|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2312 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
MADZIWNIA ale ja tez tylko wyrazilam swoje zdanie...
ja rozmwialam z moja siostra w sumie bardzo krotko...i ona mi powiedziala,ze cos takiego jest ale ja nie dopytalam do konca...a slyszalam o tym ale myslalmz,e to od strony kosciola moze jakas zasada...a teraz wiem,ze to przesad ... ja nie odmowie...ale jesli przelozy bo sama wierzy w takie rzeczy to nie bede sie z nia sprzeczala...bo nie moge komus zabronic wierzenia w jakies przesady lub przekonania... Madzia no wlasnie czasami piszemy niezbyt jasno(moglam wiecej sie rozpisac i podac wiecej inf) a inni czasami za bardzo sie wczuwaja w wypowiedz...i fajnie ze masz swoje zdanie i je wyrazilas ale musisz tez brac pod uwage,ze inni moga miec inne zdania,poglady i nie trzeba od razu pisac,ze cos jest paranoja tylko dlatego,ze jest nie zgodne z Twoim zdaniem... moze i ja zle zareagowalam bo nie wiedzialas,ze chodzi o moja siostre...a ja jak lwica bronie jej bo jest mi bardzo bliska i nigdy nikomu nie pozwole nic na nia powiedziec
MOJA PRINCESSA 26.03.2010 ![]() ![]() http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011 ![]() ![]() NASZ SLUB 11.08.2012 ![]() ![]() Edytowane przez agnieszka09 Czas edycji: 2011-03-10 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
ania p - tak sobie myslałam że w sobotę wybieram się do sklepu gdzie znalazłam buty emel. Jak wiesz jaki wzór chcesz dla Szymka i konkretny rozmiar to sprawdzę czy mają. W razie czego mogę kupić
#2314 | ||||
Zakorzenienie
|
Aneczka
![]() ![]() Mrowak wszystkiego najlepszego dla Gabi ,100 lat ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaz robiłam też mieszanki ojca klimuszki ,ale część ziół musiałam kupić bo wszystkich nie zdobyłam Cytat:
![]() ja zostawiam tylko na drugi dzień Cytat:
![]() ______________ U nas nie pada ale coś wisi w powietrzu , a konkretnie chmura wielka. Fajne książeczki mają być za tydzień w lidlu z dźwiękami , dzisiaj kupiłam taką w księgarni tylko ma mniej guzików http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_17101.htm Kupowałam dzisiaj pampki i jak na złość nigdzie promocji , czy któraś używa już 5? tak zerknęłam na ilość i jest ich chyba 10 mniej , przeciez wcale nie są takie duzo większe.My na razie na 4 lecimy jeszcze ,4+ nie kupuję bo sa identyczne wielkością jak 4 a w opakowaniu mniej ![]() Kantują nas na każdym kroku ![]() Dzisiaj w radiu mówili ,ze teraz mamy wszystko jak w sklepach po 5 zł. i cukier i paliwo i chleb zaraz będzie ,nie wiadomo śmiać się czy płakać . W internecie czytałam ,że u niemców już taniej jak u nas ![]() ![]() Ludzie niby pieniędzy nie mają a pod bankomat się nie dopchasz , nie wspomnę że zaparkować pod biedronką graniczy z cudem. Mój Miko po dwóch inhalacjach pulmikortem i atroventem już o niebo lepiej i całą noc przespał bez kaszlu. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Asiulek ja gotuję Danielowi ogórkową bardzo lubi z marchewką i koperkiem,surowe też je,bardzo zdrowe są ogóreczki Moda super oferta zastanawiam się czy nie kupić na majówkę ![]() Ciekawe jak Madzia.... Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-10 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Rozeznanie
|
gmyrelka to juz sama nie wiem o co chodzi mieszają i tyle z tą wagą
![]() tak was wzieło na wspominki porodowe... ja tam wolę do tego nie wracać, podobnie jak anakazar przezyłam poród 2w1 zakonczony cc i gdybym wiedziała ze tak to wyjdzie to juz po zajsciu w ciąże załatwiałbym sobie cc ![]() Zosia Urocza mała policjantka ![]() a my dzis zarezerwowaliśmy wczasy ![]() ![]() ![]() strasznie podobała mi sie ta willa rosa co młoda w tamtym roku wklejała link ale tz wyszykał cos podobnego ale z mega ogrodem i wypasionym ![]() http://www.klif-rowy.pl/index.htm i jedziemy tm razem na przełomie maja i czerwca zawsze był lipiec sierpien albo wrzesien wiec teraz szybciej Bałtyk w sumie zawsze zimny najwazniejsze zeby było słonecznie juz nie moge sie doczekac ![]()
#2317 |
Wtajemniczenie
|
Młoda ale super,że to wkleiłaś własnie wysłałam zapytanie o wolne terminy
![]() a tu znalazłam jeszcze inną stronkę tego typu i jest jeden z ostatnich naszych tematów http://www.zakuponik.pl/6,lodz mikrodermabrazja za 35 zł Ferrou w klubie nie ma Twoich namiarów ![]() ![]() Gusinek ślicznie to wygląda. Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-10 o 14:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
aaa ten klif to niedaleko rosy jest
![]() sorrki poprawka on blizej tego glownego zejscia jest ![]() ![]() Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2011-03-10 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
LIBRA jejku przypomnialy mi sie lata dzieciece...mam zawsze robila soki z czarnego bzu na zime
![]() a kompot z agrestu jest na obnizenie goraczki ![]() IZAIZULA ![]() ![]()
#2321 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotki zgodnie z obietnicą w kolejności... rok temu - pierwsze minuty życia
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Haha - nie mogę załadować - wyrzuca mnie z załączników ![]()
#2322 |
Wtajemniczenie
|
GUSINEK to tylko teraz zyczyc udanego wypoczynku...
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- MEGI musisz chyba je zmniejszyc
#2323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nas urzekł ten plac zabaw, a koles przez tel mówił ze ro czesc zabawek ze w tamym roku jeszcze mase dokupili ![]() dziekujemy, mam nadzieje ze pogoda dopisze, nie chodzi o upały ale zeby tylko nie padało ![]() izazula no i duzo jodu dlatego ze mniejsze tłumy ![]() ![]() ![]() a co do jodu to słyszałam ze jak pochmurno i wietrznie to jest go jakos wiecej ![]()
mój skarb Bartuś ![]() przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2011-03-10 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Libra no ja tż chyba powiem,żeby zakupy busem jakimś zrobił jak będzie wracał do Pl ![]() Ci co mają bliżej do Niemiec to na weekendowe zakupy będą latać. U nas z tego co piszecie to jeszcze ceny aż tak nie podskoczyły-ale pewnie kwestia czasu ![]() Gusinek jak też to miejsce oglądałam i podoba mi się bardzo,ale rowy za daleko ode mnie i szukam czegoś bliżej-o ile uda nam się czasowo gdzieś w Polsce wyjechać.Jak nie to zostanie nam Szwecja. Byłam na pierwsze przejażdzce maclarenem i ale on mnie denerwuje ![]() Jakoś póki się nie przyzwyczaje chylę czoła x-landerowi ![]() U nas też już pada,wiatr się uspokoił.
![]() |
#2325 |
Wtajemniczenie
|
widzę temat porodu wrócił, ja tez się umęczyłam, bóli dostałam ok 2 w nocy, ok 6 rano zrobiło się już boleśnie (oczywiście bóle krzyżowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dziś małej w końcu kupiłam buty w diechmanie, o takie http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...na,rzep,rozowe jak tylko jej założyłam na nogi to biegała po całej galerii i nie chciała zdjąć nawet, żeby babka je odkodowała, więc w biegu to robiliśmy ![]() ![]()
#2326 |
Rozeznanie
|
anakazar powiadasz ze ze Szczecina daleko do rowów hmmm ciekawe
![]() my to mamy daleko prawie 600km ![]() co do maclarena to nie strasz, mam nadzieje ze mi podpasi, chociaz po jednym wypadzie na zakupy mam wrazenie ze on taki rozchwiany jest w porównaniu do x-landera- w tym wszystko sztywne zwarte a maclaren taki delikatny mi sie wydaje i jak narazie cholernie ciezko sie go składa i rozkłada ![]() ![]() minka bardzo fajne buciki, a mała musiała po prostu przetestowac nowy zakup ![]()
#2327 |
Zakorzenienie
|
Weszły
![]()
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co?mi się on też wydaje taki rozchwiany,ale pewnie mam takie wrażenie,bo nigdy takim maleństwem nie jezdziłam.X-L jest świetny,sztywny...Musimy się przyzwyczaić i będzie dobrze ![]() Minka bardzo ładne te buciki ![]() Widziałyście może zapowiedz rozmów w toku?"róż konta róż"ja padłam jak zobaczyłam wysolaryzowane 18-stki.Normalnie miały tak spalone stare mordy(bo nie buzie)że spokojnie 30-35 lat bym im dała.Obrzydliwe.Fuu.
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
megi super fotki i jak ten czas leci szook, super przystojniak Ci rośnie
![]() no i gratuluje wypieku torta ![]() a i masz super malunek na ścianie ![]()
mój skarb Bartuś ![]() przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2011-03-10 o 15:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
wrocilysmy ze spacerku
![]() tak mi sie spodobaly ze musialam.... ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- my 2 miech juz 5 uzywamy ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- minka a ty masz kopy! mialysmy sie w koncu umowic.
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ano nie ma, zapomniało mi się tam dopisać ![]() ![]() Aaaa.. Igorek ślicznie się prezentuje, przystojniaka ![]() ![]()
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Megi śliczny Igorek
![]() Agnieszka nie wiedziałam że kompot z agrestu na obniżenie gorączki , dobrze wiedzieć ![]() Anakazar to nie byłoby takie głupie z tym busem z zakupami , ja też nie wiem czy jak tż pojedzie to nie będzie mi czasem zakupów przywoził patrz tuhttp://finanse.wp.pl/kat,104128,titl...wiadomosc.html nie wspominając już że zdecydowanie wolę niemiecką chemię niż polską w sensie niemiecki persil niż kupiony w polsce ,niemieckie lenory pachną że na odległość czuć ze pranie wisi ,polskie nie itd. przejażdżka rowerem zaliczona, wiało trochę ale w sumie ciepło ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Darusia od razu z 4 wskoczyliście na 5? czy kupowałaś te 4+ ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Minka śliczne kolory bucików i w ogóle całe buciki , dla dziewczynek ładniejsze są rzeczy , to niesprawiedliwe ![]() Edytowane przez libra777 Czas edycji: 2011-03-10 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Panna policjantka dziękuje wizażowym ciociom
![]() Megi - Igorek już taki duży ale nadal słodzutki
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Yoonka gdzie Ty sie podziewasz ,widzę Cię! co tam u was?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Ja nie darusia ale powiem, że wg mnie 4 od 4+ w ogóle sie od siebie nie róznią. to pic na wodę... a w paczce mnie... wiec chyba lepiej na 5 przejść
![]()
#2336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
megi Igorek jest swietny chlopak; imreza sie udala? ferrou, ok; dzieki za wyjasnienia; a ten podklad mineralny to taki w kamieniu? polecasz cos? ja wole w sumie fluid; mam teraz nawet fajny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Rozeznanie
|
![]() czytam sobie ![]() mala zlapala jakis katarek niefajny i cieknie jej z nosa. w pracy zapierdziel, a kasy z tego nie ma. meza mam po 18 w domu dopiero. takei tam zwyczajnosci. planujemy wyjazd na majowke ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Popatrzcie na to...
![]() http://www.joemonster.org/p/526127/A...na_Facebooku_D
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Ja to na razie nic nie planuję , bo nie wiadomo kiedy tz dostanie urlop, i na ile wszystko pod znakiem zapytania,jesli w ogóle gdzieś pojedziemy to będzie to nie planowane
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Rozeznanie
|
ale super kluseczki czekoladowe. mniam!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.