TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 12:56   #2311
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Ale świetna Zośka! Strach się bać

Na fb akcja w sprawie Szymona... przy okazji natknęłam się na historię Oli ... co za koszmar! Matka pracująca w psychiatryku i mająca znajomości szprycuje córkę psychotropami i maltrertuje i molestuje Ojciec pozbawiony praw przez nia, a dziecko bite na co są dowody...prokuratura umywa ręce, a dziś 7letnie Ola jest chora psychicznie (mimo że urodziła się zdrowa) i każą jej zeznawać - rzecz jasna tak by nie obciążać matki... Ja się zabije po co mi dostęp do internetu jak później dniami i nocami do siebie dojść nie mogę...
Szkodaże ja nie mam pokaznego,pełnego konta,bo gdybym miała wynajmowałam bym Rosjaninów i takie matki,ojców i różnych dziecko i zwierzo bijców kazałabym ich wszystkich jak leci pozabijaćN ormalnie nie mogę.I nad Tuskiem i nimi wszystkim też bym z bronią przy czołach stała póki prawa by gnoje nie pozmieniali:mur :

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 13:00   #2312
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

MADZIWNIA ale ja tez tylko wyrazilam swoje zdanie...
ja rozmwialam z moja siostra w sumie bardzo krotko...i ona mi powiedziala,ze cos takiego jest ale ja nie dopytalam do konca...a slyszalam o tym ale myslalmz,e to od strony kosciola moze jakas zasada...a teraz wiem,ze to przesad ... ja nie odmowie...ale jesli przelozy bo sama wierzy w takie rzeczy to nie bede sie z nia sprzeczala...bo nie moge komus zabronic wierzenia w jakies przesady lub przekonania...
Madzia no wlasnie czasami piszemy niezbyt jasno(moglam wiecej sie rozpisac i podac wiecej inf) a inni czasami za bardzo sie wczuwaja w wypowiedz...i fajnie ze masz swoje zdanie i je wyrazilas ale musisz tez brac pod uwage,ze inni moga miec inne zdania,poglady i nie trzeba od razu pisac,ze cos jest paranoja tylko dlatego,ze jest nie zgodne z Twoim zdaniem...

moze i ja zle zareagowalam bo nie wiedzialas,ze chodzi o moja siostre...a ja jak lwica bronie jej bo jest mi bardzo bliska i nigdy nikomu nie pozwole nic na nia powiedziec

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Edytowane przez agnieszka09
Czas edycji: 2011-03-10 o 13:01
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 13:24   #2313
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

ania p - tak sobie myslałam że w sobotę wybieram się do sklepu gdzie znalazłam buty emel. Jak wiesz jaki wzór chcesz dla Szymka i konkretny rozmiar to sprawdzę czy mają. W razie czego mogę kupić
Stary 2011-03-10, 13:54   #2314
libra777
Zakorzenienie

Aneczka dla Maciusia za 11 miesięcy
Mrowak wszystkiego najlepszego dla Gabi ,100 lat

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
To wkleję jedną fotkę z naszego spotkania (kiedy to byłoooo ). Wszystkie dzieciaczki coś konsumują Jeszcze były onieśmielone
super brygada

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
LIBRA chcialabym miec wiedze na temat ziolek...choc troche sie ich boje,nieukrywam
ja nie używam jakis skomplilkowanych mikstur , zazwyczaj są to zioła na herbatki typu mięta , melisa ,rumianek, soki z bzu czarnego ,suszony kwiat bzu do kąpieli i do picia i zioła do włosów , no i mam tez masę różnych ziół w ogrodzie , używam do przyprawianie potraw i lubię sobie chodzić po ogrodzie i coś tam urwać i wąchać dużej wiedzy do tego nie trzeba
Chociaz robiłam też mieszanki ojca klimuszki ,ale część ziół musiałam kupić bo wszystkich nie zdobyłam
Cytat:
2.ja tylko cos takiego slyszalam...a napweno nie bede sie opierac na tym co slyszalam tylko jesli chodzi to o strone koscielna to wypytam sie ksiedza i nie bede bezsensownie czytala co pisza w internecie(bo jesli to tylko przesad to oczywiscie,ze zostane)
to przesąd ,ksiądz pewnie powie że to bzdury, kto chce ten wierzy
Cytat:
dziewczyny ile zupa moze stac w lodowce...bez smietany jest
ja zostawiam tylko na drugi dzień
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Mój bąbelek

1. pod opieką wójka (żeby nie płakała pozwolił na wszystko)
2. domowa mała władza

Niestety r 1 nie che się załadować. Chyba jest za duże
no no pani policjantka rośnie

Kupowałam dzisiaj pampki i jak na złość nigdzie promocji , czy któraś używa już 5? tak zerknęłam na ilość i jest ich chyba 10 mniej , przeciez wcale nie są takie duzo większe.My na razie na 4 lecimy jeszcze ,4+ nie kupuję bo sa identyczne wielkością jak 4 a w opakowaniu mniej
Kantują nas na każdym kroku
Dzisiaj w radiu mówili ,ze teraz mamy wszystko jak w sklepach po 5 zł. i cukier i paliwo i chleb zaraz będzie ,nie wiadomo śmiać się czy płakać .
W internecie czytałam ,że u niemców już taniej jak u nas co to dalej będzie
Ludzie niby pieniędzy nie mają a pod bankomat się nie dopchasz , nie wspomnę że zaparkować pod biedronką graniczy z cudem.

Mój Miko po dwóch inhalacjach pulmikortem i atroventem już o niebo lepiej i całą noc przespał bez kaszlu.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 13:57   #2315
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja wiem co to jest snRodziłam przez 12,ale się nie dało(nie miałam rozwarcia nawet po podaniu tego czegoś na rozwarcie) i w ostatnim momencie jak mała już się owijała pępowiną to mnie zabrali na cc.
Ana ja miałam podobnie tylko mniej godzin

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Hej babeczki;
Wszystkiego najlepszego dla juz takiej duuuuzej Gabrysi! Niech rosnie drowo i szczesliwie;

Co do porodu ja tez bylam i jestem strasznie dumna, ze podolalam; Rodzilam chyba 13 godzin juz nie pamietam w sumie... Katorga to byla.
Tez mialam bole krzyzowe- koszmar tego nie da sie opisac; Trzymalam sie strasznie dzielnie, ale fizycznie bylam juz wykonczona. I poradzily mi znieczulenie, abym mogla odpoczac i zeby akcja sie przyspieszyla; Ja chcaialam bez tego rodzic, no ale w koncu sie zdecydowalam;
I.... Nie polecam!!!!
ja jestem tym rzadkim przypadkiem w ktorym znieczulenie nie podzialalo; bylam kluta jeszcze potem dwa razy (dodatkowa dawka, a potem jakis inny specyfik), bo niestety po znieczuleniu bylam przybita do lozka i nie radzilam juz sobie z bolem....
Moj tz byl cudowny w czasie porodu; bez niego bym nie dala rady (masazysta i wsparcie)
Cigi u nas tylko raz się wkłuwają a później tylko przez taki welflon wstrzykują kolejną dawkę.

Asiulek ja gotuję Danielowi ogórkową bardzo lubi z marchewką i koperkiem,surowe też je,bardzo zdrowe są ogóreczki

Moda super oferta zastanawiam się czy nie kupić na majówkę

Ciekawe jak Madzia....

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-03-10 o 14:07
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:21   #2316
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

gmyrelka to juz sama nie wiem o co chodzi mieszają i tyle z tą wagą

tak was wzieło na wspominki porodowe... ja tam wolę do tego nie wracać, podobnie jak anakazar przezyłam poród 2w1 zakonczony cc
i gdybym wiedziała ze tak to wyjdzie to juz po zajsciu w ciąże załatwiałbym sobie cc
Zosia Urocza mała policjantka

a my dzis zarezerwowaliśmy wczasy ale sie ciesze
strasznie podobała mi sie ta willa rosa co młoda w tamtym roku wklejała link ale tz wyszykał cos podobnego ale z mega ogrodem i wypasionym placem zabaw dla dzieci
http://www.klif-rowy.pl/index.htm
i jedziemy tm razem na przełomie maja i czerwca
zawsze był lipiec sierpien albo wrzesien wiec teraz szybciej
Bałtyk w sumie zawsze zimny najwazniejsze zeby było słonecznie
juz nie moge sie doczekac

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:28   #2317
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Młoda ale super,że to wkleiłaś własnie wysłałam zapytanie o wolne terminy moze uda się pojechac na majówkę.

a tu znalazłam jeszcze inną stronkę tego typu i jest jeden z ostatnich naszych tematów http://www.zakuponik.pl/6,lodz mikrodermabrazja za 35 zł

Ferrou w klubie nie ma Twoich namiarów chciałam dryndnąć

Gusinek ślicznie to wygląda.

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-03-10 o 14:31
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 14:30   #2318
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
gmyrelka to juz sama nie wiem o co chodzi mieszają i tyle z tą wagą

tak was wzieło na wspominki porodowe... ja tam wolę do tego nie wracać, podobnie jak anakazar przezyłam poród 2w1 zakonczony cc
i gdybym wiedziała ze tak to wyjdzie to juz po zajsciu w ciąże załatwiałbym sobie cc
Zosia Urocza mała policjantka

a my dzis zarezerwowaliśmy wczasy ale sie ciesze
strasznie podobała mi sie ta willa rosa co młoda w tamtym roku wklejała link ale tz wyszykał cos podobnego ale z mega ogrodem i wypasionym placem zabaw dla dzieci
http://www.klif-rowy.pl/index.htm
i jedziemy tm razem na przełomie maja i czerwca
zawsze był lipiec sierpien albo wrzesien wiec teraz szybciej
Bałtyk w sumie zawsze zimny najwazniejsze zeby było słonecznie
juz nie moge sie doczekac
Fajny ten pensjonat . Na przełomi maja i czerwca może byc naprawdę ciepło a i więcej jodu niż latem. Tak słyszałam że w maju jest najwięcej jodu
Stary 2011-03-10, 15:01   #2319
mloda1989
Zakorzenienie

aaa ten klif to niedaleko rosy jest on taki spory bardziej w glab tylko bierzesz pod uwage ze tam na plaze idzie sie bite 30 miniut?? chyba ze bedziecie jezdzic autem do glownego zejscia...

sorrki poprawka on blizej tego glownego zejscia jest po drodze do "rynku" go mijalismy bardzo fajnie sie prezentowal

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2011-03-10 o 15:03
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:07   #2320
agnieszka09
Wtajemniczenie

LIBRA jejku przypomnialy mi sie lata dzieciece...mam zawsze robila soki z czarnego bzu na zime pamietam nigdy nie kupowala sokow ani napojow zawsze pilismy kompoty i soki wlasnej roboty...teraz doceniam to...choc wtedy narzekalam...

a kompot z agrestu jest na obnizenie goraczkimam zapas kompocikow z agrestu...

IZAIZULA slodziutka

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-10, 15:08   #2321
megi-megi
Zakorzenienie

Wrzucam fotki zgodnie z obietnicą w kolejności... rok temu - pierwsze minuty życia porodówka. I wczoraj.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Haha - nie mogę załadować - wyrzuca mnie z załączników
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:10   #2322
agnieszka09
Wtajemniczenie

GUSINEK to tylko teraz zyczyc udanego wypoczynku...

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

MEGI musisz chyba je zmniejszyc

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-10, 15:14   #2323
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
aaa ten klif to niedaleko rosy jest on taki spory bardziej w glab tylko bierzesz pod uwage ze tam na plaze idzie sie bite 30 miniut?? chyba ze bedziecie jezdzic autem do glownego zejscia...

sorrki poprawka on blizej tego glownego zejscia jest po drodze do "rynku" go mijalismy bardzo fajnie sie prezentowal
uf młoda ale mnie nastaszyłas ze az 30 minut na stronie napisali ze 450metrów dla nas ok zawsze troche pochodzimy, a auto niech odpoczywa na parkingu
nas urzekł ten plac zabaw, a koles przez tel mówił ze ro czesc zabawek ze w tamym roku jeszcze mase dokupili

Cytat:
GUSINEK to tylko teraz zyczyc udanego wypoczynku...

dziekujemy, mam nadzieje ze pogoda dopisze, nie chodzi o upały ale zeby tylko nie padało

izazula no i duzo jodu dlatego ze mniejsze tłumy
a co do jodu to słyszałam ze jak pochmurno i wietrznie to jest go jakos wiecej

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2011-03-10 o 15:17
Stary 2011-03-10, 15:16   #2324
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
U nas nie pada ale coś wisi w powietrzu , a konkretnie chmura wielka.
Fajne książeczki mają być za tydzień w lidlu z dźwiękami , dzisiaj kupiłam taką w księgarni tylko ma mniej guzików
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_17101.htm
Kupowałam dzisiaj pampki i jak na złość nigdzie promocji , czy któraś używa już 5? tak zerknęłam na ilość i jest ich chyba 10 mniej , przeciez wcale nie są takie duzo większe.My na razie na 4 lecimy jeszcze ,4+ nie kupuję bo sa identyczne wielkością jak 4 a w opakowaniu mniej
Kantują nas na każdym kroku
Dzisiaj w radiu mówili ,ze teraz mamy wszystko jak w sklepach po 5 zł. i cukier i paliwo i chleb zaraz będzie ,nie wiadomo śmiać się czy płakać .
W internecie czytałam ,że u niemców już taniej jak u nas co to dalej będzie
Ludzie niby pieniędzy nie mają a pod bankomat się nie dopchasz , nie wspomnę że zaparkować pod biedronką graniczy z cudem.
Też widziałam tą książeczke z lidla i chcę kupić.Fajna.

Libra no ja tż chyba powiem,żeby zakupy busem jakimś zrobił jak będzie wracał do Pl
Ci co mają bliżej do Niemiec to na weekendowe zakupy będą latać.
U nas z tego co piszecie to jeszcze ceny aż tak nie podskoczyły-ale pewnie kwestia czasu

Gusinek jak też to miejsce oglądałam i podoba mi się bardzo,ale rowy za daleko ode mnie i szukam czegoś bliżej-o ile uda nam się czasowo gdzieś w Polsce wyjechać.Jak nie to zostanie nam Szwecja.

Byłam na pierwsze przejażdzce maclarenem i ale on mnie denerwujema zamiast jednej rączki te dwa "rogi"to prowadzenia i cholernie mi niewygodnie.Tak jedną ręką mogłam prowadzić,a w tym się nie da.
Jakoś póki się nie przyzwyczaje chylę czoła x-landerowi

U nas też już pada,wiatr się uspokoił.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-03-10, 15:17   #2325
minka26
Wtajemniczenie

widzę temat porodu wrócił, ja tez się umęczyłam, bóli dostałam ok 2 w nocy, ok 6 rano zrobiło się już boleśnie (oczywiście bóle krzyżowe ) i do godz. 17 miałam 1cm rozwarcia nie chciałam znieczulenia, zresztą i tak nie mogli mi dać tego w kręgosłup, bo dają to dopiero na porodówce, a tam się idzie jak jest min. 4cm dostałam zastrzyk z petydyny (syntetyczna mofrina), usnęłam na ok 60min... nabrałam sił na rodzenie, poszłam pod prysznic po raz setny, potem zawołałam położną i okazało się, że mam już 4cm zadzwoniłam po tz, bo spał w aucie... zabrali nas na porodówkę, tam już położna przebiła pęcherz, było 5cm, za 10 minut 7cm i poszło z górki, małej puls skakał, ale w końcu się urodziła o 22.19 obyło się bez nacinania i bez szycia potem poszłam się kąpać, przywieźli tosty, najadłam się i pojechaliśmy na salę gdzie były 3 laski mała już cały czas była ze mną ohhh jak mi sie to wszystko teraz przypomniało ta magia patrzenia na moje nowonarodzone cudo a teraz już taka pannica cudownie mieć dziecko

ja dziś małej w końcu kupiłam buty w diechmanie, o takie
http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...na,rzep,rozowe

jak tylko jej założyłam na nogi to biegała po całej galerii i nie chciała zdjąć nawet, żeby babka je odkodowała, więc w biegu to robiliśmy oczywiście z 20 razy się wywaliła, ale jej się podobało, zaczepiała wszystkich, ganiała za dzieciakami a ja za nią
Stary 2011-03-10, 15:24   #2326
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

anakazar powiadasz ze ze Szczecina daleko do rowów hmmm ciekawe
my to mamy daleko prawie 600km

co do maclarena to nie strasz, mam nadzieje ze mi podpasi, chociaz po jednym wypadzie na zakupy mam wrazenie ze on taki rozchwiany jest w porównaniu do x-landera- w tym wszystko sztywne zwarte a maclaren taki delikatny mi sie wydaje i jak narazie cholernie ciezko sie go składa i rozkłada kurcze mam nadzieje ze dojde do wprawy z tym wózkiem i nie bede załowała wydanego tysiaka

minka bardzo fajne buciki, a mała musiała po prostu przetestowac nowy zakup

Stary 2011-03-10, 15:43   #2327
megi-megi
Zakorzenienie

Weszły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg faza1.jpg (110,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza2.jpg (88,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza3.jpg (103,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza4.jpg (133,4 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza5.jpg (124,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza6.jpg (98,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza7.jpg (111,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faza8.jpg (119,5 KB, 43 załadowań)
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:45   #2328
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
anakazar powiadasz ze ze Szczecina daleko do rowów hmmm ciekawe
my to mamy daleko prawie 600km

co do maclarena to nie strasz, mam nadzieje ze mi podpasi, chociaz po jednym wypadzie na zakupy mam wrazenie ze on taki rozchwiany jest w porównaniu do x-landera- w tym wszystko sztywne zwarte a maclaren taki delikatny mi sie wydaje i jak narazie cholernie ciezko sie go składa i rozkłada kurcze mam nadzieje ze dojde do wprawy z tym wózkiem i nie bede załowała wydanego tysiaka
Gusinek my mamy tam lekko ponad 200kmale my zawsze jezdzimy max do Pobierowa czy Międzyzdroji czyli od nas jakieś 70-80km i trzymamy się blisko takiej odległości.Nie chcę nam się dalej jezdzić.

Wiesz co?mi się on też wydaje taki rozchwiany,ale pewnie mam takie wrażenie,bo nigdy takim maleństwem nie jezdziłam.X-L jest świetny,sztywny...Musimy się przyzwyczaić i będzie dobrze

Minka bardzo ładne te buciki

Widziałyście może zapowiedz rozmów w toku?"róż konta róż"ja padłam jak zobaczyłam wysolaryzowane 18-stki.Normalnie miały tak spalone stare mordy(bo nie buzie)że spokojnie 30-35 lat bym im dała.Obrzydliwe.Fuu.

Stary 2011-03-10, 15:51   #2329
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

megi super fotki i jak ten czas leci szook, super przystojniak Ci rośnie
no i gratuluje wypieku torta
a i masz super malunek na ścianie

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2011-03-10 o 15:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 16:07   #2330
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wrocilysmy ze spacerku kupilam sobie butki kurde ale na obcasie a mnie tak nogi na obcasach bola;/ no ale nic, dam rade bo kto jak nie ja:P
tak mi sie spodobaly ze musialam....

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

my 2 miech juz 5 uzywamy

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

minka a ty masz kopy!
mialysmy sie w koncu umowic.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 16:33   #2331
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Mój bąbelek

1. pod opieką wójka (żeby nie płakała pozwolił na wszystko)
2. domowa mała władza

Niestety r 1 nie che się załadować. Chyba jest za duże
CUDO!!! Swoje rządy już wprowadza

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Ferrou w klubie nie ma Twoich namiarów chciałam dryndnąć
.
Ano nie ma, zapomniało mi się tam dopisać było trzeba maila napisać :P Zaraz uzupełnię w kontaktach

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Weszły
Aaaa.. Igorek ślicznie się prezentuje, przystojniaka
Stary 2011-03-10, 16:49   #2332
libra777
Zakorzenienie

Megi śliczny Igorek
Agnieszka nie wiedziałam że kompot z agrestu na obniżenie gorączki , dobrze wiedzieć
Anakazar to nie byłoby takie głupie z tym busem z zakupami , ja też nie wiem czy jak tż pojedzie to nie będzie mi czasem zakupów przywoził
patrz tuhttp://finanse.wp.pl/kat,104128,titl...wiadomosc.html
nie wspominając już że zdecydowanie wolę niemiecką chemię niż polską w sensie niemiecki persil niż kupiony w polsce ,niemieckie lenory pachną że na odległość czuć ze pranie wisi ,polskie nie itd.

przejażdżka rowerem zaliczona, wiało trochę ale w sumie ciepło

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Darusia od razu z 4 wskoczyliście na 5? czy kupowałaś te 4+

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Minka śliczne kolory bucików i w ogóle całe buciki , dla dziewczynek ładniejsze są rzeczy , to niesprawiedliwe

Edytowane przez libra777
Czas edycji: 2011-03-10 o 16:46
Stary 2011-03-10, 16:58   #2333
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Panna policjantka dziękuje wizażowym ciociom

Megi - Igorek już taki duży ale nadal słodzutki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 17:08   #2334
libra777
Zakorzenienie

Yoonka gdzie Ty sie podziewasz ,widzę Cię! co tam u was?
Stary 2011-03-10, 17:25   #2335
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Darusia od razu z 4 wskoczyliście na 5? czy kupowałaś te 4+
Ja nie darusia ale powiem, że wg mnie 4 od 4+ w ogóle sie od siebie nie róznią. to pic na wodę... a w paczce mnie... wiec chyba lepiej na 5 przejść

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:31   #2336
cigi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Cigi u nas tylko raz się wkłuwają a później tylko przez taki welflon wstrzykują kolejną dawkę.
oj; PRZEPRASZAM, zle napisalam; sprostowuje, mnie tez nie nakluwali, tylko mi "dokladali dawke" a potem cos innego; ale napisalam...

megi Igorek jest swietny chlopak; imreza sie udala?

ferrou, ok; dzieki za wyjasnienia; a ten podklad mineralny to taki w kamieniu? polecasz cos? ja wole w sumie fluid; mam teraz nawet fajny
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:54   #2337
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Yoonka gdzie Ty sie podziewasz ,widzę Cię! co tam u was?

czytam sobie
mala zlapala jakis katarek niefajny i cieknie jej z nosa. w pracy zapierdziel, a kasy z tego nie ma. meza mam po 18 w domu dopiero. takei tam zwyczajnosci.

planujemy wyjazd na majowke do Chmielna na kaszubach. juz sie nie moge doczekac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 18:35   #2338
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Popatrzcie na to...

http://www.joemonster.org/p/526127/A...na_Facebooku_D

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:37   #2339
libra777
Zakorzenienie

Ja to na razie nic nie planuję , bo nie wiadomo kiedy tz dostanie urlop, i na ile wszystko pod znakiem zapytania,jesli w ogóle gdzieś pojedziemy to będzie to nie planowane

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
o matko!!!! boskie
Stary 2011-03-10, 19:13   #2340
yoonka
Rozeznanie

ale super kluseczki czekoladowe. mniam!

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości