![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Jakiego etui na pędzle poszukujesz ? Możesz podesłać jakąś fotkę ?
pozdrawiam ![]()
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Podoba mi się:
Nivea - Natural oil - olejek pod prysznic, nowy The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic z świątecznej serii merry cranberry, 250 ml, nowy Lush - Double Choc - Balsam do ust z tej serii co powyżej, nówka - czekoladowy Znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=511240 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
cos za mishe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żel oczyszczający Effaclar La Roche Posay - pozostało jakieś 70-80% z 200 ml otwarty w styczniu Stapiz Sleek Line Szampon Volume Non-Stop -nowy nieotwierany 300 ml data ważności 05.2012 The Body Shop Mgiełka do ciała Pomegranate & Raspberry zostało jakieś 60% z 100 ml otwarta w grudniu - Dr Irena Eris, Under Twenty Never Ever Delicate Formula Maseczka oczyszczająca z glinką saszetka 6 ml– nowa nieużywana, data ważności 11.2011 te rzeczy mnie zainteresowały ![]() niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
coś w tym stylu ![]() Cytat:
Avon Planet Spa tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75 ml NOWY * Demeter Passion Fruit 1.2 ml R * Demeter Fruid Salat 1.8 ml R * Demeter Chocolate Covered Cherries 1.8 ml R * Guerlain Idylle 0.50 ml F * Max Mara EDP 1.7 ml F o, to ![]() niestety nic ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Mam identyczne, tylko na 15 pędzli. Jakbyś była zainteresowana to pisz a podeślę fotki
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
jasne, chętnie zobaczę fotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
+ The Body Shop - seria Świąteczna wanilia - Spiced vanilla - wszystkie nowe: - żel pod prysznic 250 ml - peeling do ciała 200 ml + The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic z świątecznej serii merry cranberry, 250 ml, nowy Clarena - Owocowy, krzemowy peeling do ciała - nowy Yves Rocher - les Plaisirs nature - jeżynka - żel pod prysznic z pompką 400 ml nowy Titillapapilla - Biała czekolada - płyn do kąpieli + mydło w płynie, nowe http://www.bankamydlana.pl/images/bi...20400%20RP.jpg Marks&Spencer Truly Decadent Bath sparkle - nabłyszczający płyn do kąpieli z tej linii zapachowej: http://www.fragrantica.com/perfume/M...dent-2912.html Avon - złocisty blask - żel pod prysznic - nowy 250 ml Oriflame - żel pod prysznic Discovery China - nowy Lepo - Oliwkowy Scrub do ciała - nowy 200 ml tuba EXP 07/2011 http://www.skleptesoro.pl/index.php?...chk=1&Itemid =1 Aldo Vandini żel pod prysznic oliwka z granatem - nowy ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Tak, są. Już robie zdjęcia
![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Proszę, oto fotki
Jedyne ślady użytkowania to - dziurka w ostatniej kieszonce - około 15 dziurek po pineskach, to w niczym nie przeszkadza nawet ich nei widać od zewnątrz Poza tym jak nowa, jeśli widzisz jakieś zabrudzenia to ja wszystko wyczyszczę ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
najchętniej przygarnęłabym jakiś BB cream
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
oj niestety nie oddam żadnego bb za etui
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za;
Odlewka TM Angel Liqueur - ok. 4 ml w atomku 5 ml Oriflame - żel pod prysznic Discovery China - nowy Oriflame - Milk&Honey - płyn do kąpieli - nowy Bourjois - Miętowy błyszczyk do ust - pozostało do napisu gloss, czyli jakieś 80 %
![]() |
#45 |
BAN stały
|
rozumiem, a u mnie jak zawsze pielegnacyjna bida dodaje jeszcze:
Dior maximizer lash plumping serum diorshow SEPHORA face huile demaquillante cleansing oil a ponizej fotki kuferta, kosztoał 150zł kupiony w jakiejs krakowskiej perfumerii uzywany 2 tygodnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co byś chciała za, powiedzmy, 4-5 sampli i szampon? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
1. Oriflame - Fire 30 ml - ubytek jednego psika lub: 2. Yves Rocher - les Plaisirs nature - jeżynka - żel pod prysznic z pompką 400 ml nowy Yves Rocher - les Plaisirs nature - jeżynka - balsam 400 ml nowy lub: 3.Titillapapilla - Biała czekolada - płyn do kąpieli + mydło w płynie, nowe http://www.bankamydlana.pl/images/bi...20400%20RP.jpg to moje 3 propozycje ![]() co ty na to? szkoda ze tylko 1 rzecz wybralas, a nie interesujaą się pomadki? moglabym odstąpic pomadke z sephory bądz avonu w odcieniu takiej łososiowej czerwieni z drobinkamibrokatu?? obie zuzycie nie większe niż 20 %. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Na pewno
The Body Shop - Wild Cherry Lip butter - wiśniowe masełko do ust, nowe 10 ml Lush - It started with a kiss - Lip tint / balsam do ust 10 g, raz maźnięty Lush - Double Choc - Balsam do ust z tej serii co powyżej, nówka - czekoladowy (nie wiem ile płaciłaś za Lushowe, na all są po 8zł) To chętnie bym wzięła za te 5 minerałów (albo 7 jak byś wybrała jeszcze cos, bo mi tylko zalegają ![]() Poza tym masz dużo łakoci, podoba mi się to, co niżej - na szybko, nie sprawdzałam cen: Clarena - Owocowy, krzemowy peeling do ciała - nowy Titillapapilla - Biała czekolada - płyn do kąpieli + mydło w płynie, Lepo - Płyn do kąpieli - Migdał i kokos 250 ml, Oriflame - Milk&Honey - płyn do kąpieli - nowy Lepo - Oliwkowy Scrub do ciała - nowy 200 ml tuba Neutrogena - Peeling do stóp 75 ml - nowy Sally Hansen - Diamentowy krem do paznokci i skórek - jakieś 80% Ewentualnie mam pielęgnację do włosów, służe odlewkami ok 100ml: Scandic maska z proteinami jedwabiu, Scandic maska kokosowa, Sther Lorys Snake, odlewkami na próbę olejów Vatiki (migdałowy, kaktusowy, oliwkowy, Amla Gold, kokosowy) no i odlewkę oleju Macadamia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
pytalas jak duza odlewke szamponu moge zrobic. do 100 ml
![]()
![]() |
#52 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i jak oceniłabyś odcień cool pink finishing powder? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=492858 u mnie coś za Revalid tonik lub korektor Clinique, BB creamy ?
![]()
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za zel the body shop spiced vanilla?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513488
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
jest jasny, ładnie się stapia z minerałami jak i z fluidami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
ok Sloniku czekam. jak sie zdecydujesz to daj znac. popatrz ewentualnie jeszcze u mni bo zrobilam dokladke
![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przepraszam że zniknęłam tak w trakcie rozmowy
![]() W sumie mogę popatrzyć za czymś innym. Znalazłam też dzisiaj Finishing Powder z Lucy Minerals - przesypane do sampla z EDM, słoiczek jest cały więc jakis 1 gram tu jest spokojnie, może tez byłabyś zainteresowana bo ja w sumie nie używam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.