|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
|
|
|
|
#3302 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaa to jak zadnych kwasow nie bylo, to mozesz pogadac z nim, a najlepiej to by bylo jakbys w ogole pokazala mu, ze sie troche zmienilas, ze sie nauczylas, fajnie byloby znow sie spotykac na stopie powiedzmy kolezenskiej, zeby on sie mogl przekonac, a pozniej to byc moze samo sie potoczy ![]() ale moze nie mam racji, niech sie inne baby wypowiedza
|
|
#3304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ech, byłam na korkach z ang. :/ Babka mnie opieprzyła, że za mało robię ;(
Cytat:
No ja nie wiem! Narazie cisza... Cytat:
Ja tam kocham jego uśmiech... Cytat:
Mnie nic nie interesuje Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-11 o 18:59 |
|||
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestań... Zobacz co ja wyprawiam... Cytat:
Ja jutro zaprosiłam koleżanki na wspólne rozkminianie filmiku ze 100dn. Amarena z Bezdomki (Biedronki) Cytat:
Nie przejmuj się jakimś kutafonem Cytat:
Ja nie w temacie!
|
||||
|
|
|
#3307 |
|
Przyczajenie
|
oby chcial sie spotkac, wiec sprobuje i napisze..
|
|
|
|
#3308 |
|
Rozeznanie
|
spoko bejbe! wczoraj mnie policja spisala
ale zaczelam zgrywac bekse, przegladac sie w lusterkach radiowozu, czy jestem zapuchnieta, mowic, ze nawet nie moge sie pocieszyc,bo chlopak mnie rzucil i teraz na buty nie bede miala. no bylyby 4 mandaty po 100zl ale nie ma zadego pod koniec radosnej pogadanki powiedzialam policjantom, ze mi humor poprawil ten mandat, bo juz gorzej byc nie moglo, po czym ziomki, ktorzy ze mna byli powiedzieli : noooooo widza panowie, my ja caly dzien pocieszamy, a wystarczyl jeden mandat ))no ale tak czy owak, powiedzieli 'upieklo wam sie i nie robcie tego wicej, a Ty dziewczyno nie rycz wiecej, bo naprawde jestes juz zapuchnieta' i wodke tez oddali
|
#3309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To sama widzisz, że to osioł i idiota skończony, nie warto się przejmować Jeżeli uważasz, że warto wchodzić drugi raz do tej samej rzeki to trzymam kciuki ![]()
|
|
#3310 |
|
Przyczajenie
|
Chcesz, żeby tak wyglądało Twoje życie? Idzie do innej, obraża Cię, rani, a jak mu nie wyjdzie, to wraca do Twojej pochwy?
![]() Już nie przesadzaj Rozbroiło mnie to "nawet" Jak się jest w związku, to się nie myśli o niecałowaniu innej osoby, by nie zranić partnera Wierność nie jest łaską ani poświęceniem, tylko naturalnym elementem udanego związku.[/QUOTE] Dziękuję wszystkim za slowa otuchy ![]() Może odniosę się do slow Malli.Nie niechce żeby tak wygadalo moje życie!!!Mam tego dość i chcę z tym zerwać,tylko boję się że mi odwagi zabraknie.Jak widzę siebie za dwa lata?Przede wszystkim chcialabym byc szcześliwa,cieszyć się z tego powodu że jest nowy dzień,a nie rozpoczynać go od placzu.Chcialabym moc w spokoju skonczyc studia,bo niestety w tej sesji jeden egzamin zawalilam.Chcialabym spokoju,bezpieczeństwa,po prostu normalnego życia,a nie że tak jak ostatnio poszlam na wyklad i na nim ryczalam bo szanowny Pan na dzień kobiet mi nawet życzeń nie zlozyl,malo tego w dzień kobiet uslyszalam ,że mam s********* i że mnie niechce,oczywiście przeżywalam to ,ale na szczęście nie bylo żadnego proszenia ani nic w tym stylu.Bezczelny typ jeszcze mi w nocy napisal smsa po tym czy do niego przyjade!!! Co do tego nawet,to chodzilo mi o etapy ,jak nie byliśmy razem,też chodzę na imprezy poznaję ludzi ,ale nigdy nic nie zrobilam. A teraz mi smutno,bo siedzę w piątkowy wieczór sama i czuję sie strasznie samotna,brakuje mi kogoś z kim mogabym iśc do kina albo się powyglupiać
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie w głowie uroiłam chory scenariusz podrywu kolegi eksa.
mogłabym być reżyserką jakiegoś taniego i oklepanego serialu.
|
#3312 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=RP4ab...layer_embedded
dziewczyny, UMARŁAM !!!! ![]() :brzyda l:
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie było na szczęście ich!
|
|
|
|
|
#3314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten dzien wcale nie byl taki tragiczny![]() a teraz przede mna najlepszy czas. maturka, wakacje ![]() wylecze swoje serduszko... od jutra zaczynam.
|
|
#3315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#3316 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie sie boje tego, ze dzisiaj tak mowie, a w poniedzialek juz nie bedzie tak latwo...
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż :
To jest wersja bardzo optymistyczna a zaraz nierealna, więc pomarzyć można ![]() Załatwiam numer Pana X (czyli wiecie, Spotykamy się wieczorem gdzieś gdzie jest ciemno, mówię mu że chce zadać tylko jedno pytanie na które on pewnie zna odpowiedź. Po czym wpadam w totalną histerię, zaczynam płakać i przez łzy szepczę, czy to prawda, że Eks im (przed kolegami, między innymi przed X) powiedział że go zdradziłam (czy inna głupia wymówka, typu przy na prawdę przed nimi mówił że się powiedzmy.. puszczałam, o to, to jest lepsze Że niby wiem od kogoś, że ex takie plotki rozsiewał i ja z pierwszej ręki muszę znać odp) po czym przepływa przez moje morze łez, obejmuje, zaprzecza i żyją długo i szczęśliwie, koniec.Pabaaam! ![]() ed: to jest typ chłopaka któryby na to poleciał, a dwa, na prawdę jestem do tego zdolna, chociaż nie wiem jakie mogą być tego konsekwencję. Czy zapewnienie dyskrecji wystarczy
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-11 o 20:44 |
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się dzisiaj tak odstawiłam dla OW, a tu nie dość, że zwiałam, to go w szkole nie było...
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to dosc optymistyczna wersja, a jest jeszcze jakas?
|
|
#3320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspomnienia na pewno będą wracać i będą momenty wielkiej tęsknoty, złości, miłości, ale przetrwasz bo przecież czeka Cię jeszcze tyle dobrego w życiu
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wzięłam pod uwagę, bo byłabym święcie przekonana że chłopak na to pójdzie, to taki cukierasek do rany przyłożyć.
po czym potoczy się dalsza rozmowa i tak oto powstały czokapik
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis na zakonczenie sesji i aby troche odswiezyc swoja szafe, kupilam soboe nowe spodnie w zupelnie innym stylu niz sie ubieram
Kupilam sobie spodnie z lekko obnizonym krokiem Jutro ide na impreze wiec je wdzieje ![]() Teraz sie zastanawiam co do nich nosic
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-03-11 o 20:47 |
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/tr...wiadomosc.html widziałyście...? Kurde... Byłam u babci i mi powiedziała, w tv mówili... :/
|
|
|
|
#3324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bejbe co Ty wąchasz![]() (żartuję Nie prościej po prostu napisać i zapytać czy nie miał by ochoty na piwo w miłym towarzystwie czy coś w tym stylu?
|
|
|
#3325 |
|
Rozeznanie
|
mimika:
Ponawiam pytanie kto to Pan alaska? ;d |
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek zaraz ma więcej energii jak sobie o takim fajnym gostku pomyśli.. muszę go jakoś inaczej podejść Chyba że macie lepszy pomysł? czekam.
|
|
#3327 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jeszcze jakiś filmik podobno jest, że matka nad synkiem się znęca, ktoś to nagrał i tam słychać jak dziecko prosi matkę żeby go nie biła. Jak można własne dziecko katować![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Innych pomysłów nie mam, może jak przekroczę granicę PL to mi coś wpadnie do głowy
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też pisałam z dobrym kolegą eksa, ale piwo nam nie wyszło Dzisiaj jak wracaliśmy do domu, to eks zagadał do kolegi w pks'ie, czy może nie poszliby na jakieś piwo... Oczywiście mówił na tyle głośno, bym słyszała pomimo tego huku w autobusie... |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A temu panu w autobusie trzeba było powiedzieć że w poście się nie pije
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
Do mnie to pytanie? jaki Pan Alaska?? I czemu Alaska?
PS: Widzialam, ze zaczelas chodzisz na kurs tanca!! Gratuluje!! I wspoldziele twoj zachwyt tez chodze na salse i zaczynam chodzic na pare innych styli
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-03-11 o 21:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Dorosła jesteś, nie zadzwonią
Narazie cisza...
Dobra, koniec tych moich wywodów
bo już mi o tym docinki robił

Jak się jest w związku, to się nie myśli o niecałowaniu innej osoby, by nie zranić partnera 

Ale nie było na szczęście ich!