![]() |
#4081 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() szczególnie ten twój styl, zgroza Cytat:
zastanawiam się dlaczego - w tej sytuacji którą opisujesz - nie odezwą sie do Ciebie albo innych pozytywnie rozpatrzonych kandydatów zamiast ponownie wystawiać ogłoszenie, ale może myślą że już po ptokach i ci sprzed 3 miechów mają pracę? albo może szukają drugiej asystentki bo jest dużo roboty? Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dark Angel (demakijaz/peeling) - nie wiem jak demakijaz bo nie probowałam, jako peeling tyko dla gruboskórnych bo jest bardzo ostry, ja stosuje jako maseczke i dobrze mi normalizuje skórę, Enzymion (krem do mieszanej) - lekki, ładnie normalizuje mi skórę, szybciutko sie wchłania, mało wydajny, Prince (krem do golenia) - nie ja go uzywam a moj P. i jest nim zachwycony, poza ulatwieniem golenia takze nawilża te golone partie wiec skóra po goleniu nie jest podrazniona Sugar Scrub (peeling antycelulitowy) - mało wydajny, dobrze skrabuje, celulitu nie likwiduje bo tak szybko znika ze nie zdadza Aquamarina (myciej buzi) - mało wydajna mazia, ładnie myje skórę, nie przesusza Ocean salt (peeling) - do buzi za ostry do cycków i dekoltu u mnie sie sprawdza Ultrabalm Temple (balsam do ust) - do ust sie nie nadaje, zbyt mocno perfumowany, zbyt lepiasty Bubble Gum (skrab do ust) - zasadniczo to OK, ale nie za takie pieniadze Sweet Lips (skrab do ust)- j/w szampony S , odzywki O: s New - ładnie pachnie, całkiem dobrze kontroluje tłuszczenie sie włosów przy głowie, lekko przesusza koncówki s Godiva - za intensywnie pachnie, nie widze działania odzywczego, przesusza koncówki s Soak&Float - dobrze likwiduje łupierz, przesusza koncówki s KarmaKomba - myje włosy, nie przesusza s Seanik - myje włosy ![]() s BIG - jako jedyny chyba działa na mnie, ładnie myje, ładnie wygladaja po nim włosy bo sa mieciutkie, nie przesusza, o American Cream - nie widze by działała wiecej niz zwykłe drogeryjne odzywki o Coolaulin - j/w z tym ze ładnie pachnie kokosem o H'Suan Wen Hua - lubie to! (odzywka do stosowania przed myciem włosów), zapach ma dziwny bo rozmoknietego ciasta, fajnie nawilza włosy, sa po niej miekkie i "sliskie", Mydła: (wszystkie strasznie szybko sie zmydlają) Lemslip - ładnie pachnie cytrusami Porridge - lubie do cycków, bo fajnie je masuje Sandstone - nie robi nic! You Snap The Whip - lubie za działanie ale nie kupie wiecej bo kupa po nim sprzatania Buffy - mydło do pupy (dosłownie) ![]() kule: SexBomb - masakra, za duzo brokatu ktory strasznie oblepia ciało MaBar - kula jak kula, miła kapiel w ładnyej pianie i zapachu, za tę cenę mozna kupić płyn do kapieli ktory bedzie na kilka uzyc a nie jedno (lub kupic 2 komplety po 3 kule Sweet Secret w Rossamnie) W drodze do mnie jeszcze są: Aromaco (dezodorant), Fig&Lives (mydło), Tea Tree Toner Tab, Wiccy Magic, to jak przetestuje to tez mogę cos nabazgrać. Na razie ponownie bym kupiła: Enzymion, Prince, Aquamarina, New, BIG, H'Suan Wen Hua. Cytat:
ad.2 nie, ja jestem włosowypadaczką wiec staje na głowie by z tych 5 co mam na głowie nie wypadł wiecej niz 1, a ta szczota ponoć to jakis cud niewyrywajacy, czeszacy, masujacy głowę i rozczesujacy nawet splatane włosy bez bólu i wyrywania .
![]() |
#4083 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ano-druczy sie co by babom do urzędu dac projekt, ale sie robi sie w kompie ![]() nooo taki program na dotacje jezd ![]() ![]() Cytat:
o maj gat! przeciez to flo! i nawet wiem gdZie! w chorwacji! jak w pysk strzelił poznajęu te roslineu i brzeg adriatyku ![]()
![]() |
#4084 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
grozi wypollizowaniem
|
ju-[rzyznaj sie-zrobiłas flo portret z fotki z wakacji
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- co do nospy to ja juz od dawna leje ![]() ![]()
#4086 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
ʞɐɯǝuɐ
|
bo myślałam że już masz jakiś konkretny pomysł na biznes
chiba skrót od no spasm, to rozkurczowy przecie ale mi się z niczym śmisznym nie kojarzy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Polecam żelki z Biedronki dżdżownice - zielone smakują jak Ajax Floral Fiesta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tzn. lubię i lusza i żelazko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba będę musiała go kupić ![]() dzień dobry ![]() przeleciałam Was
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-11 o 14:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | ||
grozi wypollizowaniem
|
eeeee...no mam....robic dalej to samo ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie? no ze no spa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
no nie muf ze wcinasz ajaxa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 | |||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Spoora;25657708]
![]() ![]() ![]() ![]() Piękny! ![]() ![]() ![]() Dziękuję, dziękuję! Cytat:
![]() Cytat:
No i jeszcze mam zdjęcie w telefonie - tak, dla uchwycenia ruchu Cytat:
Waga stoi w miejscu- 56, czyli 1,5 więcej, niż zwykle- więc chyba muszę wrócić do dawnych zwyczajów ![]() Powiem brutalnie- kupiec na niego znajdzie się na pewno ![]() Fajnie, że Ci się podoba. ![]() ![]() Teraz myslę o kimś jeszcze z nas...
![]() |
#4093 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem skąd zlecenia, a skąd brała Twoja szefowa? może w jakichś konkursach brać udział? Cytat:
![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Wpisz tu zomzing
|
no-SPA to jest SPA złamane, tzn. przykład: siedzi człowiek w wannie z zapachem itp inne atrakcje, a wejdzi do łazienki taki Victor, użyje kuwety w celu grubszym i już jest no-SPA in da haus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | ||
grozi wypollizowaniem
|
nom.....trudno to biznesem nazwac ![]() Cytat:
no własnie znikąd...i dlatego nie bede juz pracowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niefiem co to bedzie ![]() jakbym dostala dotacje to bym została freelancerem....ale na razie to nie mam za co sie wyposazyc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Czasem, jak zagryzam zamrożone frytki...
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Wpisz tu zomzing
|
bo on nie zakopuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Nindżopesz
|
Polly, nie martw się, będzie koniec świata w 2012. Zresztą zobaczta co w Japonii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mowisz? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co? zastanawiam sie czemu w polsce w ogłoszeniu o prace nie podaje sie proponowanego wynagrodzenia? dla mnie to jest kompletnie niepowazne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja biorę na 99% ![]() nie chcę wisieć u kogoś na ścianie ![]() zgadamy się wieczorem na PW, bo przez telefon sobie nie pogadamy ![]() takie dzwięki wydaję, że nawet P. mnie nie rozumie ![]() Cytat:
![]() jestem na tej diecie płynnej i mi się podoba, soczki warzywne, koktajle owocowe i pierwszy raz w życiu użyłam słodzika ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale e jak? w sklepie? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4107 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jeden z najpiękniejszych obrazów jakie ewer widziałam. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4109 |
grozi wypollizowaniem
|
juz to wczoraj proponowałam TZu ,ale sie jakos nie zapalił do tego pomysłu ![]()
#4110 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() nie no, można nazwać, tylko mi się biznes na pierwszy kop kojarzy z produkcją i handlem Cytat:
chyba że coś się przez te parę lat pozmieniało i jakieś limity czy coś wymyślili... a masz wize? czy już nie obowiązują?
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.