|
|
#1 |
|
Moderatoreska
|
Kryolan,ArtDeco, EDM,lampa UV, Blenda-a-med paski, Boss i inne.
Witam serdecznie i zapraszam do wymianki.
Nie poszukuje niczego konkretnego, wymienię się za coś co mi wpadnie w oko, więc mozna proponować. Zdjęcia dodam w późniejszych godzinach, gdyż zaraz muszę wyjść. Niewykluczona dokładka. ArtDeco Mineral Loose Powder nr 1 - użyty góra dwa razy za ciemny dla mnie ArtDeco Color Gloss 6ml nr 27 - użyty góra 5 razy ArtDeco Color Gloss 6ml nr 48 - użyty ze 2 razy Sephora fond de teint hydratant lissant, podkład numer R30 - nieużywany Everyday Minerals Face - summer bronze użyty góra 2 razy(delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) Everyday Minerals Face - natural lucent powder - użyty ze 3 razy(delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) Everyday Minerals Face - kaolin powder Fair - uzyty ze 3 razy (delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) EDM eye shadow, cienie mineralne: - kolor Floating Feathers 2,5g - Black 2,5g - Dark Brown 2,5g - Casual Friday 2,5g - Weeping Willow 2,5g sprawdzone tylko kolory, więc praktycznie nowe. EDM eye shadow 1g, kolory: - Driftwood - Shady Violets - Late Checkout - cliche Kryolan cienie sypkie 3g prawie nowe, odcienie: - Anthrazit - Petrol - Lila - nazwa starła się z opakowania - Złoto - tu również nazwa starła się z opakowania. Kryolan cienie w kamieniu 2,5 g - matt pepper - matt black sprawdzone tylko kolory, więc praktycznie nowe, od noszenia w kufrze starte troszkę opakowania. Kryolan Eye Shadow Base - baza 10ml użyta góra 2-3 razy. Lampa UV - Eurotech- używana, sprawna w 100% stan bdb tunelowa, 4 wyłączniki czasowe - 60, 210, 180 sekund, moc 36W,świecenie ciągłe, żarówki 9W. Paski wybielające blend-a-med 3D white luxe - 28 pasków, nowe otwarte tylko opakowanie. Rival de Loop selection Augencreme cell energy complex - nowy, zafoliowany. Rival de Loop płatki do demakijażu - uzywane brakuje może 5 płatków z 50szt. Rival de Loop żel do mycia z wyciągiem z ginkogo i ogórka 150ml - użyty góra 2 razy. Boss Hugo Boss body lotion pour le corps - Intense 75ml- nowy Niquitin 7 plastrów - nowe otwarte tylko opakowanie stopień 1 Zdjęcia będą dzisiaj, ale w późniejszych godzinach. Zapraszam. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-03-18 o 10:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kryolan,ArtDeco, EDM,lampa UV, Blenda-a-med paski, Boss i inne.
cos u mnie za
ArtDeco Mineral Loose Powder nr 1 - użyty góra dwa razy za ciemny dla mnie Everyday Minerals Face - summer bronze użyty góra 2 razy(delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) Paski wybielające blend-a-med 3D white luxe - 28 pasków, nowe otwarte tylko opakowanie. odpisz u mnie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Paski wybielające blend-a-med 3D white luxe - 28 pasków, nowe otwarte tylko opakowanie. ArtDeco Mineral Loose Powder nr 1 - użyty góra dwa razy za ciemny dla mnie ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam akurat lampy, musiałbym wiedzieć dokładnie jaka to lampa, ile zarówek i jakie, bo jadę w sobotę na targi i zamierzam kupić, o ile się nie wymienimy
![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś za: Floating Feathers 2,5g?
Zastanawiam się jeszcze nad cliche.
|
|
#8 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Everyday Minerals Face - natural lucent powder - użyty ze 3 razy(delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) Everyday Minerals Face - kaolin powder Fair - uzyty ze 3 razy (delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) - Casual Friday 2,5g - Driftwood - Late Checkout |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Moze cos u mnie za baze pod cienie Kryolan?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za paski ? zobacz w kosmetcznym i ciuszkowym
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za paseczki wybielające? zaglądnij do wszystkich wątków
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka moze cos u mnie za
Niquitin 7 plastrów - nowe otwarte tylko opakowanie stopień 1 ArtDeco Mineral Loose Powder nr 1 - użyty góra dwa razy za ciemny dla mnie edm 1g Shady Violets Kryolan cienie sypkie 3g prawie nowe, odcienie: zielony i fiolet
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
moze cos za :
Everyday Minerals Face - summer bronze użyty góra 2 razy(delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) - Black 2,5g - Shady Violets ?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej materiał rozciagliwy
fotki lepsze wieczorkiem eyelinera juz niema
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za błyszczyk Artdeco ten jasniejszy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895&page=3
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Paski wybielające blend-a-med 3D white luxe - 28 pasków, nowe otwarte tylko opakowanie.
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos za hugo bossa i podklad z sephory?
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() interesuje mnie u ciebie pare rzeczy cienie, paski wybielajace.... moze cos z tej listy pozniej cie zainteresuje?? Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka Inglot blush- róz dający naturalny efekt rumieńca Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Dermika true magiq nowość tej firmy link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 Posiadam nr 04 natural begie z 15ml posiadam ok. 5ml Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za:
EDM eye shadow, cienie mineralne: - Black 2,5g - Dark Brown 2,5g - Casual Friday 2,5g EDM eye shadow 1g, kolory: - Shady Violets Baaardzo mi zależy, wiele za nie oddam Najbardziej zależy mi na Shady Violets...Zapraszam serdecznie do mojej wymianki
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
EDM eye shadow, cienie mineralne:
- Black 2,5g - Casual Friday 2,5g EDM eye shadow 1g, kolory: - Driftwood - Shady Violets - Late Checkout - cliche co z tego oddałabyś ewentualnie za misshę?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Everyday Minerals Face - natural lucent powder - użyty ze 3 razy(delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze)
Everyday Minerals Face - kaolin powder Fair - uzyty ze 3 razy (delikatnie starte opakowanie od noszenia w kufrze) może znalazłabyś coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#26 |
|
Moderatoreska
|
Dziewczyny odpowiedziałam w waszych watkach, a tym którym nie odpowiedziałam, odpowiem w jak najszybszym czasie
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
jej, na śmierć zapomniałam, przepraszam
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

.