|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Czy to jest w ogóle możliwe? Dodam, że nie ważę się nigdy bezpośrednio po posiłku ani przed "wizytą w toalecie", zresztą ja nie wepchałabym w siebie 2kg jedzenia, więc to nie kwestia obiadu. Ja nie wiem jak można mieć takie wahania w ciągu jednego dnia? Może ta waga jest zepsuta, ale jak wejde kilka razy z rzędu za jednym razem, to zawsze pokazuje to samo, co do grama, a dzień później już 2kg różnicy
|
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
NIEEEEEEEEEEEEE
![]() Cytat:
![]() Lilek, jak z OW? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() i nie za często bo można bzika dostać.. o jak chciałabym mieć taki problem.. jesz ile chcesz.. co chcesz.. kiedy chcesz. Chociaż wiem z wątków dietowych m.in z NCJ gdzie się udzielam czasami, że żeby przytyć trzeba dobrze jeść i wcale to nie jest proste.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-07 o 22:19 |
||
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej przeciętny ze mnie uczeń, wiec nad ksiązkami musze troche siedzieć, żeby ogarnac wszystko.
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
jaki? ;> ja mysle, ze to najlepsze co moge zrobic
|
#2525 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mój kuzyn skończył budownictwo i od studiów pracuje w zawodzie.
|
|
|
#2526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami przez miesiąc nie mogę wyjść z domu, czasami przez 2 tygodnie nie mogę usiąść na dupie a i tak mam łagodną formę choroby, czyli na pocieszenie - może być już tylko gorzej ![]() I ten stan nie opuści mnie do końca życia, bo jedyną opcją usunięcia tej choroby jest usunięcie całego jelita, co robi z człowieka kalekę, więc nie jest za kolorowo i osobiście wolałabym mieć nawet i 20kg do zrzucenia zamiast tej szitowej choroby
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Ja też słyszłam dużo dobrych opinii, tylko studia trudne podobno
|
#2529 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie
a ja chce pozniej jeszcze specjalizacje drogi i mosty, uprawnienia zrobic zaraz po studiach, a pozniej przemila praca w urzedzie, albo gdziekolwiek, u nas w miescie w urzedzie miasta brakuje ludzi po tym kierunku, nie wiadomo jak za 5 lat bedzie, ale ja mysle, ze jednak to dobry wybor bo ludzie zawsze sie beda budowac...
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były to studiuje, skubany..
i też ma pracę w zawodzie, w laboratorium. Zarabia dużo i tak mu ta kasa w łebie namieszała że rozumy pozjadał. A ma dopiero średnie wykształcenie. Boję się o niego za 5 lat jak będzie jakimś pieprzonym kierownikiem, będzie spał na pieniądzach i wszystkich wykorzystywał. A jego kobieta ucierpi najbardziej, bo będzie z nim dla jego pieniedzy, JAK JA ![]() Fubizka - przykro mi.. nie wiedziałam.. ;/ Ale schudnąc i tak podobno trudno
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-07 o 22:28 |
|
|
|
#2531 |
|
Rozeznanie
|
ja slyszalam ze w moim lo jest taki poziom, ze łojejku, mialam nie wychodzic z domu przez 3 lata i ryc w ksiazkach...
wiec teraz to juz mi nic nie straszne...
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja np własnie bardzo mało waże, jem co chce, a chciałabym troche miec wiecej, to trudne do zrobienia. Zawsze mi się podobały typowo kobiece sylwetki, z porządnym biustem i pupą.
|
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze mialam kompleksy z tej okazji, ale jak sie ma to sie nie docenia
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, o mnie mowa - porządny za duży dla mnie biust i wielki tyłek. Chcesz? Tylko pamiętaj, że we wszystkim źle będziesz wyglądać, bo wszystko się bedzie wylewać. nie kce moich wielkich bubsów
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-07 o 22:32 |
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak LO to co innego nawet studenci prawa i medycyny wychodzą czasami z domu Ale jeżeli Cię to interesuje, dasz sobie rade na pewno, ja też niby jestem na trudnym kierunku, ale pierwszy rok mamy wyjatkowo przyjemny, zobaczymy jak później, chociaz są osoby które sobie nie radzą kompletnie, ale to tak jak wszędzie.---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A oprócz diety, cwiczysz regularnie?
|
|
#2536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja juz doczekac nie moge, to mi ziarno niepewnosci zasiewacie ![]() a juz bylam tak nastawiona i tak pracuje nad swoim przygotowaniem do matury stwierdzilam ostatnio, ze kiedys sobie nie zdawalam sprawy, ze fizyka moze byc taka fascynujaca
|
|
#2537 |
|
Nie depcze krokusów
|
ver_million - kuzyn pracował tylko w prywatnych firmach
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Żebym ja jeszcze miała kiedy się na siłownię zapisać..
od kwietnia zacznę chodzić.. teraz tylko dieta. A chciałabym chodzić, kiedyś codziennie łaziłam - za czasów LO
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwnie, ale nihil novi. Jego kolega zaczepił mnie dzisiaj plecakiem na korytarzu i zaczął przepraszać, a ten stał z boku i się uśmiechał... Później gadałam z kolegami na korytarzu, widziałam, że on stoi niedaleko i mi się przygląda...
Te jego piękne niebieskie oczka... Dostałam prezent na Dzień Kobiet! Różę w donicy! Będe ją hodować A mama mi dała niemałe kieszonkowe
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-07 o 22:45 |
|
|
|
#2540 |
|
Rozeznanie
|
no ale praca jest! i to jest wazne
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę spać, 3mać się
|
#2542 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no spokojnie najważniejsze są chęci, znasz swoje możliwości, na pewno dasz sobie radę Mnie jak nastraszyli kiedyś... mama mówiła "tylko nie idź na farmację, będziesz zakuwać przez 5 lat żeby pudełka w aptece sprzedawać?" dodam, że mama pracowała 12 lat w aptece dlatego sądziłam, że wie co mówi poszłam na inne studia, nudziło mi sie strasznie, to nie było to, do tego zero przyszłości i zawodu i rok później poszłam na farmację, a mama teraz mówi, że "skoro mi się podoba, to ona już nic na ten temat nie powie" Trzeba iść za głosem serca ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
Kurde tak was czytam i troche mi lepiej bo chyba jest jeszcze paru chudzielców poza mną na tym świecie... I tak jak każdy szanujący się chudzielec chciałabym przytyć a tu lipa jak ta pipa!!
![]() jestem mała,chuda i tak bym chciała 3 kg wiecej chociaz... ![]() Czasem się zastanawiam cczy nie jestem na coś chora biorąc pod uwage moj chroniczny kaszel, ciągły ból gardła i w ogole słyszałam, że to wąłsnie może być coś od żoładka... |
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
A przed snem: http://www.youtube.com/watch?v=MEY4ByrpKK4 |
|
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
Ja też lecę do łożka
![]() dobranoc dziewczyny
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
mimika:
kto to niejaki pan alaska?
|
|
|
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
ogarnijcie mnie dziewczyny, bo sie poryczalam, znalazlam nasza rozmowe z listopada i tak mnie rozwalilo to wszystko...
pozwolcie ze wkleje zywcem, to bylo okropne, bzdura ale wkleje dzisiaj mialam wrazenie, ze strzeliles foszysko za te paznokcie;o zdziwilam sie troszke;d 21:22 on: nie, zdenerwowalem sie troche ale sie powstrzymalem od bycia niemilym ja: zdenerwowales sie bo? on: bo by wynikla kolejna bezsensowna klotnia :p ja: bezsensowna? ja tam takie rzeczy nie uwazam za bezsensowne 21:23 on: czytaj ze zrozumieniem rzecz nie jest bezsensowna ja: no przeczytalam on: klotnia by byla bezsensowna ja: no wlasnie mowie, ze foszysko takie polecialo on: no polecialo, bo musialem sie uspokoic ja: ale dlaczego Cie to tak zirytowalo? bo Ci zwrocilam uwage? on: nie niewazne ja: powiedz 21:24 nie ma niewazne nie zachowuj sie jak dziecko ja tego nie powiedzialam przez zlosliwosc 21:25 po prostu, zauwazylam i zwrocilam uwage, ale nie wiem co Cie zirytowalo wolalbys terapie szokowa? jak Ty mi na cos zwracasz uwage, to sie poprawiam a tu taki foszek paproszek i jeszcze niewazne powiedz o co chodzi? 21:26 on: o nic, boze dlaczego teraz, jak zwykle zreszta snujesz domysly o tym co ja pomyslalem itd ja: nie snuje najpierw zapytalam nie otrzymalam odpowiedzi tylko niewazne ok, jak niewazne to nie mow 21:27 on: widzisz jednej rzeczy nie rozumiem ja: spoko, gadac na temat smierdzenia kogos tam mozesz a jak ja Tobie zwroce uwage to sie irytujesz on: jezeli ty mowisz ze cos jest niewazne, to zazwyczaj jest okej ja: nie bede o tym dyskutowala, bo sie nie zamierzam klocic spoko 21:28 nie chcesz powiedziec, to nie moze kiedys zechcesz to powiesz 21:29 zwroce Ci uwage bo mnie troche rozdraznila Twoja reakcja teraz 21:30 chce sie przytulac do czystego faceta, dbajacego o siebie itd, skoro ode mnie tez to jest wymagane, ja nigdy idac sie spotkac z Toba dbam o to, zebym nie wygladala jak fleja nigdy nie zdarzylo sie, zebym szla jak fleja * chociaz mnie fleja nazywasz 21:31 jaka jest twa reakcja? ![]() on: spoko, moge o siebie nie dbac wtedy zobaczysz co to znaczy nalezy dodac, ze tak bylo z kazda rzecza, na co bym nie zwrocila uwagi, to byla obraza i odbieranie to jako atak na niego albo jego niezaleznosc albo nie wiem co... pozniej kazanie, zebym sobie przeczytala na spokojnie taka klotnie i przeczytalam i wydaje mi sie to bez sensu, wydaje mi sie, ze nawet nie naskakiwalam na niego... no sorry, jak widze u kogokolwiek zalobe za paznokciami no to chyba moge na to zwrocic uwage... a on sie obrazal... DDA
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-08 o 07:52 |
|
|
|
#2549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeszłam juz przez dokuczanie ze strany współpracowników z powodów zazdrości. Juz tam nie pracuję na szczęście. Współczuję, wiem, jak to zatruwa życie. Cytat:
Staram sie budować choc na tej podstawie jakąś bliskość, brakuje mi tego strasznie. Nie wie jeszcze za bradzo, jak stworzyć w ten sposób atmosferę intyności, żeby nie uciekło to coś, co jest pomiędzy nami. W jaki sposób Wy rozmawiacie? O czym? Cytat:
Malla w jaki sposób budowaliście bliskość?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
|
|
|
#2550 |
|
Nie depcze krokusów
|
Rozmawialiśmy, co nam daje bycie ze sobą.
Opowiadaliśmy sobie o świecie widzianym naszymi oczyma. Łamaliśmy granice wstydu.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

Czy to jest w ogóle możliwe?

raczej przeciętny ze mnie uczeń, wiec nad ksiązkami musze troche siedzieć, żeby ogarnac wszystko.