|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Pandziu, taka doświadczona dukanka i takie boby
![]() ![]()
#3572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to była ironia przecież ![]()
![]() |
#3573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 parzone bez mleka i slodzika ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tam jestem uzalezniona od herbaty ;p a kawe to tylko zbozowa jestem w stanie przelknac :P
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
Kochane mleka możemy szklanke dziennie lub odpowiednik w proszku (4 łyżki) a nabiału do 800g a przy zastojach powinno się nawet ograniczyć do 500g.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Wtajemniczenie
|
ja wiem kochana;D te "
![]() ![]()
#3577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ahh myślałam, że do mnie nie chcę żeby ktoś podejrzewał, że ja też "zjadam" mleko na obiad i jak najbardziej uważam, że to słuszne :P
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nic nam nie wróci!
Ja mam super silne postanowienie przejść prawidłowo przez całą dietę, całą 3 fazę i na 4 robić dzień proteinowy ![]() ![]() I mam nadzieję, że dukan ma rację i waga nie będzie wracała! To by był skandal gdyby po takim czasie na diecie ośmieliła się wrócić ![]() Cytat:
![]() Pół litra mleka na obiad?! Gdzie mięso i ryby w tym jadłospisie? ![]() Mleka możesz wypić szklankę dziennie, ma dużo cukru (laktozy). Nabiał też jest ograniczony ilościowo. Musisz jeść dużo mięsa i koniecznie ryby tłuste! Prawdę mówiąc ja bym była głodna po takim jadłospisie i nie sądzę żeby był zdrowy i dobrze działał na odchudzanie na dłuższą metę... Teraz na początku pewnie i tak zaliczysz spadek, ale później będziesz miała zastój za zastojem bo zwolni Ci metabolizm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie też @ w drodze tylko coś trafić nie może ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Raczkowanie
|
hej dupcie!!
Dla mnie waga wciąż jest łaskawa i mam już -7,3 kg. Jeszcze tylko 5,2 i będzie idealnie!!! ![]() Sialalalala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,a ja trochę z innej beczki ...
Jakiś dołek mnie złapał ![]() Powiedzcie mi jak to jest z tą miłością ? Wy wszystkie macie już mężów,bądź tych jedynych na całe życie,a ja co ? dopiero 19 lat.. Jestem z chłopakiem prawie 1.5 roku,ale się strasznie przywiązuje.. Na pierwszy rzut oka,jestem osobą otwartą,komunikatywną,ale ja sama jedna wiem,że jest inaczej. Trudno mi komuś zaufać i otworzyć się w pełni.. Nie lubię zmian,chciałabym aby to co jest teraz było już zawsze i jakoś tak zaczęłam się zastanawiać: A jak ON nie myśli tak jak ja ? Nachodzą mnie myśli,że Jemu może się odmienić i co wtedy? Ja wiem,że może to dla was glupie,jestem młoda i poznam jeszcze wiele osób,ale ja po prostu nie potrafię sobie wyobrazić siebie z kimś innym ... Wręcz odpycha,obrzydza mnie myśl,że ktoś inny mógłby mnie przytulać i patrzeć na mnie ,jak On. Rozmawiałam z Nim o tym i mówi,żebym się tym nie martwiła i nie myślała o tak odległych sprawach,że na chwilę obecną chce być ze mną,ale nie wyklucza myśli,że kiedyś coś może się stać. Bo tego tak naprawdę nie jesteśmy pewni. Najgorsze jest to,że siebie jestem pewna,jestem pewna tego,że mi się tak po prostu nie odmieni ... Na to moje dziwne rozumowanie może wpływać to,że od zawsze miałam kompleksy,nawet pomijając te dotyczące wyglądu. Może to bezsens,ale czasami zastanawiam się,jak ktoś może się we mnie "zakochać" . Nie mam ciekawego hobby,nie uprawiam sportu,no nic po prostu nie robię,oprócz nauki. Czasem myślę,że ja bym po prostu sama w sobie się nie zakochała (wiem,głupie,gadam bez sensu,ale tak po prostu myślę...) . Chciałabym zrobić coś,co ożywi mój związek,sprawi,że będzie taki sam jak na samym początku...Tylko nie mam pomysłów... Myślałam,żeby zaprosić chłopaka w jakieś ładne miejsce,zabrać kocyki,gorące kakao w termos i spędzić razem,sam na sam sporo czasu,co o tym myślicie? Porozmawiać o nas samych (bo od jakiegoś czasu takie tematy zeszły na dalszy plan,wszystko stało się takie "oczywiste",a ja jako kobieta potrzebuję czasem rozmowy,wiedzieć co ma w głowie..) Dodam,że chłopak do najromantyczniejszych facetów nie należy i czasem nudzą go moje ckliwe rozmówki,ale wiem,że jednak mu na mnie zależy... Przepraszam,rozpisałam się,ale jakoś lepiej na sercu mi się zrobiło... Jeżeli coś jest niezrozumiałe to przez to,że piszę od razu z serduszka,co myślę. A same wiecie,że myśli czasem trudno przelać na papier (klawiaturę) ![]() Z góry dziękuję,chociażby za przeczytanie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ![]()
![]() |
#3583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niegdy si enie dowiemy co chodzi po glowie plci meskiej.. :/ bo ich glowa wiecznie zostaje zamknieta. co do wieku, w Twoim wieku poznalam swojego obcenego narzeczonego ![]() ![]() pomysl z kocykiem i kakaukiem moze byc dobry o ile Twoj luby bedzie miec ochote na to ![]() czasem w zwiazkach robi sie jakos nudno i monotonnie :/ ale cos sie kiedys wydarza i prostuje sie wszystko zazwyczaj samo. nigdy nie ma sie gwarancji,ze szczesliwa chwila bedzie trwac wiecznie :| wiec moja dobra rada.. przegon dolek, wejdz na gorke i z nij patrz na swoje zycie ![]() ![]() PS. nie wiem czy to wszystko po polsku napisalam ;p ale mialam dobre intencje ![]()
![]() |
#3584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i uważam, że każdy ma swój czas, kiedy wie, że osoba z którą jest to jest właśnie ta, ale czasem jest też to mylne wrażenie, bo w życiu może się tyle wydarzyć i jeszcze tyle przed nami. Nauczyłam się, że w życiu nie można być niczego pewnym, bo ciągle musimy za czymś biegnąć i do czegoś dążyć., Więc żyj troszkę chwilę, dbaj o związek, dużo rozmawiajcie i nie naciskaj na niego, bo to go może od Ciebie odepchnąć. Wiem też że każdy ma czasem takie chwile, że za dużo o wszystkim myślimy, powstaje gonitwa negatywnych myśli i wszystko wtedy nie ma sensu i jest głupie. Ale musimy myśleć pozytywnie i Ty też tak myśl, że masz 19 lat jesteś szczęśliwą osobą, bo na zmartwienia to jeszcze przyjdzie czas, uwierz ![]() ![]() ciesz się z tego co masz teraz i uśmiechaj się dużo to życie będzie łatwiejsze.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() porozmawiaj z nim ![]()
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-07 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Właśnie tak sobie myślałam, że za dużo nabiału... Trzeba to zmienić ![]() Dużo mięska i rybek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kurcze chciałabym ci móc poradzić ale nie jestem chyba najlepszą osobą do rad w tym temacie (dużo związków za mną mimo młodego wieku, aktualnie singielka po części z wyboru więc chyba na mężczyznach się nie znam za dobrze...) ale wiem jedno - oni myślą prosto, nie analizują, nie 'gdybają' o przyszłości. a jak piszesz twój TŻ nie jest romantykiem więc tym bardziej. oni są konkretni i twardo stąpają po ziemi - wie co jest teraz ale wie że w życiu wszystko może się zmienić, nawet twoje uczucia których jesteś tak pewna, bo jeszcze wiele się może wydarzyć w twoim życiu.... ale urozmaicanie związku to dobry pomysł - zawsze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poprawiłyście mi humor ! ![]() Dziękuję Wam ! Wokół nie mam kogo się poradzić,bo wszystkie przyjaciółki singielki ... I w ogole są anty nastawione na mój związek,ponieważ bardzo się zmieniłam,ale ja nie załuje...dobrze mi jak jest ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a my owszem, zamieszkaliśmy wcześnie - na 1 roku studiów, bo okazało się, że moja najlepsza kumpela, przez która izolowałam się od innych koleżanek powiedziała że mnie nienawidzi i postanowiłam zamieszkać z TŻ i jego kumplami:P więc to też miało wpływ pewnie... a mieszkanie razem baaaaaaardzo weryfikuje związek. sprawdza się, czy się nie nudzimy sobą, czy nie irytują nas jakieś wady na tyle, żeby się rozstać ![]()
![]() |
#3591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- no i mieszkanie razem dużo daje, dopiero wtedy poznajesz tę drugą osobę, wady i zalety i albo siebie nawzajem zaakceptujecie albo nie
![]() |
#3592 | |||
BAN stały
|
Helloo dzieweczki
![]() dawwnoo mnie tu nie było ![]() ![]() Paulinna wiesz że mi szczęście przyniosłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale zmiana!!!! ![]() ![]() Ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi tez brakuje tego co było na początku tego jak zabiegał i latał za mną ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Cze Dziołszki moje piękne
![]() Gratuluję wszystkim spadków ![]() Modliszko, Czekoladko pięknie Wam idzie ![]() U mnie od wczoraj wzrost o 0,4 kg ale spodziewałam się tego po sobotnim grzeszeniu ![]() Sweet Chocolate piękna jesteś ![]() I różnicę widać oczywiście, a i kolor włosów bardziej twarzowy ![]() Nadiia gratuluję pracy ![]() Pandziu Ty nie możesz sobie tak po prostu pójść, masz tu swoje fanki ![]() Mroziku kochany ![]() Nie martw się na zapas, co ma być to będzie ![]() Wiadomo, że jak pakujemy się w jakiś związek, to juz "do grobowej deski" inaczej przecież nie marnowałybyśmy czasu ![]() Ale nie można liczyć, że motylki w brzuchu będą przez następne 50 lat ![]() Ciesz się tym co jest, za niedługo zaczniesz studia, będą nowi ludzie, nowe obowiązki i nie będzie nudy. A faceta nie strasz tymi pytaniami, rzadko który w tym wieku jest chętny do takich zobowiązań, co wcale nie znaczy że nie będzie to ten jedyny, po prostu mając 19 czy 20 lat mężczyzna sam przed soba często nie jest w stanie przyznać że już znalazł właściwą kobietę i będzie z nią do końca życia. I Matkę Założycielkę witam ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- I jeszcze Paati , kochana ja nie wiem co z tą Twoja wagą, przecież tak ładnie trzymasz dietę i nie grzeszysz. To bardzo niesprawiedliwe ![]()
#3595 |
Wtajemniczenie
|
ja mam fanki??? no proszę
![]() ![]() ![]()
#3596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Obiecuję już nie smutać,macie rację-co będzie to będzie,trzeba chwytać chwilę i cieszyć się tym,co się ma ![]() Teraz i tak ograniczymy kontakt (za 2 miesiące matura i chcemy się uczyć),więc mam nadzieję,że TŻ mówi prawdę i nadrobimy po maju wszystko to może wtedy będzie to BUM ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do cyferek z przodu... po wczorajszej Twojej fotce, na której wyglądałaś pięknie mogłabym przysiąc, że ważysz duuużo mniej. Cytat:
Same lalunie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Faceci są prości! Dla nich białe jest białe, a czarne jest czarne. To my babeczki znamy miliardy odcieni szarości ![]() Cytat:
![]() Muszę się sernikiem nafaszerować... chcica na cucu kontratakuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
BAN stały
|
ktoś robił te ala krówki?
ja zrobiłam dzisiaj i taki ptasie mleczko wyszło myślałam że twarde wyjdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Wtajemniczenie
|
mata ooooo wydaje mi się ze na cywilnym bylam grubsza
![]() ![]()
waga najwyzsza 130 ![]() waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 ![]() Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2011-03-10 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kiedy mieliscie cywilny?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.