Scent Bar XXIV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 15:24   #4111
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
po tem chyba nie można prowadzić

Mićku - dzis sprytnie jako pasażer - ale do głowy by mi nie przyszło po tym nie prowadzić

przez etanol?
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wiecie co? zastanawiam sie czemu w polsce w ogłoszeniu o prace nie podaje sie proponowanego wynagrodzenia? dla mnie to jest kompletnie niepowazne , przez to traci czas i szukajacy i rekrutujący-nie potrafie tego pojąc . Mialam taka syt kiedys...chcialam zmienic robote ze wzgl finansowych, zgłosiłam sie do pewnej firmy...rekrutacja była ostra dosyc z testem z oprogramowania i przepisów...poświeciłam na to w sumie ok 3 godziny...tak samo rekrutujacy mnie...po 2 dniach zadzwonili ze super, ze bardzo mnie chcą i zapraszaja do współpracy i kiedy mogę przyjść...no ja do goscia ze ok...ale chcialabym wiedziec ile mają zamiar mi płacić...no i okazało sie ze mniej niz w starej firmie, wiec odmówiłam, a pan dzwoniący był wyraźnie zdegustowany i prawie obrażony ze jak to? oni mnie łaskawie chcą a ja sie fosze
no baaaaa - rekrutacja se szczela samobóje moim skromnym zdaniem
doprawdy idą w straty, koszta tem sposobem

ehhh

Cytat:
ale e jak? w sklepie? , ja bym sie nie odwazyła na taki krok....zwłaszcza po tym jak ostatnio w castoramie wyciągnełam probkę ściany i oniemialam...i zaczelam sie zastanawiac czy to aby na pewno moja sciana jest , bo w moim domu jest szara z tendencją do wpadania w niebieskawośc,a w sklepie wyglądała jak swieze błocko z gliny , była wyrażnie brążowa z odcieniem zołtym
no cóż - odważę się - żadna farba mi nie straszna

ale to prawda że tam mają światło do d....y - kompletnie zmieniające wszystko ale ja juz trochę w farbach siedzę
ileś scian pomalowałam - mneij więcej znam swoje ściany i mainstreamowe farby

Flo - ale masz dietę fikuśną - kiwi mniaaaaaam - podaj przepisa - w wolnej chwili - ja odjeżdzam

ciao
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:27   #4112
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

nie no, można nazwać, tylko mi się biznes na pierwszy kop kojarzy z produkcją i handlem

a mnie z czyms na czym mozna zarobic kupe kasy

Cytat:
ale dotację spokojnie dostaniesz, tak mi się wydaje, ekstz na studio graficzne dostał bezproblemowo, tylko trzeba te papierzyska sensownie powypełniać z tego co pamiętam..
chyba że coś się przez te parę lat pozmieniało i jakieś limity czy coś wymyślili...

ech..nie jest łatwo niestety...duzo chetnych a programow mało.....trzeba wymogi rózne spełniac np-byc kobietą (to akurat mam ) ,ale np jeden program był do osób ponizej 25 rż i takie tam...trudno sie wstrzelic , no i długo to trwa...ponad pół roku

Cytat:
a masz wize? czy już nie obowiązują?

nie mam,trzeba miec ,ale podobno nie ma problemów , kumpela serio jedzie..ale jej zazdroszcze bedom parki narodowe zwedzac i miasta ja bym tak chciała w koncu porzadny skyscraper zobaczyc
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:41   #4113
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
kurde a chiąłam sie na kurs zapisać , wtopiona kasa jak nic
- jadę wybierać farbę ścienną - moze najpierw łyk melisalu forte??

Jak tam Florek "kuba rozpruwacz" ? lepij co ino?
lepiej , dziękować

Cytat:
wiecie co? zastanawiam sie czemu w polsce w ogłoszeniu o prace nie podaje sie proponowanego wynagrodzenia? dla mnie to jest kompletnie niepowazne , przez to traci czas i szukajacy i rekrutujący-nie potrafie tego pojąc . Mialam taka syt kiedys...chcialam zmienic robote ze wzgl finansowych, zgłosiłam sie do pewnej firmy...rekrutacja była ostra dosyc z testem z oprogramowania i przepisów...poświeciłam na to w sumie ok 3 godziny...tak samo rekrutujacy mnie...po 2 dniach zadzwonili ze super, ze bardzo mnie chcą i zapraszaja do współpracy i kiedy mogę przyjść...no ja do goscia ze ok...ale chcialabym wiedziec ile mają zamiar mi płacić...no i okazało sie ze mniej niz w starej firmie, wiec odmówiłam, a pan dzwoniący był wyraźnie zdegustowany i prawie obrażony ze jak to? oni mnie łaskawie chcą a ja sie fosze
też mnie to zawsze zastanawiało , bo to wyjątkowo bzdurne jest

i później na takiej rozmowie trudno mi zachować powagę jak już ta proponowana kwota padnie
albo jak się zapytają ile chcesz zarabiać nooo ze 10 tyś, a już wogle myślałam, że odfrunę jak podałam kiedyś kwotę netto, a przesłuchujący wyciągł kalkulator i strasznie się napocił, żeby obliczyć brutto

z drugiej strony oferty z hłyhły wynagrodzeniem proponowanym są w PUPie, albo GUPie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:42   #4114
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie samo zdanie jak Ty- jakby na allegro można było dopiero po Kup Teraz dowiedzieć się, jak była cena - no troszkę przesadziłam

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ale ja biorę na 99%
nie chcę wisieć u kogoś na ścianie

zgadamy się wieczorem na PW, bo przez telefon sobie nie pogadamy
takie dzwięki wydaję, że nawet P. mnie nie rozumie
biedna- samotna- to mówisz, jak Gucio
Przpraszam, że tak obcesowo trochę Ci odpisałam- nie chciałam, żebyś czuła się przymuszona

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

To jeden z najpiękniejszych obrazów jakie ewer widziałam.
Jeju...

Idę kupić jakieś świństwa- napaść na Haribo, czy coś.
I nawąchać się- sprawdzę Rumeur Rose i Perles

Kolor mi wyszedł za✂✂✂iaszczy- gorzka czekolada o dużej zawart. kakała A się błyszczą

A zdjęć w profilu Rej nie znalazłam

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:44   #4115
Redhaired Witch
Nindżopesz

Mićku, Ty masz chyba konszachty z Mają - co z nią? Ciągle naprawia kompa?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:01   #4116
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
fłaśnie, fłaśnie, gdzie ta Maja

i jeszcze mi się przypomniało, jak kiedyś zatrudniałam pracowników to w ogłoszeniach nie podawałam nigdy wysokości wynagrodzenia, ale nr tel. z dopiskiem np.: proszę dzwonić wtorek, środa między np.12 a 14 i więszość wstępnych informacji podawałam i uzyskiwałam przez tel. Po co gonić ludzi przez całe miasto i jeszcze siebie narażać na zbyt wiele kontaktów z różnymi ciekawymi ludzmi

28.05.2010
Stary 2011-03-11, 16:06   #4117
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Jestem w domu
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 16:23   #4118
gryx82
BAN stały

Mam fqrfa przez domowy obiad (sic!), bo nie było żadnych dodatków do ziemnioruf i jajuf (zeżarte znaczy się przez rodzicielstwo, dodatki rzeczone nieobecne), a ja tak nie lubię, bo żreć, byleby się tylko napchać, to takie... to takie plebejskie

Rejcz, firma Kogucik to jakieś zakłady jajczarsko-drobiarskie? Btw - w rekrutacji u IT nigdy nic nie wiadomo, czasami ogłaszają po parę naborów

Cytat:
tpsze......po tropieniu sieciuni od rana 9nie skalalam sie praca dzis) postanowiłam zostac malopolską kobieta biznesu
Pamiętaj, że mnie lubisz i masz do mnie ogromny sentyment

Cytat:
przeczytałam przelecę kurę na sprzętach - cheba nadciąga stan "mobilizacji"

Cytat:
u nas w domu zawsze się czepiali co mam wytrzeć kurze

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Awaryjnym łojcem
Można to tak nazwać

Cytat:
Jak to poetycko brzmi
Bo ze mnie to jest fogle nieodkryty jeszcze poeta, samorodek taki, brylant wśród, eee, popiołu

Cytat:
Ee tam to tylko autosugestia
Sama jesteś autosugestia

Cytat:
Na mnie nic nie działa, a kawy nie pijam (nie lubię itp), tylko rozpuszczalną
Możliwe, że to przyzwyczajenie, ale nie wyobrażam sobie poranka (szczególnie, gdy wstaje o 14:00 ), bez kubka rozpuszczalnej z mlekiem (herbat z zasady nie pijam)

Cytat:
poddaję sie, wygrałeś a ja ómaróam.. nie jestem dobra w gierki słowne, zaczynam się strasznie śmiać i szlag trafia wszystko
Mów mi Miszczó

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Le Flondrans in la Croatia

Cytat:
dzień dobry

przeleciałam Was
A właśnie! Coś mnie dzisiaj podejrzanie boli

Cytat:
no-SPA to jest SPA złamane, tzn. przykład: siedzi człowiek w wannie z zapachem itp inne atrakcje, a wejdzi do łazienki taki Victor, użyje kuwety w celu grubszym i już jest no-SPA in da haus

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A co mi zrobisz?
Ona Cię złapie

Cytat:
Przemyśl

Rzeszów

Cytat:
Mam takie samo zdanie jak Ty- jakby na allegro można było dopiero po Kup Teraz dowiedzieć się, jak była cena - no troszkę przesadziłam

Cytat:
Kolor mi wyszedł za✂✂✂iaszczy-
O jaaa! Ju, jak Ty te nożyczki zrobiłaś?!

I jak tematycznie - w poście o włosach

---

Blue Sugar są takie ---> Ejmeny wszelkiej maści chować się mogą w krzaczory (co prawda moc nie powala, ale piękno zapachu i cena rekompensuje all)

A Cerruti Si, na które napalałem się swego czasu dłuuugo, i to całkiem w ciemno na dodatek, jakieś takie bez wyrazu, rozwodniono-świeżuchowate, w typie limitowanek Baldessarini (jakby to P. powiedział "nie ma się nad czym spuszczać")
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:31   #4119
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Bo ze mnie to jest fogle nieodkryty jeszcze poeta, samorodek taki, brylant wśród, eee, popiołu
Perła przed wieprzami

Stary 2011-03-11, 16:34   #4120
gryx82
BAN stały

Cytat:
Perła przed wieprzami
Dobre, dobre

Chociaż... to tak marnotrawczo brzmi, aż mię dreszcz smutku przeszył, i potargał wewnętrzne jestestwo
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:57   #4121
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A nie lubi? Jak ne lubi to
chyba nie lubi, bo mi raz pełen słoik z premedytacją i patrzeniem w oczy stłukł

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
wiecie co? zastanawiam sie czemu w polsce w ogłoszeniu o prace nie podaje sie proponowanego wynagrodzenia?
ficiałam, że gdzieniegdzie podajom

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
zwłaszcza po tym jak ostatnio w castoramie wyciągnełam probkę ściany i oniemialam...

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Mićku - dzis sprytnie jako pasażer - ale do głowy by mi nie przyszło po tym nie prowadzić

przez etanol?
chyba jo, pamiętam, że na klosterfrału coś było też w tym deśniu napisane, i chyba na jakichś biovitalach tyż

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
mogeu jutro popytać

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Blue Sugar są takie ---> Ejmeny wszelkiej maści chować się mogą w krzaczory (co prawda moc nie powala, ale piękno zapachu i cena rekompensuje all)
link?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 17:19   #4122
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
fłaśnie, fłaśnie, gdzie ta Maja

i jeszcze mi się przypomniało, jak kiedyś zatrudniałam pracowników to w ogłoszeniach nie podawałam nigdy wysokości wynagrodzenia, ale nr tel. z dopiskiem np.: proszę dzwonić wtorek, środa między np.12 a 14 i więszość wstępnych informacji podawałam i uzyskiwałam przez tel. Po co gonić ludzi przez całe miasto i jeszcze siebie narażać na zbyt wiele kontaktów z różnymi ciekawymi ludzmi

ale ja zauwazyłam ze w Polsce to jest straszny nietakt zadzwonić do potencjalnego pracodawcy i zapytac jakie są widełki wynagrodzenia przewidziane na danym stanowisku ..normalnie to łaska boska jest ze ktos daje ogłoszenie,a tu chamy o pieniadze sie pytają ...pracowników sie traktuje jako "to cos gorsze" od pracodawcy..a w sumie to pracownik generuje zysk dla pracodawcy, wiec troche szacunku by sie przydało ...dziwny jest teeeeeeennnnn kraaaaaaaaaj

Cytat:

ficiałam, że gdzieniegdzie podajom
tak-słownie-płaca minimalna

Cytat:
co sie smieje? probka sciany dobra rzecz-ostatnio do zasłonek przymierzałam w obi i były jak w pysk strzelił pasujące...tylko czy ja chce burości tak po całości? i czy zasłonki chce-nogdy nie chciałam..ale te mi sie spodobąły moze zrobie se z nich cos innego? obrus?

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

robie danie barowe ryba w sosie zadnym -szybko sie robi to danie biore rybe, sole i wrzucam do piekarnika
Stary 2011-03-11, 17:24   #4123
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
tak-słownie-płaca minimalna

robie danie barowe ryba w sosie zadnym -szybko sie robi to danie biore rybe, sole i wrzucam do piekarnika
ad. 1 ni, miałam na myśli: zarób 10 tys. nie wychodząc z domu i jinne takie fle
ad. właśnie gdzieś w okolicach mojego nora ktoś to danie popisowo knocił - jadziem rybom palonom

Stary 2011-03-11, 17:31   #4124
Polly_
grozi wypollizowaniem

mam pomysł na biznes - udostępnię sieu do prac badawczych nad snem albo cus takiego
Stary 2011-03-11, 17:39   #4125
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Flo - ale masz dietę fikuśną - kiwi mniaaaaaam - podaj przepisa - w wolnej chwili - ja odjeżdzam

ciao
dieta płynna wymuszona

koktajl 3 szt. kiwi+kefir chudy+ zblenderować ew. posłodzić jak się lubi

Cytat:
biedna- samotna- to mówisz, jak Gucio
Przpraszam, że tak obcesowo trochę Ci odpisałam- nie chciałam, żebyś czuła się przymuszona
dobra to ponegocjuję obraz z Guciem, się dogadamy

a tak serio to wal z wymiarami i ceną na PW i daj mi, proszę, max 24 godz. na odpowiedź

Cytat:
Kolor mi wyszedł za✂✂✂iaszczy- gorzka czekolada o dużej zawart. kakała A się błyszczą
zimny znaczy

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Jestem w domu
gratuluję

Cytat:
ha, a ja to chciałam kiedyś kupić, po bardzo taniości było, oj goopiaja

Cytat:
ale ja zauwazyłam ze w Polsce to jest straszny nietakt zadzwonić do potencjalnego pracodawcy i zapytac jakie są widełki wynagrodzenia przewidziane na danym stanowisku ..normalnie to łaska boska jest ze ktos daje ogłoszenie,a tu chamy o pieniadze sie pytają ...pracowników sie traktuje jako "to cos gorsze" od pracodawcy..a w sumie to pracownik generuje zysk dla pracodawcy, wiec troche szacunku by sie przydało ...dziwny jest teeeeeeennnnn kraaaaaaaaaj
w ogóle rozmowy o zarobkach w naszym dzikim/dziwnym kraju to takie tabu
a ja się nigdy nie certoliłam, tylko pytałam prosto z mostu na jakie wynagrodzenie mogę liczyć

28.05.2010
Stary 2011-03-11, 17:51   #4126
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
a ja się nigdy nie certoliłam, tylko pytałam prosto z mostu na jakie wynagrodzenie mogę liczyć
ja nie lubię bardzo tego, co potem następuje - zawsze się peszą i najczęstsza odpowiedź "a ile by pani chciała" albo "to zależy, jak się pani sprawdzi" itp w różnych konfiguracjach. nikt chyba nie powiedział wprost: na początek dajemy x, po okresie próbnym y, a to by było bardzo si. jakby mówili

pjosenek

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:55
Stary 2011-03-11, 17:56   #4127
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja nie lubię bardzo tego, co potem następuje - zawsze się peszą i najczęstsza odpowiedź "a ile by pani chciała" albo "to zależy, jak się pani sprawdzi" itp w różnych konfiguracjach. nikt chyba nie powiedział wprost: na początek dajemy x, po okresie próbnym y, a to by było bardzo si. jakby mówili

pjosenek

no ale jak podpisujesz umowe to jakas keota tam juz musi byc .
ja bym chciala wiedziec o jakąkase sie ubiegam zanim w ogole zacznę sie odzywac , bo tak to nie wiadomo czy sie w ogole opłaca
Stary 2011-03-11, 17:58   #4128
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
no ale jak podpisujesz umowe to jakas keota tam juz musi byc .
ja bym chciala wiedziec o jakąkase sie ubiegam zanim w ogole zacznę sie odzywac , bo tak to nie wiadomo czy sie w ogole opłaca
ad. 1 a owszem
ad. 2 no właśnie o tym mówię - to pytania z rozmów kwa, wstępniakowe

Stary 2011-03-11, 18:07   #4129
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Czemu mnie się Flo w Chorwacji nie otwiera
Stary 2011-03-11, 18:08   #4130
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

pjosenek
bo oni mają powbijane do tych łbów, że praca to misja i tylko zadowolenie z jej wypełniania ma być dla pracownika satysfakcjonujące. A jak mi się przesłuchujący peszy, to mi się robi wesoło i pal licho jak to ktoś z HR, ale jak przyszły przełożony to ja z takim pracować nie chcę I właśnie mi przyszło do głowy, że dużo prac przeleciało mi koło nosa, wogle dziwne miny robili na wzmiankę o własnej firmie i doświadczeniu w rektutacji pracowników , a pytanie o płacę to już musiało być dla nich druzgocące

muszę okroić cv

28.05.2010
Stary 2011-03-11, 18:12   #4131
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A jak mi się przesłuchujący peszy, to mi się robi wesoło i pal licho jak to ktoś z HR, ale jak przyszły przełożony to ja z takim pracować nie chcę
i do tego jeszcze dochodzi uczucie, że ja wiem, że oni wiedzą, że dają za mało

Stary 2011-03-11, 18:14   #4132
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie lubię bardzo tego, co potem następuje - zawsze się peszą i najczęstsza odpowiedź "a ile by pani chciała" albo "to zależy, jak się pani sprawdzi" itp li
ja w takich sytuacjach grzecznie mówiłam, że skoro nie są w stanie zaproponowac mi nawet wstępnych warunków płacowych , to w moim odczuciu podważa to wiarygodnosc firmy i mnie ta praca już nie interesuje
Stary 2011-03-11, 18:18   #4133
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ja w takich sytuacjach grzecznie mówiłam, że skoro nie są w stanie zaproponowac mi nawet wstępnych warunków płacowych , to w moim odczuciu podważa to wiarygodnosc firmy i mnie ta praca już nie interesuje
no właśnie

Stary 2011-03-11, 18:26   #4134
Redhaired Witch
Nindżopesz

A czy to nie jest trochę tak, że oni pytają "a ile by Pani kciała" i potem wybierają tego, który chce najmniej a ma sensowne kwalifikacje? Znaczy może nie najmniej ale mniej niż więcej Z drugiej str jak koleżanka powiedziała na rozmowie o pracę sekretarki 1400 to się zdziwili, że mało i jej podziękowali. A teraz pracuje w innej firmie na recepcji za dokładnie 1400

Stary 2011-03-11, 18:26   #4135
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
i do tego jeszcze dochodzi uczucie, że ja wiem, że oni wiedzą, że dają za mało

a swoją drogą to przeważnie dają za mało, wiem, bo sama dawałam za mało, niestety prawa rynku

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
tak właśnie, niestety mało kogo stać na taką "szczerość" co nie jest dobre, bo rozpasa pracodawców.

A przecież pracujemy dla pieniędzy i to powinno nas motywować do starania się o dane stanowisko i późniejsze na nim utrzymanie się i między bajki włożć satysfakcję z rozwoju itp. jest kasa mogę się rozwijać. Płaca minimalna jakoś mnie do starań i rozwoju nie motywuje

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-03-11 o 18:34
Stary 2011-03-11, 18:35   #4136
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
A czy to nie jest trochę tak, że oni pytają "a ile by Pani kciała" i potem wybierają tego, który chce najmniej a ma sensowne kwalifikacje? Znaczy może nie najmniej ale mniej niż więcej Z drugiej str jak koleżanka powiedziała na rozmowie o pracę sekretarki 1400 to się zdziwili, że mało i jej podziękowali. A teraz pracuje w innej firmie na recepcji za dokładnie 1400
Kwestia płacy zalezy nie tylko od kwalifikacji od poziomu potrzeb i warunków do jakich się jest przyzwyczajonym. Dla jednych jest to 1400 zł dla innych 5000.
Stary 2011-03-11, 18:36   #4137
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
serio? mnie tam notorycznie obrażali, bo przychodziłam, przeszkadzałam, czytałam, co powywieszali i śmiałam dopytywać o pracę, staże, szkolenia... jedyne, co usłyszałam, to: pani tak pięknie mówi, niech pani weźmie udział w konkursie twojego stylu na opowiadanie, akurat teraz jest, proszę twój styl kupić

i dalej do kawki i pralinek, bo ONE PRACĘ MIAŁY, i to glancową: 7-14, biureczko, pół dnia wolnego zostaje
ja na szczęście byłam tam 3 razy w życiu. I mam nadzieję omijać ten przybytek jak długo się da

Cytat:
Ja przelecę kurze na sprzętach, bo "fstyt normalnie, gdyby ktoś przyszedł" (jak to mamy mawiają)
a co ty chcesz tej kurze przelatywać ?
Nie wyglądasz na takiego desperata

Cytat:
piękny

Cytat:
no-SPA to jest SPA złamane, tzn. przykład: siedzi człowiek w wannie z zapachem itp inne atrakcje, a wejdzi do łazienki taki Victor, użyje kuwety w celu grubszym i już jest no-SPA in da haus

Cytat:
jakbym dostala dotacje to bym została freelancerem....ale na razie to nie mam za co sie wyposazyc sam program to 20 tys _komp,monitor inne programy i drukarka a3
fakt, dotacja by wiele ułatwiła

Cytat:

ale dotację spokojnie dostaniesz, tak mi się wydaje, ekstz na studio graficzne dostał bezproblemowo, tylko trzeba te papierzyska sensownie powypełniać z tego co pamiętam..
chyba że coś się przez te parę lat pozmieniało i jakieś limity czy coś wymyślili...
teraz o dotację nie tak łatwo, jest mało projektów, a duża konkurencja.

Cytat:
skąd masz nożyczki?

Co do pensji, to wiadomo,że będą starali się dać najmniej jak się da. Liczą pewnie,że trafią na desperata, który będzie im na kolanach dziękował za pracę za pensję minimalną

wrrrr...znowu zeżarło mi większość cytatów

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-03-12 o 06:41
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:39   #4138
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
skąd masz nożyczki?

Jakby jakimś cudem spytał ile bym chciała, to jak myślicie, ile wypada rzucić, procentowo, w stosunku do tego co się zarabia obecnie
ad. 1 Panda wczoraj też miała, a potem sieu skropkowały
ad. 2 120 %, tak myśleu, skoro od 2 lat nie było

Stary 2011-03-11, 18:42   #4139
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
juz to wczoraj proponowałam TZu ,ale sie jakos nie zapalił do tego pomysłu
Musisz byc bardziej przekonywująca
Stary 2011-03-11, 18:57   #4140
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
czyściciele paszczowe:
coalface (co melkuś lubi) - takie nic, ani nie podraznia, ani nie wysusza, ani specjalnie nie myje
fresh farmacy - podobnie
angels on bare skin - peelingowa wersja fresh farmacy - podobnie

czyściciele cielesne:
porridge - wymydla się w tempie błyskawicy, rozciapuje, ładny zapach, ale miałam już lepsze mydła typu otrębowego
No Coalface mam wrażenie, że mi służy, ale w sumie to mój pierwszy i jedyny czyściciel z Lusha, więc nie mam za bardzo porównania. Ale myje nieźle - u mnie efekt piszczącej twarzy. Następnym razem planowałam zamówić właśnie FF i AoBS, bo te są chyba najbardziej zachwalane, ale skoro one też nic nie robią, to co robi? Miałam jeszcze Dark Angels, świetna sprawa, ale nie zdążyłam zużyć przed końcem ważności. Żałuję, że sobie nie zamroziłam.

Porridge też miałam, a nawet jeszcze mam. Beznadzieja. Z tym że mi się nie rozciapał, a wręcz przeciwnie - mydło się wypłukało i został sam okrutnie twardy zlepek tych płatków, ała

A szampony w kostce w ogóle mi nie podeszły. Mam wrażenie, że to się w ogóle nie pieni i nie myje.

Ale póki co ni mom kasy i co najwyżej babydreamem mogę się myć.

Idę Zmierzch oglądać.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości