Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 09:54   #1381
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Leon to nasz pierwszy syn samochód

Marta jest taka stronka , gdzie się patrzy ile jest osób w Pl z danym nazwiskiem i nawet województwami to leci. Potem jej poszukam i napiszę. No więc tak: teść, teściowa, mąż, ja, 2 siostry męża i siostra teścia, która jest starą panną i ma już ponad 60 lat
o tą ci chodzi http:// www. moikrewni. pl /mapa/

sprawdziłam sprawdzają się ilości mojego taty nazwisko rzadkie idealnie powiaty są oznaczone gdzie one występuje, hmm tylko kuzyna w opolskim brakuje jedynego

mojego TŻ nazwisk na tej mapie jest wysyp raz u nas kupował jeden tv co nazywa się tak samo jak mój mąż

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-11 o 09:58
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:55   #1382
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ma dziurkę ma no będzie podrywał cóż zrobić, mam nadzieję że jednak Rybulkowej Maji będzie wierny hahahaha
teeee masz dupne oczy
a Emilka też mi się podoba to jest mój typ nr 2 po Zu

oooo faceci...
No ja też mam taką nadzieje Tylko żeby Maja chciała być Mają a nie drugim Miłoszkiem

Emilka kiedyś mi się strasznie podobała, ale stwierdziłam, że teraz jest tak dużo Emilek, że mi się osłuchało. Ale jak się mąż uprze to nie będzie wyjścia. Lepsze to nić Franciszka (no chyba, że Lucyna, ale jakoś nie jestem przekonana.)

Cytat:
Gucia dla dziewczynek to: Julcia, Natalka, Zosia, Antosia i Zuzia Dla chłopców nie mam wcale. Kiedyś mi się Kacperek podobał, ale już rezygnuję Tak samo jak z Benjamina zrezygnowałam, bo Benek mi się nie podoba. Zostaje jeszcze Amadeusz Ale na niego mąż się nie chce zgodzić więc dupa.
Zosia mi się strasznie podoba - ale u nas w rodzinie jest już kilka.
No i z męskich zawsze podobał mi się Tymoteusz, ale mężowi nie. Stanęło na Jerzym.

Na razie to takie gdybanie, a wrócimy do tematu jak już będzie do czego

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:56   #1383
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaaa i bym zapomniała. Nasze nazwisko (tzn nazwisko męża ) wyszło w wyniku błędu. jest świeże, bo od 4 pokoleń. Wcześniej (męża prapradziadek) miał inne (Piechotka) a potem ktoś zrobił błąd w papierach i już od pradziadka męża jest nasze nazwisko.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:58   #1384
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
hej

Cytat:
Leon to nasz pierwszy syn samochód

Marta jest taka stronka , gdzie się patrzy ile jest osób w Pl z danym nazwiskiem i nawet województwami to leci. Potem jej poszukam i napiszę. No więc tak: teść, teściowa, mąż, ja, 2 siostry męża i siostra teścia, która jest starą panną i ma już ponad 60 lat
wiem znalazłam już tą stronę
ale zastanawiałam się to jeszcze no i ciocia zagadka rozwiązana
Stary 2011-03-11, 09:59   #1385
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa i bym zapomniała. Nasze nazwisko (tzn nazwisko męża ) wyszło w wyniku błędu. jest świeże, bo od 4 pokoleń. Wcześniej (męża prapradziadek) miał inne (Piechotka) a potem ktoś zrobił błąd w papierach i już od pradziadka męża jest nasze nazwisko.
ha! Ale historia! Na waszym miejscu zrobiłabym takie wypasione drzewo genealogiczne... bo faktycznie niespotykane nazwisko.

My mam takie drzewo u rodziców doszliśmy do moich pra pra pra pra pra dziadków

Stary 2011-03-11, 10:03   #1386
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak mojej koleżanki tata ma na końcu w nazwisku literkę t a jego brat nie ma bo się pomylili w urzędzie

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:

jak na tej mapie wpisze się nazwisko twoje to ledwo tą kropkę idzie znaleźć wpiszcie sobie kowalski albo nowak jaki wysyp

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-11, 10:06   #1387
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Rodzina męża jest bardzo "rodowa" i oni bardzo piastują swoje nazwisko, najstarszych itp, itd. Mąż też ma "nakazane" spłodzić syna
no a jak nie będzie syna?

Cytat:
No ja też mam taką nadzieje Tylko żeby Maja chciała być Mają a nie drugim Miłoszkiem

Emilka kiedyś mi się strasznie podobała, ale stwierdziłam, że teraz jest tak dużo Emilek, że mi się osłuchało. Ale jak się mąż uprze to nie będzie wyjścia. Lepsze to nić Franciszka (no chyba, że Lucyna, ale jakoś nie jestem przekonana.)
otóż to a jak nie będzie Mają to hmm coś wymyślimy Emilie to ja chce przez moją uczennice uwielbiałam ją
a do Franków i damskich odmian mam uraz bo miałam dziecko takie i chciałam go rozstrzelać

Cytat:
to tak jak nasze, u nas cała rodzina męża ma bez "e" ale w urzędzie jak zapisywali teścia to się pomylili i mu "e" do nazwiska dodali no i jako jedyny z rodzeństwa ma inaczej ale dużo i tak jest ludzi o naszym "przerobionym" nazwisku, i dobrze bo mi się bardziej podoba z e niż bez

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-03-11 o 10:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:12   #1388
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
no a jak nie będzie syna?

otóż to a jak nie będzie Mają to hmm coś wymyślimy Emilie to ja chce przez moją uczennice uwielbiałam ją
a do Franków i damskich odmian mam uraz bo miałam dziecko takie i chciałam go rozstrzelać

to tak jak nasze, u nas cała rodzina męża ma bez "e" ale w urzędzie jak zapisywali teścia to się pomylili i mu "e" do nazwiska dodali no i jako jedyny z rodzeństwa ma inaczej ale dużo i tak jest ludzi o naszym "przerobionym" nazwisku, i dobrze bo mi się bardziej podoba z e niż bez
Mój mąż stwierdził, że jak nie będzie syna, to będę musiała raz jeszcze chodzić w ciąży Do skutku Żartuję.
Myślę, że nic wielkiego nie będzie się działo, ale gdzieś czuję presję. Mąż stwierdził, że do dwójki możemy próbować

No Franka nie wchodzi w rachubę. Nie podoba mi się

Stary 2011-03-11, 10:22   #1389
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż stwierdził, że jak nie będzie syna, to będę musiała raz jeszcze chodzić w ciąży Do skutku Żartuję.
Myślę, że nic wielkiego nie będzie się działo, ale gdzieś czuję presję. Mąż stwierdził, że do dwójki możemy próbować

No Franka nie wchodzi w rachubę. Nie podoba mi się

to mój pow że jak będzie dziewczynka to będzie drugie a jak znów dziewczynka to z trzema babami w domu wytrzyma

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-11, 10:26   #1390
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI: MAMY ZGODĘ NA BUDOWĘ

jejku jak się cieszę no to pijemy:party :
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:29   #1391
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

lej myszko lejjjj jest co świętować
GRATULUJEEEEEEEEEEEEE
Stary 2011-03-11, 10:30   #1392
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

SUPER!!!! Gratulacje!

Stary 2011-03-11, 10:31   #1393
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
lej myszko lejjjj jest co świętować
GRATULUJEEEEEEEEEEEEE
Cytat:
SUPER!!!! Gratulacje!
teraz to juz sie chyba nic nie naucze
Stary 2011-03-11, 10:32   #1394
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
bynajmniej masz pretekst
Stary 2011-03-11, 10:34   #1395
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje, winka odmówić muszę, bo do pracy wstawiona nie pójdę, ale wieczorkiem wypije, a jak
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:35   #1396
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:40   #1397
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
haha, wytłumaczenie jest! Ale pomyśl sobie, lepiej to teraz zdać niż później, bo przecież później budowa!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
gratulacje, winka odmówić muszę, bo do pracy wstawiona nie pójdę, ale wieczorkiem wypije, a jak
haha, a ja w pracy i na pusty żołądek, ale jakimś dobrym szampanikiem nie pogardzę

Stary 2011-03-11, 10:58   #1398
martucha84
Zakorzenienie

a dziś w tvn style będzie nowy program "kino kanapa książki" połączenie "czytam bo lubię" i "w kinie i na kanapie" bardzo lubiłam oba programy i teraz chętnie obejrzę bo połączenie Wellman i Korwin-Piotrowska mnie kusi ciekawe co to wyjdzie szkoda tylko że tak późno bo o 23.15.
nagram jak nie wytrzymam
szczególnie ze Wellman będzie mówić o stokrotkach w śniegu - ciekawe co o niej powie bo ja czytałam i mi się podobała taka "opowieść wigilijna" a'la Dickens tych czasów

to se pogadałam
Stary 2011-03-11, 11:04   #1399
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

oj moja radosc nie trwala dlugo, bo wlasnie oglosili wyniki z ostatniego egzaminu... i niestety nie zdalam... cos tak czuje ze jutrzejszego tez nie zdam... ehhh nadrabiam te paly co nie mialam ich na poprzednich dziennych studiach chyba jeszcze troche tych egzaminow przede mna...

edit: teraz polewam na smutki :P
Stary 2011-03-11, 11:04   #1400
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
(...)

Ktosiu piękne te suknie z White One :ślina:
(...)
mnie też się podobają

Cytat:
(...)
ktosia86 tak serów pleśniowych nie wolno, ale te z mleka pasteryzowanego już tak, a w polsce wszystkie pakowane są z pasteryzowanego więc je możesz, jeśli kupujesz na stoisku jakieś takie mocno wypaśne śmierdzące to się warto zapytać ale te takie na lodówkach to bez oporów możesz
(...)
Czemu ja wcześniej o to nie spytałam teraz muszę nadrobić moje pół roku bez camemberta

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
no właśnie pisałaś że teraz z kasą kolorowo nie macie a jak zajdziesz w ciążę nie przedłużą ci umowy to kto was utrzyma?łatwo komuś powiedzieć moja bratowa niby chce drugie dziecko nie stara się o nie a mi mówi że im później tym będziemy mieć większe problemy co z tego kto nas utrzyma jak będziemy głodować ja też mam umowę do końca lipca
(...)
Jakbyś jeszcze teraz zaszła w ciążę, to umowę przedłużą ci do porodu i dostaniesz macierzyński. Lepsza taka opcja, niż czekanie na umowę, której mogą nie przedłużyć

Cytat:
(...)
To samo wczoraj mężowi powiedziałam a on do mnie. Kochanie, ale zapowiada się na to, że przez wiele lat tak będzie. mamy kredyt na 25 lat, jakby nie było to to tak czy siak nas nie stać na życie z jednej wypłaty męża (zobaczymy jak jeszcze będzie z jego drugą pracą) więc w sumie nie wiele się zmieni. I teraz tak, czekać na umowę na czas nieokreślony, którą dają w mojej szkole po 5-8 latach?? Bez sensu (o matko, to napisałam naprawdę ja?? )
(...)
Nareszcie mądrze gadasz

Cytat:
(...)
rehabilitantka powiedziała że super że raczkuje ale nadaj wykrzywia stopy co mu będzie utrudniać chodzenie no i jak to będzie postępować to skończy się na butach ortopedycznych utrzymujących stopy więc na razie ćwiczymy stópki, ale pani jest pod wrażeniem bo fajnie mu idzie no i szybko zaczął
Wszystko będzie dobrze! Udało się pokonać tyle trudności to i ze stópkami sobie poradzicie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
śliczny synuś też takiego będę miała mam nadzieje że już niedługo.
Trzymam mocno kciuki!
Aniu a co do wyboru lekarza prowadzącego, to najpierw najlepiej przemyśl, w którym szpitalu chciałabyś rodzić i wtedy wybierz lekarza

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
(...)

Pewnie masz rację, choć niektóre sprawy muszę sobie poukładać już teraz.
(...)
Dla własnego komfortu spróbuj sobie to poukładać, ale może się okazać, że sprawy i tak potoczą się własnym torem, życie

Cytat:
(...)
Ale mnie dzisiaj komplement spotkał... szłam na tramwaj i szedł jakiś koleś z na przeciwka i mówi do mnie, "ale masz mega d.upne oczy" - se znalazł sposób na podryw

Wczoraj z mężem rozmawialiśmy o imionach dla potencjalnych dzieci i jak dla chłopców mamy i to nawet kilka, tak dla dziewczynki żadnego. No oprócz Lucynki i Emilki (które jeszcze są ok,) ale za to Rozalia i Franciszka miażdżą

Imię Lucynka mi się bardzo fajnie kojarzy, mam super koleżankę o tym imieniu

Cytat:

Stary 2011-03-11, 11:10   #1401
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
oj moja radosc nie trwala dlugo, bo wlasnie oglosili wyniki z ostatniego egzaminu... i niestety nie zdalam... cos tak czuje ze jutrzejszego tez nie zdam... ehhh nadrabiam te paly co nie mialam ich na poprzednich dziennych studiach chyba jeszcze troche tych egzaminow przede mna...

to teraz ja zarządzam!! marsz do nauki! bo Cię pogonie!

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
:
Aniu a co do wyboru lekarza prowadzącego, to najpierw najlepiej przemyśl, w którym szpitalu chciałabyś rodzić i wtedy wybierz lekarza
mądrze prawisz!! ja też tak zrobiłam. Najpierw poszłam do lekarza-położnika tego który miał wolny termin (bo do mojego z przed ciąży nie chciałam) potem wybrałam szpital i przeniosłam się do lekarza który tam pracuje
a teraz się z tego ciesze bo z lekarza jestem cholernie zadowolona
Stary 2011-03-11, 11:10   #1402
Gucia0987
Zakorzenienie

Samba, to teraz nie masz wyjścia! Do nauki!

Ktosia, moja babcia ma Lucyna na imię - ja sama tak mam na drugie

Martucha, ja za Wellman nie przepadam. Drażni mnie strasznie. A mój mąż jak ją widzi to pilot aż mu się pali w rękach żeby przełączyć. nie mam pojęcia czemu

Stary 2011-03-11, 11:11   #1403
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:11   #1404
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kochana, a co się u Was dzieje? Stres związany z przeprowadzką?

U Aniki na pewno wszystko ok. Jak coś to na pewno by pisała - więc bez paniki.

Właśnie nadrobiłam 3 odcinki nowej serii Usta Usta. Miażdżą. Już dawno się tak nie uśmiałam - uwielbiam ten serial, jest życiowy, z humorem i pokazuje każde niedociągnięcia kobiet, mężczyzn, codzienne rozterki,wątpliwości - no genialny!
to chyba moja wina, ostatnio znowu nie mam ochoty na seks (nie wiem czemu), a mąż niepocieszony i chyba stad te rózne nieporozumienia. On sobie wkreca, ze juz go nie kocham, nie podoba mi sie itd... i sie dąsa a ja honorowa jestem i jak ktos sie dąsa to trudno, no i taka jakas byle jaka atmosfera sie robi. Na dodatek zapomnialam o dniu mężczyzny

a usta usta uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
o kurcze, udusiłabym go może go zaskocz w pewien sposób i nie daj spać :brzydal:
jak pisalam wyzej, zbyt honorowa jestem by teraz zabiegac o względy męża, ktory się nadąsał

Cytat:
nie lam sie bedzie dobrze chyba podobny typ do mojego - moj tez czesto chodzi spac nafuczany i z kurami... w ogole to kiedys bylam nocny ptaszek, chodzilam spac kolo 1... ale teraz z racji tego ze mamy 1 pokoj musialam sie nauczyc chodzic spac o 21-22
dosłownie jakbys napisała o mnie czyli mamy tak samo

Cytat:
cześć. Juz jestem.
Dziewczyny do gina zdążyłam Poszłam się zbadać. I teraz tak. Ognisko hiper cos tam dalej jest. Na razie nie ma to jakiś wyraźnych kształtów więc mięśniakiem dalej tego nazwać nie można. Może się zmienić albo w mięśniaka albo w endometrium. Na razie nie urosło, a raczej zmalało. Bo rok temu było 2,5 x 3 cm a teraz jest 2x 1,88 cm. Ale podobno to też od cyklu zależy. jajniki wszystko spoko, nadżerki brak. za 4 tyg będę miała wyniki cytologii. Więc w sumie kamień z serca, zobaczymy jak z cytologią. Więc za 4 tygodnie mam przyjść do niego po odbiór. Tylko jest jedno ale... gin powiedział, że źle robię, że nie mam dziecka. Ze nie wolno patrzeć na karierę i że przez to ognisko i wieloletnie branie tabletek mogę ale nie muszę mieć problemy. I kazał mi się nad tym poważnie zastanowić. A jak mu powiedziałam, że mąż chcę tylko ja nie do końca to już w ogóle mi się oberwało Ja mąż sie o tym dowiedział, to teraz spokoju nie mam

najwazniejszde, ze jest ok. a teraz masz czas na przemyslenia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dzisiaj u nas sie zaczynaja odcinki juz sie nie moge doczekac

a oglada ktos " Prosto w serce? "
Nagralam dzisiaj filmik naszego domu .. jesli ktos ma ochote sie po nim "pospacerowac" to serdecznie zapraszam
Link do filmiku ---> http://www.youtube.com/watch?v=kh_p7XO6P1U

.
ja oglądam

żabacia super spacer po Twpim domku, jeszcze lepiej niz na zdjeciach to wygląda.
a ile macie miejsca, szok

skad sie takie biora?

Cytat:

jupi, no to opijamy

a ja mam dzis wolne, mialam jechac do Poznania na studia, ale kolezanka mniewystawila wiec ja tez sama nie jade, tym bardziej, ze srednio sie czuje.

dzis nawet chcialam wybrac sie do lekarza, ale po 1,5 h prob dodzwonienia sie do przchodni odpuscilam sobie i poszłam do dentysty.
tak na kontrole, wszystkie ząbki wporzadku, wiec n kolejne 6 m-cy spokój.
Dentystka się śmiała, ze na pewno wszystko ok (zanim zaczeła sprawdzac), stwierdzila , ze do kontroli to tylko tacy przychodza reszta się boi. powiedziala nawet, ze wydzierac się nie bedzie jak wróce za rok, ale jak tak bardzo bede chciala to zaprasza przed Bozym Narodzeniem

ale u mnie pokrecona pogoda

rano lało, teraz swieci slonko i jest cieplo, ale wiatr glowe urywa
Stary 2011-03-11, 11:12   #1405
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz ja zarządzam!! marsz do nauki! bo Cię pogonie!

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

mądrze prawisz!! ja też tak zrobiłam. Najpierw poszłam do lekarza-położnika tego który miał wolny termin (bo do mojego z przed ciąży nie chciałam) potem wybrałam szpital i przeniosłam się do lekarza który tam pracuje
a teraz się z tego ciesze bo z lekarza jestem cholernie zadowolona

Cytat:
Samba, to teraz nie masz wyjścia! Do nauki!

Ktosia, moja babcia ma Lucyna na imię - ja sama tak mam na drugie

Martucha, ja za Wellman nie przepadam. Drażni mnie strasznie. A mój mąż jak ją widzi to pilot aż mu się pali w rękach żeby przełączyć. nie mam pojęcia czemu
Bo Lucyna to piękne imię Tylko jakoś niedoceniane w dzisiejszych czasach.
Stary 2011-03-11, 11:18   #1406
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
to chyba moja wina, ostatnio znowu nie mam ochoty na seks (nie wiem czemu), a mąż niepocieszony i chyba stad te rózne nieporozumienia. On sobie wkreca, ze juz go nie kocham, nie podoba mi sie itd... i sie dąsa a ja honorowa jestem i jak ktos sie dąsa to trudno, no i taka jakas byle jaka atmosfera sie robi. Na dodatek zapomnialam o dniu mężczyzny

a usta usta uwielbiam

a ja mam dzis wolne, mialam jechac do Poznania na studia, ale kolezanka mniewystawila wiec ja tez sama nie jade, tym bardziej, ze srednio sie czuje.

dzis nawet chcialam wybrac sie do lekarza, ale po 1,5 h prob dodzwonienia sie do przchodni odpuscilam sobie i poszłam do dentysty.
tak na kontrole, wszystkie ząbki wporzadku, wiec n kolejne 6 m-cy spokój.
Dentystka się śmiała, ze na pewno wszystko ok (zanim zaczeła sprawdzac), stwierdzila , ze do kontroli to tylko tacy przychodza reszta się boi. powiedziala nawet, ze wydzierac się nie bedzie jak wróce za rok, ale jak tak bardzo bede chciala to zaprasza przed Bozym Narodzeniem

ale u mnie pokrecona pogoda

rano lało, teraz swieci slonko i jest cieplo, ale wiatr glowe urywa
Oj kochana, przytulam mocno!
Wiesz, jak wkręca sobie takie rzeczy to musi czuć się nie pewnie troszkę. Może jakoś okaż mu uczucia, żeby wiedział, że wszystko jest ok. A seksem się nie przejmuj - przecież nie da się tak na zawołanie - potrzebny klimat, spokój. Może po prostu trzeba stworzyć odpowiednie warunki.

No i super, że z ząbkami wszystko ok. Odpoczywaj dzisiaj!

Stary 2011-03-11, 11:18   #1407
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam mocno kciuki!
no właśnie chyba najtrudniejszy jest wybór szpitala w okolicy mam 3 szpitale i o wszystkich słyszałam różne dobre i złe rzeczy i teraz nie wiem

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:20   #1408
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
no właśnie chyba najtrudniejszy jest wybór szpitala w okolicy mam 3 szpitale i o wszystkich słyszałam różne dobre i złe rzeczy i teraz nie wiem
Wiem co czujesz
Stary 2011-03-11, 11:23   #1409
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Z perspektywy mojego 28 tyg mogę powiedzieć, że mnie brzuch jakoś specjalnie nie przeszkadza w poruszaniu się, ale są czynności, przy których jest utrudnieniem (jak choćby golenie ). Ciężko też wstać jeśli leżysz na wznak i ogólnie jak już brzuszek podchodzi do góry to uciska na przeponę i po przejściu 10m mam zadyszkę. A tak to jest ok

Aguś śliczny brzuszek
mnie najlepiej wstaje z lezenia na boku sie podpieram na łokciu i dopiero podnosze, albo maz mi reke podaje i podnosi
no i z boku na bok ciezko sie przekrecic bo mi w brzuch taki bol wchodzi ze masakra...

aaaaaa i do zlewu ciezko mi dosiegnąć... ale to przez moje zboczenie nie opierania sie brzuchem o nic zeby maleńka nie miała zadnych znamion

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ale ona byla star i nie byla w ciazy

dzieki kochane

tak, mi utrudnia poruszanie sie
chodze jak pingwin
w niektorych czynnosciach mi poprostu zawadza

kliwia zobaczymy jak to u mnie wypadnie[/QUOTE]

ja jakos nie zuwazyłam zebym chodziła ak pingwin, owszem łaze wolniej ale sie nie kulam
i nawet z tej okazji wygralam u meza flaszeczke bo sie gdzies tak w polowie ciazy załozylismy o to czy sie bede kulac czy normalnie chodzic

Cytat:
Ktoś widział Anike?
jestem jestem pospałysmy sobie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
noooooo oby do niedzieli

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzieki
to moj znak rozpoznawczy bo przez wszystkie bluzki i swetry przeswituje
najpierw do pokoju wchodzi moj brzuch z pepkiem,m pozniej ja
ja to czekałam na ten moment az mi pepek wywali a tu niccccc płaski jest na równo z brzuchem

Cytat:
cześć. Juz jestem.

Marta, Rosi, Ana, Katunia, Żabcia dziękuję za kciuki.

Rosi, Aga, Klion kurteczka zamówiłam taką (moi rodzice bardzo często z tej stronki zamawiają. http://www.tchibo.pl/Pikowana-kurtka-p200020085.html

Scio, Aga bardzo ładne brzuszki.

Dziewczyny do gina zdążyłam Poszłam się zbadać. I teraz tak. Ognisko hiper cos tam dalej jest. Na razie nie ma to jakiś wyraźnych kształtów więc mięśniakiem dalej tego nazwać nie można. Może się zmienić albo w mięśniaka albo w endometrium. Na razie nie urosło, a raczej zmalało. Bo rok temu było 2,5 x 3 cm a teraz jest 2x 1,88 cm. Ale podobno to też od cyklu zależy. jajniki wszystko spoko, nadżerki brak. za 4 tyg będę miała wyniki cytologii. Więc w sumie kamień z serca, zobaczymy jak z cytologią. Więc za 4 tygodnie mam przyjść do niego po odbiór. Tylko jest jedno ale... gin powiedział, że źle robię, że nie mam dziecka. Ze nie wolno patrzeć na karierę i że przez to ognisko i wieloletnie branie tabletek mogę ale nie muszę mieć problemy. I kazał mi się nad tym poważnie zastanowić. A jak mu powiedziałam, że mąż chcę tylko ja nie do końca to już w ogóle mi się oberwało Ja mąż sie o tym dowiedział, to teraz spokoju nie mam

noooooo to dobrze i niedobrze
dobrzez ze z tym hiper czyms jest lepiej i oby nie rosło wiecej, a niedobrze ze mowiłas mezu.... bo bedzie cie teraz mowił o dziecku ciagle a z twoim nastawieniem to roznie moze byc
a nie ma sie co zmuszac jesli nie jestes pewna na milion % juz nawet nie ma 100 tylko na milion

Cytat:
tak, oni byli parą. Teraz są na etapie, że zerwali. A widziałaś odcinek jak Zzaruś siedział na wózku inwalidzkim i w upojeniu alkoholowym stwierdził, że mu się śniło, że 30lat mógł chodzić? Mnie ta scena położyła na łopatki. Wymiękłam!

A co do każdego konta - no dobra, każdy pokój?

haha, ale się speszył

no nie wieżę, nie wieżę!

Magda, w końcu mówisz z sensem Ważne, że teraz masz umowę, jak zajdziesz w ciążę pójdziesz na macierzyński, później wrócisz do pracy i wszystko będzie cacy. Więc przemyśl sobie wszystko i podejmijcie na spokojnie decyzje. Trzymam kciuki! I mąż ma racje, Wasza sytuacja diametralnie się nie zmieni w przeciągu najbliższych lat. A jedno co, jesteście młodzi i ambitni więc na pewno gorzej nie będzie. W końcu chcecie się rozwijać. Także odwagi siostro, odwagi!

Niesamowite, że Patruś zrobił takie postępy! Szok!
Mam nadzieje, że stópki też szybko będą w normie.

I miałam się już Ciebie dawno pytać, Patruś ma dziurkę w brodzie prawda? Na każdym zdjęciu mu się przyglądam i nigdy nie jestem pewna Ale będzie podrywał laski!

Śliweńko, a Ty chcesz całkiem zrezygnować z pracy jak zajdziesz w ciąże? Nie chcesz wracać do pracy po macierzyńskim? W Twojej sytuacji pewnie już teraz rozglądałabym się za nową pracą. Jeśli tamta praca jest taka nie pewna, to może warto się porozglądać?

Ale mnie dzisiaj komplement spotkał... szłam na tramwaj i szedł jakiś koleś z na przeciwka i mówi do mnie, "ale masz mega d.upne oczy" - se znalazł sposób na podryw

Wczoraj z mężem rozmawialiśmy o imionach dla potencjalnych dzieci i jak dla chłopców mamy i to nawet kilka, tak dla dziewczynki żadnego. No oprócz Lucynki i Emilki (które jeszcze są ok,) ale za to Rozalia i Franciszka miażdżą
no i cie nie wyrwał na takiego teksciora???????

Cytat:
Gucia ja też nie wierzę, że to ja tak napisałam i tak myślę chyba coś się we mnie zmienia i pęka Bo wiesz... jak tak czekałam w tej przychodni u lekarza i się tak bałam i co chwila sobie powtarzałam jaka ja jestem głupia, że tak późno poszłam i że jak się okaże , że mi to urosło i mi wytną to nigdy dzieci nie będę miała i w ogóle. I tak sobie obiecałam, ze jak będzie lepiej to zmienię podejście i nie będę taka egoistyczna. Poszłam na badania a tu ognisko zmalało i jeszcze teksty gina. Potem teksty męża i mojej mamy którzy mnie argumentami przytłoczyli i w sumie zdałam sobie sprawy, że już nie umiem ich odpierać.... A poza tym idzie wiosna

Gucia a komplemetn wymiata. Ja za to mam masę imion dla dziewczynek, które mi sie podobają a dla chłopca nie mam ani jednego
nooooo zobaczymy kiedy ci sie znow zmieni na nie
obstawiamy zakłady??

Cytat:

jejku jak się cieszę no to pijemy
pijemy pijemy ja oczywiscie soczkiem ale pijemy

Cytat:

e tam zdasz na pewno nastepnym razem

Żabciu piekna przestrzen juz ci kiedys pisałam normalnie mozna sie ganiac na rowerze

a mnie brzuch stwardnial i pobolewna na lekki okres

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:24   #1410
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz ja nie mogę powiedzieć że nie lubię - bo jest mi obojętna, ale "czytam bo.." bardzo mi się podoba bo poleca różne książki i czasem na prawde jakieś perełki można wyczaić choć i czasem gnioty no ale miło mi się ogląda bo można się czegoś dowiedzieć
a teraz połączenie w Piotrowską mnie kręci bo tą z kolei lubię nie wiem chyba za jej mega szczerość i bezpośredniość, tylko nie wiem czy to będzie rogram że każda ma swoje 5 minut czy jakieś wspólne prowadzenie

Cytat:
Cześć
witam

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

a usta usta uwielbiam
odpoczywaj skoro masz wolne, cieszę się że wizyta u dentysty udana
a co do sytuacji z mężem to może warto przestać się unsić honorem i po prostu pogadać bo jemu jest pewnie smutno dąsa się ty się "żachniesz" i jest jak w szachach - pat

Cytat:
Bo Lucyna to piękne imię Tylko jakoś niedoceniane w dzisiejszych czasach.
ja mam sąsiadkę Lucynę fajna babka wprawdzie to mama mojej przyjaciółki więc już ciut starsza pani ale bardzooooo ją lubię

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości