Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 15:47   #3091
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
a ja właśnie siedziałam na necie i dowiedziałam się, że jestem już w 6. miesiącu

ja też tyle że w rozpisce to się gubię, liczę sobie po swojemu skoro OM była 27 września i od wtedy liczy się wiek ciąży to 27go każdego miesiąca zaczyna się kolejny miesiąc....a tygodnie swoją drogą 24 się kończy

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
zawieszka? zawieszasz na drzwi od sypialni "dzis nie ma sexu" ?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czekam na męża
ja też....ale pewnie dopiero za kilka godzin się zjawi

To co dziewczyny, wstępnie środa? Chyba większości odpowiadała?

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:49   #3092
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

pochłonęłam juz rybkę....ale jakoś nie dokońca się najadłam...... ale nic czekam do kolacji beda kanapeczki z serkie mzoltym i pomidorkiem.mniaaaaaam

mam ciążową fazę na pomidory

a teraz napiję się coli (moja pierwsza w ciazy,ale mi sie zamaniło ) i chrupnę ciasteczko domowej roboty

a w miedzy czasie zrobie fotki moich pierwszych zakupionych rzeczy kazda z innej bajki ale to nic od czegos trza zaczać

aania20-a co bedzie w środę ???

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-11 o 15:51
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:49   #3093
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja mam granatowy kombinezon a kocyk był chciała w mocniejszych kolorach ost kocyk kupowałam pod kolor wózka a wózków mieliśy 11szt
11 sztuk? o kurcze, mialas harmonogram uzycia? na kazdy dzien inny? a kocyk to pewnie byl pachwork, z odrobina kazdego akcentu
mam dwa kocyki jasny i ciemny, a wozek z bezem, szaro brazowym i odrobina czerwonego
Stary 2011-03-11, 15:54   #3094
DaKaro
Zadomowienie

A ja mam weekendzik w końcu
CrazyMachine dziękuję za odpowiedź odnośnie bóli
Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
też mnie czasem tak boli,gdzieś się źle ułoże i mnie tak pociągnie,nie przyjemnie jak nic
Dzisiaj w nocy podłożyłam sobie podusię pod brzuch i sapałam na prawym boku, już nie bolało.
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
tak w zeszłym tygodniu wywaliło, prawie z dnia na dzień, spodnie zrobiły się ciasnawe, kurtka tez ciasna
Mnie też w ciągu tygodnia
Zanka Natka śliczne te Wasze ciuszki.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
a tak serio co do zabezpieczenia po porodzie, to ja tabletki napewno, ale moze wlasnie spirala, choc nigdy nie mialam i nie wiem za wiele na ten temat.
Niestety po tabletkach źle się czułam, myślałam o plastrach, na spiralę pewnie dopiero po drugim dziecku się zdecyduję.
Cytat:
ja wlasnie juz sie zastanawiam czym sie truc antykoncepcyjnie po ciazy, tabletki mi coraz gorzej sluza, watroba wysiada... myslalam o plastrach ale chyba by mnie wkurzal - na cyckach przyklejac nie mozna a na plecach czy ręce to bedzie sie odznaczal, a ja niekoniecznie chce sie afiszowac plastrem...
Można przyklejać na pośladkach, plecach, więc nie ma problemu.
Cytat:
są jeszcze jakies inplanty ale wiem ze w Anglii baaardzo dyzy odsetek kobiet po nich... zachodzi w ciaze
Mam dwie znajome, które próbowały te implanty. Wszywa się je na przedramieniu od strony wewnętrznej. Brzydko to wygląda, implant ma długość wsuwki do włosów i mniej więcej tak wygląda pod skórą. Obie zrezygnowały po 3 miesiącach, bo miały cały czas plamienia, a później została blizna niestety.
Madziulka nie choruj nam już

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:55   #3095
83monia
Zakorzenienie

zanka - wiem ze mozna wyciagnac wczesniej, ale ja myslalam ze takie z 3letni data waznosci moze sa tansze jest roznica 600 zl na 3 lata a 600 zl na 5 lat...

plastry na plecach - a jak sie bede opalac to cya plastra nie moge miec? a jak jednak moge to bede miala kwadraty na plecach

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:08   #3096
mamad1
Zadomowienie

BABONIK ja biorę Pregna Plus, ale zadnych "luzów" nie mam...

A ja to coraz bardziej zakręcona jestem. Poszłam do sklepu kupić sobie lody (takiego smaka mi narobiłyście ostatnio), wracam, chcę wejść na klatkę, a tu domofon nie działa i kodu nie mogę wklepać. Dzwonię do domu, żeby ktoś zszedł mi otworzyć, ale prawie wychodziła jakaś dziewczyna. Na parterze opamiętałam się, że chyba klatka nie ta, bo jakieś drzwi do mieszkań inne...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:08   #3097
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
11 sztuk? o kurcze, mialas harmonogram uzycia? na kazdy dzien inny? a kocyk to pewnie byl pachwork, z odrobina kazdego akcentu
mam dwa kocyki jasny i ciemny, a wozek z bezem, szaro brazowym i odrobina czerwonego
ja miałam max 2-3 wózki na stanie ale czesto zmieniałam bo zaden nie spelniał moich oczekiwań
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:12   #3098
DaKaro
Zadomowienie

Mam pytanie odnośnie wózków. Byłam nastawiona na 3 w 1, ale czy jest w ogóle sens taki kupować? Poradźcie. Dzidziuś urodzi się w połowie sierpnia, będzie używać gondolki. Jakiś lepszy fotelik samochodowy można kupić, żeby na dłużej starczył. Na wiosnę z kolei rozejrzę się za fajną spacerówką. Czy to ma sens? Jestem zielona w tej kwestii...

Malwinka
Stary 2011-03-11, 16:17   #3099
margaret82
Zadomowienie

Padłam dzisiaj jak muszka i pospałam 2 godziny Jeszcze bym pewnie spała, ale mama mnie obudziła czy z nia do lumpka idę
Dalej mnie katar męczy
Mialam dzisiaj w lapkach żółta śliczną sukieneczkę i fajne spodenki ogrodniczki, ale sie powstrzymałam i odłożyłam A ile było bodziaków i pajacyków I to naprawdę porządne gatunkowo z H&M, Next, Mamas&Papas. Kurcze muszę kiedyś iść przejrzeć ile i na jakie rozmiary mam te ubranka i ewentualnie cos sobie dokupić jak będzie mało

Coś mnie brzuch kuje trochę po jednej stronie na wysokosci pępka jak się podnoszę, albo gwałtownie przekręcę Ma któras tak i wie moze czy to normalne W poniedziałek mam wizytę więc nie wariuje za bardzo zwłaszcza że cały czas czuję jak maluch kopie to chyba nic złego się nie dzieje. Moze coś mi się tam akurat rozciąga

Widzę ze dyskusja o antykoncepcji po porodzie się zaczęła. To ja chyba jako jedyna mam zamiar stosować metody naturalne Już przed ciążą się w to "bawiłam" i dla mnie to dobra metoda bo nie chce się truc chemią Moze na początku będziemy sie wspomagać prezerwatywą żeby kilka cykli poobserwować i mieć wieksza pewność. A przy okazji łatwo Nam będzie zaplanowac kolejne dziecko

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie wózków. Byłam nastawiona na 3 w 1, ale czy jest w ogóle sens taki kupować? Poradźcie. Dzidziuś urodzi się w połowie sierpnia, będzie używać gondolki. Jakiś lepszy fotelik samochodowy można kupić, żeby na dłużej starczył. Na wiosnę z kolei rozejrzę się za fajną spacerówką. Czy to ma sens? Jestem zielona w tej kwestii...
Ja planuje tak zrobić Chyba ze trafimy jakąś fajna okazję i fajny wózek to kupimy zestaw
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:18   #3100
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
ja bym kupiła używaną gondolkę i do tego nowy stelaż ze spacerówkąfotel ik jakiś lepszy na maxi cosi cabrio lub citi.Te lakkie male spacerówki polecam dla wiekszego dziecka np 1,5 rocznego.bo maja kiepska amortyzacje.I na zime lepsza specrówka na pompowanych kołach.

ja polecam kupić uzywany wózek ale firmowy.Niż jakiś gówniany nowy.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:20
Stary 2011-03-11, 16:22   #3101
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Padłam dzisiaj jak muszka i pospałam 2 godziny Jeszcze bym pewnie spała, ale mama mnie obudziła czy z nia do lumpka idę
Dalej mnie katar męczy
Mialam dzisiaj w lapkach żółta śliczną sukieneczkę i fajne spodenki ogrodniczki, ale sie powstrzymałam i odłożyłam A ile było bodziaków i pajacyków I to naprawdę porządne gatunkowo z H&M, Next, Mamas&Papas. Kurcze muszę kiedyś iść przejrzeć ile i na jakie rozmiary mam te ubranka i ewentualnie cos sobie dokupić jak będzie mało

Coś mnie brzuch kuje trochę po jednej stronie na wysokosci pępka jak się podnoszę, albo gwałtownie przekręcę Ma któras tak i wie moze czy to normalne W poniedziałek mam wizytę więc nie wariuje za bardzo zwłaszcza że cały czas czuję jak maluch kopie to chyba nic złego się nie dzieje. Moze coś mi się tam akurat rozciąga

Widzę ze dyskusja o antykoncepcji po porodzie się zaczęła. To ja chyba jako jedyna mam zamiar stosować metody naturalne Już przed ciążą się w to "bawiłam" i dla mnie to dobra metoda bo nie chce się truc chemią Moze na początku będziemy sie wspomagać prezerwatywą żeby kilka cykli poobserwować i mieć wieksza pewność. A przy okazji łatwo Nam będzie zaplanowac kolejne dziecko

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Ja planuje tak zrobić Chyba ze trafimy jakąś fajna okazję i fajny wózek to kupimy zestaw
Chyba nie jesteś jedyna, bo ja też myślę o naturalnych metodach i oboje z mężem to akceptujemy. A poza tym drugie dziecko jak najbardziej będzie chciane (a może i trzecie też?) Więc jak na razie mi to odpowiada.
Stary 2011-03-11, 16:25   #3102
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Chyba nie jesteś jedyna, bo ja też myślę o naturalnych metodach i oboje z mężem to akceptujemy. A poza tym drugie dziecko jak najbardziej będzie chciane (a może i trzecie też?) Więc jak na razie mi to odpowiada.
O to fajnie wiedzieć Ja co komu mówie to wszyscy sceptycznie nastawieni do tych metod
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:29   #3103
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
ja bym kupiła używaną gondolkę i do tego nowy stelaż ze spacerówkąfotel ik jakiś lepszy na maxi cosi cabrio lub citi.Te lakkie male spacerówki polecam dla wiekszego dziecka np 1,5 rocznego.bo maja kiepska amortyzacje.I na zime lepsza specrówka na pompowanych kołach.
ja polecam kupić uzywany wózek ale firmowy.Niż jakiś gówniany nowy.
No właśnie, może to nie jest taki głupi pomysł. Oglądałam na necie foteliki maxi cosi i wyglądają porządnie, musimy się zastanowić.

Malwinka
Stary 2011-03-11, 16:30   #3104
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
O to fajnie wiedzieć Ja co komu mówie to wszyscy sceptycznie nastawieni do tych metod
U mnie tak samo, ale ja się tym nie przejmuję. Jeśli można sprawdzić, kiedy są płodne dni, to dlaczego nie można tego stosować zamiast antykoncepcji?
Stary 2011-03-11, 16:31   #3105
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

nie wiem czy pokazywałam Wam zakupy dla dzidziola a znalazłam na tym kompie zdj i zdj mojej koszuli do szpitala jest bardzo fajna gatunkowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (71,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (16,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (64,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (18,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (85,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg body.jpg (71,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula.jpg (24,8 KB, 29 załadowań)
Stary 2011-03-11, 16:31   #3106
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Mąż znalazł Bioparox w innym mieście Ostatnie opakowanie
Także leczę się dalej Oby wkońcu pomogło

Dziękuję za życzenia zdrówka

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:35   #3107
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
No właśnie, może to nie jest taki głupi pomysł. Oglądałam na necie foteliki maxi cosi i wyglądają porządnie, musimy się zastanowić.
ja miała MC cabrio dla synka a teraz mamy Citi i ten Cabrio o niebo lepszy jest i większy ja synka jak miał 9-10 mies przesadziłam do wiekszego bo ta pozycja zgieta mu nie pasowała
Stary 2011-03-11, 16:42   #3108
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
większosc wózków ma spacerówki nieodpowiednie dla niemowlaków, na początku musi to by jednak gondola...poza tym jesienią gondola nam się przyda jak nic... 3w1 czyli dodatkowo wpinany fotelik,fajna sprawa ale da się bez tego życ.My mieliśmy do sklepu jeździliśmy tylko ze stelażem,wpinalismy fotelik,dużo zaoszczędzonego miejsca w bagażniku... co do lepszego fotelika na dłużej to na poczatku i tak nie zaszalejesz,bo większośc fotelików jest do 13kg...a mało ,które dziecko jeździ do 13kg...zazwyczaj wyrastają z tych fotelików na długosc nie kilogramowo...moja córka jeździła w wiekszym już jak wazyła 9kg,bo była długa i z małego fotelika wystawała jej głwa i nogi...więc to nie jest inwestycja na długo... my kupilśmy większy fotelik chyba na 8 m-cy. teraz mamy od 9-36kg,w ten zainwestowaliśmy 700zł i ten ma nam psłużyc długo długo,ale się rozgadałam

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
kilkakrotnie pytano mnie, a ktory to miesiac? tak bylo w rejestracji wczoraj, jak zapisywalam sie na usg, tak bylo w sklepie jak szukalam ciuszkow, a ja po takim pytaniu glupieje
w przychodni wypalilam: yyyyy nie wiem, pozniej dodalam na tygodnie licze
pani dziwnie popatrzyla po slowach "nie wiem"

wielu liczy w miesiacach i zwykle tak osoby sporo starsze ode mnie, nie wiem czy kiedys nie liczylo sie na tygodnie? czy to zapomnialy?

chyba to starsze pokolenie liczy na miesiące...moja mama też licyz na miesiące...a mlodsi już pytaja o tygodnie,chyba,że ktoś nie był w ciąży albo nie miał w domu ciężarnej

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:46   #3109
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
większosc wózków ma spacerówki nieodpowiednie dla niemowlaków, na początku musi to by jednak gondola...poza tym jesienią gondola nam się przyda jak nic... 3w1 czyli dodatkowo wpinany fotelik,fajna sprawa ale da się bez tego życ.My mieliśmy do sklepu jeździliśmy tylko ze stelażem,wpinalismy fotelik,dużo zaoszczędzonego miejsca w bagażniku... co do lepszego fotelika na dłużej to na poczatku i tak nie zaszalejesz,bo większośc fotelików jest do 13kg...a mało ,które dziecko jeździ do 13kg...zazwyczaj wyrastają z tych fotelików na długosc nie kilogramowo...moja córka jeździła w wiekszym już jak wazyła 9kg,bo była długa i z małego fotelika wystawała jej głwa i nogi...więc to nie jest inwestycja na długo... my kupilśmy większy fotelik chyba na 8 m-cy. teraz mamy od 9-36kg,w ten zainwestowaliśmy 700zł i ten ma nam psłużyc długo długo,ale się rozgadałam
My kupiliśmy taki 9-18kg za 900-1000zł ( Romera King Plus)ale przynajmniej bede mieć dla 2 dziecka
Stary 2011-03-11, 16:48   #3110
BABONIK
Zadomowienie

blondynka-piękne zakupy i zgadzam się z Tobą,lepiej kupic wóżek używany dobrej jakści,niż nowy kiszkowaty.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
My kupiliśmy taki 9-18kg za 900-1000zł ( Romera King Plus)ale przynajmniej bede mieć dla 2 dziecka

racja,lepiej zainwestowac w lepszy fotelik,ten od 9kg. ja mam RECARO YOUNG SPORT 700zł.też dosc fajny.ale myśle,że córka będzie jeździc w nim,a dla drugieg dziecka kupimy drugi taki sam...tylko nie różowy
akurat ten mamy różowy bo był w dobrej cenie

Nikoś już z nami
Stary 2011-03-11, 16:49   #3111
kmat
Rozeznanie

widzę że ciekawe tematy na tapecie my po pierwszym stosowaliśmy naturlane metody, zaznacze ze drugie diecko bylo planowane więc metoda chyba ok. J atabletek nie mogę brać bo mam mięśniaki i lekarz mi odradza bo mogaurosnąć od hormonów. po drugim pomyślę o czyms na "stałe" pewnie spirala

wózki ja miałam 3 w 1. Pierwszy chicco - sprzedałam jak szybko mogłam ODRADZAM, Drugi bebe confort - z tego jestem super zadowolona. Wózek jest składany jak spacerówka więc mało miejsca zajmuje, w spacerówke mały przesiadał się zima i wykonanie specerówki super cieplutko. Na ten moment nie wyobrażam sobie spacerówki na pompowanych kołach maskara z ilościa zajmowanego miejsca - dodam że jeżdżę kombi więc miejsce w samochodzie niby jest.
Jeżeli chcecie koniecznie na pompowanych kołach to polecam kupić gondolę i potem przesiąść sie w inną spacerówke. Jak dla mnie typowo lekki spacerówki (np. mc laren czy jakoś tak) sa za sztywne dla 9 miesięcznego dziecka.
Dlatego jak dla mnie świetnym rozwiązaniem był bebe confort
wrzucam link do filmu
http://www.youtube.com/watch?v=LCqzX...feature=relmfu

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:55
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:50   #3112
SweetAngel1984
Zadomowienie

na te skusiła mnie brunetka :

http://allegro.pl/2-szt-rampers-dla-...486031924.html

oto moje pierwsze zakupione rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07478.jpg (136,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07479.jpg (80,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07480.jpg (84,6 KB, 15 załadowań)
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:54   #3113
BABONIK
Zadomowienie

Kmat- akurat my zaczęliśmy właśnie od 9tego miesiąca jeździc McLarenem,ale moja córka silna była i pięknie siedziała już dłuzszą chwila,a taką spacerówką w teren nie ruszamy bo się nie da na tych małych kółkach,stosowalismy ją głównie do sklepu itd...więc tam amortyzacja nie miała większej roli. w każdym bądź razie możesz dac linka do tego Twojego wózka?

Nikoś już z nami
Stary 2011-03-11, 16:55   #3114
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Mąż znalazł Bioparox w innym mieście Ostatnie opakowanie
Także leczę się dalej Oby wkońcu pomogło

Dziękuję za życzenia zdrówka
Bioparox...bleee. Miałam to kiedyś na zapaleni oskrzelików, nie mogłam znieść tego smaku chemii. Ale przyznam, że wart swojej ceny, mnie pomógł.
Cytat:
ja miała MC cabrio dla synka a teraz mamy Citi i ten Cabrio o niebo lepszy jest i większy ja synka jak miał 9-10 mies przesadziłam do wiekszego bo ta pozycja zgieta mu nie pasowała
No właśnie, jak widzą maluszki ściśnięte w tym foteliku to mi się słabo robi. Dziękuję za wszystkie rady.

Malwinka
Stary 2011-03-11, 16:55   #3115
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
na te skusiła mnie brunetka :

http://allegro.pl/2-szt-rampers-dla-...486031924.html

oto moje pierwsze zakupione rzeczy
no śliczne

Nikoś już z nami
Stary 2011-03-11, 17:00   #3116
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
blondynka-piękne zakupy i zgadzam się z Tobą,lepiej kupic wóżek używany dobrej jakści,niż nowy kiszkowaty.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

racja,lepiej zainwestowac w lepszy fotelik,ten od 9kg. ja mam RECARO YOUNG SPORT 700zł.też dosc fajny.ale myśle,że córka będzie jeździc w nim,a dla drugieg dziecka kupimy drugi taki sam...tylko nie różowy
akurat ten mamy różowy bo był w dobrej cenie
fajnie że zakupki się Tobie podobają dzięki
My też ten Recaro chceiliśmy kupić ale mały jest drobny i dziwnie w Nim wyglądał ale w nast roku mu taki kupimy.
A ten Recaro sie super łatwo montuje jak ktos np na 2 auta używa.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Kmat- akurat my zaczęliśmy właśnie od 9tego miesiąca jeździc McLarenem,ale moja córka silna była i pięknie siedziała już dłuzszą chwila,a taką spacerówką w teren nie ruszamy bo się nie da na tych małych kółkach,stosowalismy ją głównie do sklepu itd...więc tam amortyzacja nie miała większej roli. w każdym bądź razie możesz dac linka do tego Twojego wózka?
My mamy też Maclarena Mały Nim jeździ od grudnia
Stary 2011-03-11, 17:01   #3117
kmat
Rozeznanie

Cytat:

http://www.google.fr/images?hl=pl&q=...w=1345&bih=583

jak dla mnie ten wózek McLaren to taki dla 1,5-2 latka za sztywny dla maluszka, a mój synuś przestał jeździć w wózku majac 2 lata

blondynkapoznan ile Twoj synek ma lat?
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:03   #3118
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

sweetangel śliczne zakupy
Stary 2011-03-11, 17:03   #3119
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Nie mów, że ci się nie podobają bo mi bardzo przypadły do gustu Jak coś zawszę mogę od ciebie odkupić

Co do naturalnych sposobów antykoncepcji to stosowałam je od 2 lat i wszystko było dobrze, aż do października bo pomyliłam się o jeden dzień (ale może to było z premedytacją ) i teraz czekamy na maluszka

Usnęło mi sie troszkę i głowa niby mniej boli, humor po japońsku jako tako, a teraz jestem baaaaaaaaaaaardzo głodna i idę coś sobie zrobić jeść
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:13   #3120
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość

http://www.google.fr/images?hl=pl&q=...w=1345&bih=583

jak dla mnie ten wózek McLaren to taki dla 1,5-2 latka za sztywny dla maluszka, a mój synuś przestał jeździć w wózku majac 2 lata

blondynkapoznan ile Twoj synek ma lat?
tak ja w podpisie 22 miesiące
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości