![]() |
#3541 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Pedetowi nie powiesz dobranoc? ![]() Ja też już leżę- paputki ![]() Jutro chyba schudnę z kilo ![]()
![]() |
#3543 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() miło Cię widzieć ![]() a Madzik wybył turystycznie, niedługo wraca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie co, chyba zagram w to lotto. Miałam sen ![]() ![]() ![]() Wiem, obleśny sen, ale może to znak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3544 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() wczoraj było dużo przyjemności, mogę tak codziennie ![]() a na poważnie to tylko aby przeżyć do piątku, pracy mam tyle, że szok. Cytat:
![]() Miałam też przypadek znajomej, twierdziła, że nigdy żadnych dzieci, że kariera, podróże, samochody itp i tu nagle wpadka, wcześnie poroniła a po tym już bardzo chciała dziecko i za drugim razem się udało. Także w tym temacie nie ma nic pewnego, każdy musi się sam na sobie przekonać. Cytat:
Graj, graj, będziemy na zloty latać do Amsterdamu ![]()
![]() |
#3545 | ||||
Wpisz tu zomzing
|
też mnie się tak zdaje - że podan na tacy, dla tych co tam na tym intymnym siedzą i TAK DOSKONALE WIEDZĄ
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- som ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- imbir? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Hej Aragonte ![]() Mam nowe pudry mineralne,będę się później tapetować ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Aragonte ![]() Byłam wczoraj sama na kariokie ![]() Na szczęście nikt mie nie zaczepiał, ale za to se pośpiewałam All the man that i need ![]() Muszę chodzić tam częściej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() koles od Niemena to ten? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-09 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
No sobą bym nie była jak bym nie poradziła droższej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. a welon? a nie wolisz morza wina zamiast morza kwiatów ![]() Cytat:
![]() Eeee tam po co mamy Cię stresować bar jest od relaksu ![]() Cytat:
![]() I posiłków dietetycznych muszę sobie zapisać propozycje bo mi brakuje weny ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry tak wogóle ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Uuuu a jakie i jaką masz cere bo ja używam lumierka ale chyba mnie wysusza coś więc dumam wstępnie nad zmianą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miałam EDM,był ok.Z Lucy nie byłam zadowolona
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
klontfa mnie dopadua
![]()
#3554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ojej a co się stało? ![]() Bosh strach się bać znów grasuje ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2011-03-09 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to ja bym osobiście wolała żeby się ludzie nie bardzo szarpali na moje wesele. Np moja chrzestna zupełnie nie ma kasy i chciałabym jej jakoś zasugerować żeby nie dawała nam prezentów tylko żeby po prostu przyszła ![]() ![]() ja Cię kojarzę z awatara ![]() Cytat:
![]() gdzie? kiedy? ![]() trzymaj się ![]() Dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Wpisz tu zomzing
|
albo jakiś fant z Ogona, np. kawałek panelka czy puszkę groszku?
![]() "Umyty, pokrojony w kawałki ogon włożyć do garnka i zalać zimna wodą, zagotować i odcedzić. Ponownie zalać zimna wodą, posolić i postawić na dużym ogniu. W trakcie gotowania kilkakrotnie odszumować. " Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-09 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Forfiter musi iść w parze z Forfiter Blues ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Kurde tak sie wczoraj rozpływałam jak to na mnie Diva pachnie, ,a to nie była "czysta" Diva , to była diva jako baza, na która psikłam raz madnesa, który sam w sobie jest ciut kwaśny.
Za to Obłęd z Divą czy tez Diva doprowadzona do obłędu ![]()
#3563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiwm jak sie odczynia ale może jakies ....kadzidła wystarczą ![]()
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ![]() ![]() Ja nie chcę się tak szybko starzeć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do podpisywania kopert - nigdy nie podpisywałam ![]() Cześć, choć się nie znamy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Nindżopesz
|
Hej Aragonte
![]() ![]() Betty, klątwa musi sama przeminąć, spsuje wszystko i przejdzie na kogoś innego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w swietle ostatnich przemyslen barowych i okolicznosci mego losu myśle sobie własnie jak to jest....miec cały dzien do zagospodarowania...nie leź rano do roboty i nie wracac o 18... ![]() ![]() ![]() w sumie to nie wiem czy był nawet tak potrafiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() myślę se powinnac wysłac 24 kupony ![]() Cytat:
![]() ![]() i ja tesz myslałam ze sokowirówka i wyciskarka to jest to samo ![]() i chciałam zapytac rozterke o tego indyka z foli- jaki fragment indyka nalezy zakupić (ostatnio w delikatesach widzialam udxce, albo takie...mhmmmmm jakby kotlety juz pokrojone...ale metka sie obyrtła w mięcho i nie mogłam przeczytac...i jaka ta folia? chodzi o tę srebrną folię? czy cos innego?
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-09 o 11:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna, ale qrde drogie te sprzęty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ju Ty opracuj legendę do Twych obrazów - rezerwacja, nieaktulane, nowość, dokładka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To musiał być... piękny sen ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Choć w sumie wszystko jest już możliwe ![]() Cytat:
Biedna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może Ty lepiej zamilcz i leź do kąta, co ? ![]() ![]() Podoba Wam się któraś z tych bluzek? ![]() http://moda.allegro.pl/nowosc-2011-h...464425244.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() choć nie powinnam go nazywać ABSem bo moja Kluch jest kropa w kropę identyczna i nawet tak samo zastyga i pada na dywan w pół drogi ![]() cześć Aragonte, kojarzę Cię z nicka i avatara i chyba z tego gromadnego zlotu w zeszłym roku ![]() ale tempo ![]() ![]() może masz gorączkę? ![]() i dopsz, oby nie powróciły Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzeba odczynić ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.