Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 21:07   #3121
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cześc Kochane.
Wpadłam się przywitac i idę walczyć ze stosem prania do uprasowania.
Wpadne później was nadrobić.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:07   #3122
juniorka89
Wtajemniczenie

Kwiatuszku
Ja na Twoim miejscu bym olała dziada chyba,ze chcesz się bujać tak jak ja ze swoim a uwierz,że za fajnie nie było stracić prawie rok z życia i skopać pare dobrze zapowiadających się znajomości...

Ale przezornie nauczona wcześniejszymi wpadkami kontakt ucięłam skutecznie do "0" nie licząc życzeń okolicznościowych bo on pamietał o moich urodzinach wiec ja za miesiąc też mu wyślę bo wypada

Od razu mówię:kasuj nr.telefonu,GG,fejsa,nasz ą klasę czy nie wiem gdzie go masz w znajomych...

Izolacja czyni cuda
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:12   #3123
ver_million
Rozeznanie

tylko powiedzcie mi, ze dobrze zrobilam, ogolnie do tej pory traktowalam go jakby go nie bylo, ale mnie cala ta wiadomosc wyprowadzila z rownowagi, mam ochote sie zemscic. wiem, ze zemsta jest zla, ale chce zeby poczul to co ja, zeby w koncu go dosieglo to co mnie, wiem, ze nic nie zdzialam, ale wiem, ze ta dziewucha go oleje, ona olewa kazdego po kolei, a on zeby mial u niej szanse to musialby schudnac i zadbac o siebie, a to wymaga czasu, wiec sorry... niech robi sobie co chce, ale powiedzcie, ze dobrze zrobilam i pocieszcie jakos... boze to tylko miesiac...
Stary 2011-03-10, 21:15   #3124
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Juniorka, a Ty chyba też coś miałaś dodać na FB
Daj spokój xD
To by oznaczało zaproszenie exia do znajomych na fejsie po raz drugi

Ale dzisiaj dzień faceta więc w sumie skoro i tak wysłałam mu życzenia to zaproszenie na fejsa wyślę również
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-10, 21:17   #3125
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
tylko powiedzcie mi, ze dobrze zrobilam, ogolnie do tej pory traktowalam go jakby go nie bylo, ale mnie cala ta wiadomosc wyprowadzila z rownowagi, mam ochote sie zemscic. wiem, ze zemsta jest zla, ale chce zeby poczul to co ja, zeby w koncu go dosieglo to co mnie, wiem, ze nic nie zdzialam, ale wiem, ze ta dziewucha go oleje, ona olewa kazdego po kolei, a on zeby mial u niej szanse to musialby schudnac i zadbac o siebie, a to wymaga czasu, wiec sorry... niech robi sobie co chce, ale powiedzcie, ze dobrze zrobilam i pocieszcie jakos... boze to tylko miesiac...
Zemsta jest dla pustaków takich jak on. Po co się mścić, jesteście dorośli, dlatego nie zachowuj się tak jakbyście byli dziećmi w piaskownicy. Jeśli go oleje to może zrozumie jak Ty się czułaś, a Ty się już misiaczkiem nie przejmuj bo sam się w to g.wno wpakował. Będzieee dobrzeeee
Stary 2011-03-10, 21:19   #3126
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobieto
Bardzo dobrze zrobiłaś
Ja z exiem sąsiadem rozliczę się jak tylko wrócę z Gorzowa
Poleci za dużo nie parlamentarnych słów a po spowiedzi jestem
Cytat:
Stary 2011-03-10, 21:19   #3127
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Daj spokój xD
To by oznaczało zaproszenie exia do znajomych na fejsie po raz drugi

Ale dzisiaj dzień faceta więc w sumie skoro i tak wysłałam mu życzenia to zaproszenie na fejsa wyślę również
A no tak dzień mężczyzny tak jak w tym democie: Wszystkiego najlepszego panowie! Chłopaki, czekajcie cierpliwie do września
Stary 2011-03-10, 21:22   #3128
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_ Pokaż wiadomość
On twierdzi,że to zrobil dlatego ,że go zranilam.A moja wina polegala na tym ,że poszlam na impreze i kolega mnie po tej imprezie do domu odprowadzil(nic z tym kolegą się nie wydarzylo)A ja mu powiedzialam,że fajny jest ten kolega i mi się podoba z wygladu.I to że na następny dzień koleżance powiedzialam,że z nim wszystko skończone.Twierdzi ,że się go wyparlam,to bylo jak mieszkaliśmy razem,a najśmieszniejsze jest to ,że ja dwa dni przedtym plakalam i prosilam go żebyśmy byli razem....
No to ewidentnie Twoja wina, nie ma co. Wiesz co - Twój były po prostu przegina z zazdrością. I to jeszcze takie teksty od faceta, który parę dni po rozstaniu idzie do łóżka z inną? No nie wiem, ja chyba bym po zakończeniu związku nie mogła ot tak skoczyć sobie z kimś na seks . Tzn... zakładając, że kochało się osobę, z którą się rozstało.

Mój były też momentami wydawał się chory z zazdrości, więc wiem jak to jest. Nigdy, przez 6 lat związku nie byłam nigdzie sama z kolegą (na piwie, w kinie - gdziekolwiek) chociaż wielu z nich znałam dłużej od byłego. On oczywiście z koleżankami wychodził (rzadko, bo w ogóle wychodzić nie lubi).

Ogólnie u mnie też sytuacja dość podobna. Też początkowo chciałam wrócić, ale on powiedział definitywnie: NIE. Nie to nie, przecież nie mogę się prosić, chociaż początkowo straaasznie mnie korciła taka opcja. Ale jakoś przetrzymałam, a to przecież i tak by niczego nie dało.

Nie bój się, że zostaniesz sama! Wyjdzie Ci to na dobre, zwłaszcza jeśli sama rozumiesz, że on tylko Cię dołuje. U mnie było bardzo podobnie. Sama się zastanów, czy chciałabyś całe życie mieć u swojego boku kogoś, kto zamiast dodawać Ci sił, będzie Ci je zabierał? U mnie doszło do takiego stanu, że żadnym swoim sukcesem nie mogłam się mu pochwalić, bo czuł się gorszy i ogólnie do niczego. Miał straszne kompleksy względem mnie. No ale co to za związek, gdzie nie można się pochwalić najbliższej osobie? Acha, jak było mi smutno i miałam problem nie było lepiej - wtedy nie chciał mi pomagać i kończyło się na: "wolę, kiedy jesteś wesoła".

O ludzie, jak teraz to piszę to sama nie wierzę . W każdym razie chyba lepiej być samą, niż z kimkolwiek. A już zwłaszcza z kimś, kto Cię nie chce!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:23   #3129
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Zemsta jest dla pustaków takich jak on. Po co się mścić, jesteście dorośli, dlatego nie zachowuj się tak jakbyście byli dziećmi w piaskownicy. Jeśli go oleje to może zrozumie jak Ty się czułaś, a Ty się już misiaczkiem nie przejmuj bo sam się w to g.wno wpakował. Będzieee dobrzeeee
ja wiem, ze on jest pustakiem, on to cudowne rady mial dla naszego wspolnego kolegi pt. jak wyrywac, albo jak zapomniec o mnie, tylko ze ja z tym naszym wspolnym kolega spotkalam sie i porozmawialam, ze nic z tego nie bedzie, ze tak nie da rady, ze nie chce go ranic... a on, a on mnie zwodzil pzrez pol roku i pol roku mogl nic nie czuc, a tylko mnie zwodzil... i jeszcze sobie pouzywal... az mi sie cisna pewne slowa na usta, ale mnie i tak ocenzuruje... juz tyle wyplakalam, ja dziewczyny nie mam juz sily, myslalam, ze jestem silniejsza, ale to jest takie trude... jak ja mam na to patrzec teraz... jak? jak ja mam go olac... no jak? powiedzialam, ze nie chce go znac, ze jest nikim, bo jest, ale jak to olac...
wiecie co mi dzisiaj kumpela z klasy powiedziala? ze sobie wyobrazila taka sytuacje
jak on zarywa do tej dlugonoznej rudej, a kazdy po kolei podchodzi do niego i mowi 'i tak Ci nie da'... a moja odpowiedz na to, ze jakby ktos do niego tak, to by powiedzial, ze 'ale A. mi dala'... nigdy nie pozwolil mi sprowadzac naszej relacji do seksu, ale jemu o jedno w takim razie chodzilo... po co rysowal serca na szybach, zeby pozniej pare godzin pozniej powiedizec mi, ze mnie nie chce, a miesiac pozniej 'czuc cos niezwyklego do innej' i nie powiedzial tego mi, powiedzal to kumplowi,a to ponoc o czyms swiadczy...
a z tym smsem, ktorego mi wyslal jak gdyby nigdy nic, to po to, zeby mnie wkurzyc, tak- sam sie do tego przyznal, wlasnie temu koeldze, o ktorym pisalam powyzej, jak tamten zapytal, po co on to robi i czy mu to cos da... to odpowiedzial wlasnie tak... doradzcie cos, ratuuuuuunku ;(

chociaz z tym kumplem to tez taka sprawa, ze mogl to powiedziec, zeby tamten mu zazdroscil, bo ta dziewczyna to taki obiekt westchnien wspolny byl... no coz, ja nie wiem, chcialabym, wiem to msciwe, ale chcialabym, zeby go kopnela w zadek, zeby poczul jak to jest...

i wiecie co, to okropne, ale jak sie o tym dowiedzialam to mialam ochote mu napluc w twarz... nie pobic, nie zbluzgac, napluc mu po prostu w twarz...
to okropne... ale nie mam totalnie szacunku do tego czlowieka....

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:28
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:31   #3130
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
a już myślałam,że będę pierwsza

Piszesz na forum jak go nie chcesz znać,jak Cie wyzywa,jak podle Cie traktuje...Potem wstawiasz słitaśne zdjecie,podpinasz go i udajesz,że tego wszystkiego co opisywałaś nie było...Nie dziw się,że wywołało tyle emocji bo sama zarzucałaś nF że jest przewrotny a w moim odczucie wstawienie tego zdjęcia świadczyło identycznie to samo co w przypadku nF...Piszesz jedno,robisz drugie...
Ja tam za pociskiwanie erotomana sie nie oburzyłam

Tiaaaaaaaa Siaaaaaaa mi napisała,że się boi mojego spojrzenia

Na pieska mówisz Mój pies jest taki specyficzny a jakoś nikogo jeszcze nie poderwałam na Niego
Ale Reggaenator ma rasę psa którą ubóstwiam

A nie widziałeś postów tutaj na ten temat
Skromnisiu

Koleś w ogóle odwołał korki 7 min.przed umówioną godziną...Myślałam,ze się wścieknę...Ale kupiłam prezent dla Zuzola na chrzciny
Doszłam do wniosku,ze kolczyki jej dokupię w ramach prezentu jak siostra przyjedzie do Łodzi w kwietniu z młodą
A jutro już wyjeżdżam

U mnie beagle są jeszcze mało popularne, więc ludzie często pytają co to za rasa Ale wszystkim sie bardzo podoba
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:32   #3131
kwiatuszek_
Przyczajenie

Ja nie bylam na tej imprezie tylko z tym kolegą ;D Bylam ogólnie ze znajomymi,a ów kolega z czystej grzeczności mnie odprowadzil,żebym sama nie chodzila po nocach.Wiecie co mnie najbardziej boli wlasnie fakt,że on się z inna dziewczyną przespal,mieliśmy już kiedyś przez nią problemy(jak nie byliśmy razem to ją pocalowal,podobno tylko na pozegnanie,i ja wtedy mu to wybaczylam).A ja przez te 6 lat nic z nikim nie zrobilam ,nawet się z nikim nie calowalam bo wiedzialam że mogloby go to zranić....a seks to już w ogole nie wchodzilby w grę...
kwiatuszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:34   #3132
Connff
Zadomowienie

Cytat:
i wiecie co, to okropne, ale jak sie o tym dowiedzialam to mialam ochote mu napluc w twarz... nie pobic, nie zbluzgac, napluc mu po prostu w twarz...
to okropne... ale nie mam totalnie szacunku do tego czlowieka....
Ale zobacz, to super - nie masz do niego szacunku, więc nie musisz się nim już przejmować! I tyle! Swoją drogą z facetów po rozstaniach często wychodzą niezłe cechy. Mój eks-eks był naprawdę strasznie we mnie zakochany (ta miłość była niestety dość przytłaczająca, a bardziej niestety okazało się, że ja nie czuję do niego tego samego) i robił dla mnie dosłownie wszystko. Pech chciał, że jeszcze będąc z nim zakochałam się w byłym, rzuciłam go i po pewnym czasie zaczęłam nowy związek. Eks-eks początkowo starał się mnie odzyskać, później przekonał się, że to niemożliwe, więc dla odmiany postanowił spróbować zniszczyć mi życie. Starał się nastawić przeciwko mnie wszystkich znajomych, rozpuszczał o mnie takie ploty, że teraz jestem niewrażliwa totalnie na opinie innych , nękał telefonami, ogólnie cyrk na kółkach.

Teraz już od ładnych paru lat się do mnie nie odzywa i udaje, że nie widzi mnie na ulicy. No i dobrze, bo w wieku 25 lat ma ogromny brzuch i łysieje .

Jaki z tego morał? Odpuść sobie i o nim nie myśl. Skończ szkołę, przetrzymaj ten czas do matury i tyle.

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
U mnie beagle są jeszcze mało popularne, więc ludzie często pytają co to za rasa Ale wszystkim sie bardzo podoba
Beagle w Wielkopolsce nie są popularne? To ciekawostka, u nas jest ich pełno. Za to boston terrierów u nas jak na lekarstwo, musiałam jechać pod Poznań po swojego .

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:36
Stary 2011-03-10, 21:38   #3133
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Moze nie tylko piesek sie podoba?

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:39   #3134
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Beagle w Wielkopolsce nie są popularne? To ciekawostka, u nas jest ich pełno. Za to boston terrierów u nas jak na lekarstwo, musiałam jechać pod Poznań po swojego .
Owszem, w Wielkopolsce są bardzo popularne. Wiem, bo się udzielałem kiedyś na forum beaglowym i w Poznaniu jest spora grupa, która sie spotyka na Malcie i na Cytadeli. Ale u mnie w mieście jeszcze nie ma ich za wiele, chociaż co jakiś czas spotykam jakiegoś nowego pieska
Stary 2011-03-10, 21:42   #3135
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Ale zobacz, to super - nie masz do niego szacunku, więc nie musisz się nim już przejmować! I tyle! Swoją drogą z facetów po rozstaniach często wychodzą niezłe cechy. Mój eks-eks był naprawdę strasznie we mnie zakochany (ta miłość była niestety dość przytłaczająca, a bardziej niestety okazało się, że ja nie czuję do niego tego samego) i robił dla mnie dosłownie wszystko. Pech chciał, że jeszcze będąc z nim zakochałam się w byłym, rzuciłam go i po pewnym czasie zaczęłam nowy związek. Eks-eks początkowo starał się mnie odzyskać, później przekonał się, że to niemożliwe, więc dla odmiany postanowił spróbować zniszczyć mi życie. Starał się nastawić przeciwko mnie wszystkich znajomych, rozpuszczał o mnie takie ploty, że teraz jestem niewrażliwa totalnie na opinie innych , nękał telefonami, ogólnie cyrk na kółkach.

Teraz już od ładnych paru lat się do mnie nie odzywa i udaje, że nie widzi mnie na ulicy. No i dobrze, bo w wieku 25 lat ma ogromny brzuch i łysieje .

Jaki z tego morał? Odpuść sobie i o nim nie myśl. Skończ szkołę, przetrzymaj ten czas do matury i tyle.
bo wiesz, szacunek bym zachowala do tego czlowieka, gdyby faktycznie nie byl taka szuja. nie wiem, moze ja mam spaczone poczucie tego, ze niemozna tak, ale byla taka sytuacja
powiedzmy, ze z kolega z klasy nam nie wyszlo, moj ex byl nowy w klasie, ja sie zauroczylam, a tamten byl zakochany odkad mnie zobaczyl,mielismy z kolega maly epizod, ale nam nie wyszlo wtedy, tak czy owak, pogadalam z nim, wyjasnilam, nie czulam, ze go krzywdze bo nie chcialam tego. na domiar dobrego, jeszcze jak sie zaczelam spikac z exem to mu zapowiedzialam, ze dla dobra tamtego prosze go aby nie bylo obsciskiwan w szkole, ze to bedzie przykre dla tamtego, zwazywszy na jego uczucia, skoro to nasze szczescie, to on nie musi tego wiedziec...
a ten... a ten robi wszystko, wszystko, zebym sie dowiedziala jak najwiecej, on wie, ze bede cierpiec, on wie z jakiego powodu i dlatego sie nim brzydze... brzydze sie tym, co robi, po prostu nie moge zrozumiec, ze tak w ogole mozna...
Stary 2011-03-10, 21:43   #3136
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_ Pokaż wiadomość
Ja nie bylam na tej imprezie tylko z tym kolegą ;D Bylam ogólnie ze znajomymi,a ów kolega z czystej grzeczności mnie odprowadzil,żebym sama nie chodzila po nocach.Wiecie co mnie najbardziej boli wlasnie fakt,że on się z inna dziewczyną przespal,mieliśmy już kiedyś przez nią problemy(jak nie byliśmy razem to ją pocalowal,podobno tylko na pozegnanie,i ja wtedy mu to wybaczylam).A ja przez te 6 lat nic z nikim nie zrobilam ,nawet się z nikim nie calowalam bo wiedzialam że mogloby go to zranić....a seks to już w ogole nie wchodzilby w grę...
Bo Ty go kochałaś/kochasz, dlatego nie wyobrażałaś sobie że mogłabyś całować się czy wylądować w łóżku z innym. I to was właśnie dzieli Ty kochasz on nie, bo gdyby mu na Tobie zależało nie sprawiał by Ci tyle bólu.
Stary 2011-03-10, 21:43   #3137
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Moze nie tylko piesek sie podoba?
Hehe, każdy mój spacer z psem to co najmniej jedno pytanie o rasę albo stwierdzenie "jaki słodki". Przez to wszystko nawet moja siostra, która ogólnie jest anty-zwierzęca (ale za to bardzo trendy ) stwierdziła, że może wychodzić na spacery...

Cytat:
bo wiesz, szacunek bym zachowala do tego czlowieka, gdyby faktycznie nie byl taka szuja. nie wiem, moze ja mam spaczone poczucie tego, ze niemozna tak, ale byla taka sytuacja
powiedzmy, ze z kolega z klasy nam nie wyszlo, moj ex byl nowy w klasie, ja sie zauroczylam, a tamten byl zakochany odkad mnie zobaczyl,mielismy z kolega maly epizod, ale nam nie wyszlo wtedy, tak czy owak, pogadalam z nim, wyjasnilam, nie czulam, ze go krzywdze bo nie chcialam tego. na domiar dobrego, jeszcze jak sie zaczelam spikac z exem to mu zapowiedzialam, ze dla dobra tamtego prosze go aby nie bylo obsciskiwan w szkole, ze to bedzie przykre dla tamtego, zwazywszy na jego uczucia, skoro to nasze szczescie, to on nie musi tego wiedziec...
a ten... a ten robi wszystko, wszystko, zebym sie dowiedziala jak najwiecej, on wie, ze bede cierpiec, on wie z jakiego powodu i dlatego sie nim brzydze... brzydze sie tym, co robi, po prostu nie moge zrozumiec, ze tak w ogole mozna...
Ja Ciebie jak najbardziej rozumiem, tyle że wygląda na to, że on po prostu robi Ci na złość. Całe szczęście, że się brzydzisz, gorzej jakby było Ci smutno dla przykładu. Twój były to po prostu szuja, jak sama zauważyłaś, i w dodatku prostak. Dlatego nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu przeczekać :/.

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:46
Stary 2011-03-10, 21:46   #3138
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Wiedziałeś jaką rasę wybrać, żeby przyciągnąć tłumy wielbicielek
Stary 2011-03-10, 21:47   #3139
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Wiedziałeś jaką rasę wybrać, żeby przyciągnąć tłumy wielbicielek
Uwierz mi, nie myślałem o tym przy wyborze psa
Stary 2011-03-10, 21:50   #3140
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Beagle ogólnie są raczej dość trudne w ułożeniu, jak to psy myśliwskie (nie żeby z moją nie-myśliwską rasą było łatwo ). Jak Ci się z nim żyje?
Stary 2011-03-10, 21:50   #3141
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Wiem że nie było to zamierzone, ale działa
Stary 2011-03-10, 21:51   #3142
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Ja Ciebie jak najbardziej rozumiem, tyle że wygląda na to, że on po prostu robi Ci na złość. Całe szczęście, że się brzydzisz, gorzej jakby było Ci smutno dla przykładu. Twój były to po prostu szuja, jak sama zauważyłaś, i w dodatku prostak. Dlatego nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu przeczekać :/.
ale na zlosc? zarywa do tej przez ktora bylam tyle zazdrosna, co ma dlugie nogi, i rude wlosy, tapete i jest super rozrywkowa? gdzie mi tam do niej... zwlaszcza jesli chodzi o te dlugie nogi... ladna buzie...
tak przez nia nie czulam sie w pelni powiedzmy podziwiana, wydawalo mi sie wrecz czesto, ze ja mu sie w ogole nie podobam, potrafil tylko mowic, ze ja go nie potrafie nawet przytulic jak mu jest zle, chociaz chcialam, tylko jak pytalam w czym problem, to nagle problemu nie bylo...
nie wiem, jest mi smutno, tyle wyplakalam dzisiaj, tak mnie strasznie to wszystko boli. PRZEZ ROK nie dostalam ani jednego kwiatka! ani jednego... a on z okazji tego, ze zostaly kwiatki, ktore mialy byc dla nauczycielek, poszedl wreczyc jej... a ja przez tyle czasu nie ujrzalam ani jednego... jedynie gumki... i dobre jedzonko...
mam ochote rzucic w niego ta bizuteria, ktora dostalam... i powiedziec, zeby mi zaplacil za przeplakane noce i stres przed tym, zebym przypadkiem nie byla z nim w ciazy, za wydane pieniadze... ile ja przeszlam, kiedy on mial wszystko w nosie...
Stary 2011-03-10, 21:53   #3143
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego z okazji dnia mężczyzn! Panu/Panom, którzy odwiedzają ten wątek

Kusi mnie, żeby napisać życzenia eksowi z okazji dnia mężczyzny. Żeby mu się głupio zrobiło, że on na tyle kultury nie miał i mi na dzień kobiet nie wysłał... Wrrr

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:55   #3144
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego z okazji dnia mężczyzn! Panu/Panom, którzy odwiedzają ten wątek

Kusi mnie, żeby napisać życzenia eksowi z okazji dnia mężczyzny. Żeby mu się głupio zrobiło, że on na tyle kultury nie miał i mi na dzień kobiet nie wysłał... Wrrr

Na miano mężczyzny niewielu zasługuje
Stary 2011-03-10, 21:55   #3145
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Rasa mojego psa jest w ogóle nie spotykana
Cytat:
Stary 2011-03-10, 21:56   #3146
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Beagle ogólnie są raczej dość trudne w ułożeniu, jak to psy myśliwskie (nie żeby z moją nie-myśliwską rasą było łatwo ). Jak Ci się z nim żyje?
Przyznaję, że są trudne w ułożeniu, ale dzięki konsekwencji i cierpliwości podołałem zadaniu Mój Piesek kończy w tym roku 3 lata i mogę przyznać, że robi sie coraz kochańszy, czasami słucha się jakby nie był Beaglem
Stary 2011-03-10, 21:57   #3147
Connff
Zadomowienie

Cytat:
ale na zlosc? zarywa do tej przez ktora bylam tyle zazdrosna, co ma dlugie nogi, i rude wlosy, tapete i jest super rozrywkowa? gdzie mi tam do niej... zwlaszcza jesli chodzi o te dlugie nogi... ladna buzie...
tak przez nia nie czulam sie w pelni powiedzmy podziwiana, wydawalo mi sie wrecz czesto, ze ja mu sie w ogole nie podobam, potrafil tylko mowic, ze ja go nie potrafie nawet przytulic jak mu jest zle, chociaz chcialam, tylko jak pytalam w czym problem, to nagle problemu nie bylo...
nie wiem, jest mi smutno, tyle wyplakalam dzisiaj, tak mnie strasznie to wszystko boli. PRZEZ ROK nie dostalam ani jednego kwiatka! ani jednego... a on z okazji tego, ze zostaly kwiatki, ktore mialy byc dla nauczycielek, poszedl wreczyc jej... a ja przez tyle czasu nie ujrzalam ani jednego... jedynie gumki... i dobre jedzonko...
mam ochote rzucic w niego ta bizuteria, ktora dostalam... i powiedziec, zeby mi zaplacil za przeplakane noce i stres przed tym, zebym przypadkiem nie byla z nim w ciazy, za wydane pieniadze... ile ja przeszlam, kiedy on mial wszystko w nosie...
Ale to po prostu jawna demonstracja z jego strony! Mi to wygląda na zachowanie z cyklu: "a teraz Ci pokażę!". Poleciał z kwiatkiem, no to jeszcze krzyżyk mu na drogę. Dobrze, że nie kupił, tylko wziął kwiatka z odzysku w każdym razie .

Swoją drogą tu właśnie przypomina mi się historia z początku związku mojego z byłym. Nigdy nie dawał mi kwiatów, aż tu nagle na zakończenie któregoś tam roku w LO przygalopował z bukietem. Ja na to wielkie oczy i zaczynam, że nie musiał wydawać pieniędzy, że dziękuję - bla bla bla. On dumny i niewzruszony, że to nic takiego, ja zadowolona -wow, kwiatek!

Na co przychodzi kumpel i podsumowuje: "O, widzę że dostałaś te kwiatki, co miały być dla pani X, ale jej nie było!". No szlag by go trafił, nawet kwiatków mi nigdy kupić nie umiał, tylko z odzysku dostawałam!

juniorka89, a jaka to rasa?

Reggaenator, moja suka jest szurnięta. Jej główny problem polega na tym, że nie liczy się z wielkością przeciwnika. Jeśli widzi, że głaszczę jakiegoś obcego psa, po prostu rzuca mu się do gardła. Chciałam nawet wybrać się z nią na zajęcia dla agresywnych psów, no ale trochę głupio z takim wypierdkiem ważącym 7 kilo .

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:59
Stary 2011-03-10, 21:58   #3148
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość

Ja odesłałam swojemu bo otrzymałam od Niego życzenia na Dzień kobiet

Ja bym nie pisała...Po co będzie sobie nerwy strzępić
Cytat:
Stary 2011-03-10, 21:59   #3149
xMalenKaaa
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ; )
Moge się do Was przyłączyć ?
6 dni temu zostawił mnie chłopak..

Moje szczęście tylko z Tobą jest możliwe!
xMalenKaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:59   #3150
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Na miano mężczyzny niewielu zasługuje

To wyślę mu 1 czerwca

Cytat:
Rasa mojego psa jest w ogóle nie spotykana
A jakiego masz pieska??

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości