|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cześc Kochane.
Wpadłam się przywitac i idę walczyć ze stosem prania do uprasowania. Wpadne później was nadrobić.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3122 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatuszku
Ja na Twoim miejscu bym olała dziada chyba,ze chcesz się bujać tak jak ja ze swoim a uwierz,że za fajnie nie było stracić prawie rok z życia i skopać pare dobrze zapowiadających się znajomości... Ale przezornie nauczona wcześniejszymi wpadkami kontakt ucięłam skutecznie do "0" nie licząc życzeń okolicznościowych bo on pamietał o moich urodzinach wiec ja za miesiąc też mu wyślę bo wypada ![]() Od razu mówię:kasuj nr.telefonu,GG,fejsa,nasz ą klasę czy nie wiem gdzie go masz w znajomych... Izolacja czyni cuda
|
#3123 |
|
Rozeznanie
|
tylko powiedzcie mi, ze dobrze zrobilam, ogolnie do tej pory traktowalam go jakby go nie bylo, ale mnie cala ta wiadomosc wyprowadzila z rownowagi, mam ochote sie zemscic. wiem, ze zemsta jest zla, ale chce zeby poczul to co ja, zeby w koncu go dosieglo to co mnie, wiem, ze nic nie zdzialam, ale wiem, ze ta dziewucha go oleje, ona olewa kazdego po kolei, a on zeby mial u niej szanse to musialby schudnac i zadbac o siebie, a to wymaga czasu, wiec sorry...
|
#3124 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj spokój xD
To by oznaczało zaproszenie exia do znajomych na fejsie po raz drugi ![]() Ale dzisiaj dzień faceta więc w sumie skoro i tak wysłałam mu życzenia to zaproszenie na fejsa wyślę również
|
#3125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze zrobiłaś Ja z exiem sąsiadem rozliczę się jak tylko wrócę z Gorzowa ![]() Poleci za dużo nie parlamentarnych słów a po spowiedzi jestem
|
|
#3127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak jak w tym democie: Wszystkiego najlepszego panowie! Chłopaki, czekajcie cierpliwie do września
|
|
|
#3128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tzn... zakładając, że kochało się osobę, z którą się rozstało. Mój były też momentami wydawał się chory z zazdrości, więc wiem jak to jest. Nigdy, przez 6 lat związku nie byłam nigdzie sama z kolegą (na piwie, w kinie - gdziekolwiek) chociaż wielu z nich znałam dłużej od byłego. On oczywiście z koleżankami wychodził (rzadko, bo w ogóle wychodzić nie lubi). Ogólnie u mnie też sytuacja dość podobna. Też początkowo chciałam wrócić, ale on powiedział definitywnie: NIE. Nie to nie, przecież nie mogę się prosić, chociaż początkowo straaasznie mnie korciła taka opcja. Ale jakoś przetrzymałam, a to przecież i tak by niczego nie dało. Nie bój się, że zostaniesz sama! Wyjdzie Ci to na dobre, zwłaszcza jeśli sama rozumiesz, że on tylko Cię dołuje. U mnie było bardzo podobnie. Sama się zastanów, czy chciałabyś całe życie mieć u swojego boku kogoś, kto zamiast dodawać Ci sił, będzie Ci je zabierał? U mnie doszło do takiego stanu, że żadnym swoim sukcesem nie mogłam się mu pochwalić, bo czuł się gorszy i ogólnie do niczego. Miał straszne kompleksy względem mnie. No ale co to za związek, gdzie nie można się pochwalić najbliższej osobie? Acha, jak było mi smutno i miałam problem nie było lepiej - wtedy nie chciał mi pomagać i kończyło się na: "wolę, kiedy jesteś wesoła". O ludzie, jak teraz to piszę to sama nie wierzę |
|
|
|
|
#3129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiecie co mi dzisiaj kumpela z klasy powiedziala? ze sobie wyobrazila taka sytuacje jak on zarywa do tej dlugonoznej rudej, a kazdy po kolei podchodzi do niego i mowi 'i tak Ci nie da'... a moja odpowiedz na to, ze jakby ktos do niego tak, to by powiedzial, ze 'ale A. mi dala'... nigdy nie pozwolil mi sprowadzac naszej relacji do seksu, ale jemu o jedno w takim razie chodzilo... po co rysowal serca na szybach, zeby pozniej pare godzin pozniej powiedizec mi, ze mnie nie chce, a miesiac pozniej 'czuc cos niezwyklego do innej' i nie powiedzial tego mi, powiedzal to kumplowi,a to ponoc o czyms swiadczy... a z tym smsem, ktorego mi wyslal jak gdyby nigdy nic, to po to, zeby mnie wkurzyc, tak- sam sie do tego przyznal, wlasnie temu koeldze, o ktorym pisalam powyzej, jak tamten zapytal, po co on to robi i czy mu to cos da... to odpowiedzial wlasnie tak... doradzcie cos, ratuuuuuunku ;( chociaz z tym kumplem to tez taka sprawa, ze mogl to powiedziec, zeby tamten mu zazdroscil, bo ta dziewczyna to taki obiekt westchnien wspolny byl... no coz, ja nie wiem, chcialabym, wiem to msciwe, ale chcialabym, zeby go kopnela w zadek, zeby poczul jak to jest... i wiecie co, to okropne, ale jak sie o tym dowiedzialam to mialam ochote mu napluc w twarz... nie pobic, nie zbluzgac, napluc mu po prostu w twarz... to okropne... ale nie mam totalnie szacunku do tego czlowieka....
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-10 o 21:28 |
|
|
|
|
#3130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie beagle są jeszcze mało popularne, więc ludzie często pytają co to za rasa Ale wszystkim sie bardzo podoba
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie bylam na tej imprezie tylko z tym kolegą ;D Bylam ogólnie ze znajomymi,a ów kolega z czystej grzeczności mnie odprowadzil,żebym sama nie chodzila po nocach.Wiecie co mnie najbardziej boli wlasnie fakt,że on się z inna dziewczyną przespal,mieliśmy już kiedyś przez nią problemy(jak nie byliśmy razem to ją pocalowal,podobno tylko na pozegnanie,i ja wtedy mu to wybaczylam).A ja przez te 6 lat nic z nikim nie zrobilam ,nawet się z nikim nie calowalam bo wiedzialam że mogloby go to zranić....a seks to już w ogole nie wchodzilby w grę...
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, nękał telefonami, ogólnie cyrk na kółkach. Teraz już od ładnych paru lat się do mnie nie odzywa i udaje, że nie widzi mnie na ulicy. No i dobrze, bo w wieku 25 lat ma ogromny brzuch i łysieje . Jaki z tego morał? Odpuść sobie i o nim nie myśl. Skończ szkołę, przetrzymaj ten czas do matury i tyle. Cytat:
.
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-10 o 21:36 |
||
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedzmy, ze z kolega z klasy nam nie wyszlo, moj ex byl nowy w klasie, ja sie zauroczylam, a tamten byl zakochany odkad mnie zobaczyl,mielismy z kolega maly epizod, ale nam nie wyszlo wtedy, tak czy owak, pogadalam z nim, wyjasnilam, nie czulam, ze go krzywdze bo nie chcialam tego. na domiar dobrego, jeszcze jak sie zaczelam spikac z exem to mu zapowiedzialam, ze dla dobra tamtego prosze go aby nie bylo obsciskiwan w szkole, ze to bedzie przykre dla tamtego, zwazywszy na jego uczucia, skoro to nasze szczescie, to on nie musi tego wiedziec... a ten... a ten robi wszystko, wszystko, zebym sie dowiedziala jak najwiecej, on wie, ze bede cierpiec, on wie z jakiego powodu i dlatego sie nim brzydze... brzydze sie tym, co robi, po prostu nie moge zrozumiec, ze tak w ogole mozna...
|
|
#3136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3137 | |
|
Zadomowienie
|
Hehe, każdy mój spacer z psem to co najmniej jedno pytanie o rasę albo stwierdzenie "jaki słodki". Przez to wszystko nawet moja siostra, która ogólnie jest anty-zwierzęca (ale za to bardzo trendy
) stwierdziła, że może wychodzić na spacery...Cytat:
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-10 o 21:46 |
|
|
|
|
#3138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3139 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Rozeznanie
|
Wiem że nie było to zamierzone, ale działa
|
|
#3142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak przez nia nie czulam sie w pelni powiedzmy podziwiana, wydawalo mi sie wrecz czesto, ze ja mu sie w ogole nie podobam, potrafil tylko mowic, ze ja go nie potrafie nawet przytulic jak mu jest zle, chociaz chcialam, tylko jak pytalam w czym problem, to nagle problemu nie bylo... nie wiem, jest mi smutno, tyle wyplakalam dzisiaj, tak mnie strasznie to wszystko boli. PRZEZ ROK nie dostalam ani jednego kwiatka! ani jednego... a on z okazji tego, ze zostaly kwiatki, ktore mialy byc dla nauczycielek, poszedl wreczyc jej... a ja przez tyle czasu nie ujrzalam ani jednego... jedynie gumki... i dobre jedzonko... mam ochote rzucic w niego ta bizuteria, ktora dostalam... i powiedziec, zeby mi zaplacil za przeplakane noce i stres przed tym, zebym przypadkiem nie byla z nim w ciazy, za wydane pieniadze... ile ja przeszlam, kiedy on mial wszystko w nosie...
|
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
Tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego z okazji dnia mężczyzn! Panu/Panom, którzy odwiedzają ten wątek
Kusi mnie, żeby napisać życzenia eksowi z okazji dnia mężczyzny. Żeby mu się głupio zrobiło, że on na tyle kultury nie miał i mi na dzień kobiet nie wysłał... Wrrr
|
#3144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój Piesek kończy w tym roku 3 lata i mogę przyznać, że robi sie coraz kochańszy, czasami słucha się jakby nie był Beaglem
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Swoją drogą tu właśnie przypomina mi się historia z początku związku mojego z byłym. Nigdy nie dawał mi kwiatów, aż tu nagle na zakończenie któregoś tam roku w LO przygalopował z bukietem. Ja na to wielkie oczy i zaczynam, że nie musiał wydawać pieniędzy, że dziękuję - bla bla bla. On dumny i niewzruszony, że to nic takiego, ja zadowolona -wow, kwiatek! Na co przychodzi kumpel i podsumowuje: "O, widzę że dostałaś te kwiatki, co miały być dla pani X, ale jej nie było!". No szlag by go trafił, nawet kwiatków mi nigdy kupić nie umiał, tylko z odzysku dostawałam! ![]() juniorka89, a jaka to rasa? ![]() Reggaenator, moja suka jest szurnięta. Jej główny problem polega na tym, że nie liczy się z wielkością przeciwnika. Jeśli widzi, że głaszczę jakiegoś obcego psa, po prostu rzuca mu się do gardła. Chciałam nawet wybrać się z nią na zajęcia dla agresywnych psów, no ale trochę głupio z takim wypierdkiem ważącym 7 kilo .
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-10 o 21:59 |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie pisała...Po co będzie sobie nerwy strzępić
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ; )
Moge się do Was przyłączyć ? 6 dni temu zostawił mnie chłopak..
|
|
#3150 |
|
Raczkowanie
|
To wyślę mu 1 czerwca ![]() A jakiego masz pieska??
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

. Tzn... zakładając, że kochało się osobę, z którą się rozstało. 

, nękał telefonami, ogólnie cyrk na kółkach.