|
|
#3901 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Najlepszego dla Naszych Huopaków
Panduś-daj przepisa na sernik ![]() Mieliśmy z synkiem szybką akcję pt wizyta na Sorze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
No nie płacz Wiedziałam, że szczerość to musi być coś złego ![]() Cytat:
No tego to my Ci nie potwierdzimy ani nie zaprzeczymy . Sam wiesz najlepiej Ni mom ani gofrów ani gofrownicy ![]() Ale to może lepiej dla mnie? Czy kupić? ![]() Fiem I cóż... Cytat:
Na podwieczorek? I te pomarańcze to tak na raz ... ? Ile to z 5- 6 sztuk?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3903 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3904 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
spóźnionego miłego dnia Dziadka dla barowych Rodzynków
![]() Cytat:
ale ale, jak Ty taka imprezowa to może być mnie czasem wyciągła, co? hmm, to może bym zrobiła na mleku sojowym? i z cukrem zamiast słodzika? albo z fruktozą co to Ves mówi że zdrowsza? pfff, noł łej, "Oooch, Gryx" się zachciewa ![]() ![]() Cytat:
btw, słowo uber zawsze kojarzy mi się z TYM Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam taką gofrownicę Dezal
i gofry z niej sa pychaaaaaaaa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3906 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja w ogóle pojęcia nie mam, jak w XXI wieku, w cywilizowanym kraju, w rodzinie inteligenckiej, można nie mieć gofrownicy na wyposażeniu gospodarstwa domowego?!
|
||||
|
|
|
#3907 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-Szpitalny Oddział Ratunkowy,czyli izba przyjęć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu az na Sorze chyba nic powaznego sie nie stalo![]() Dziekuje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3909 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo mały 2 dni temu dostał mocno drzwiami w skroń i było podejrzenie wstrząsu mózgu
|
|
|
#3910 | |
|
never say no to panda
|
400g twarogu białego (chudego)
60g odżywki białkowej waniliowej (ja mam Ostrowię) - dla aromatu chyba tylko i zwiększenia białkowości ![]() 8 jajek słodzik do smaku (niedietowicze mogą cukier) wrzucić do miski, wybełtać (żeby twaróg się rozdrbnił, ale jednolitej masy nawet się nie staram osiągnąć), wlać do tortownicy i piec w piekanriku 200st przez 35min (ale w rzeczywistości zawsze piekę dłużej, bo spód się nie dopieka (lidlowa tortownica ze szklanym dnem )w porównaniu ze zwykłym to drastyczna różnica - węglowa tyż Cytat:
jeśli jest mleko sojowe w proszku (ja nie wiem, się nie znam) to jasne, że można spróbować
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jesteśmy z koleżanką w NM mniej więcej co drugi weekend (bywa że i częściej ), gdybyś miała ochotę kiedyś dołączyć, to super A Wy znowu o żarciu... i to słodkim żarciu. ![]() U mnie brokuły i kotlety sojowe.
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ja robię z serka w wiaderku,takiego specjalnie do serników.
|
|
|
|
#3915 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3916 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z małym dobrze,ale w łóżku ma poleżeć.
A ja idę do wanny moczyć tyłek i resztę
|
|
|
#3917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię nutelli i tym podobnych kremów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno kiedyś może zostaniesz ojcem ![]() A saras a łojcem krzestnym to nie jest żeś? (znaczy nie chodzi o mafie i te sprawy ).Cytat:
Ale mam za to stację parową i za kwilę nie zawaham się jej użyć ![]() (tzn waham się bo mi się nie kce trochę )![]() ![]() Cytat:
Albo zakwitniesz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
coś tak czułam.. no ale już za późno
![]() o to ja też życzę wszystkiego najlepszego obchodzę tylko dzień chłopaka 30 września ) Cytat:
![]() Wróciłam. Obiad w knajpie był taki sobie nie żebym wybredna była, ale jakieś takie tłuste to wszystko było ![]() Następnie wyciągnęłam TŻa na zakupy aby sobie kupił spodnie i przestał marudzić że ma mało spodni zakupy zakończone sukcesem ![]() Ja nie kupiłam nic bo już nic nie kupuję tylko buty chciałam na wiosnę bo nie mam, aleee nie ma na mnie butów chyba będę boso chodzić
|
|
|
|
|
#3919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na moim zadupiewie jest chyba zagłębie lidlowe. W promieniu 10 minut tramwajem/autobusem/ 20-minutowego spaceru mam 3 Lidle. I kolejne dwa w drodze z pracy Cytat:
a jak z surowymi warzywami? Oboje bardzo lubimy sałatki, a nie wiem czy szkodzą mu surowe warzywa, czy raczej ocet balsamiczny dodany do sosu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam gofrownicę ![]() Cytat:
![]() zapomniałam-wszystkiego najlepszego dla rodzynków Wyżłopałam dwa aksamitne Obolony, a miałam gotować dietetyczny obiad na jutro do pracy
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-10 o 20:30 |
|||||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() Miciel przechwyciłam przesyłkę ![]() Flo, Winter ![]() A mężczyznom życzę zdrowia, szczęścia i kasy jak lodu, a loda nigdy za wiele... Dlaczego pkp musi mnie za każdym razem wku*wić do granic możliwości? Znowu musałam stać na peronie godzinę z obolałym gardłem i łbem pekającym od bólu zatok, bo oczywiście zanim przyjechał, to musiał przepuścić InterCity, dwa towarowe i pospieszny. To jest największy syf na tym świecie. |
|
|
|
#3921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Chcesz sprzedać, zapraszasz na gofry czy jeszcze coś innego? ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#3922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli lazania to warstwa mięsna, serkowa, warzywna i ciastowa? Cytat:
Całe szczęście, że nic mu się nie stało... ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ale czekaj, czekaj, czy ten obiad to nie jakaś okazja? No pewnie- dam znać, ale w nocy Cytat:
|
|
#3923 |
|
Nindżopesz
|
Panowie! Sto lat i łatwych lasek!
No, Teziakowi nie ![]() Skoro o żarciu mowa to u mnie dziś: wieśniak z mniodkiem, banan, prażone ziarna słonecznika, daktyle, ryż z warzywami (od chińczyka bo domowego ryżu nie tknę) a w planach pieczona troć z czarnym pieczywem, jabłka, mandarynki i pistacje (nie ma to jak chłop robiący w orzeszkach ) Czyli jakaś żywieniowa porażka. A może w sumie nie...I kupiłam se herbatę pokrzywową ależ to cudnie pachnie i smakuje |
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2 Wpadajcie, lubię gości Mamy kumpla, który jak się zapowiada,że wleci to zawsze pyta "a gofry to będą?" Wiecie co, ten rudy to chyba jednak nie najlepszy pomysł jednak... przypomniało mi się ,że jakiś czas temu miałam i efekt był jak w avku
|
|
#3925 | |
|
Nindżopesz
|
Ju, je ze swojej dietetycznej strony polecam lasagne bezmięsne a szpinakowe (rozmrozić szpinak, dodać czosnku, soli i pieprzu - traktować to jako warstwę) i z serem żółtym light zamiast normalnego. Ale ja z mięsem nie lubię
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zmieniłam av Tamten to był kolor, który sam robi mi się od słońca. W tym nowym mam poprawione farbą
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam se bitą śmietanę, ale zanim skonsumuję, to zjem porcje czosnku na surowo... |
|
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
większy syf to tylko nfz a przyznam sie do czegoś - którejś bezsennej nocy - skorzysatałąm z okazi i założyłam folder "pandzine przepisy" i skupiowałam soponiektóre - nie Dukam, i dukać nie będę ale lasagni, serników i innych szybkich dań nigdy dosć Ju - moja wersja makaronu ze szpinakiem jest najlepsiejsza - ugotowany makaron wstążkowy bełatam ze szpinakową mazią ( czosnek, śmietanka, sól pieprz) i z serem żółtym i taką wybełtaną mazie do mikrofali i jest ciągnące sie błyskawiczne aromatyczne żarło - ale to ajk nei mam chceci na finezję - Twoje łamanie makaronu czy tam tłuczenie go młotkiem nie takie gópie - jak znalazł jak nie ma wstązek do mojej mazi - ja łąmię w rękach
|
|||
|
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
no jak nie- tyle, że o inne laski chodzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, to lecę malować- może zdążę przed przyjściem obolałej (a może nie) Flo
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Wiedziałam, że szczerość to musi być coś złego 

Przejadanie się nie jest zdrowe.
Ile to z 5- 6 sztuk?

)