|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
|
|
|
|
#3272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jest mi źle (choć też nie jakoś wspaniale ), podejrzewam, że dlatego, że przez ten tydzień nie miałam za bardzo czasu na myślenie, bo cały czas miałam jakieś zajęcia. Na ten weekend na razie planów nie mam, więc się trochę boję, ale mam nadzieję, że gorzej nie będzie. Jakiś tam kontakt mamy, pytał się o egzaminy itp. ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Nie rozumiem skąd taki pomysł?
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaplanuj coś szalonego na weekend. ![]() Co ja bym dała żeby mój się troszkę zainteresował co prawda nie potrzebuje jego uznania, ale taka totalna obojętność też mnie boli. Czasami chciałabym po prostu napisać 'cześć, co tam' , ale wiem, że dostałabym za to od Was niezły łomot. Ofelia, cóż się stało? Jesteście krótko ze sobą, powinnaś czerpać garściami z tych motylków w brzuchu. Aż tak ma złą 'przeszłość' że nie da się przełknąć?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-11 o 16:57 |
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Nie tęsknisz, ale najwyraźniej chcesz mu dokopać jak najbardziej za wszystko, taka zemsta. I po co? Dla niego największą zemstą będzie jak zaczniesz go traktować jak powietrze czy kogoś, kogo praktycznie nie znasz i nie obchodzi Cię jego życie, co komu powiedział i czy ma, czy nie ma szans u tej i u tej, jak się na nią spojrzał, czy się uśmiechnął itd. Jak chce to niech sobie startuje do kogo chce i ma mniemanie o sobie jakie chce. To już Ciebie ma nie dotyczyć Odetnij się emocjonalnie, bo teraz tylko sobie nerwy szarpiesz tym co on zrobił/powiedział etc. A koleżankom gdy chcą Ci coś o nim kablować powiedz wprost, że zakończyłaś związek z tym człowiekiem i nie interesuje Cię jego życie prywatne ![]() edit: ja właśnie spakowałam wszystkie jego szpargały (oprócz dwóch) i prezenty do pudła i pochowałam je pod łóżkiem (zabawne, robię to już drugi raz w życiu z jego rzeczami, ostatnim razem przynajmniej pozbyłam się jego ciuchów, gier, książek, płyt i więcej ich do mnie nie znosił )
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-11 o 17:02 |
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Solideja, czy przypadkiem nie miałyście tego samego faceta z Cinderellą? Te bujanie się autem, joł joł, już cię nie potrzebuję bo mam furę, skórę i komórę, joł?
|
|
#3276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
racja! kurcze, ale ciezko, bo ja taka przezywaczka jestem wlasnie... trzeba powiedziec sobie raz a dobrze i tyle. nie wiem kiedy to raz a dobrze nastapi... chyba jutro...
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem... miał dużo zwiazków, dużo dziewczyn, były to roczne, lub kilkumiesięczne związki, potem była inna, potem kolejna, a ja po prostu myślę, że jestem następna i za jakiś czas bede wymieniona, chyba sie do tych dziewczyn za bardzo nie przywiazuje
Poza tym jakoś tak nie wydaje mi sie zeby mógł do mnie czuć coś więcej, widze ze mnie lubi ale to chyba tylko tyle. Nie wydaje się być za mną stęskniony, albo nie widać żeby się jakoś bardzo cieszył jak sie spotkamy, jest po prostu normalnie.Zresztą może problem jest we mnie, ja i tak nie uwierze w "kocham", mój były ciągle mi to mówił, a wiem, ze mnie nie kochał, ciągle gadał o byłej a ja byłam rocznym klinem. A co do nowego, to ja po prostu mam wątpliwości. No i pare rzeczy z przeszłości dot sfery seksualnej, mi sie nie podobają, no a tego już nie zmienię ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- No może i sie da przełknąć. Chodzi o seks z moja kolezanka, widzimy sie wszyscy razem czesto. W ogóle on troche tych dziewczyn mial przede mna nie wiem czy mi to pasuje.... do tego to co pisałam wczesniej, tłumy koleżanek do okoła, plus była. Nie wiem po prostu czy to facet dla mnie. Chciałabym żeby mi coś powiedział, np że zależy mu na mnie, no coś co by wskazywało, że jest mu ze mną dobrze.
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-03-11 o 17:06 |
|
|
|
#3279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu kwiaty, potem 'już Cię nie potrzebuję' haha, dobre ![]() Cytat:
Wydrukuj sobie ten tekst solidei i powieś nad łóżkiem. I wcielaj go w życie! Cytat:
![]() Faktycznie, mnie też dałoby to do myślenia. Więc mówisz.. że po 4 miesiącach jest tak.. normalnie? Bo u mnie.. po 4 to jeszcze było sikanie w majty jak człowiek się spotkał.. miej oczy szeroko otwarte, sama wiesz jacy faceci mogą być podli. Ale nie ma co gdybać! Może to będzie super-love?
|
|
#3280 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może wybiorę się do stolicy na jakieś zakupy, bo tak się od dawna zbieram Ja chyba wole, żeby się mną nie interesował, bo mam wrażenie, że on jeszcze zawalczy (tak jak to już było po pierwszym naszym rozstaniu i na studniówkę ze sobą poszliśmy). Chociaż nie wiem co powiem jak faktycznie przestanie się mną całkowicie interesować ![]() Cytat:
Moje rozstanie to było jeszcze względnie spokojnie. ![]() Cytat:
Million, on to robi na pokaz, żeby Cię zabolało i żeby sobie udowodnić jaki to on wspaniały jest, że wszystkie laski na niego lecą. Chce Cię sprowokować i jak na razie mu się udaje. Nie daj mu się! Pokaż mu jaka jesteś silna
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Ofelia - ja bym na Twoim miejscu chyba sobie darowała, ale to ja. Pamiętam jak przeżyłam, kiedy poznałam taką jedną pannę, a potem się dowiedziałam, że mój ex z nią kręcił i co prawda do seksu nie doszło, ale do innych rzeczy... No czułam się okropnie i niekomfortowo w jej towarzystwie. Bardzo.
Poza tym jak już pisałam ->multum koleżanek + była dla mnie dyskwalifikują faceta. Więcej się nie wezmę za kobieciarza, oni nigdy się nie zmieniają, co najwyżej świetnie się maskują. Ale to kobieciarstwo zawsze jakoś zaczyna "wypływać". Aaaa, poczułam się taka... No, ego mi skoczyło Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-11 o 17:13 |
|
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
mryta ale on jest dla mnie dnem, i widze, ze do niego to dotarlo, a o to mi chodzilo, bo nie dam sobie w kasze pluc, a dopoki on tego wszystkiego nie uslyszal to jeszcze probowal byc dla mnie mily, co mi robilo tzn 'korbe' w glowie... bo jak to tak, po kij on jest mily dla mnie, jak i tak pojdzie wyrwac, wiecej placzu z tego, a tak, nagadalam to co uwazalam za stosowne... juz bylo mi dobrze, dopoki sie nie dowiedzialam o tej dlugonoznej...
moze piekna nie jestem, ale przynajmniej mam swiadomosc tego, ze ja nie bawie sie ludzmi tak jak ona, wiec predzej czy pozniej i jego kopnie tam gdzie trzeba...
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Smutne ale prawdziwe..
kobieciarze to specyficzni faceci. Jak muzycy. ![]() Tak sobie teraz myślę o tym WOLNYM koledze od exa.. fajne ciasteczko z niego było.
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
Ofelia, a powiedziałaś mu o tych swoich obawach? Nie można niczego takiego w sobie skrywać, bo będzie jak ze mną i X. On coś tam sobie wydumał w głowie i nic mi powiedzieć nie chciał, najprawdopodobniej udawał, że wszystko jest ok. Jak udawanie przestało być możliwe, to zaczęły się schody, odsunął się ode mnie i się rozpadło, bo komunikacja zawiodła. Myślę, że powinniście szczerze porozmawiać o swoich uczuciach
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ciasteczko też mi się napatoczyło, tylko to kolejny kobieciarz i co mi po zainteresowaniu takiego? |
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh.. czuję się jakaś nienormalna przy Was.
|
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz powinnaś go olać jak tylko się da. Niedługo masz maturę i takie denerwowanie się przez niego tylko wpłynie na Twoją niekorzyść, a jak on zobaczy, że nic Cię nie obchodzą te jego zagrywki (które cały czas na Tobie testuje zapraszając Cię do domu, odwołując to, kręcąc coraz to z nową dziewczyną na Twoich oczach), to się uspokoi. ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
|
#3289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio mam takie wątpliwości, trzymam je w sobie i nie rozmawiałam z nim o tym. No właśnie może ja jestem jak ten Twój X coś mi sie w głowie roi i nie rozmawiam o tym. Ale co ja mam mu powiedziec, że przeszkadza mi seks z nia? Tego się przeciez nie da zmienić? Przeszkadza mi kontakt z byłą. Podobno jest koleżeński, wiec nie powinno być problemu, a ja nie mam prawa od niego oczekiwać zrywania kontaktów.Mam jedną paskudna cechę, kiedy mam zły humor, jestem na coś zła i jest mi smutno, robie się okropnie wredna i nieprzyjemna, musze zapanować nad emocjami bo jeszcze mu coś powiem nieprzyjemnego....
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiemy że to nie to samo jak chociaż normalna rozmowa z facetem.
Idę lepiej się czymś zająć bo tylko myślę o tym że do końca życia będę sama.
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cale te jego pogrywanie. JUTRO DZIEN TANIEGO SZAMPANA ![]() poza tym mam niecny plan na dzien jutrzejszy... najpierw jade z rana na lekcje angielskiego, pozniej wracam do domu i rozpykam sobie maturke z matmy, a w niedziele przysiade do prezentacji i moze jak dobrze pojdzie to ja juz napisze takze dziewuchy jest super.wiem, ze nie pochwalacie mojego zachowania z wygarnianiem, tak samo dzisiaj, troche takie to dziecinne bylo... ale coz... niech wie, za kogo go mam. i dlatego jak widze jego usilne starania to smieje mu sie w twarz
|
|
#3292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ofelia, a gdyby on okazywał Ci, że Ty jesteś dla niego najważniejszą kobietą na świecie, to byłoby inaczej?
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() To i ja się zajmę maturą i weekend nie będzie zmarnowany
|
|
#3293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro bedzie taka impreza w polu, ze hoho ale nie chce sie upic bo tam bloto jest i nie chce wrocic cala bruuuuudna ;P ale juz dawno nie bylam na takiej imprezie odbije sobie za 'nie pojde na impreze, bo to banda idiotow, posiedzmy w domu, spedzmy razem sylwestra' i cale pol roku braku kontaktu z ludzmi
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczyłam go na fb. I mi humor opadł. Nie będę tam wchodzić cały weekend żeby sobie nie pomyślał, że siedzę w domu
bo już mi o tym docinki robił
|
|
|
|
#3295 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny,
czytam ten watek i mi sie spodobal bo mam dziwna sytuacje. moze sprobujecie mi pomoc. otoz bylam 2 lata z chlopakiem i niestety zerwal ze mna :/ od 5-ciu miesiecy nie jestemy razem... i przez te oto 5 miesiecy nie mialam z nim kontaktu po prostu stwierdzilam ze tak jest mi latwiej no i bylo jak juz mi sie wydawalo ze poradzilam sobie z tym cos mnie podkusilo i odezwalam sie do niego zeby sie pogodzic tzn zeby napisac mu zebysmy normalnie mogli sie odezwac do siebie jak sie zobaczymy zebysmy nie byli na stopie wojennej o tak to okresle, no i ta rozmowa przerodzila sie z 4-ro godzinna rozmowe do 2 w nocy pisalismy na gg... i teraz widze ze ja jednak wcale nie pogodzilam sie z tym co sie stalo i zastanawiam sie czy nie powalczyc jeszcze o ta milosc, czy nie napisac mu np zeby przyjechal pogadac na fajeczke czy cos mam metlik ;( pomozcie!
|
|
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
wypalona:
Nie pytaj..
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możemy się podzielić tym byciem "ważną kobietą w życiu". Ale gdyby jakos tak umial mi powiedzieć, że np "cieszę sie, że się spotykamy" albo "zależy mi na Tobie, świetnie się przy Tobie czuje" wiecie o co chodzi. Widujemy się, spedzamy razem czas, chodzimy na imprezy, ale wiesz chciałabym, żeby też umiał mi to jakoś powiedzieć, że jestem jednak istotną osobą dla niego. Nie chodzi mi o wyznania miłości, bo to za szybko, sama bym nie mogła powiedzieć, szczerze i z przkonaniem "kocham Cię". Ale jest też wiele innych słow, którymi można pokazać drugiemu człowiekowi, ze jest dla nas ważny.
|
|
#3298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie:
Mi nie ma akurat czego zazdrościć.. Mam salsę, rumbę miałam raz |
|
|
|
#3300 |
|
Przyczajenie
|
troche bylo z mojej winy, bo stwierdzil ze go wkurzam ze jestem zbyt zazdrosna, za duzo klne i takie rzeczy.. dodam tez ze troche za bardzo liczylam w kazdej sprawie na niego i chcialam zebym byla tylko ja wazna wkurzalam sie o kolegow, a teraz przez ten czas nabralam dystansu stalam sie niezalezna bo liczylam na siebie tylko przeciez..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Bądź silna, na pewno sobie poradzisz

), podejrzewam, że dlatego, że przez ten tydzień nie miałam za bardzo czasu na myślenie, bo cały czas miałam jakieś zajęcia. Na ten weekend na razie planów nie mam, więc się trochę boję, ale mam nadzieję, że gorzej nie będzie. 
(zabawne, robię to już drugi raz w życiu z jego rzeczami, ostatnim razem przynajmniej pozbyłam się jego ciuchów, gier, książek, płyt i więcej ich do mnie nie znosił

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo już mi o tym docinki robił