż tak patrzy na mnie z takim politowaniem to mi się gorzej robi...

No to chłopaczek raczej tak po środku wagowo wypada
Super, że wszystko ok.

Byle ta wiosna szybciochem przybyła...
oo dentysta...ja mam stracha okropnego i sobie odpuściłam

Super, a ten sweterek

Mamo! Te paseczki

Ja tyję chyba za Ciebie za siebie, za Ciebie i za którą jeszcze? jak coś to pisać, bo zjadłam już chyba ze 4 takie ciasteczka z Lidla i dwa rogale z czekoladą, zagryzłam to ogórkami kiszonymi i zastanawiam się co teraz

Właśnie przez Was wybrałam się do Lidla, tyle że ja nie lubię zakupów jak jest dużo ludzi a dzisiaj to się chyba pół miasta rzuciło na ten sklep. I tak na szybko było.

Idę zrobić jakiś sosik bo makaronik mam ugotowany więc może ten co kiedyś tyle o nim pisałyście tylko chyba nie mam boczku
Ja też tyję za kilka dziewczyn co najmniej

Paulizia Ja używam lactacydu i też nie mam infekcji
Ale położna mówiła, że Biały Jeleń przyspiesza gojenie się krocza A jak do tego mówisz, że skuteczny, to chyba jestem przekonana

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-07, 18:10   #2729
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Agniesia_pe biedactwo okropnosci w tym szpitalu daja a fuj. Nikt Ci nie moze przyniesc czegos dobrego? No i zdawaj relacje na swoim loziowym komputerku
Cytat:
wlasnie Aga co u Ciebie? Lepiej juz? I kiedy Cie wypuszcza?
nikt mnie nie odwiedzi ani nie doniesie zarelka. neichcialam juz meczyc nikogo, wystarczy ze dzeckiem mi sie zajmuja.

nie wiem na razie kiedy wyjde, mowa byla o czw lub pt.

andziot miala racje, alez ja sie nawysluchuje
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:12   #2730
principessina
Zakorzenienie

Kochane tak sie dzisiaj chwalicie to i ja sie pochwale swoja podomka szlafroczkiem, moze byc?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mini-IMGP6689.jpg (43,5 KB, 33 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości