Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 20:31   #3451
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

enchantresss miałam jeszcze napisać, że Twoje posty są bardzo dojrzałe jak na 18latek zawsze taka byłaś czy wizja macierzyństwa Cię zmieniła

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:32   #3452
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
anulinka jestem w szoku jakaa masz pamiec do twarzy
ja mijalam dzis kilka ciezarówewk ale nie mam pojecia czy to byłas Ty:P
Pewnie tak, bo po mnie już widać w mojej puchatej kurtce.
Do wczoraj myślałam, że nie, ale właśnie wczoraj pewna kobietka mi to uświadomiła, jak mnie ujrzała i powitała słowami: "ooooo pani Aniu, rodzinka się pani powiększy ".

Następnym razem zatrzymam siłą i nie puszczę, tylko zaciągnę na jakąś kawę czy lody ;P.

Edytowane przez anulinka2009
Czas edycji: 2011-03-09 o 20:34
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:36   #3453
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
czasem to nawet lepiej nie wiedziec wazne bedzie ile spadnie po porodzie, musze w wage zainwestowac tym czasem mam jeszcze troszke ponad miesiac na jedzeniowe szalenstwa

no widzisz jakiego Aniołka sobie wychowalas Zosia jest grzeczna przy innych to dobrze
Ja chcę 60 kg po porodzie
To 12 kg na tą chwilę do zrzucenia

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-03-09 o 20:37
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:36   #3454
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

dobra dziewczynki, ja spadam. Mojej niuni nie podoba sie siedzenie przy kompie, strasznie sie wierci, idziemy polezec

no to milego wieczorku
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:36   #3455
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
bo wlasnie pamietam jak unikalas slodyczy itp a przeciez cukrzycy nie mialas ciesze sie ze juz mozesz
ja tez sie ciesze

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Hello, my już po usg Wszystko jest w porządku, wszystkie narządy małej ok, przepływy, wody, łożysko I/II stopień, mała wykonuje już ruchy oddechowe co jak twierdzi dr świadczy o jej dobrej kondycji i nastroju Główkę ma już niziutko więc dr sugerował aby 3D nie robić, bo nic nie będzie widać ale się uparłam i fotki pamiątkowe są Niezbyt wyraźne i tylko pół buźki widać ale widać i jaka zmiana w porównaniu z 20 tyg poliki ma takie pucołowate a poza tym Igusia to czysty mój mąż, identyczne usta i minka, nos też bardziej jego, może chociaż oczy będzie miała po mnie

Waży niecałe 1900g i jest na 46-50 centylu. Podobno ma niewiele włosków na głowie a ja i mąż urodziliśmy się zarośnięci jak małpki więc albo jej jeszcze urosną albo się w dalszą rodzinę wrodziła

mary, Grazin - hehe, pewnie gdybym TŻ'towi podsunęła pomysł zakupu leżaczka dla suni to już by ze mną na allegro siedział

Aliczka88 - genialny sen

Też tak mam

No pewnie, że pamiętamy! Zaglądaj do nas często

No to widzisz, ja mam 173 więc może ta teoria nie jest wcale głupia I twoja córcia ma jeszcze wiele tygodni na obrócenie, moja długo leżała miednicowo skośnie a przekręciła się około 31-32 tygodnia
super wiesci
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a prześcieradełko to: frotte, jersey czy bawełna?
ja mam frotte

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przedstawiam Wam - oto Pan Miś a raczej jego prototyp
Ale miałam ubaw ubierając go
Siostra sprezentowała mi komplecik ten biały, w skład wchodzi:
-czapka
-niedrapki
-body
-pajac
-kaftanik do kompletu
-biały kaftanik kopertowy

Aaaaa i mój brzuch :P
slodkie ciuszki i slodki brzuszek

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
hej Mamunie

listopadowa80;
wyszło mi źle po 50g a teraz idę na 75g
Norma przekroczona była o 0,8...

TAAAAAAAAAKKKKKKK popieram !
Moria, musisz kupić drugi leżaczek ! Twoja modelka się obrazi

Anulka jak pracka mija ??? Zawierucha śniezna powiadasz ?? Szok ! U ans słonko juz swieci..

a gdzie Paulizia ?? dawno jej nie było !

Gratuluje Wszystkim dziewczynkom przeskoku do kolejnego tygodnia/trymestru

aguś nie przemęczaj sie !!!!!

moria gratuluje wyników !!!!!!!!!!!
staram sie slonce
Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Załączam specjalnie dla Ciebie dzisiejsze

a dziekujemy , szczególnie,ze wczesniej sie martwiłam,ze za mało warz,teraz za to nadrabia,az sie dr smiał,ze mały sie wstraszył i rosnie jak na drozdzach,zeb mamusia sie nie zamartwiala

Jak 3 lata temu Julie urodziłam,to ją na moich oczach pod kranem kąpały
moze teraz cos sie zmieniło

grunt to konsekwencja,Ja teraz doceniam to,ze Julia zasypia sama,Tz jej codziennie 1 bajke czyta i wchodzi z pokoju ,gasi swiatło,a ona po 10 min juz chrapie.hihi
ale od ur sama spała w swoim łóżeczku,a od 5 mies juz sama w swoim pokoiku,wiec jest przzwyczajona

A ja pojutrze 33 juz kończe ,ale leci

tez tak myśle,jakos sie specjalnie nawet nie martwie,oby tylko z Małym bylo wszystko ok.

Ja tez od kilku dni własnie tak zauwazyłam,ze mój sie oóścił,łatwiej mi oddychac, za to do kibelka co 5s latam

Dziewczonka ja mam i taką i taką po Julci,ale smiało mozesz wieksza brac i nic sie nie stanie,ja Julii wieksza tak koło 10 mies kupiłam,bo sie rozkopywała.
no a masz skurcze kochana??

nie zaszalsalyscie dzisiaj
a jak jadlam kolacje to sie matwilam, by 10 stron nie bylo
Stary 2011-03-09, 20:37   #3456
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
moja szyjka w normie, tak mowi gin tez czesto chodze do toalety ale z wyproznieniem ok od samego poczatku ciazy, nawet jak bralam zelazo to min.raz dziennie ale leje sie ze mnie, twardnieje mi brzuch i tak jakos zaczynam panikowac czasem.

och ten twoj bąbelek

kurde ja tez jestem w szoku i az mi sie wierzyc nie chce ze tak moze byc...ale tylko sie cieszyc! kazda z nas jest inna i pewnie jedna nie odrazu tyle zrzuci, ale przy samym porodzie znika 5-7kg. Fajnie tak bedzie wstac z łożka szpitalnego i poczuc sie lekko potem wziac w ramiona swojego dzidziusia A ty ile masz juz na plusie? ja 13
nie łamcie sie dziewuszki ja po wyjsciu ze szpitala jak Julke urodziłam miałam 8kg mniej

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:37   #3457
elis5
Raczkowanie

O rety! Ale mam dzisiaj dzień fatalny!
Wstałam późno, a po obiedzie znowu mnie na 3 godziny prawie zmogło. W dodatku jakoś tak słabo sie czuję, chyba jakieś ciśnienie kijowe...
No to sobie ponarzekałam. Ale za to wreszcie wstawiłam avatarka, jeszcze z miesiąc i nauczę się foty wklejać, więc jest szansa, że jeszcze przed porodem pochwalę się moim brzucholem
Moria ty to jak zwykle reagujesz jak błyskawica, tylko słowo o pierwszej pomocy i już jest link. Proponuję dołączyć go na pierwszą stronę, żeby łatwiej było szukac jakby co. A Igulinka cudna, ależ będzie z niej całuśna dziewczynka

Matall no to ładnie Edzik daje. Ja też dziś próbowałam mojego na komórke złapać, ale oczywiście cisza, a jak tylko się wkurzyłam i wyłaczyłam nagrywanie to dał popis. takie to małe a już takie....przekorne:brzyda l:
Idę leżeć dalej bo niemoc mnie dziś ogarnęła straszna, może wpadnę jeszcze wieczorkeim, a tymczesem
elis5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:39   #3458
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
nie łamcie sie dziewuszki ja po wyjsciu ze szpitala jak Julke urodziłam miałam 8kg mniej
Tą myślą żyję i nadzieją
Jakby mi spadło 8 kg przy porodzie, to resztę już jakoś zrzucę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-09, 20:41   #3459
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tą myślą żyję i nadzieją
Spokojnie ja miałam kg mniej od Mazianki. 7kg spadło i zostało 20

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:42   #3460
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
enchantresss miałam jeszcze napisać, że Twoje posty są bardzo dojrzałe jak na 18latek zawsze taka byłaś czy wizja macierzyństwa Cię zmieniła
też tak uważam...ale to dobrze
mam siostre 17letnia i nie wyobrazam sobie jej w ciazy, ma tak ciezki charakter ze szok

Cytat:
Ja chcę 60 kg po porodzie
To 12 kg na tą chwilę do zrzucenia
ja chce tez te 52kg z ktorymi zaczynalam bo wiem ze wtedy wejde w 90% moich ubran, w ktorych sie juz dawno nie mieszcze

Cytat:
no prosze super, masz kwiatka ode mnie

dobra uciekam
Nikosia

Stary 2011-03-09, 20:43   #3461
MoniaK
Zakorzenienie

Anulinka, Grazin ale fajne spotkanie

Ja mam jutro wizytę i już się boję jak stanę na wagę. Coś mi się wydaje, że w tym miesiącu bardzo dużo przytyłam i brzuch mi urósł
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:43   #3462
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Spokojnie ja miałam kg mniej od Mazianki. 7kg spadło i zostało 20
ale teraz chyba mniej przytylas?
Nikosia

Stary 2011-03-09, 20:43   #3463
anula_81
Zakorzenienie

Matall masz racje w sumie , ale choc maly to i tak ciazy i sapie jak hipopotam a chodze jak kaczucha
co do ciuszkow na /¤ tez juz troche mam, wiec w ogole odcinam sobie chyba karty platnicze
mazianka ja tez mam tony uplawow, ale to nie wody tez podobno, sikam co 5 minut szczegolnie wieczorem, zasnac przez to nie moge, plus jak posiedze w pracy to mnie tak boli spojenie lonowe ze chodze jak kaczucha.
Siasiek jaki twoj Czarus Czarujacy jak spi, cuudo normalnie slodziak taki
princi no my zazwyczaj pracujemy w tych samych godzinach, plus ja jestem z tych co nienawidza prasowac, najchetniej moje wszystkie ciuchy bym powiesila, zeby sie nie gniotly bo zelazko mnie parzy

uciekam powoli spac, jakis filmik onejrzymy z tZ tem...
nie piszice znowu jutro tak duzo bo znow bede musiala godzine conajmniej nadrabiac jak wroce z pracy.
buziale

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:47   #3464
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no a masz skurcze kochana??

Aguś skurczy bol;esnych jeszcze nie mam,ale brzuch mi puchnie od grudnia i to kilkanascie i wiecej razy dziennie,przez to ta szyjka własnie tak sie skróciła,od szpitala biore luteine i jest lepiej,ale boli mnie wszytsko na dole i jak sie przemecze to mi tez twardnieje.dzisiaj własnie znowu zaczął puchnąc,ale wczoraj troche sie narobiłam i przez to pewnie.
jak byłam na wizycie 22lutego to szyjka miała 17mm i była krotsza o 1cm niz 4 tyg wczesniej,wiec podejzewam,ze teraz ma ok 1cm,bo jak tydzien temu mialam kontrole,to lekarz stwierdził ,ze sie cały czas skraca.
No zobaczymy jak to bedzie za 2 tyg mam kolejna wizyte ,to juz cos wiecej bede wiedziala.to juz bedzie skonczony 35tc,wiec nie bedzie zle.

a u Ciebie jak?jakies skurcze? bole?

3660g i 57cm szczescia
Stary 2011-03-09, 20:47   #3465
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:

Podobno zawsze byłam troszkę bardziej dojrzała niż rówieśniczki, może dlatego, że musiałam szybciej dojrzeć, ze względu na rozwód rodziców i takie tam sprawy rodzinne.. Ale nie powiem, był czas, że pstro w głowie też niezłe miałam Wizja macierzyństwa mnie baaardzo zmieniła, na plus. Jeszcze rok temu to ja ziemniaki obierałam w kwadrat a teraz nauczyłam się gotować tyle rzeczy, że aż sama jestem w szoku.. I zamiast wychodzić gdzieś z koleżankami to pomagam mamie w domu, zamiast wydawać kasę na kosmetyki i imprezy to wolę coś kupić dla Małej Nawet w szkole nauczyciele mi mówią, że odkąd jestem w ciąży to zrobiłam się taka systematyczna, dokładna i ... uwaga, uwaga : porządna Nie wiem co mieli przez to na myśli, ale niech im będzie

A co do skurczy , to ja nie mam pojęcia jak wyglądają 'te ciążowe' skurcze .. Podobno moje grudniowe krwawienie było od skurczy (zdaniem lekarza), ale ja nic nie czułam.. Jedyne skurcze jakich doświadczyłam w ciąży to jeden w łydce. Przedwczoraj. Do dziś mnie mięsień boli

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-03-09 o 20:50
enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:47   #3466
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
ale teraz chyba mniej przytylas?
No zdecydowanie ale gdzie tam do końca?? wtedy mi tak właśnie nagle na końcu kg wskoczyło co mówią, że się tak nie tyje już
Hehe ale ja teraz wpierniczam za trzech i jak mi dobrze

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:47   #3467
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
To samo miałam napisać Od pierwszego posta mam do Ciebie sympatię enchantresss i też jestem w szoku że masz tylko 18 lat! Ale to jak najbardziej pozytywnie, tylko więcej takich 18latek,ja niestety jak do tej pory trafiam na same crazy-nastki Nie jestem może jakaś stara,ale 18stkę miałam dobre 8 lat temu, a jak spotykam teraz kogoś kto ma 18 lat to taaaaaaka przepaść mi się wydaje być między nami

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:50   #3468
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
też tak uważam...ale to dobrze
mam siostre 17letnia i nie wyobrazam sobie jej w ciazy, ma tak ciezki charakter ze szok

ja chce tez te 52kg z ktorymi zaczynalam bo wiem ze wtedy wejde w 90% moich ubran, w ktorych sie juz dawno nie mieszcze

no prosze super, masz kwiatka ode mnie

dobra uciekam
Ja zaczynałam z 68kg (waga z ok. 5 tc)
Ale na ślubie 14 sierpnia miałam 64-65 kg...

A 60 kg to moja wymarzona waga

Załączam skany ćwiczeń dla mamuś z dziećmi z gazety
Jak coś, to będę je mieć i pewnie wkleję znów w odpowiednim czasie na odchowalni
A i do klubu też wrzucę. Na pewno się nam przydadzą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG.jpg (154,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0001.jpg (164,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0002.jpg (155,2 KB, 10 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-09, 20:51   #3469
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
No zdecydowanie ale gdzie tam do końca?? wtedy mi tak właśnie nagle na końcu kg wskoczyło co mówią, że się tak nie tyje już
Hehe ale ja teraz wpierniczam za trzech i jak mi dobrze
ja sie czuje cięższa z dnia na dzien, wiem ze na tych 13kg sie nie skonczy zobaczymy, ale wizja zmniejszenia wagi po porodzie o 5-8kg jest dla mnie pocieszeniem bardzo duzym

ide na kolacyjke, dobranoc dziewczynki
Nikosia

Stary 2011-03-09, 20:51   #3470
moniqac
Zadomowienie

Dobry wieczóóóóóóóóóóóóóór..... ... czy mnie ktoś jeszcze pamięta?

dziewczyny - po remoncie!!!!!!!!!!!! jeszcze wponiedziałek szafa do zmontowania, meble małego jak już kupimy, a po weekendzie będa robili przedpokój który mamy zabudowany z naszą sąsiadką, ale to już nie w moim domu.

PADAM! mimo iż się wcale nie narobiłam, to PADAM. mój TZ tez pada, mówie Wam masakra - a remont i "funfel nówka" mieszkanie w ogóle mnie NIE cieszy - przez zmęczenie.

z pracy dzwonili od poniedziałku, od mojego urlopu (miałam teraz 3 dni wolnego) dzwonili do mnie średnio co 30 min, mam 17 maili które musze pilnie obrobić a 40 chyba już zrobiłam.

nie cierpie swojej pracy.... tzn kocham swoją prace, ale jak mam niby odpoczywać to chciałabym odpoczywać.

fotki wrzucam niektroiłam wczoraj a dzisiaj to już jest inaczej gdzie niegdzie więc jak będę miała chwilę żeby chociaż zrobić siku to pstrykne Wam więcej fotek, np w przedpokoju nie mam tej apetycznej żarówki tylko system linkowy na całej długości więc update pewnie po weekendzie.
pokój małego też wymaga jeszcze wymiany kaloryfer jak zobaczycie na fotce, ale to jak się zakończy sezon grzewczy.

nie mam szans nadrobić od 89 strony - może w weekend, ciekawa jestem jak po wizytach i co u Agi_pe, więc spróbuję przelecieć.

całuję Was mocno póki co.... jak się odrobię w pracy, zajrzę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0049_1.jpg (19,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0052.jpg (19,0 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0061_1.jpg (18,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0054_1.jpg (20,8 KB, 51 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:52   #3471
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
Tą myślą żyję i nadzieją

Nie dodałam tylko,ze połowe tego wazyła Julka

ale nie martwcie sie,jak wróciłam ze szpitala to miałam 77kg a 1,5 roku potem 57 ( opieka nad malenstwem jest jak darmowy fittness)

3660g i 57cm szczescia
Stary 2011-03-09, 20:53   #3472
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Podobno zawsze byłam troszkę bardziej dojrzała niż rówieśniczki, może dlatego, że musiałam szybciej dojrzeć, ze względu na rozwód rodziców i takie tam sprawy rodzinne.. Ale nie powiem, był czas, że pstro w głowie też niezłe miałam Wizja macierzyństwa mnie baaardzo zmieniła, na plus. Jeszcze rok temu to ja ziemniaki obierałam w kwadrat a teraz nauczyłam się gotować tyle rzeczy, że aż sama jestem w szoku.. I zamiast wychodzić gdzieś z koleżankami to pomagam mamie w domu, zamiast wydawać kasę na kosmetyki i imprezy to wolę coś kupić dla Małej Nawet w szkole nauczyciele mi mówią, że odkąd jestem w ciąży to zrobiłam się taka systematyczna, dokładna i ... uwaga, uwaga : porządna Nie wiem co mieli przez to na myśli, ale niech im będzie

A co do skurczy , to ja nie mam pojęcia jak wyglądają 'te ciążowe' skurcze .. Podobno moje grudniowe krwawienie było od skurczy (zdaniem lekarza), ale ja nic nie czułam.. Jedyne skurcze jakich doświadczyłam w ciąży to jeden w łydce. Przedwczoraj. Do dziś mnie mięsień boli
za zmianę na lepsze

Spice Zgadzam się z Tobą w pełni
Ja 18 miałam 6 lat temu (a wydaje się, że to było niedawno ) i z siostrą tż, która teraz ma 20 lat już średnio się dogaduję...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-09, 20:54   #3473
enchantresss
Rozeznanie

Kurcze, kochane jesteście, nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo budujące są takie słowa Rzadko zdarza mi się coś tak miłego usłyszeć, na ogół to ludzie komentują, że 18 lat i ciąża to patologia i na pewno przyczyną jest alkohol i głupota i NA PEWNO sobie nie poradzę, bo przecież jak można sobie poradzić w tym wieku...

moniqac - śliczne mieszkanko, bardzo mi się podoba
matall - te ćwiczenia sobie muszę gdzieś koniecznie zapisać na kompie, trzeba będzie przecież jakoś wrócić do formy

Gabrysia

04.06.2011
<3

Czas edycji: 2011-03-09 o 20:57
Stary 2011-03-09, 20:55   #3474
MoniaK
Zakorzenienie

Mattal, widziałam dzisiaj tą gazetę w sklepie i zastanawiałam się czy kupić. Fajna jest?
Stary 2011-03-09, 20:56   #3475
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

migotko, chodzilo o to,ze sie ciesze, ze jestes na forum, aj Ty glowcia budynieje
matall do szpitala mam mam sporo ponad godzine w jedna strone to troche mi to za daleko tak sie kalatac autem, ale obiecuje zadzwonic tam, musza mi przeciez informacji udzielic
agus ale sie dzis nawodnisz ja nie cierpie arbuzow...
moria, Iga fajna sie robi na buzi, slodka
enchan, wieka, wy z Lublina? To dosc blisko mnie, bo ja praktycznie Biala podlasaka, ale rodzimy w siemiatyczach.
aliczka, brzusio pokazny
mazianka, na zdjeciach nie masz obnizonego brzucha, mi sie wydaje,ze moj sie skurczyl
kasia, my sie chyba wszystkie czujemy jak przejechane przez walec
Stary 2011-03-09, 20:58   #3476
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dobry wieczóóóóóóóóóóóóóór..... ... czy mnie ktoś jeszcze pamięta?

dziewczyny - po remoncie!!!!!!!!!!!! jeszcze wponiedziałek szafa do zmontowania, meble małego jak już kupimy, a po weekendzie będa robili przedpokój który mamy zabudowany z naszą sąsiadką, ale to już nie w moim domu.

PADAM! mimo iż się wcale nie narobiłam, to PADAM. mój TZ tez pada, mówie Wam masakra - a remont i "funfel nówka" mieszkanie w ogóle mnie NIE cieszy - przez zmęczenie.

z pracy dzwonili od poniedziałku, od mojego urlopu (miałam teraz 3 dni wolnego) dzwonili do mnie średnio co 30 min, mam 17 maili które musze pilnie obrobić a 40 chyba już zrobiłam.

nie cierpie swojej pracy.... tzn kocham swoją prace, ale jak mam niby odpoczywać to chciałabym odpoczywać.

fotki wrzucam niektroiłam wczoraj a dzisiaj to już jest inaczej gdzie niegdzie więc jak będę miała chwilę żeby chociaż zrobić siku to pstrykne Wam więcej fotek, np w przedpokoju nie mam tej apetycznej żarówki tylko system linkowy na całej długości więc update pewnie po weekendzie.
pokój małego też wymaga jeszcze wymiany kaloryfer jak zobaczycie na fotce, ale to jak się zakończy sezon grzewczy.

nie mam szans nadrobić od 89 strony - może w weekend, ciekawa jestem jak po wizytach i co u Agi_pe, więc spróbuję przelecieć.

Pamiętamy
Ładne mieszkanko

Trzymamy za pracę i mieszkanko

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-09, 20:59   #3477
enchantresss
Rozeznanie

Kwiatecek, ja mieszkam pod Lublinem, ale w Lublinie jestem codziennie, bo tam chodzę do szkoły i tam też planuję rodzić a w Białej Podlasce na AWF dużo moich znajomych się uczy i faktycznie nie jest daleko .

Gabrysia

04.06.2011
<3

Czas edycji: 2011-03-09 o 21:01
Stary 2011-03-09, 21:02   #3478
MoniaK
Zakorzenienie

Moniqac, trzymaj się w tej pracy Normalnie wysłałabym Cię już na zwolnienie abyś sobie odpoczęła Mieszkanko bardzo ładne.

Spadam się położyć. Dobrej nocki
Stary 2011-03-09, 21:02   #3479
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, kochane jesteście, nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo budujące są takie słowa Rzadko zdarza mi się coś tak miłego usłyszeć, na ogół to ludzie komentują, że 18 lat i ciąża to patologia i na pewno przyczyną jest alkohol i głupota i NA PEWNO sobie nie poradzę, bo przecież jak można sobie poradzić w tym wieku...

moniqac - śliczne mieszkanko, bardzo mi się podoba
matall - te ćwiczenia sobie muszę gdzieś koniecznie zapisać na kompie, trzeba będzie przecież jakoś wrócić do formy
A ja myślę, że sobie świetnie poradzisz
Poza tym są matki, które mają po 30 lat i są nieodpowiedzialne i nie dają rady, a są takie, które mają 16 czy 17 i dają sobie świetnie radę.
Wiek nie ma znaczenia.

Ćwiczenia obiecuję wrzucić drugi raz, już na odchowalni

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Mattal, widziałam dzisiaj tą gazetę w sklepie i zastanawiałam się czy kupić. Fajna jest?
Fajna, aczkolwiek ja kupuję kilka dla przyszłych mam
Jak znajdę coś ciekawego, to mogę Wam wrzucać

Kwiatecek No jasne, że zadzwoń Dla nas pani położna była bardzo miła i przez telefon i na żywo

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-09, 21:06   #3480
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś skurczy bol;esnych jeszcze nie mam,ale brzuch mi puchnie od grudnia i to kilkanascie i wiecej razy dziennie,przez to ta szyjka własnie tak sie skróciła,od szpitala biore luteine i jest lepiej,ale boli mnie wszytsko na dole i jak sie przemecze to mi tez twardnieje.dzisiaj własnie znowu zaczął puchnąc,ale wczoraj troche sie narobiłam i przez to pewnie.
jak byłam na wizycie 22lutego to szyjka miała 17mm i była krotsza o 1cm niz 4 tyg wczesniej,wiec podejzewam,ze teraz ma ok 1cm,bo jak tydzien temu mialam kontrole,to lekarz stwierdził ,ze sie cały czas skraca.
No zobaczymy jak to bedzie za 2 tyg mam kolejna wizyte ,to juz cos wiecej bede wiedziala.to juz bedzie skonczony 35tc,wiec nie bedzie zle.

a u Ciebie jak?jakies skurcze? bole?
a ile miała twoja szyjka jak ci pessar zakładali ???

Cytat:
ja chyba miałam bardziej pstro w głowie jak miałam 18 lat

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

bardzo podoba mi się kibelek

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości