![]() |
#3901 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Najlepszego dla Naszych Huopaków
![]() ![]() Panduś-daj przepisa na sernik ![]() ![]() Mieliśmy z synkiem szybką akcję pt wizyta na Sorze ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | ||
Zakorzenienie
|
No nie płacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
No tego to my Ci nie potwierdzimy ani nie zaprzeczymy ![]() ![]() ![]() Ni mom ani gofrów ani gofrownicy ![]() Ale to może lepiej dla mnie? Czy kupić? ![]() ![]() Fiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na podwieczorek? I te pomarańcze to tak na raz ... ? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
spóźnionego miłego dnia Dziadka dla barowych Rodzynków
![]() ![]() ![]() Cytat:
ale ale, jak Ty taka imprezowa to może być mnie czasem wyciągła, co? ![]() hmm, to może bym zrobiła na mleku sojowym? i z cukrem zamiast słodzika? albo z fruktozą co to Ves mówi że zdrowsza? pfff, noł łej, "Oooch, Gryx" się zachciewa ![]() ![]() Cytat:
btw, słowo uber zawsze kojarzy mi się z TYM Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
A ja mam taką gofrownicę Dezal
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-Szpitalny Oddział Ratunkowy,czyli izba przyjęć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu az na Sorze ![]() ![]() Dziekuje ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo mały 2 dni temu dostał mocno drzwiami w skroń i było podejrzenie wstrząsu mózgu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
never say no to panda
|
400g twarogu białego (chudego)
60g odżywki białkowej waniliowej (ja mam Ostrowię) - dla aromatu chyba tylko i zwiększenia białkowości ![]() 8 jajek słodzik do smaku (niedietowicze mogą cukier) wrzucić do miski, wybełtać (żeby twaróg się rozdrbnił, ale jednolitej masy nawet się nie staram osiągnąć), wlać do tortownicy i piec w piekanriku 200st przez 35min (ale w rzeczywistości zawsze piekę dłużej, bo spód się nie dopieka (lidlowa tortownica ze szklanym dnem ![]() w porównaniu ze zwykłym to drastyczna różnica - węglowa tyż ![]() Cytat:
jeśli jest mleko sojowe w proszku (ja nie wiem, się nie znam) to jasne, że można spróbować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jesteśmy z koleżanką w NM mniej więcej co drugi weekend (bywa że i częściej ![]() ![]() ![]() A Wy znowu o żarciu... i to słodkim żarciu. ![]() U mnie brokuły i kotlety sojowe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z małym dobrze,ale w łóżku ma poleżeć.
A ja idę do wanny moczyć tyłek i resztę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | ||||
Zakorzenienie
|
Nie lubię nutelli i tym podobnych kremów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno kiedyś może zostaniesz ojcem ![]() ![]() A saras a łojcem krzestnym to nie jest żeś? ![]() ![]() Cytat:
Ale mam za to stację parową i za kwilę nie zawaham się jej użyć ![]() ![]() (tzn waham się bo mi się nie kce trochę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Albo zakwitniesz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
coś tak czułam.. no ale już za późno
![]() ![]() o to ja też życzę wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam. Obiad w knajpie był taki sobie ![]() ![]() Następnie wyciągnęłam TŻa na zakupy aby sobie kupił spodnie i przestał marudzić że ma mało spodni ![]() ![]() Ja nie kupiłam nic bo już nic nie kupuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na moim zadupiewie jest chyba zagłębie lidlowe. W promieniu 10 minut tramwajem/autobusem/ 20-minutowego spaceru mam 3 Lidle. I kolejne dwa w drodze z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak z surowymi warzywami? Oboje bardzo lubimy sałatki, a nie wiem czy szkodzą mu surowe warzywa, czy raczej ocet balsamiczny dodany do sosu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam gofrownicę ![]() Cytat:
![]() zapomniałam-wszystkiego najlepszego dla rodzynków ![]() Wyżłopałam dwa aksamitne Obolony, a miałam gotować dietetyczny obiad na jutro do pracy ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-10 o 19:30 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() ![]() Miciel przechwyciłam przesyłkę ![]() Flo, Winter ![]() A mężczyznom życzę zdrowia, szczęścia i kasy jak lodu, a loda nigdy za wiele... ![]() ![]() Dlaczego pkp musi mnie za każdym razem wku*wić do granic możliwości? Znowu musałam stać na peronie godzinę z obolałym gardłem i łbem pekającym od bólu zatok, bo oczywiście zanim przyjechał, to musiał przepuścić InterCity, dwa towarowe i pospieszny. To jest największy syf na tym świecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chcesz sprzedać, zapraszasz na gofry czy jeszcze coś innego? ![]() ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli lazania to warstwa mięsna, serkowa, warzywna i ciastowa? Cytat:
![]() Całe szczęście, że nic mu się nie stało... ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ale czekaj, czekaj, czy ten obiad to nie jakaś okazja? No pewnie- dam znać, ale w nocy Cytat:
![]()
![]() |
#3923 |
Nindżopesz
|
Panowie! Sto lat i łatwych lasek!
![]() ![]() Skoro o żarciu mowa to u mnie dziś: wieśniak z mniodkiem, banan, prażone ziarna słonecznika, daktyle, ryż z warzywami (od chińczyka bo domowego ryżu nie tknę) a w planach pieczona troć z czarnym pieczywem, jabłka, mandarynki i pistacje (nie ma to jak chłop robiący w orzeszkach ![]() I kupiłam se herbatę pokrzywową ależ to cudnie pachnie i smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2 Wpadajcie, lubię gości ![]() Wiecie co, ten rudy to chyba jednak nie najlepszy pomysł jednak... przypomniało mi się ,że jakiś czas temu miałam i efekt był jak w avku ![]()
![]() |
#3925 | |
Nindżopesz
|
Ju, je ze swojej dietetycznej strony polecam lasagne bezmięsne a szpinakowe (rozmrozić szpinak, dodać czosnku, soli i pieprzu - traktować to jako warstwę) i z serem żółtym light zamiast normalnego. Ale ja z mięsem nie lubię
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zmieniłam av ![]() ![]()
#3927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam se bitą śmietanę, ale zanim skonsumuję, to zjem porcje czosnku na surowo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a przyznam sie do czegoś - którejś bezsennej nocy - skorzysatałąm z okazi i założyłam folder "pandzine przepisy" i skupiowałam soponiektóre - nie Dukam, i dukać nie będę ale lasagni, serników i innych szybkich dań nigdy dosć ![]() Ju - moja wersja makaronu ze szpinakiem jest najlepsiejsza - ugotowany makaron wstążkowy bełatam ze szpinakową mazią ( czosnek, śmietanka, sól pieprz) i z serem żółtym i taką wybełtaną mazie do mikrofali i jest ciągnące sie błyskawiczne aromatyczne żarło - ale to ajk nei mam chceci na finezję - Twoje łamanie makaronu czy tam tłuczenie go młotkiem nie takie gópie - jak znalazł jak nie ma wstązek do mojej mazi - ja łąmię w rękach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | ||
Zakorzenienie
|
no jak nie- tyle, że o inne laski chodzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, to lecę malować- może zdążę przed przyjściem obolałej (a może nie) Flo
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.