Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 16:39   #3271
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Będę trzymać za Ciebie w niedziele kciuki żeby udało Ci się to na spokojnie zakończyć Bądź silna, na pewno sobie poradzisz
Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki
Dziękuję za wsparcie dziewczyny!
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:41   #3272
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Czemu ja zawsze muszę coś przegapić?
Wybacz

I jak Ci jest? macie kontakt ze sobą?
Nic się nie stało

Nie jest mi źle (choć też nie jakoś wspaniale), podejrzewam, że dlatego, że przez ten tydzień nie miałam za bardzo czasu na myślenie, bo cały czas miałam jakieś zajęcia. Na ten weekend na razie planów nie mam, więc się trochę boję, ale mam nadzieję, że gorzej nie będzie.
Jakiś tam kontakt mamy, pytał się o egzaminy itp.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
a On mnie kochać nigdy nie będzie
Nie rozumiem skąd taki pomysł?

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:56   #3273
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Nic się nie stało

Nie jest mi źle (choć też nie jakoś wspaniale), podejrzewam, że dlatego, że przez ten tydzień nie miałam za bardzo czasu na myślenie, bo cały czas miałam jakieś zajęcia. Na ten weekend na razie planów nie mam, więc się trochę boję, ale mam nadzieję, że gorzej nie będzie.
Jakiś tam kontakt mamy, pytał się o egzaminy itp.

3mam kciuki mrycia, żeby było jak najlepiej. I jak najlżej.
Zaplanuj coś szalonego na weekend.
Co ja bym dała żeby mój się troszkę zainteresował co prawda nie potrzebuje jego uznania, ale taka totalna obojętność też mnie boli.
Czasami chciałabym po prostu napisać 'cześć, co tam' , ale wiem, że dostałabym za to od Was niezły łomot.

Ofelia, cóż się stało? Jesteście krótko ze sobą, powinnaś czerpać garściami z tych motylków w brzuchu.
Aż tak ma złą 'przeszłość' że nie da się przełknąć?

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:57
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:56   #3274
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
co ja bym dala, zeby nie siedziec z nim przez 8h w jednej sali i nie widziec go w przerwach z ta ruda... to byloby duzo prostsze, a tak... niestety nie jest...

to sie tak kurcze wydaje...
nie, ze bylam uzalezniona od niego,przyzwyczajona...
wlasnie to jest dziwne, bo juz nie tesknie, nie tesknie za jego dotykiem, za jego twarza, za niczym, wkurza mnie tylko to, jak to wszsytko traktuje...
i nie wiem czy splynelo, on nie powie, ale moze chciec wrocic, chociaz teraz po tym co mu powiedzialam to watpliwe jest... i ja sie z tego powodu nawet ciesze... chociaz daloby mi to dzika satysfakcje.
Przestań się przejmować tym jak on do tego podchodzi. Mniej na niego... (no, nie chcę tu przeklinać, ale wiesz o co chodzi ). Nie tęsknisz, ale najwyraźniej chcesz mu dokopać jak najbardziej za wszystko, taka zemsta. I po co? Dla niego największą zemstą będzie jak zaczniesz go traktować jak powietrze czy kogoś, kogo praktycznie nie znasz i nie obchodzi Cię jego życie, co komu powiedział i czy ma, czy nie ma szans u tej i u tej, jak się na nią spojrzał, czy się uśmiechnął itd. Jak chce to niech sobie startuje do kogo chce i ma mniemanie o sobie jakie chce. To już Ciebie ma nie dotyczyć Odetnij się emocjonalnie, bo teraz tylko sobie nerwy szarpiesz tym co on zrobił/powiedział etc. A koleżankom gdy chcą Ci coś o nim kablować powiedz wprost, że zakończyłaś związek z tym człowiekiem i nie interesuje Cię jego życie prywatne

edit: ja właśnie spakowałam wszystkie jego szpargały (oprócz dwóch) i prezenty do pudła i pochowałam je pod łóżkiem (zabawne, robię to już drugi raz w życiu z jego rzeczami, ostatnim razem przynajmniej pozbyłam się jego ciuchów, gier, książek, płyt i więcej ich do mnie nie znosił )

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:02
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:59   #3275
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Przestań się przejmować tym jak on do tego podchodzi. Mniej na niego... (no, nie chcę tu przeklinać, ale wiesz o co chodzi ). Nie tęsknisz, ale najwyraźniej chcesz mu dokopać jak najbardziej za wszystko, taka zemsta. I po co? Dla niego największą zemstą będzie jak zaczniesz go traktować jak powietrze czy kogoś, kogo praktycznie nie znasz i nie obchodzi Cię jego życie, co komu powiedział i czy ma, czy nie ma szans u tej i u tej, jak się na nią spojrzał, czy się uśmiechnął itd. Jak chce to niech sobie startuje do kogo chce i ma mniemanie o sobie jakie chce. To już Ciebie ma nie dotyczyć Odetnij się emocjonalnie, bo teraz tylko sobie nerwy szarpiesz tym co on zrobił/powiedział etc. A koleżanką gdy chcą Ci coś o nim kablować powiedz wprost, że zakończyłaś związek z tym człowiekiem i nie interesuje Cię jego życie prywatne
O właśnie! Tak zrób!

Solideja
, czy przypadkiem nie miałyście tego samego faceta z Cinderellą? Te bujanie się autem, joł joł, już cię nie potrzebuję bo mam furę, skórę i komórę, joł?

Stary 2011-03-11, 17:00   #3276
solideja
Zadomowienie

Cytat:
O właśnie! Tak zrób!

Solideja
, czy przypadkiem nie miałyście tego samego faceta z Cinderellą? Te bujanie się autem, joł joł, już cię nie potrzebuję bo mam furę, skórę i komórę, joł?
Jakie bujanie się autem? Mój się buja, owszem, ale jeszcze gorszym i mniej lansiarskim niż mój autem swoich rodziców raczej, który i tak rozbił dwa razy nawet ojciec mu swojego nie da, bo też mu rozbił, ale "ja jestem dobrym kierowcą"
Stary 2011-03-11, 17:00   #3277
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Przestań się przejmować tym jak on do tego podchodzi. Mniej na niego... (no, nie chcę tu przeklinać, ale wiesz o co chodzi ). Nie tęsknisz, ale najwyraźniej chcesz mu dokopać jak najbardziej za wszystko, taka zemsta. I po co? Dla niego największą zemstą będzie jak zaczniesz go traktować jak powietrze czy kogoś, kogo praktycznie nie znasz i nie obchodzi Cię jego życie, co komu powiedział i czy ma, czy nie ma szans u tej i u tej, jak się na nią spojrzał, czy się uśmiechnął itd. Jak chce to niech sobie startuje do kogo chce i ma mniemanie o sobie jakie chce. To już Ciebie ma nie dotyczyć Odetnij się emocjonalnie, bo teraz tylko sobie nerwy szarpiesz tym co on zrobił/powiedział etc. A koleżanką gdy chcą Ci coś o nim kablować powiedz wprost, że zakończyłaś związek z tym człowiekiem i nie interesuje Cię jego życie prywatne

edit: ja właśnie spakowałam wszystkie jego szpargały (oprócz dwóch) i prezenty do pudła i pochowałam je pod łóżkiem (zabawne, robię to już drugi raz w życiu z jego rzeczami, ostatnim razem przynajmniej pozbyłam się jego ciuchów, gier, książek, płyt i więcej ich do mnie nie znosił )

racja! kurcze, ale ciezko, bo ja taka przezywaczka jestem wlasnie...
trzeba powiedziec sobie raz a dobrze i tyle.
nie wiem kiedy to raz a dobrze nastapi... chyba jutro...
Stary 2011-03-11, 17:05   #3278
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem... miał dużo zwiazków, dużo dziewczyn, były to roczne, lub kilkumiesięczne związki, potem była inna, potem kolejna, a ja po prostu myślę, że jestem następna i za jakiś czas bede wymieniona, chyba sie do tych dziewczyn za bardzo nie przywiazuje Poza tym jakoś tak nie wydaje mi sie zeby mógł do mnie czuć coś więcej, widze ze mnie lubi ale to chyba tylko tyle. Nie wydaje się być za mną stęskniony, albo nie widać żeby się jakoś bardzo cieszył jak sie spotkamy, jest po prostu normalnie.

Zresztą może problem jest we mnie, ja i tak nie uwierze w "kocham", mój były ciągle mi to mówił, a wiem, ze mnie nie kochał, ciągle gadał o byłej a ja byłam rocznym klinem.

A co do nowego, to ja po prostu mam wątpliwości. No i pare rzeczy z przeszłości dot sfery seksualnej, mi sie nie podobają, no a tego już nie zmienię

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Ofelia, cóż się stało? Jesteście krótko ze sobą, powinnaś czerpać garściami z tych motylków w brzuchu.
Aż tak ma złą 'przeszłość' że nie da się przełknąć?
No może i sie da przełknąć. Chodzi o seks z moja kolezanka, widzimy sie wszyscy razem czesto. W ogóle on troche tych dziewczyn mial przede mna nie wiem czy mi to pasuje.... do tego to co pisałam wczesniej, tłumy koleżanek do okoła, plus była. Nie wiem po prostu czy to facet dla mnie. Chciałabym żeby mi coś powiedział, np że zależy mu na mnie, no coś co by wskazywało, że jest mu ze mną dobrze.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:06
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:07   #3279
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie bujanie się autem? Mój się buja, owszem, ale jeszcze gorszym i mniej lansiarskim niż mój autem swoich rodziców raczej, który i tak rozbił dwa razy nawet ojciec mu swojego nie da, bo też mu rozbił, ale "ja jestem dobrym kierowcą"
No to lans, nie ma co.
Tu kwiaty, potem 'już Cię nie potrzebuję' haha, dobre

Cytat:
racja! kurcze, ale ciezko, bo ja taka przezywaczka jestem wlasnie...
trzeba powiedziec sobie raz a dobrze i tyle.
nie wiem kiedy to raz a dobrze nastapi... chyba jutro...
Byle to 'jutro' nie było znowu powiedziane że od 'jutra'.
Wydrukuj sobie ten tekst solidei i powieś nad łóżkiem.
I wcielaj go w życie!

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Nie wiem... miał dużo zwiazków, dużo dziewczyn, były to roczne, lub kilkumiesięczne związki, potem była inna, potem kolejna, a ja po prostu myślę, że jestem następna i za jakiś czas bede wymieniona..
Trudna sytuacja..
Faktycznie, mnie też dałoby to do myślenia.
Więc mówisz.. że po 4 miesiącach jest tak.. normalnie?
Bo u mnie.. po 4 to jeszcze było sikanie w majty jak człowiek się spotkał.. miej oczy szeroko otwarte, sama wiesz jacy faceci mogą być podli.
Ale nie ma co gdybać! Może to będzie super-love?

Stary 2011-03-11, 17:08   #3280
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
3mam kciuki mrycia, żeby było jak najlepiej. I jak najlżej.
Zaplanuj coś szalonego na weekend.
Co ja bym dała żeby mój się troszkę zainteresował co prawda nie potrzebuje jego uznania, ale taka totalna obojętność też mnie boli.
Dziękuję za kciuki
Może wybiorę się do stolicy na jakieś zakupy, bo tak się od dawna zbieram

Ja chyba wole, żeby się mną nie interesował, bo mam wrażenie, że on jeszcze zawalczy (tak jak to już było po pierwszym naszym rozstaniu i na studniówkę ze sobą poszliśmy).
Chociaż nie wiem co powiem jak faktycznie przestanie się mną całkowicie interesować
Cytat:
Czasami chciałabym po prostu napisać 'cześć, co tam' , ale wiem, że dostałabym za to od Was niezły łomot.
Oj dostałabyś, bo z takimi nieobliczalnymi osobami nie warto się kontaktować
Moje rozstanie to było jeszcze względnie spokojnie.
Cytat:
Dla niego największą zemstą będzie jak zaczniesz go traktować jak powietrze czy kogoś, kogo praktycznie nie znasz i nie obchodzi Cię jego życie, co komu powiedział i czy ma, czy nie ma szans u tej i u tej, jak się na nią spojrzał, czy się uśmiechnął itd.
Dokładnie
Million, on to robi na pokaz, żeby Cię zabolało i żeby sobie udowodnić jaki to on wspaniały jest, że wszystkie laski na niego lecą. Chce Cię sprowokować i jak na razie mu się udaje. Nie daj mu się! Pokaż mu jaka jesteś silna

.
Stary 2011-03-11, 17:11   #3281
solideja
Zadomowienie

Ofelia - ja bym na Twoim miejscu chyba sobie darowała, ale to ja. Pamiętam jak przeżyłam, kiedy poznałam taką jedną pannę, a potem się dowiedziałam, że mój ex z nią kręcił i co prawda do seksu nie doszło, ale do innych rzeczy... No czułam się okropnie i niekomfortowo w jej towarzystwie. Bardzo.

Poza tym jak już pisałam ->multum koleżanek + była dla mnie dyskwalifikują faceta. Więcej się nie wezmę za kobieciarza, oni nigdy się nie zmieniają, co najwyżej świetnie się maskują. Ale to kobieciarstwo zawsze jakoś zaczyna "wypływać".

Cytat:
Wydrukuj sobie ten tekst solidei i powieś nad łóżkiem.
Aaaa, poczułam się taka... No, ego mi skoczyło

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:13
Stary 2011-03-11, 17:14   #3282
ver_million
Rozeznanie

mryta ale on jest dla mnie dnem, i widze, ze do niego to dotarlo, a o to mi chodzilo, bo nie dam sobie w kasze pluc, a dopoki on tego wszystkiego nie uslyszal to jeszcze probowal byc dla mnie mily, co mi robilo tzn 'korbe' w glowie... bo jak to tak, po kij on jest mily dla mnie, jak i tak pojdzie wyrwac, wiecej placzu z tego, a tak, nagadalam to co uwazalam za stosowne... juz bylo mi dobrze, dopoki sie nie dowiedzialam o tej dlugonoznej...
moze piekna nie jestem, ale przynajmniej mam swiadomosc tego, ze ja nie bawie sie ludzmi tak jak ona, wiec predzej czy pozniej i jego kopnie tam gdzie trzeba...
Stary 2011-03-11, 17:14   #3283
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to kobieciarstwo zawsze jakoś zaczyna "wypływać".
Smutne ale prawdziwe..
kobieciarze to specyficzni faceci. Jak muzycy.

Tak sobie teraz myślę o tym WOLNYM koledze od exa.. fajne ciasteczko z niego było.

Stary 2011-03-11, 17:17   #3284
mrytka
Wtajemniczenie

Ofelia, a powiedziałaś mu o tych swoich obawach? Nie można niczego takiego w sobie skrywać, bo będzie jak ze mną i X. On coś tam sobie wydumał w głowie i nic mi powiedzieć nie chciał, najprawdopodobniej udawał, że wszystko jest ok. Jak udawanie przestało być możliwe, to zaczęły się schody, odsunął się ode mnie i się rozpadło, bo komunikacja zawiodła. Myślę, że powinniście szczerze porozmawiać o swoich uczuciach W końcu to dotyczy Was obojga i żadne z Was nie domyśli się co czuje drugie jak nie pogadacie.

.
Stary 2011-03-11, 17:19   #3285
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Smutne ale prawdziwe..
kobieciarze to specyficzni faceci. Jak muzycy.

Tak sobie teraz myślę o tym WOLNYM koledze od exa.. fajne ciasteczko z niego było.
Hahahaha, oj tak, przerobiłam oba typy i oba są specyficzne. Ale do mojego byłego muzyka nadal mam sentyment

A ciasteczko też mi się napatoczyło, tylko to kolejny kobieciarz i co mi po zainteresowaniu takiego?
Stary 2011-03-11, 17:21   #3286
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
A ciasteczko też mi się napatoczyło, tylko to kolejny kobieciarz i co mi po zainteresowaniu takiego?
No widzicie, ledwo po rozstaniu i już jakieś flirty.

eh.. czuję się jakaś nienormalna przy Was.

Stary 2011-03-11, 17:22   #3287
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ofelia - ja bym na Twoim miejscu chyba sobie darowała, ale to ja. Pamiętam jak przeżyłam, kiedy poznałam taką jedną pannę, a potem się dowiedziałam, że mój ex z nią kręcił i co prawda do seksu nie doszło, ale do innych rzeczy... No czułam się okropnie i niekomfortowo w jej towarzystwie. Bardzo.

Poza tym jak już pisałam ->multum koleżanek + była dla mnie dyskwalifikują faceta. Więcej się nie wezmę za kobieciarza, oni nigdy się nie zmieniają, co najwyżej świetnie się maskują. Ale to kobieciarstwo zawsze jakoś zaczyna "wypływać".

Aaaa, poczułam się taka... No, ego mi skoczyło
Ale najlepsze jest to, że ja tą dziewczyna naprawde lubie, i do niej nie mam nic... do niego mam i nie wiem dlaczego.... . Z nią czasem ide na impreze, bez nowego, czasami gadamy, no jest w porządku. To do niego mam pretensje! Ale takie wewnętrzne oczywiscie, powiedziałam mu tylko, że to przeszłość i nie mam na to wpływu, poza tym to było zanim się poznaliśmy.

Stary 2011-03-11, 17:27   #3288
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
mam swiadomosc tego, ze ja nie bawie sie ludzmi tak jak ona, wiec predzej czy pozniej i jego kopnie tam gdzie trzeba...
Mam wrażenie, że wszystko prędzej czy później do niego wróci... Karma
A teraz powinnaś go olać jak tylko się da. Niedługo masz maturę i takie denerwowanie się przez niego tylko wpłynie na Twoją niekorzyść, a jak on zobaczy, że nic Cię nie obchodzą te jego zagrywki (które cały czas na Tobie testuje zapraszając Cię do domu, odwołując to, kręcąc coraz to z nową dziewczyną na Twoich oczach), to się uspokoi. Znam to z autopsji, mój niedoszły też czasem coś odwala, ale jak widzi, że mam go gdzieś, to w końcu daje mi spokój

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
No widzicie, ledwo po rozstaniu i już jakieś flirty.

eh.. czuję się jakaś nienormalna przy Was.
Powiedziała ta, którą nawet pan na egzaminie podrywał

.
Stary 2011-03-11, 17:29   #3289
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ofelia, a powiedziałaś mu o tych swoich obawach? Nie można niczego takiego w sobie skrywać, bo będzie jak ze mną i X. On coś tam sobie wydumał w głowie i nic mi powiedzieć nie chciał, najprawdopodobniej udawał, że wszystko jest ok. Jak udawanie przestało być możliwe, to zaczęły się schody, odsunął się ode mnie i się rozpadło, bo komunikacja zawiodła. Myślę, że powinniście szczerze porozmawiać o swoich uczuciach W końcu to dotyczy Was obojga i żadne z Was nie domyśli się co czuje drugie jak nie pogadacie.
No właśnie obawiam się, że komunikacja może zawieść.... bo to ja nie chce z nim za bardzo rozmawiać ostatnio mam takie wątpliwości, trzymam je w sobie i nie rozmawiałam z nim o tym. No właśnie może ja jestem jak ten Twój X coś mi sie w głowie roi i nie rozmawiam o tym. Ale co ja mam mu powiedziec, że przeszkadza mi seks z nia? Tego się przeciez nie da zmienić? Przeszkadza mi kontakt z byłą. Podobno jest koleżeński, wiec nie powinno być problemu, a ja nie mam prawa od niego oczekiwać zrywania kontaktów.

Mam jedną paskudna cechę, kiedy mam zły humor, jestem na coś zła i jest mi smutno, robie się okropnie wredna i nieprzyjemna, musze zapanować nad emocjami bo jeszcze mu coś powiem nieprzyjemnego....

Stary 2011-03-11, 17:30   #3290
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

Powiedziała ta, którą nawet pan na egzaminie podrywał
Dobrze wiemy że to nie to samo jak chociaż normalna rozmowa z facetem.
Idę lepiej się czymś zająć bo tylko myślę o tym że do końca życia będę sama.

Stary 2011-03-11, 17:30   #3291
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Mam wrażenie, że wszystko prędzej czy później do niego wróci... Karma
A teraz powinnaś go olać jak tylko się da. Niedługo masz maturę i takie denerwowanie się przez niego tylko wpłynie na Twoją niekorzyść, a jak on zobaczy, że nic Cię nie obchodzą te jego zagrywki (które cały czas na Tobie testuje zapraszając Cię do domu, odwołując to, kręcąc coraz to z nową dziewczyną na Twoich oczach), to się uspokoi. Znam to z autopsji, mój niedoszły też czasem coś odwala, ale jak widzi, że mam go gdzieś, to w końcu daje mi spokój
w ogole to byla jakas kpina, a ja potrzebowalam pozniej kogos do malowania i sie pytalam, czy reflektuje, to gadal ze nie nie nie, a pozniej nagle sie zgodzil, ale teraz mam go w nosku cale te jego pogrywanie. JUTRO DZIEN TANIEGO SZAMPANA
poza tym mam niecny plan na dzien jutrzejszy... najpierw jade z rana na lekcje angielskiego, pozniej wracam do domu i rozpykam sobie maturke z matmy, a w niedziele przysiade do prezentacji i moze jak dobrze pojdzie to ja juz napisze takze dziewuchy jest super.
wiem, ze nie pochwalacie mojego zachowania z wygarnianiem, tak samo dzisiaj, troche takie to dziecinne bylo... ale coz... niech wie, za kogo go mam.

i dlatego jak widze jego usilne starania to smieje mu sie w twarz
Stary 2011-03-11, 17:48   #3292
mrytka
Wtajemniczenie

Ofelia, a gdyby on okazywał Ci, że Ty jesteś dla niego najważniejszą kobietą na świecie, to byłoby inaczej?

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
w ogole to byla jakas kpina, a ja potrzebowalam pozniej kogos do malowania i sie pytalam, czy reflektuje, to gadal ze nie nie nie, a pozniej nagle sie zgodzil, ale teraz mam go w nosku cale te jego pogrywanie. JUTRO DZIEN TANIEGO SZAMPANA
poza tym mam niecny plan na dzien jutrzejszy... najpierw jade z rana na lekcje angielskiego, pozniej wracam do domu i rozpykam sobie maturke z matmy, a w niedziele przysiade do prezentacji i moze jak dobrze pojdzie to ja juz napisze takze dziewuchy jest super.
wiem, ze nie pochwalacie mojego zachowania z wygarnianiem, tak samo dzisiaj, troche takie to dziecinne bylo... ale coz... niech wie, za kogo go mam.

i dlatego jak widze jego usilne starania to smieje mu sie w twarz
Trzeba lecieć do sklepu po szampana za 5zł
To i ja się zajmę maturą i weekend nie będzie zmarnowany

.
Stary 2011-03-11, 17:50   #3293
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Trzeba lecieć do sklepu po szampana za 5zł
To i ja się zajmę maturą i weekend nie będzie zmarnowany
RUSKIEGO!!!
jutro bedzie taka impreza w polu, ze hoho ale nie chce sie upic bo tam bloto jest i nie chce wrocic cala bruuuuudna ;P ale juz dawno nie bylam na takiej imprezie odbije sobie za 'nie pojde na impreze, bo to banda idiotow, posiedzmy w domu, spedzmy razem sylwestra' i cale pol roku braku kontaktu z ludzmi
Stary 2011-03-11, 17:56   #3294
solideja
Zadomowienie

Zobaczyłam go na fb. I mi humor opadł. Nie będę tam wchodzić cały weekend żeby sobie nie pomyślał, że siedzę w domu bo już mi o tym docinki robił
Stary 2011-03-11, 17:56   #3295
dulaaa
Przyczajenie

witam dziewczyny,
czytam ten watek i mi sie spodobal bo mam dziwna sytuacje.
moze sprobujecie mi pomoc.
otoz bylam 2 lata z chlopakiem i niestety zerwal ze mna :/ od 5-ciu miesiecy nie jestemy razem... i przez te oto 5 miesiecy nie mialam z nim kontaktu po prostu stwierdzilam ze tak jest mi latwiej no i bylo jak juz mi sie wydawalo ze poradzilam sobie z tym cos mnie podkusilo i odezwalam sie do niego zeby sie pogodzic tzn zeby napisac mu zebysmy normalnie mogli sie odezwac do siebie jak sie zobaczymy zebysmy nie byli na stopie wojennej o tak to okresle, no i ta rozmowa przerodzila sie z 4-ro godzinna rozmowe do 2 w nocy pisalismy na gg... i teraz widze ze ja jednak wcale nie pogodzilam sie z tym co sie stalo i zastanawiam sie czy nie powalczyc jeszcze o ta milosc, czy nie napisac mu np zeby przyjechal pogadac na fajeczke czy cos mam metlik ;( pomozcie!
dulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:00   #3296
martuska2o
Rozeznanie

wypalona:
Nie pytaj..
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:08   #3297
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ofelia, a gdyby on okazywał Ci, że Ty jesteś dla niego najważniejszą kobietą na świecie, to byłoby inaczej?
Najważniejszą nie muszę być, jeszcze jest mama i siostra możemy się podzielić tym byciem "ważną kobietą w życiu". Ale gdyby jakos tak umial mi powiedzieć, że np "cieszę sie, że się spotykamy" albo "zależy mi na Tobie, świetnie się przy Tobie czuje" wiecie o co chodzi. Widujemy się, spedzamy razem czas, chodzimy na imprezy, ale wiesz chciałabym, żeby też umiał mi to jakoś powiedzieć, że jestem jednak istotną osobą dla niego. Nie chodzi mi o wyznania miłości, bo to za szybko, sama bym nie mogła powiedzieć, szczerze i z przkonaniem "kocham Cię". Ale jest też wiele innych słow, którymi można pokazać drugiemu człowiekowi, ze jest dla nas ważny.

Stary 2011-03-11, 18:12   #3298
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dulaaa Pokaż wiadomość
witam dziewczyny,
czytam ten watek i mi sie spodobal bo mam dziwna sytuacje.
moze sprobujecie mi pomoc.
otoz bylam 2 lata z chlopakiem i niestety zerwal ze mna :/ od 5-ciu miesiecy nie jestemy razem... i przez te oto 5 miesiecy nie mialam z nim kontaktu po prostu stwierdzilam ze tak jest mi latwiej no i bylo jak juz mi sie wydawalo ze poradzilam sobie z tym cos mnie podkusilo i odezwalam sie do niego zeby sie pogodzic tzn zeby napisac mu zebysmy normalnie mogli sie odezwac do siebie jak sie zobaczymy zebysmy nie byli na stopie wojennej o tak to okresle, no i ta rozmowa przerodzila sie z 4-ro godzinna rozmowe do 2 w nocy pisalismy na gg... i teraz widze ze ja jednak wcale nie pogodzilam sie z tym co sie stalo i zastanawiam sie czy nie powalczyc jeszcze o ta milosc, czy nie napisac mu np zeby przyjechal pogadac na fajeczke czy cos mam metlik ;( pomozcie!
zalezy jaki byl powod rozstania... bo w wielu przypadkach po prostu nie warto...
Stary 2011-03-11, 18:20   #3299
martuska2o
Rozeznanie

zjedzmnie:
Mi nie ma akurat czego zazdrościć.. Mam salsę, rumbę miałam raz A od wczoraj mam też prawdopodobnie eksa na głowie. No, ale zobaczymy.
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:21   #3300
dulaaa
Przyczajenie

troche bylo z mojej winy, bo stwierdzil ze go wkurzam ze jestem zbyt zazdrosna, za duzo klne i takie rzeczy.. dodam tez ze troche za bardzo liczylam w kazdej sprawie na niego i chcialam zebym byla tylko ja wazna wkurzalam sie o kolegow, a teraz przez ten czas nabralam dystansu stalam sie niezalezna bo liczylam na siebie tylko przeciez..
dulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości