![]() |
#4021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
kolorowych
![]() Cytat:
![]() ![]() i miłego grzebania ![]() kolorowych ![]() okład chłodzący na paszczy, solcoseryl i elugel na dziąsłach, przeciwbólowe we wnętrzu, spać jak najdłużej ![]() kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak jest geba, to nie zamazane, jak teraz- fakt, że na awkach jestem piękniejsza, no ale... Czemu tak mówisz? Warzywa na ciepło, serek ziarnisty, chudy indyk i posypka z makaronu? To na pewno nie jest taki syf, jak chipsy. diety nie łączenia nie stosuję- więc, jak dla mnie, wszystko ok. I z piekarnika- bez tłuszczu dodatkowego. Uniosłam się- ![]() ![]() Nie zdążyłam- starałam się, ale o 2giej dalam spokój. będzie dobrze- tylko wiesz, detal musi być perfekt- nic puszczone
![]() |
#4023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, co do samej przyczyny refluksu nic nie ma, refluks związany jest głównie z nadmiernym i przedłużonym rozluźnieniem dolnego zwieracza przełyku, Nie mniej przy chorobie refluksowej obecne są też różne zaburzenia, utrudniające opróżnianie żołądka. co prowadzi do jego przeciążenia pokarmem, sprzyja to wystąpieniu zgagi . Natomiast zarzucana treśc może wskazywac na towarzysząe inne schorzenia układu pokarmowego, np. treść o odczynie alkalicznym ( a więc nie z zołądka) z domieszką zółci. Refluks występuje tez w twardzinie ukladowej , ale tutaj raczej ma to związek ze zwężeniem i małą elastycznością przełyku. ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- Cytat:
![]() potrawa przy zastosowaniu mięsa z indyka i braku zółtego sera, na pewno mniej obciąża układ trawienny ![]() Od kiedy moja dieta przyniosła fantastyczne efekty w postaci przypływu energii, zaniku otyłości brzusznej, zmniejszenia celulitu, poprawy stanu włosow i paznokci, regulację wypróznień - zrobiłam się mało tolerancyjna dla innych diet ![]() Dobrej nocki ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-11 o 01:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś dla mnie- i myslę, że nie tylko- autorytetem dietowym, chętnie przejmę częśc twego sekretu ![]() I też już- dobranoc! ![]() Mam nadzieję, że jutro skończę obrazek- jest blisko
![]() |
#4025 | |
BAN stały
|
Pooobuuudkaaa!!! Wstawać śpiochy!!!
![]() Cytat:
![]() --- Nie zmrużyłem oka ani na 3 sekundy, wierciłem się w łóżku i słuchałem radia przez słuchawki (ostatni taki przypadek wydarzył się w lipcu) ![]() No, to tyle, miłego dnia życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
nie śpimy
![]() wstaliśmy, wykąpaliśmy się, wysuszyliśmy kudełki, zabalsamowaliśmy kadłubek, nakremowaliśmy paszczu, zjedliśmy śniadanko, spakowaliśmy obiadek i właśnie wychodzimy do pracy ![]()
#4027 |
BAN stały
|
Zaspaliśmy na wykład, na którym jest tylko jedna nieobecność
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4028 |
never say no to panda
|
wstaliśmy i od rana zapierniczamy, bo na wieczór oddalam się w kierunku Torunia, a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
![]()
![]() |
#4029 | |||||||
Wpisz tu zomzing
|
o
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- o miód Manuka można męczyć Dominkęb - jakieś różne rodzaje jego wypróbowywała ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- o ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4030 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ee tam prasowanie to pikuś co za ch** wymyślił zmywanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze NIE CHCE NAM SIE DZIŚ PRACOWAĆ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Zakorzenienie
|
![]() Co Ty jakąś prace zacząłeś, że tak wcześnie wstajesz? No chyba, że biegasz z rana ![]() Cytat:
![]() Ale dziś u mnie w domu zimno, bardziej niż jak mróz był ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ale za to jakiś geniusz wymyślił zmywarkę ![]() A samo prasującego sprzętu jeszcze nie wymyślono ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle zauważam ostatnio jakieś niepokojące rozprężenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ad.2 a fuj! Cytat:
![]() I znuff utwierdzana jestem w przekonaniu ze jestem facetem. (to P. w domu robi prasowanie). Najgorsze co miałam to ropień pod zębem. Ten ból to nawet zgorzel pobił, ale to pewnie dlatego ze miał gupie umiejscowienie i tylko farmakologicznie dało się go załatwić. Z chęcia zaproszę do siebie mam prasowanie z jakiś 6 prań + 3 pełne komplety pościeli ![]() Zapewniam w tym czasie wikt i opierunek (ale prasowania opierunku już nie). -------------------------- Fitam! Wrócłam z "fitnesa" jestem wypompiona. Te cwiczenia mnie dobija, ale jeszcze tylko 2 tygodnie i znów będę się byczyć.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-03-11 o 09:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do diety , ja stosuję ciut rozszerzoną dietę Budwigową + elementy diety Gersona czyli świezo wyciskane soki z owoców, warzyw i zielonych liści + przeciery albo surówki. Przez ostatnie trzy miesiące piłam tez po miarce Alveo ale kończę trzecią butelkę i juz nie będą kupowac, bo jak zanabędę lada dzień solidną wyciskarkę, to juz mi nie będzie potrzebne ![]() Wieczorem mogę da przybliżóne zasady i produkty w jakie jem.
![]() |
#4035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja ostatnio jestem jakaś znerwicowana, podbuzowana i prawie całe dnie jem (a raczej wieczory, bo dnie to może nie) - słodycze też ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Prosimy ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4036 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
chodziło mi o to czy refluks i zgaga to nie to samo ![]() ![]() Cytat:
![]() nom ja mam od 5 wszystko kanałowo poleciane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- musze zadzwonic do UP ![]() ![]()
![]() |
#4037 | |||||
Zakorzenienie
|
no właśnie nie
![]() ![]() Cytat:
![]() jakby okazja była to by mi może bardziej przykro było ze nie było za dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nawet lubieu prasować ![]() ![]() dzień dopry ![]() Dziś już nieodwołalnie jadę do gina. A później do rodziców Czyli nie będzie mnie cały dzień i noc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młoda ma sporo ciuchów bo sporo brudzi. Ja ostatnio dostałam od koleżanki 2 duuuuuże reklamówki ciuchów (i 4 prania to z nich). Rehabilitacja. Polazłam raz sobie do pracy i się wyfajtłapiłam pod budynkiem. No a jeszcze nie wszystko było z placami OK po wypadku. Wszystko było by fajnie gdyby to nie było w konkretnych godzinach (np. na 7 rano). Cytat:
Z tych co miałam zrobione wszystkie kanały 2 już nie mam (mam 1 implanta i 1 dziurę). No ale to jest urok mojej szczeki, która sie sypie samoistnie. Ja to chyba w wieku 50 lat będę już miała w całości sztuczną. U mojej siostry zęby leczone kanałowo maja po 20 lat i nic się nie dzieje. tzn. wymieniała w niektórych plomby ale raczej to normalne ze plomba z czasem może wypaść (sensacji z próchnicą czy kruszeniem sie nie ma). I ja to chyba mam kumulację rodzinną bo mój brat (lat 25) ma 1 plombę a siostra (lat 18) ma aż 3. A ja do tej pory nieplombowane mam aż 4 zęby. --------------------------- Jestem chora na umyśle. Właśnie kupiłam na alledrogo kawałek plastyku (szczota do herów) za 65 zeta. ![]() A i nie pochwaliłam sie ![]() Ale mam teraz śliczne wycackane paluszki ![]() I kupiłam sobie na te okoliczność szary lakier do paznokci i w kolorze wina (i do niego topcoat matowy).
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-03-11 o 10:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() O! ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, że jakiś mój przodek ![]() Byłem dzisiaj awaryjnym opiekunem do dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tego z in da batl? ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() obiad - skąd -z wieczora ? tzn świetny plan organizacyjny ale - kto wam robi śniadanka? rano jestem nieczynna Mićku - co do Lusha - mówisz??????? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
BAN stały
|
Wiem, dlatego nie jęczę nawet, żem półprzytomny (ale serio podziwiam Cię, jak Ty to wytrzymujesz, bo ja bym se chyba n-tego dnia kuku zrobił)
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
czyściciele paszczowe: coalface (co melkuś lubi) - takie nic, ani nie podraznia, ani nie wysusza, ani specjalnie nie myje fresh farmacy - podobnie angels on bare skin - peelingowa wersja fresh farmacy - podobnie czyściciele futrowe (poza hard, który jako jedyny mi się podobał, i wycofali): ultimate shine - słabo myje, ściąga kolor, plącze - włosy jednocześnie jakby niedomyte i przesuszone trichomania - słabo myje, nieco lepiej niż ultimate shine (mniej plącze) squeaky green - pięknie pachnie podczas mycia, reszta jak powyżej w kolejce: float & soak karma comba czyściciele cielesne: porridge - wymydla się w tempie błyskawicy, rozciapuje, ładny zapach, ale miałam już lepsze mydła typu otrębowego 13th soap - zwykłe mydło glicerynowe o ekspresowym wymydlaniu, paszkudny (dla mieu) odorek geraniowo-pelargoniowy Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-11 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Je*a*ny katar! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale już pupy nie som przereklamowane - ja lubię Cytat:
of kors do dziś nie wiem co to - wracać tam już nie zamierzam - na razie to olewam bo ja nie miewam zgag ani nic takiego - no ale ta żółć była ewidentna - "widziałąm" na tym wzierniku ![]() i ona tak mi troszkę teraz lata po głowie jak ja teraz żałuje że mam sokowirówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi net szopki odpieprza
![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-11 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Wpisz tu zomzing
|
widziałam rakelinusa
![]() suczne 70's i Piękność dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- serio? mnie tam notorycznie obrażali, bo przychodziłam, przeszkadzałam, czytałam, co powywieszali i śmiałam dopytywać o pracę, staże, szkolenia... jedyne, co usłyszałam, to: pani tak pięknie mówi, niech pani weźmie udział w konkursie twojego stylu na opowiadanie, akurat teraz jest, proszę twój styl kupić i dalej do kawki i pralinek, bo ONE PRACĘ MIAŁY, i to glancową: 7-14, biureczko, pół dnia wolnego zostaje |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie siebie nie jest żal z tego powodu - ot jakaś nerwica - tak mam ochote sobie za dnia coś zrobić - jest strasznie gdzieś zazwyczaj godzinkę pokimie - na półsiedząco - ale to tak niezdrowe dla urody i organizmu ze kurcze musze "coś " z tym zrobić spoko, luz , termostat nie wyczyma, przeżyjesz - no chyba żeś letki ![]() witam kszlem dziń dybry ![]() Mić - dizęki, to mniej zachodu dla mnie - choc pewneie "kiedyś" w to wejdę - ale na razie szukam wielbłąda i innych mazi czyszczacych Rossmanowy podbój dzis - moze psor moze cu innne a co sądzita o Alterra - Rossmannowska - dociałowe są milutkie - jakbym smarowała sie dżemem z żurawiny i figi - dotwarzowo nie mogę nadać bo tam olejek migdałowy i jeszcze jakis którego nie mogę - aha masło shea cheba - ale normlani powini być zadowoleni ale skłądy mi się podobają, ceny też, czas na testy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie- a ja nie mam ![]() Tylko anatola. Mleka też nie mam. I w ogole nic nie mam. Ale za to pięknie pachnę- Gaultier 2 No ![]() Gdzie?
![]() |
#4049 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() alterry jakoś nie przyuważyłam, psor pachnie jak moje-mydełko-oliwkowe-prosto-z-turcji-co-myjem-nim-paszczeu, więc myślę, że sprawdzić warto żółte siarkowe z barwy patrzyłaś? i jeszcze jakieś inne gdzieś tam w psorowych okolicach leżało, intrygując ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłaś w moIM PUPie ![]() ![]() ale pupy menskie som grzechu warte - so nie? byle nie czosnki ad 1.a - ja Ciem nie rozumiem - ale brzmi dobrze to nie wywlekam i ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.